Talrijke gevallen van kindermisbruik in Finland – verdachten zijn allemaal asielzoekers

Screenshot_923.png

(Vertaling: E.J. Bron)

In Finland zijn nieuwe gevallen van kindermisbruik bekend geworden. Deze komen na een hele serie van zulke gevallen, die bekend geworden waren in de herfst. Asielzoekers zijn de verdachten. De Finse regering komt vastberaden over en vindt duidelijke woorden.

rt

Bij een politieactie in Helsinki zijn zaterdagavond drie mensen van buitenlandse afkomst gearresteerd. Ze worden ervan verdacht kinderen verkracht en seksueel misbruikt te hebben. Volgens informatie van de politie van Helsinki werden de vermeende misdaden in de afgelopen twee maanden gepleegd. De politie zou zaterdag achter de vermeende misdaden zijn gekomen en onmiddellijk actief geworden zijn. Daarop werden de drie mannen gearresteerd.

In dit geval ging het volgens de politie om één slachtoffer. De politie in Helsinki onderzoekt nog een andere zaak, waarbij een kind seksueel lastig gevallen zou zijn. Er werd een 20-jarige man gearresteerd, die beschuldigd wordt van zware verkrachting en zwaar seksueel misbruik van kinderen.

Op dit moment is de politie in Helsinki niet in het bezit van aanwijzingen dat de zaak in de hoofdstad verband zou houden met gevallen van misbruik in het Noord-Finse Oulu. Daar maakte de politie vrijdag vier nieuwe gevallen van vermeende seksuele delicten bekend, waarbij alle slachtoffers meisjes onder de 15 jaar zijn. ER werden drie buitenlandse mannen in de leeftijd tussen 18 en 20 jaar gearresteerd. De eerste van de talrijke vermeende seksuele delicten in Oulu waren begin december 2018 bekend geworden. De politie ging uit van tien daders en een twaalftal slachtoffers. Dit zou echter slechts “het topje van de ijsberg” zijn.

Contactopname via sociale media

De vermoedelijke daders hadden eerst via sociale netwerken toenadering gezocht tot hun slachtoffers. Later zou het in meerdere gevallen tot seksueel misbruik zijn gekomen. Eén verdachte, een 26-jarige Irakees, werd begin januari in het Duitse Saarbrücken gearresteerd. DE Finse regering komt deze week bijeen om te discussiëren over de misbruikzaken in Oulu en Helsinki. Dat maakte minister-president Juha Sipilä zondag op Twitter bekend. In een verklaring schreef hij dat de seksuele overvallen op kinderen een diep gevoel van geschoktheid zouden veroorzaken: “Ik begrijp de angst en de shock van de burgers volledig.”

Sipilä verwees ernaar dat het niet het doel van het asielsysteem is om mensen in gevaar te brengen en criminelen te beschermen. Hij herinnerde ook aan de wetswijziging van de regering, die een gemakkelijker uitzetting van buitenlanders mogelijk maakt die zware misdaden plegen. Ook de Finse president Sauli Niinistö liet zich over de misdaden uit. Zaterdag zei hij:

“Het is onacceptabel dat enkele asielzoekers, en zelfs zulke die al asiel kregen, het kwaad bij ons brengen en een gevoel van bedreiging creëren.”

Niinistö was sprakeloos over zowel het grote aantal slachtoffers als daders. De gebeurtenissen in Oulu zouden schokkend en onmenselijk zijn. Minister van Binnenlandse Zaken Kai Mykkänen herhaalde zijn eis om van mensen met een dubbel staatsburgerschap het Finse staatsburgerschap weer af te pakken wanneer zij schuldig worden bevonden aan dergelijke misdaden. De minister zei tegenover de zender “Yle”:

“Wanneer iemand een van onze fundamentele waarden en de lichamelijke integriteit van een ander mens schendt, beschouw ik dat als bedreiging voor de nationale veiligheid.”

