Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken

screenshot_930

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Tienduizenden Finnen hebben een “nultolerantie”-benadering geëist ten aanzien van migranten uit de Derde Wereld die seksuele delicten plegen, nadat nieuwe gevallen van buitenlandse mannen die op kinderen azen aan het licht zijn gekomen.

breitbart

De steun voor een burgerinitiatief dat de regering opriep om asiel in te trekken voor migranten die schuldig werden bevonden aan seksuele misdrijven, steeg in het weekend en kreeg meer dan 79.000 handtekeningen in het land van 5,5 miljoen mensen, na het nieuws dat er vorige week meer buitenlanders waren gearresteerd in verband met de verkrachting en het misbruik van minderjarigen.

De Finse premier Juha Sipilä zei dat hij een “diep gevoel van walging” voelde toen hij vernam dat de politie in Oulu, een noordwestelijke Finse stad en het omringende gebied, dat vorige maand werd opgeschrikt door beschuldigingen van seksueel misbruik van kinderen, een onderzoek had geopend naar vier nieuwe misdrijven tegen meisjes tussen 10 en 15 jaar.

“Ik begrijp volledig dat het publiek geschokt en bezorgd is”, erkende hij en hij voegde er aan toe: “Onze gedachten gaan uit naar alle minderjarigen en hun families die hebben geleden als gevolg van deze totaal onmenselijke en verwerpelijke daden. Ik kan dat niveau van geweld en meedogenloosheid niet begrijpen”.

Breitbart London heeft eerder gemeld hoe Sipilä zijn toespraak op Nieuwjaar gebruikte om burgers te waarschuwen dat het “verspreiden van haatdragende taal” een misdaad was, die kwam echter in de nasleep van de wijdverbreide publieke woede over migranten die Finse kinderen seksueel misbruiken.

De drie mannen die tot nu toe zijn gearresteerd in verband met de laatste reeks misdrijven in Oulu kwamen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten, berichten lokale mediaberichten. In totaal worden 16 buitenlandse mannen verdacht van seksueel misbruik van minderjarigen in de stad, die bijna allemaal Finland zijn binnengekomen als illegale immigranten of die het land zijn binnengekomen via diverse door de Europese Unie bevorderde quotaregelingen voor vluchtelingen.

Op zaterdag werd gevreesd dat het fenomeen zich verspreidde, nadat de politie in Helsinki had aangekondigd dat zij drie verdachten, allen in het buitenland geboren, in hechtenis had genomen op grond van soortgelijke beschuldigingen als die in Oulu, die [ook] verband hielden met verkrachting en seksueel misbruik, dat zou hebben plaatsgevonden tussen november 2018 en deze maand.

In een verklaring zei de Finse president Sauli Niinistö dat de gevallen bij ons een schok veroorzaken door hun onmenselijkheid en hij verklaarde het feit dat sommige asielzoekers, en zelfs degenen aan wie asiel is verleend, hier kwaad hebben gebracht en onveiligheid hebben gecreëerd, onaanvaardbaar.

Hoewel het burgerinitiatief om het asiel in te trekken voor mensen die veroordeeld zijn voor seksuele misdrijven veel meer handtekeningen kreeg dan de 50.000 die nodig zijn om wetgevers te dwingen naar de kwestie te kijken, betekenen de aanstaande verkiezingen in Finland dat de verantwoordelijkheid voor de behandeling van de petitie bij de volgende regering ligt, aldus Reuters, die toegeeft dat het migranten verkrachtingsschandaal een boost heeft gegeven aan de anti-immigratie, populistische Finse Partij.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Finland, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Verkrachters niet gevangen zetten maar eerst castreren en dan direct uitzetten. Graag zonder rechtszaak maar gewoon als maatregel. I(s heel simpel bij wet te regelen. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, men moet het ook willen.

  Geliked door 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  “de anti-immigratie, populistische Finse Partij”, Is het nodig om de enige partij die voor Finland en de Finnen is zo te benoemen?
  In het hele artikel heb ik de naam van de partij waar ik voor ben, niet gelezen; of is ‘Finse Partij’ de vertaalde naam?

  Geliked door 1 persoon

 3. neilven zegt:

  Dat willen wij ook hier, maar ik wil nog verder gaan, niet alleen verkrachters maar ook zij die zich niet aan de wet houden eruit, geen rechtszaken die zijn veel te duur, gewoon alles afpakken en als persona non grata het land uit. Weg er mee.

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  En zo laten we met behulp van het EU gajes overal in Europa al onze kinderen en vrouwen verkrachten door asielparasieten die door Brussel aan alle landen worden opgedrongen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Socialisten zijn schizofrenen, nemen volk op in hun land dat zich weigert aan de wetten van het land te houden, maar weigeren iemand in hun partij op te nemen die de statuten niet onderschrijft.

