Europa te gevaarlijk voor homoseksuelen: Britse activist Milo Yiannopoulos vraagt asiel aan in de VS

screenshot_924

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De bekende homoseksuele en liberaal-conservatieve Britse activist Milo Yiannopoulos (foto), waarover de laatste tijd weinig was te vernemen, heeft het woord weer genomen. Hij verzoekt de VS om asiel. De reden: voor homoseksuelen is Europa op grond van de met de massa-immigratie gepaard gaande islamisering levensgevaarlijk geworden.

philosophia perennis

In een bijdrage voor “FrontPage Magazine” herinnert Milo aan een column die hij in 2015 schreef en die hem verzekerd zou hebben van zijn “plaats in het pantheon van de rechtse haatfiguren”: “Ik ben een homoseksuele man en de massale islamitische immigratie boezemt me angst in.”

“De kanker heeft meer uitzaaiingen gevormd”

Korte tijd later zou hij Londen hebben verlaten, verontrust over de toestand van zijn geboortestad en in de hoop dat hij met een megafoon in Amerika een schok over de Europese islamisering zou kunnen veroorzaken.

Helaas zonder succes: “De kanker heeft meer uitzaaiingen gevormd. Hoewel ik sindsdien met een Amerikaans staatsburger ben getrouwd en daarom aanspraak heb op een Green Card, dien ik een asielverzoek in de VS in. Het is de enige manier om er zeker van te zijn dat ik nooit hoef terug te keren naar een land met zoveel burgers die me in de gevangenis of dood willen zien.”

De moslims van Groot-Brittannië haten homo´s – bijna zonder uitzondering

Bijzonder erg zouden de toestanden echter in Groot-Brittannië zijn: “Moslims in Groot-Brittannië hebben de meest schijnheilige en barbaarse waarden van een islamitische gemeenschap in het hele Westen en hun reactionaire instellingen blijven niet beperkt tot homoseksuelen.

Slechts 3% van de Britse moslims vindt dat seks buiten het huwelijk moreel acceptabel is. Eén op de twintig moslims in Groot-Brittannië zegt dat hij sympathiseert met zelfmoordterroristen. Eén op de drie vindt dat mannen meerdere vrouwen zouden moeten mogen hebben. 39% is het er mee eens dat “vrouwen hun mannen zouden moeten gehoorzamen”.

Maar hun afkeer van homo´s zou “universeel en absoluut” zijn: “In Groot-Brittannië levende moslims kennen alleen maar ´zero tolerance´ tegenover homoseksualiteit. Geen van de 500 moslims, die voor een peiling van Gallup in 2009 geënquêteerd werden, zei dat ze homoseksualiteit acceptabel zouden vinden.”

“Ik wil alleen nog maar weg hier”

Zijn artikel sluit Milo – zoals we hem kennen – theatraal af: “Ik wil alleen nog maar weg hier. Als homoseksuele conservatief in het openbare leven voel ik me niet meer veilig in Groot-Brittannië.

Mijn regering weigert de noodzakelijke stappen te ondernemen om me te beschermen en heeft zich in veel gevallen actief tegen mijn belangen als lid van de risicogroep verzet. Daarom vraag ik aan de VS om me te helpen!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Europa, Groot-Brittannië, ISIS, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

49 reacties op Europa te gevaarlijk voor homoseksuelen: Britse activist Milo Yiannopoulos vraagt asiel aan in de VS

 1. Yvonne zegt:

  Is hij de aanslag in Orlando in Amerika vergeten met ongeveer 50 dodelijke slachtoffers ? 13 juni 2016
  Dus waar in de wereld is een homo echt veilig , als dit zo doorgaat zijn hetero,s ook niet veilig meer
  Zelfs dames van ver in de 80 worden verkracht

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Milo, heb als homo geen al te hoge verwachtingen van de V.S. Die zitten namelijk ook opgezadeld met een enorm overschot van die teringlijers.
  Ik vind dat de Europese regeringen het probleem in alle opzichten ook dienen in te zien. Gezamenlijk, in Europees verband optreden is de enige oplossing. Europa uitschoppen dus. En dat zonder aanzien des persoons. Of het nu om de eerste of tiende generatie gaat, eruit is eruit en nooit meer erin.

