EENPANSMAALTIJDEN…

screenshot_925

Adolf Hitler aan de eenpansmaaltijd.

(Door: “Driek”)

Een glimlach verhelderde mijn stroef gelaat toen ik in den Völkischer Beobachter las dat het Nederlandsche volk voortaan maar twee ballen gehakt per week mag eten. Gelukkig, dacht ik, we zijn op de goede weg. Er bestaat geen enkele twijfel meer over den eensgezindheid van het Nederlandsche volk dat nu ook inziet dat deze maatregel ons Groot Europees Rijk ten goede komt. Enkele hooggeplaatste lieden in Brussel zijn al druk bezig een plan te ontwerpen voor eenpansmaaltijden zoals in het Derde Rijk van Adolf Hitler een wekelijkse traditie was. Immers, dat bespaarde toen een hoop  voedsel en het Duitsche volk voer er wel bij.

In navolging van den Grote Leiders in Den Haag en Brussel, die inmiddels ook het walletje bij het schuurtje laten en geen alcohol drinken en vleesch verorberen, is het voortaan ook niet meer toegestaan om meer dan twee ballen gehakt per week te eten. Uit onderzoek is gebleken dat twee ballen gehakt meer dan voldoende zijn voor het gewone volk.  Ook de klimaatvoorstellen om huizen van het gas af te halen, zonnepanelen en warmtepompen te installeren en een verkoopverbod op benzine– en dieselauto’s zullen binnenkort worden verwezenlijkt. Een rookverbod en een verbod op alcohol, dat toch maar de zinnen verdooft en alleen maar leidt tot dwaas gedrag, is niet meer dan logisch. Ook onze Grote Leider rookt en drinkt niet.

Vele Nederlanders eten nu al geen vleesch, omdat zij dat niet kunnen bekostigen. In het belang van Eén Groot Europa eten alle burgers straks geen vleesch meer, vliegreizen en autoritjes maken voor genoegen wordt drastisch ingeperkt. Dat laatste wordt binnenkort ten strengste verboden. Zoals den Voorzienigheid den Führer in Het Derde Rijk den bekwaamheid gaf om het Duitsche volk naar de verdommenis te leiden, geeft den Voorzienigheid onze bekwame en doortastende leider Rutte het inzicht Nederland zo snel mogelijk te gronde te richten.

Heil Rutte.

screenshot_818

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2019. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op EENPANSMAALTIJDEN…

 1. Yvonne zegt:

  Dag vrijheid bedankt dat we er van hebben mogen genieten
  Wat volgt ? Heel Nederland oranje lak jassen aan als het regent om wat geks te noemen
  O straks breng ik onze leiders nog op een idee en doe er gelijk lak jassen tax op, stel braakballen

  Like

 2. Republikein zegt:

  Twee ballen, je zult ze maar hebben, sommigen hebben er drie.
  Twee ballen van een pond, best te pruimen, zonder looprek.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  2 ballen gehakt bij de maaltijd is niks mis mee, volgende dag worst, daaropvolgende dag een stooflapje draadjesvlees, dan een karbonaatje, een kippenpoot, een varkenshaasje en de laatste dag een biefstukje; toch maar 2 ballen gehakt deze week.
  Dat is zo best vol te houden, hoewel 2 x in een week gehaktballen eigenlijk best kan.
  Ow ja, af en toe wat vis, kibbelingen, lekkerbekje, garnalen, koolvis, een makreel, portie zalm en de laatste dag een mooie dikke gerookte paling; zelfs een hele week zonder gehakt!
  Ow ja, dan heb je nog de diverse stamppotten waar gebakken spekblokjes het geweldig doen.
  Ja, 2 ballen gehakt per week is heel mooi!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler was ironisch genoeg vegetariër en verslaafd aan gebak, slagroom en zoetigheden en zelfs aan drugs, net als Hermann Göring! Deze laatste had echter in Berchteschaden, rond de jaren ’30, ooit eens een zekere Hansei op een broodmaaltijd, een fles wijn, een doos sigaren en 50 Mark getrakteerd omdat deze op de Obersalzberg de gestrande auto van Göring uit de sneeuw had gehaald!

  Like

  • Cornelis Brouwer zegt:

   Gebak: Ja. Overmatig zelfs. Geen drugs.De bekende en gebruikte drugs waren in die tijd Opium en een derivaat ervan:Morphine.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Keizerin Maria Theresia (1717-1780) van Oostenrijk was eveneens verslaafd aan gebak waardoor ze er enorm dik van werd ofschoon ze ooit in haar baarmoeder zeker 16 kinderen droeg waaronder haar beroemde dochter Marie Antoinette (1755-1793)!

    Like

 5. Pietersen zegt:

  En dan later over op krekels, sprinkhanen, maden, wormen en zeewier. Nederland zakt steeds dieper weg in de waanzin, terwijl het probleem islam nog niet eens is opgelost.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Ben altijd weer verbaasd als ik mensen zie beweren dat ze sprinkhanen zo lekker vinden en ik geloof dat dus niet zo.
   Heb ze geprobeerd en ook kevers. Erg crunchy maar alles behalve lekker. En deze waren pas gevangen en gefrituurd, dus vers van de pers zeg maar.
   Bah, bah en nog eens bah.

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De betutteling van onze overheid gaat steeds verder en grenst inmiddels aan het absurde.
  Achteraf valt vaak moeizaam vast te stellen waar het begon, was dat met de hetze tegen rokers of de hetze tegen de autorijdende bevolking ?
  Nederlanders zijn echter te “beschaafd” om de straat op te gaan.
  Velen denken nu nog dat het wel mee zal vallen met dit gebral maar vergis je maar niet, als straks de belasting op vlees even hoog wordt als bijvoorbeeld de accijns op sigaretten dan kun je het gewoon niet meer permitteren om meer dan 1 keer per week vlees op het menu te zetten.

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Met toenemende zekerheid steven we af op een dictatuur !
  Te veel overheid………………………….Weg ermee !!

  Like

 8. ruud 2 zegt:

  En weer worden wij de lul, nergens praten ze over schapen en geitenvlees, dus de buitenlandse Nederlanders hebben geen hinder van zulke maatregelen.

  Like

 9. Patriot zegt:

  Al die belachelijk onzinnige roverheidsmaatregelen.
  Het stimuleert wel om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te worden.
  Van het gas los? Een allesbrander / hout of kolenkachel werkt ook prima.
  Geen vlees? Vroeger had bijna iedereen wel een of 2 varkens een paar kippen en konijnen.
  Een varken zal met de huidige behuizing van de meeste mensen een probleem zijn.
  Doch een paar kippen en konijnen op het balkon is zeer goed te doen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Raad van State=Raad van Beroerten.
  Ollongren schaft terecht referenda af, Rutte houdt terecht info M17 onder de pet.
  Ratten met das, gevaarlijker dan met staart.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zou dat eigenlijk ook gelden voor sjgapevleesch al dan niet halal om het leven gebracht ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s