  Geliked door 1 persoon

 6. jannes zegt:

  Dit gebeurd in dit land ook, vooral kinderen die onder jeugdzorg staan. Dit is schering en inslag op nederlandse internaten. En weet uit ervaring dat dit al zeker 20 jaar speelt. Volwassen antillianen en moslims die kwetsbare vaak ook nog gehandicapte nederlandse meisjes uitpooieren.Het komt niet in het nieuws. En als je er al wat over hoort is het zgn “”loverboy” problematiek. Daarin zit ook nog eens de suggestie verpakt dat het allemaal wederzijds en onschuldig is. Meisjes in onze samenleving worden compleet gehersenspoeld met cultureel relativisme. We hebben een po(e)pcultuur die dit soort ratten neerzet als het hoogst haalbare.
  Gelukkig hebben de finnen nog wel de natuurlijke impuls hun kinderen en vrouwen te beschermen, dat concept is in dit land al decennia dood.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Een normaal land zou criminele buitenlanders altijd zonder pardon uitzetten, maar welk West Europees land is nog normaal ???

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Kijk, dat zou nu ook in de rest van Europa moeten gebeuren:

  Burgerinitiatieven om te protesteren tegen het moslimgeweld. Blijkbaar vindt het volk in veel Europese landen ‘het wel best’ dat vrouwen en meisjes op grote schaal worden verkracht.

  Of is het volk – net als in GB – bang om voor racist, fascist of zelfs nazi te worden uitgemaakt?

  Nog erger: Zolang het onze dochters, kleindochters niet overkomt, maken we ons niet al te druk, een soort ‘ver van mijn bed show’ dus.

  Per slot is ‘boer zoekt vrouw’ er ook nog. Stel je voor dat je, omdat je je inspant voor andere belangrijke zaken, een aflevering mist. Dat moet toch niet kunnen?

  Onvoorstelbaar dat er nog mensen zijn die stemmen op de partijen die ons dit willens en wetens aandoen. Beseffen die mensen niet dat zij op die manier mede verantwoordelijk zijn voor alle ellende die in ons mooie Europa naar buiten komt?

  En het wordt alleen maar erger en erger, want de EU is van plan om miljoenen Afrikanen naar hier te halen. Dat zijn mensen die vaak geen of een laag opleidingsniveau hebben, maar die onze cultuur minachten. In hun ogen zijn zij dé gelovigen en wij ‘ongelovigen’, waarmee zij kunnen doen wat ze willen.

  Beste Nederlanders, beste Europeanen, kom in verzet voordat het te laat is.

  De tijd dringt! Wij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Als hun kinderen al verzopen zijn gaat men nog eens denken over het dempen van de put.
   Men geeft alleen nog om zichzelf en de gsm.
   En ze verdommen het om de gsm voor wat nuttigs te gebruiken.
   Dom volk, de goede daar gelaten want die draag ik op handen.
   Maar het is die slappe hap die dom wil blijven en die je keer op keer waarschuwt maar niet willen horen waardoor wij en onze kinderen de lul zijn.
   Dat is de verdienste van de zwijgers die deze waanzin in stand helpen houden omdat ze te laf zijn om zich er zelfs maar boos over te maken.

   Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Ik kan dat niveau van geweld en meedogenloosheid niet begrijpen”.
  Iedere Jan Kwisperbiebel van drie-hoog-achter begrijpt dat wel en wist op voorhand al dat dit soort ellende zou komen.
  Enkel politici en gutmenschen zijn keer op keer verbaasd of geschokt en hadden het echt nooit verwacht.

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Waarschijnlijk bespelen ze het volk wel weer met wat zielige kindertjes van ver die dreigen uitgezet te worden om ze te laten blijven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Sandra zegt:

  Als iedereen nu gewoon in zijn eigen land blijft zitten met de daar geldende normen en waarden is het dan voor iedereen niet de beste oplossing ??

  Geliked door 1 persoon

 12. Yvonne zegt:

  lang geleden was er in Kreta griekneland een nederlands meisje die zwart in een geldwissel kantoortje werkte
  de politie was steeds aan het controleren,en moordenaars en verkrachters mogen hun gang gaan

  Like

 13. Cleo zegt:

  Volg aub de Britse Katie Hopkins op twitter; zij legt via haar tweets de Finse ‘autoriteiten’ onder het vergrootglas, omdat deze ‘autoriteiten’ niets liever doen dan wegkijken van de misdaden van de achterlijke barbaarse import-monsters. Het lijken precies Nederlandse ‘autoriteiten’…

  Like

  • Wachteres zegt:

   Katie Hopkins
   ‏Geverifieerd account @KTHopkins

   I am frightened for the children of Finland. Finnish bureaucrats have their heads in the sand, pretending they don’t have a grooming gang problem, delivering no action whatsoever.

   The State broadcaster @ylenews did not air our interview.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s