Het zou onacceptabel zijn dat iemand, die op zoek naar veiligheid naar Finland zou komen, daar nu meer onveiligheid zou creëren. Hij benadrukte dat er in Finland geen plaats zou zijn voor zulke misdaden.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Finland, Illegalen, Immigratie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Talrijke gevallen van kindermisbruik in Finland – verdachten zijn allemaal asielzoekers

 1. Lee zegt:

  Geen woorden maar daden graag. Geen straf is zwaar genoeg voor dit vullis.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ronald B zegt:

  Het wordt tijd dat asieleisers worden afgeslacht!!! Niemand is welkom in Europa!!!
  Tijd voor de harde aanpak….laat maar merken dat het realiteit voor hen is……

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat we krijgen te zien en horen van deze misselijk makende praktijken is eigenlijk bijna niets.
  Ik weet namelijk niet of het ergens te vinden is waar dit soort praktijken Europa wijd opgeslagen worden.
  Ik denk namelijk dat we dan werkelijk van onze stoel zouden vallen van afgrijzen.
  Ik heb het dan niet alleen over dit soort smeerlapperij maar ook de kindhuwelijken en dergelijke.
  Ook het verkopen van dochters om eventueel “aanzien” te krijgen want hoe je het ook wend of keert dat is ook gewoon mensenhandel in de smerigste vorm.

  Like

 4. Yvonne zegt:

  Er is nergens plaats voor mensen die onveiligheid creëren, hoeveel mensen zouden er nu nog in leven zijn als er geen vreemden binnen waren gelaten, dat je echt vlucht uit je land kan ik me iets bij voorstellen maar niet naar onze landen komen en denken dat je hier alles kunt flikken

  Like

 5. Steven zegt:

  Ze lijken uiterst VERONTWAARDIGD door de gebeurtenissen. Ieder weldenkend mens had dit al kunnen voorspellen. Het aangeboren gedrag van dit soort kakkerlakken die we zo graag een prachtig leven willen geven op onze kosten komen alleen om gratis geld en lekkere blanke meisjes verkrachten. Die asielwaanzin van Europa zou eens gestopt moeten worden, maar in plaats van dat men ‘geschokt’ is, gaat men gewoon verder met importeren van deze haatkoppen die nog meer ellende gaan veroorzaken!!
  Feitelijk hebben al die LINKSE KLOTE regeringen eraan meegewerkt door eerst de jeugd MURW te maken, goedgelovig te wezen en zich zonder het gevaar te zien zich als makkelijke prooi laten pakken!!

  Geliked door 1 persoon

 6. alwine kerkhof zegt:

  Hij was sprakeloos, die minister. Leeft ook onder een steen zeker.

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Klinkt in ieder geval beter, dan wat er gaande is bij die ZIEKE BUREN van Finland,,Zweden,,
  Maar het blijft ziek om deze stroom nieuwkomers evengoed binnen te halen.
  Voorkomen is beter dan genezen. Want deze jonge meiden zijn getekend voor het leven door deze barbaarse moslim mannetjes.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Semi ferme taal, zoiets als Rutte, Buma en Segers ook hadden kunnen zeggen. Ik heb zelfs geen vertrouwen in Finse poltici.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik hoop dat ze woord houden en alle ‘bescherming zoekenden’ die misdrijven plegen, in welke vorm dan ook, duidelijk maken dat ze zich moeten klaarmaken voor vertrek uit Finland.
  Als je Finland in gevaar brengt, dan heb je als asielzoeker daar niks te zoeken.
  (Nergens trouwens…)

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  @ Sipilä verwees ernaar dat het niet het doel van het asielsysteem is om mensen in gevaar te brengen en criminelen te beschermen.

  “Het is onacceptabel dat enkele asielzoekers, en zelfs zulke die al asiel kregen, het kwaad bij ons brengen en een gevoel van bedreiging creëren.”

