Vanavond 21.25 uur RTL 5: Geert Wilders bij Jensen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vanavond 21.25 uur RTL 5: Geert Wilders bij Jensen!

 1. Mary zegt:

  Voor diegene die zeggen “we horen niks van Wilders……”, onzin ten top natuurlijk, kennelijk zitten die alleen maar voor de buis te wachten op wat ze daar voorgeschoteld krijgen.

  Like

 2. laura van der storm zegt:

  VERPLICHT KIJKEN!!!

  Like

 3. QENQ6 zegt:

  Twee raadsleden van Sgp/CU in Hendrik Ido Ambacht, zijn weggelopen bij de ontvouwing van de regenboogvlag. Netjes gedaan. Weg met dat regenboog ge-emmer.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Hopelijk komt de aanslag op de AFD politicus ook aan bod, want ze worden in Duitsland met de dag gekker.

  Duitse inlichtingendienst gaat AfD onderzoeken, AfD mogelijk permanent onder toezicht

  Na de recente (waarschijnlijke) aanslag op een AfD-politicus (‘duwen’ en ‘elleboogstoot’ volgens de NOS) is de rechts-realistische AfD kennelijk nog lang niet effectief genoeg gedemoniseerd. De AfD-politicus overleefde zijn (waarschijnlijke) aanslag immers, dus de aanhoudende demonisering door Duitse politici en main stream media kan nog flink worden opgevoerd. Althans, de Duitse inlichtingendienst wil nu de AfD gaan ‘onderzoeken’ in hoeverre ‘de AfD rechts-extreme ambities heeft’, aldus de Duitse inlichtingendienst via het Nederlandse main stream staatsmedium NOS (bekend van ‘duwen’ en ‘elleboogstootjes’ als het gaat om een waarschijnlijke aanslag op een AfD-politicus).

  En de DDR vlag in het artikel doet zijn eer aan in Duitsland want een socialistische heilstaat lijkt steeds dichterbij te komen.

  https://tpo.nl/2019/01/15/duitse-inlichtingendienst-gaat-afd-onderzoeken-afd-mogelijk-permanent-onder-toezicht/

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Dit is een van de zeldzame momenten dat ik een televisie mis. Hopelijk kan ik het in een later stadium op youtube bekijken.

  Geliked door 1 persoon

 6. orelius zegt:

  Ikblijf Geert stemmen , maar waarom geen meatings in zalen hallen en stadions organiseren als PVV . Maar wel bij Jensen gaan zitten , daar word je door het grote publiek niet serieus genomen. Kom met een goed verhaal en zet dat om in daden , en draag dat uit bij de mensen . Laat zien dat je constant bezig bent , laat de mensen zien dat je er voor hun bent. Overtuig ze anders zal de groei veel te langzaam gaan. Ondanks mijn commentaar blijf ik PVV stemmen , maar er moet wel vooruitgang komen . Anders blijft het trekken aan een dood paard.

  Geliked door 1 persoon

  • Gerrit zegt:

   Ben ik met je eens Orelius. Mijn stem is ook op Geert, maar hoop ook dat hij wat meer laat horen. Alleen wordt het dan wel onveiliger voor hem als hij meer onder het / ons volk is.

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dat is inderdaad zo Gerrit.
    Het risico dat er een soort Volkert van der Graaf onder de aanwezigen zal zijn is zeker niet ondenkbaar.
    Dan hebben we nog de beveiligers van Wilders.
    Mocht zo iets als een aanslag komen zullen ze volgens Nederlandse maatstaven eerst moeten vragen of de aanslagpleger zijn wapen weg legt want schieten ze zo iemand van deze wereld af moeten ze zich in allerlei bochten wringen om uit te leggen dat het toch echt nodig was om de dader zijn lichtje uit te blazen

    Geliked door 1 persoon

 7. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/video-dat-is-nog-eens-andere-koek-wilders-onthaald-als-held-bij-jensen-maak-nederland-weer-van-de-nederlander/

  Video! Dat is nog eens andere koek, Wilders onthaald als held bij Jensen: ‘Maak Nederland weer van de Nederlander!’

  Een historische uitzending van Robert Jensens talkshow gisteravond: Geert Wilders was te gast. Het tv-programma onthaalde hem gelijk maar als de nieuwe premier van Nederland, terwijl de PVV-voorman zelf het woord hield over Ruttes slappe beleid, de noodzaak te gaan stemmen en het feit dat hij Thierry Baudet wel een ministerpost wil aanbieden in het kabinet-Wilders I.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s