  Like

 3. trees zegt:

  de romeinen brief zegt mannen met mannen schandelijkheid bedrijfende

  Like

 4. trees zegt:

  men valt over van de staay maar over de islam die deze zonde bestraft door ze van een flat af te gooien hoort men ze niet ra ra

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Stuur ff brieffie naar Jetten .Nee nog beter naar de machtshebbers daar dan komt hij nooit meer terug.

  Like

 6. trees zegt:

  leviticus wanneer ook een man bij een mans persoon zal gelegen hebben met vrouwelijke bij ligging zij beiden hebben een gruwel gedaan ZIJ ZULLEN ZEKERLIJK GEDOOD WORDEN HUN BLOED IS OP HEN en romeinen 1 van af vers 24 tot 31 het is geen geaardheid het zijn zondige wellusten het zelfde geld voor trans genders ik ga er maar niet dieper op in laten we er maar voor bidden dat ze zich mogen bekeren van hun zonden GOD ziet de zondaar aan in de de heere jezus zijn bloed reinigd van alle zonden

  Like

 7. Republikein zegt:

  Gekke nitwit.

  Geliked door 1 persoon

 8. trees zegt:

  leviticus 20 vers 13

  Like

  • Wachteres zegt:

   Lev 20 vers 10 Een man die met de vrouw van iemand anders overspel pleegt, die met de vrouw van zijn naaste overspel pleegt, moet zeker gedood worden, de overspeler en de overspeelster.

   De Farizeeérs wilden Jezus hiermee vangen. Jezus was in gesprek met een overspelige vrouw. Zij zeiden tegen hem: “Moet die vrouw niet gedood worden”?”

   Jezus zei: “wie van u zonder zonde is, werpe de eerste steen”.

   De vrome Farizeërs dropen één voor één af.

   Waarmee ik maar wil zeggen trees: het Nieuwe ‘testament heeft blijkbaar andere opvattingen dan het Oude Testament.

   “Oordeelt niet, opdat gij niet veroordeeld zult worden”..

   Geliked door 4 people

   • bozeoudeman zegt:

    Jezus zei: “wie van u zonder zonde is, werpe de eerste steen”.

    Dat zou hij vandaag niet meer kunnen zeggen, Merkel, Macron, Rutte en noem de hele bende maar op zouden meteen beginnen met gooien.

    Like

 9. trees zegt:

  en dit geld ook voor de vrouwen lesbisch en de regen boog vlag zal straks met hun zonden verbranden

  Like

 10. Marijke zegt:

  Ik ben blij dat ik niet zulke intolerante mensen als Trees in mijn vriendenkring heb. Bah, bah.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hendrik M. zegt:

  Vroeger hebben zich christen (RK) noemenden vreselijk misdragen tegenover ketters, heksen en nog wat dingen waaronder ook homo’s.
  Tja, wat van die christenen hebben zich toen afgescheiden en zijn hun eigen kerk begonnen op de manier zoals zij dachten dat het goed was.
  Ok, over homofilie staan er een paar afkeurende dingen in de bijbel, doch straffen is niet aan de gelovigen, doch aan God zelf.
  Gelukkig maar, hoeven wij de homo’s en andere onwelgevalligen niet te veroordelen.
  Dat die van der Staai en nog 200 mensen iets getekend hebben uit hun geloofsovertuiging maakt niks uit; ze zullen niks bestraffen.
  In de islam ligt dat heel anders, daar moet iedere gelovige straffen.
  Hoewel, in een hadith staat geschreven “It is told (in the hadith) that Omar Ibn Al-Khattab had an anal disease, which could be cured only by semen.”
  Dus als je het als een ziekte wil zien mag het wel…
  Toch blijft dat juist islammers homo’s mishandelen of zelfs vermoorden en Joden haten.
  Onze regering vindt dit prima en importeert zoveel mogelijk islammers…
  De enige partijen die hier niet aan meedoen zijn PVV en FvD.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Kan hem geen ongelijk geven, maar in Amerika wordt de islam steeds machtiger en begint zich overal te roeren en te nestelen. Ook daar wordt hetzelfde concept gehanteerd als in Europa. Kritiek op de islam is racisme en verlamt de bevolking.

