Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst kwalificeert de AfD als “controlegeval”

screenshot_926

(Vertaling: E.J. Bron)

De regeringsgetrouwe en duidelijk linkse Binnenlandse Veiligheidsdienst van Duitsland kwalificeert de AfD landelijk als “controlegeval”. Zoals de “Tagesspiegel” bericht, komt de beslissing voort uit een 450 pagina´s tellend advies. In dit advies zouden zich volgens de chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Thomas Haldenwang, uitspraken van diverse functionarissen van de AfD bevinden, bovendien zouden er contacten met de “rechts-extreme Identitairen” zijn vastgesteld.

Mitteleuropa

Het doel van deze actie is heel duidelijk: de AfD moet gecriminaliseerd worden, opdat de kiezers de ondersteuners van een criminele organisatie worden. Met deze tactiek moet de aanstaande overwinning van de AfD bij verschillende verkiezingen in het oosten van Duitsland verhinderd worden.

Overigens worden de jeugdorganisatie van de AfD, de “Junge Alternative” (JA), en de nationale ideeënsmidse “der Flügel”, waarin met Björn Höcke de meest deskundige toeverlaat van de AfD werkzaam is, nog harder getroffen. Deze beide groeperingen van de AfD worden als “verdacht geval” gekwalificeerd, een graad erger dan een “controlegeval”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst kwalificeert de AfD als “controlegeval”

 1. orelius zegt:

  Echt triest dat de Duitsers nog steeds met een schuldgevoel zitten .en snel angstig zijn , om als nazie bestempeld te worden , door de jaren lange indoctrinatie van links , lijken ze er maar niet van los te komen. Gooi die schroom van je af en stem AFD

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De Holocaust buiten beschouwing latent, was Hitler Duitsland mensvriendelijker dan de huidige Merkeliaanse dictatuur!

  Geliked door 2 people

  • Krater zegt:

   Ik ben anti-Merkel , anti wilkommenscultur, ik snap je punt, maar ik denk dat je met deze opmerking de plank volledig misslaat. Het nazi regime was uiterst wreed en sadistisch en zat vol willekeur , martelingen en moordpartijen. Dat zie je inderdaad ook in moslimstaten, maar zover zijn we hier nog niet. Bovendien buiten de holocaust kende nazi-duitsland vele vele dwangarbeiders die met duizenden per maand het loodje legden door uitputting of door grof geweld. De vergelijking gaat daarom mijn inziens krom.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  De Duitse Binnenlandse Veiligheitsdienst draagd de naam Verfassungsschutz (grondwetbescherming). Dat is misleidend. De juiste naam zou zijn Regierungsschutz (overheidsbescherming).
  De DDR was eerlijker: Ministerium für Staatssicherheit (Ministerie van Staatsveiligheid). Critici van het systeem waren vijanden van de staat en werden vervolgd en indien nodig ook vernietigd. En iedereen wist wat er ging gebeuren.
  En wat heeft het de DDR opgeleverd? Het antwoord op de vraag overlaat ik aan mensen die niet zoals ik in Mofrika wonen.

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  NIet alleen triest, …’SCHANDALIG’ dat men de naoorlogse generaties nog altijd een ‘schuldbewustzijnscomplex’ opdringt,: zij hebben immers totaal NIETS te maken wat hun ‘grootouders’ in de 2e. wereldoorlog voor barbaarsheid uitgehaald hebben. Diegenen die hun dat schuldbewustzijn opdringen, MOETEN wel eens vertellen hoe of en door WIE de ergste ‘SCHOFTEN’ met vluchten ( indertijd) …’de hielen .lichtten’, …o.a. …’.RAT-LINE’—VATICAAN, GEHLEN-organisatie,, ODESSA, e.a. …….( zelfs AMERIKANEN ! hebben NAZI’s Amerika. ‘binnengeloodst’)

  Like

 5. Mary zegt:

  Daar trappen ze toch (hopelijk) niet in he na al die ellende die ze daar onder nazi Merkel al hebben meegemaakt???!!!, nu kunnen wij natuurlijk niet veel zeggen met het Nederlands volk dat tot 3 keer toe Rutte en Co oftewel de firma leugen en bedrog aan de macht hielp……..

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Trappen ze niet in?
   Er is slechts een volk op deze aardkloot dat door onze lieve Heer met een speciale schakelaar is uitgerust >>> Duitsers.
   Duitsers hebben een ingebouwde schakelaar waarmee ze s’morgens direct na het wakker worden hun hersens kunnen uitschakelen.
   Pas bij het slapen gaan worden ze weer ingeschakeld zodat ze tijdens hun slaap veilig alle indrukken van de dag kunnen verwerken zonder dat het tot gewetensconflicten komt.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Kinnesinne.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is of ze de SPD dan hetzelfde beoordelen en kijken naar connecties met extreem-linkse groeperingen, wellicht dat ze dan een eventuele oprichting van een nieuwe Rote Armee Fraktion kunnen voorkomen.
  Politieke terreur komt bijna altijd van Links !

  Like

 8. Elisah zegt:

  Controle?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/je-verwacht-het-niet-iraanse-spion-infiltreerde-jarenlang-de-bundeswehr/

  Je verwacht het niet! Iraanse spion infiltreerde jarenlang de Bundeswehr!

  Afgelopen weken kwam de staat Iran veelvuldig in het nieuws. Onder meer vanwege het schenden van de Nederlandse territoriale integriteit. Zo zou de staat Iran verantwoordelijk zijn voor de moord op politieke vluchtelingen. Maar er is nog meer: het Duits openbaar ministerie heeft een 50-jarige man gearresteerd die wordt verdacht van spionage voor Iran. Maar eigenlijk is het helemaal niet toevallig dat dit gebeurt, het is een gevolg van de situatie waarin het boevenregime van Teheran zich verkeerd.

  De verdachte man zou militair zijn in het Duitse leger en toegang hebben tot gevoelige informatie.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Het echte controle geval is de akelige linkse Binnenlandse Veiligheidsdienst van Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s