  “Wanneer iemand een van onze fundamentele waarden en de lichamelijke integriteit van een ander mens schendt, beschouw ik dat als bedreiging voor de nationale veiligheid.” @

  Wijze woorden. Ik ben altijd principieel tegen de doodstraf geweest maar heb mijn mening hierover enkele jaren geleden all fors bijgesteld. Zeker wat betreft het uitschot der aarde wat in mensengedaanten naar Europa kwam om hun aangeboren criminele en seksueel perverse obsessies in praktijk te brengen wat in hun thuislanden klaarblijkelijk de normaalste zaak van de wereld is.
  Ik hoop dan ook echt van harte dat 2019 het keerpunt wordt en heel Europa zich samen pakt om deze wilde beestmenschen voorgoed te verdrijven van ons continent.

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Zou een tatoeëring, als HERKENNING van. de Moordenaars+verkrachters van kinderen,etc. in elk land , niet mogen plaatsvinden? Om bij herhalingen, die barbaren meteen het land uit te kunnen ‘donderen’, zodat er ook nog dubbel geld bespaard wordt, over eventuele ‘verblijfs- en. Justieele kosten?

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Ik wil ze allemaal het land uit hebben. Zij hebben een eigen gebied en dat is zeer groot van marokko tot aan indonesie. Wij hoeven geen gebied meer in te leveren. Ons land is van ons en onze cultuur en ons volk waarin wij met elkaar in vrede kunnen leven. Vroeger kon ik in vertrouwen de straat op. Nu moet ik altijd inschatten wie die ander is en ben vaak tegen aanvallen aan gelopen. Door goede verdediging heb ik zaken kunnen voorkomen en erover nagedacht te hebben.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Herhaling???
   Eèn keer is al teveel dus dan meteen eruit, terug naar de zandbak of bushbush.
   Beter nog, op voorhand alles er weer uit en geen enkele meer binnenlaten.
   Het mag zo zijn dat er ook Finse (of andere West-Europse) daders zijn, maar dat kan nooit een reden zijn om dan ook nog eens criminelen uit zandbakken of de bush te importeren. De eigen criminelen veroorzaken al genoeg problemen.

   Like

 12. Bert zegt:

  Volgens de koran zijn deze activiteiten toegestaan. Is de wet van god, dus gaat boven die van mensen. Dat Finse wetten tegen de wet van god ingaan, is voor een moslim hooguit een reden om voorzichtig te werk te gaan.

  Like

 13. Jan zegt:

  Kathy Hopkins maakt gehakt van simplist Ari Heikkinen, administratief directeur van stadsbestuur van Oulu. Totale onkenningsfase

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nee Jan die zit niet in de ontkenningsfase maar die zit in de Ruttefase.
   Als hij namelijk toe zou geven dat het daar in Oulu totaal uit de klauwen gelopen is blijft er niks meer over als zijn goed betaalde baan op te geven.

   Like

 14. Jan zegt:

  Katie Hopkins en Elisabeth Sabatisch-Wolff bij de rechtbank over de criminele moslims

  Like

 15. Jan zegt:

  Jussi Kristian Halla-aho van de Finse Partij

  Meer over Halla-aho op https://en.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho#Criminal_charges_and_conviction

  Criminal charges and conviction

  In December 2008, Halla-aho was put under investigation for incitement to ethnic or racial hatred (under Finnish law referred to as “ethnic agitation”) for remarks published on his blog.[45][46]

  On 27 March 2009, the Helsinki District Court ordered Halla-aho to stand for trial on charges of ethnic agitation and breach of the sanctity of religion. The charges were raised on the basis of remarks related to the sentencing of Seppo Lehto on Halla-aho’s blog in 2008. Here, he wrote that the prophet Muhammad was a pedophile, making reference to Muhammad’s relationship with Aisha, and that Islam is a religion that sanctifies pedophilia.[47] In another text, he asked if it could be stated that robbing passersby and living on taxpayers’ expense are cultural and possibly genetic characteristics of Somalis.[42] The text was originally intended as a response to a Finnish columnist of the newspaper Kaleva, who had written that drinking excessively and killing when drunk were cultural and possibly genetic characteristics of Finns.[48]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho#Criminal_charges_and_conviction

  Verboden te denken en te spreken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s