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Het zou mij niets verbazen dat “Trees” afkomstig is uit de islamitische hoek.

  Like

 14. trees zegt:

  ik ben een ras echte hollander van 69 jaar en ik heb altijd in de bouw gewerkt als timmerman e als het moet dan vecht ik voor mijn land en voor mijn kinderen en klein kinderen die als wij de islam ni et bestrijden een vreselijke tijd tegmoet gaan en als de waarden en normen naar GODS woord niet meer worden na geleefd zoals het nu gaat dan gaat ons land verloren

  Like

 15. Bert zegt:

  Je kunt het bijbelboek Leviticus wel erbij halen, maar we leven in een seculiere staat en dat wordt gerespecteerd door de christenen.
  De moslims daarentegen leven in de islamitische landen in een theocratie waar Leviticus ook in praktijk wordt gebracht. De meeste moslims in Europa willen een sharia staat, of hebben daar althans geen bezwaren tegen.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Ik ben een fan van Milo, hij is ontzettend slim en lekker flamboyant

  Geliked door 1 persoon

 17. trees zegt:

  maar voor de gelovige geld in de wereld zult gij verdrukking hebben maar heb goede moed ik heb de wereld over wonnnen laten we op deze site elkaar nu eens niet langer af kraken maar de koppen eens bij elkander steken hoe wij ons land kunnen redden dat is veel belangrijker wie heeft een goed idee waar kunnen wij samen vergaderen om een plan te maken bij voorbeeld met een rood wit blauw hesje te gaan lopen maar dan moeten we eerst kennis maken op een of andere plek

  Like

 18. trees zegt:

  DOUWE BENZ geen zelfmoord plegen wij moeten de koppen bij elkaar steken en ons verstand gebruiken ok

  Like

 19. trees zegt:

  HARRY religie leid niet tot waanzin maar goddeloosheid wel dat kun je overal om ons heen zien

  Like

 20. trees zegt:

  wachteres u moet de bijbel beter lezen het oude testament gold voor de joden maar geld ook voor ons die eertijds heidenen waren het nieuwe testament handelt over de Messias die voor joden en heidenen die wij eertijds warengeleden heeft voor onze zonden dus die wetten heeft GOD zelf gegeven

  Like

 21. trees zegt:

  MARIJKE waar ben ik in tolerant ik bedoel het goed

  Like

 22. bozeoudeman zegt:

  Ik begrijp hem volkomen, heb zelf ook overwogen asiel in de VS aan te vragen op basis van mijn terechte vrees in de nabije toekomst in een ‘links’ NWO concentratiekamp te mogen gaan ‘douchen’ als ik mijn mond blijf opendoen. Maar helaas, Canada en de VS zijn (ook) al gevallen. En mijn hoop die ik had van Trump is door Trump als sneeuw voor de zon verdwenen. Over twee jaar zit de idioot Oprah Winfrey er voor de ‘Democraten’ als president. Dan zal vrijheid wereldwijd worden afgeschaft in het belang van de NWO. Enkel Hongarije is dan wellicht nog een mogelijkheid maar die taal lijkt mij zo moeilijk. Bovendien zal dat ‘kleine dorp’ in NWO SS Europa niet lang vrij blijven. De ‘linkse’ fascisten zijn al tijden met een hetze aan de gang, zie de fascistische Volkskrant. Dus wacht ik af tot de tik op mijn deur komt en de ‘linkse’ SS NWO fascisten mij komen ophalen. Onzin? Dat dachten velen zelfs in 1939 ook nog, het zou niet zo een vaart lopen want met her Hitler was te praten! Dus larie, Salman Saoedie voert zelfs veranderingen door, ja,ja, echt waar, vraag het de vrouw die net als ECHT vluchteling zijn land is ontvlucht. En vraag het de vrouwen die in Iran voor hun vrijheid vechten, vrijheden die onze slaafse NWO ‘regeerders’ in het ‘Vrije Westen’ als hersenloze geldgeile marionetten die zij zijn op de vuilnishoop werpen. De hel staat voor de deur….Hoe dan ook, met islam als onderdrukker voor de NWO of via en/of na burgeroorlog anarchie van de krankzinnigen, zie de NWO’er Timmerfrans die al klaar staat, enkel dat snorretje nog…

