Tweet Vlaams Belang . . .

screenshot_927

Hallucinante cijfers. Is er écht iemand die denkt dat dit normaal is? Dat dit multiculturalisme is? Dit is omvolking en het resultaat van jarenlange massa-immigratie. Een radicaal ander beleid is nodig. Tijd om onze mensen te beschermen én massa-immigratie te stoppen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter “Vlaams Belang“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet Vlaams Belang . . .

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Dit is ruim 50 jaar terug ingezet en onomkeerbaar, iedereen is een wereldburger en iedereen mag overal wonen aldus het adagium van links.
  Gooi maar in mijn pet deze zotte globalistische waanzin.

  Kijk naar ‘Opsporing verzocht’ en je ziet hoe een beschaving zichzelf onderuit trapt d.m.v. grenzeloze import.

  Geliked door 2 people

 2. Marc zegt:

  “Een radicaal ander beleid is nodig.”

  Beleid veronderstelt dat de massa zich door een elite laat leiden. Mij dunkt dat die zich al voldoende gediskwalificeerd hebben.

  Dus wat dacht je van ‘nationale revolutie’?

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Dit zijn werkelijk bedroevende cijfers!
  Een terecht alarm van Vlaams Belang.
  Kinderbijslag maar eens beperken tot 1 kind of zo en geen nieuwe allochtonen meer invoeren.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Lees: schooljeugd voor bijna drie kwart moslim.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Multiculturalisme is slechts een dekmantel om de Westerse cultuur te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 7. David zegt:

  Oproep aan alle autochtonen, veel knuffelen en kindjes krijgen, kinderen zijn geweldig

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Begin nu toch zo langzamerhand te geloven dat het “point of no return” zijn gepasseerd, het volgende wordt waarschijnlijk dat men de definitie van “allochtoon” gaat aanpassen opdat de simpele zielen die dit nog altijd ontkennen niet wakker gemaakt worden.
  De cijfers zullen in de Randstad niet heel veel anders zijn maar dat weet men (nog) goed stil te houden.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Allemaal waar wat er moet gebeuren, de remedies zijn voldoende gekend, daar knelt het schoentje niet, alleen, er gebeurt niets, versmacht als het ware in hun eigen politieke correctheid en hun eigen groot gelijk, doen politici er niets aan. Ze kijken in het beste geval de andere kant op, in de hoop dat het fenomeen wel vanzelf voorbij zal gaan. Of ze collaboreren openlijk.

  De partijen die het wel zouden waar maken, het VB in België, de PVV in Nederland, Marine Le Pen in Frankrijk met haar nieuwe partij, de AFD in Duitsland, ze krijgen de kans niet. Wie is daarvoor verantwoordelijk? De gewone burger uiteraard, die traditioneel blijft stemmen op de dezelfde partij, en wie het allemaal niet zo erg interesseert blijkbaar. Het dagelijks glaasje bier, een partijtje voetbal en geregeld een dansje, laten hem verder in zijn a-politieke slaap. Niet de politici, maar de lui die ze mordicus blijven steunen in hun misdadige houding ter zake, zijn de hoofdschuldigen, minstens collaborateurs. Anders gezegd, de politiek domme massa laat betijen. En zo lang gaan we recht de dieperik in. Eenmaal de omvolking een feit, is er geen weg terug. Nog enkele decennia dus. Zingend en dansend, net als op de Titanic destijds, de dieperik in.

  Dat het evenwel nog altijd anders kan, bewijst ondermeer het huidige politieke landschap in Italië, waar een door het volk verkozen rechtschapen Salvini een totaal andere koers vaart, daarin gesteund door een aanzienlijk en nog altijd groeiend deel van de bevolking. Zie naar Orban in Hongarije. Het bewijs dat het nog niet te laat is, alleen moet de bevolking dat ook daadwerkelijk in de verkiezingen willen forceren. Het volk heeft de macht, hoe je het ook draait of keert. Stel dat in Nederland de PVV van Wilders een monsterscore boekt, dan wordt het migratieroer, net als in Italië, radicaal omgekeerd. Idem dito in België met het VB. Binnenkort krijgt het volk weer de kans. Maaaaaar !

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  We zijn bezet !!! Wanneer gooien we de bezetters het land uit ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s