  Geliked door 1 persoon

 23. M. zegt:

  Misschien moet de homo zich eens af gaan vragen waarom men zo graag wil dat iedereen uit de kast komt en zich zichtbaar maakt zo vlak voor het importeren van een cultuur die dat niet tolereert.

  Geliked door 1 persoon

 24. Republikein zegt:

  Levicitus introduceerde het opstijgen naar grote hoogte.
  Kunt u hoppen, hop dan mee, soort gemodereerde ochtendgymnastiek zonder piano.

  Geliked door 1 persoon

 25. Elisah zegt:

  Iets anders,
  Vluchtelingen gaan over “de muur” van nancy pelosi’s herenhuis…

  Like

 26. M. zegt:

  Laten de mensen vooral niet vergeten dat het erg vervelend gaat worden voor uw kinderen die met de leerplicht niet onder het vervelende leven uit kunnen.
  Of dacht u dat ze erg veel om kinderen gaven??

  Like

 27. trees zegt:

  M ik oordeel of veroordeel niemand de bijbel zegt het en dat is mijn richtsnoer daar tracht ik naar te leven

  Like

  • M. zegt:

   Het loon van de zonde is de dood en de zondes waar de dood op staat worden beschreven maar om aan de dood te ontkomen is er een uitweg geboden waardoor mensen niet ter dood worden veroordeeld.
   Daarom is er meer vreugde in de hemel om 1 zondaar die bij zijn verstand komt dan over 100 rechtvaardigen die het verstand al hebben.
   Waarom ?Omdat Hij de mensen het leven wil geven en niet de dood.
   De rechtvaardigen hebben het leven al de zondaar nog niet.
   Iedereen die om vergeving vraagt zal het in principe krijgen want iemand die geen zicht heeft op zijn zondes zal geen vergeving vragen.
   Het gaat om de bewustwording niet om de mensen angst aan te jagen want in principe was ieder mens al tot de dood veroordeeld omdat er niemand zonder zonde is.
   Toen niemand een steen kon gooien naar de overspelige vrouw omdat ze niet zonder zonde waren zei Jezus “Gaat heen en zondig niet meer” tegen de vrouw . dat was genoeg.
   Terwijl er staat dat de overspelige ter dood veroordeeld moet worden zonder mankeren.
   Gebeurde dat niet.

   Like

 28. trees zegt:

  WlACHTERES waarom valt er met mijn niet te praten ik maak ook fouten maar ik bedoel het goed

  Like

 29. Jan zegt:

  Israëlhaat
  Lesbo’s te stupide om door te hebben dat zij de geitenneukers in de kaart spelen en hun weg plaveien.

  Dyke March bans Israeli and Jewish Pride flags; Palestinian flags still OK
  The D.C. Dyke March, which is being billed as an all-inclusive celebration of underrepresented people, is banning Israeli and Jewish Pride flags but allowing Palestinian flags during Friday’s event.

  …pro-Zionist and “nationalist symbols,” including Israeli and Jewish Pride flags, will not be welcomed at the event….

  https://vladtepesblog.com/2019/06/10/the-real-agenda-behind-much-of-alternate-sexuality-marches/#comments

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s