Over vijftig jaar zal West- Europa bezet zijn door de islam

 

(Door: “Balkanske priče”)

De EU en de regeringen van Europese landen, die de massa-immigratie van moslims hebben mogelijk gemaakt en nog steeds verder toelaten, zijn verantwoordelijk voor de grote ellende die ons te wachten staat. Europa zal een zware prijs gaan betalen voor het op grote schaal toelaten van de islam op haar grondgebied. In het verleden hebben westerse intellectuelen en kunstenaars het stalinisme en het maoïsme omarmd. Dat was een pijnlijke vergissing, aangezien het ging om massamoordenaars. Nu herhaalt zich hetzelfde fenomeen ten aanzien van de islam. Je moet wel stekeblind, doof en stom zijn om niet te zien welk gevaar de islam voor Europa betekent.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

38 reacties op Over vijftig jaar zal West- Europa bezet zijn door de islam

 1. fransdewit zegt:

  Met dank aan al die eenlingen in de 2e kamer, ze hebben evenals de koning schijt aan het volk. We zijn verraden

  Geliked door 5 people

 2. Hovawart zegt:

  Binnen de internationale politiek bestaat er een algehele consensus dat als belangrijk voordeel van de uitbreiding van de EU en de mogelijkheid om de vrede te bewaren, de democratie, welvaart en stabiliteit in Europa te verspreiden. om het Turkije van ErdoGannef toe te laten treden een (premature) verkeerde stap naar completering van de Europese Unie zal zijn, maar dat half Turkije inmiddels zijn domicilie heeft binnen de EU schijnt van geen enkele verontrusting te zijn…..

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Het enige voordeel in het 18eme arrondis. Parijs is dat je er op Vrijdahmiddag makkelijk je fiets kunt stallen in de Goutte d’Or……………………..

  Geliked door 3 people

 4. M. zegt:

  Voor de misdrijven die men opzettelijk pleegt en laat plegen op het volk door opzettelijk niet in te grijpen zou iedere burger levenslang krijgen.
  En ze vinden het geen enkel probleem dat de joden en christenen en homo’s al het land uit vluchten want men blijft gewoon doorgaan ons allemaal in gevaar te brengen.
  Genoeg landverraders die ze daarbij helpen wat ze ook gewoon misdadigers maakt die eigenlijk geen enkele burger meer de wet zouden mogen voorschrijven.
  Trouw aan die bende hebben ze beloofd en niet aan de burger dat blijkt wel.

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Ondertussen, in Turkije gaat t niet zo goed

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Als Nederlandse regering zijnde zó professioneel schijt hebben aan de bevolking dat de huidige mestproductie in ernstige gebreke blijft……..het is tijd om dit kabinet eens een poepje te laten ruiken…..PVV all the way, and the Netherlands back to our roots.

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Zo hoorde ik in de video o.a. dit; 80 jaar geleden kreeg die figuur met de snor alle vrijheden. Vandaag de dag krijgt de man met de baard alle vrijheden. Er word precies dezelfde fout gemaakt als zo’n 80 jaar geleden. Alleen de ellende zal veel groter zijn als 80 jaar geleden, want geen enkel leger zal ons komen bevrijden van die allah mannen, terwijl de Europeanen te laf zijn om terug te vechten en nog steeds op de foute politiek blijven stemmen. We stevenen af op de Hel op aarde.

  Geliked door 2 people

 8. jungleelephant zegt:

  Dat duurt geen 50 jaar meer,dankzij de lafhartige houding van een groot gedeelte van de Eu-bevolking!

  Geliked door 3 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gruwelijk om de beelden uit heel Europa te zien, het gaat verder dan een Schilderswijk of een Kanaleneiland, dit is gewoon het beeld in heel Europa (misschien met uitzondering van de Oost-Europese landen.
  Wat mij zo naar de keel grijpt is dat we te laat zijn om het nog ten goede te keren.
  Dit ga je niet redden met een premie voor remigratie en zonder dat gaat er helemaal niet eentje weg.
  Waarom zouden ze, ze hebben hier vrij spel en weten beter de weg in Uitkeringenland dan de ambtenaren van de sociale dienst.
  Terug in hun vaderland is het weer ieder voor zich en allah voor ons allen, de enigen die daar van een uitkering hebben gehoord hebben enige tijd in Europa gewoond. (of zijn teruggekeerd met behoud van uitkering)
  En het ergste; mijn generatie heeft het allemaal laten gebeuren en als ik daaraan denk stijgt het schaamrood me naar de kaken.
  Hoe het op te lossen ?
  Nou schiet mij maar lek, ik zou het onderhand niet meer weten.

  Geliked door 4 people

 10. Elisah zegt:

  En maar krijsen over izzlamofobie….

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/01/16/report-245-million-christians-facing-extreme-persecution-worldwide/

  Rapport: 245 miljoen Christenen geconfronteerd met extreme vervolging wereldwijd
  Report: 245 Million Christians Facing ‘Extreme’ Persecution Worldwide

  “Radical Islam is the driver behind eight of the top 10 on the World Watch List this year, four of which are from Africa,” the Open Doors chief proclaimed.

  “Africa is now a major epicenter of violence against Christians,” he observed.

  Last year, worldwide persecution resulted in 4,136 deaths, 1,266 attacks on worshipping centers, and the detention 2,625 individuals, the report revealed. The number of deaths increased by about 35 percent from 3,066 at the beginning of 2018.

  “Christians were killed for faith-related reasons. On average, that’s 11 Christians killed every day for their faith,” Open Doors noted.

  Geliked door 1 persoon

  • AEZ zegt:

   En de rooie kerken doet dit soort nieuws geheel niets. Deze feiten onder de loep brengen; nee hoor te ver het bed van voorgangers en dominees. Het christendom, een vette vis in véél te véél mootjes gehakt.

   Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  Groene gevaarlijke krankzinnigheid,

  https://www.journalistenwatch.com/2019/01/16/gruener-europa-kinder/

  Groene politicus eist voor Europa minder kinderen en meer migratie.
  De Fransen moeten demografisch afnemen, dat is beter voor het milieu en kan men meer migranten opnemen…

  Grüner fordert für Europa weniger Kinder und mehr Migration

  Frankreich – Bei grünen Politikern handelt es sich um eine Gruppe von Ideologen, die sich dem Ziel verschrieben haben, die Bevölkerung des eigenen Landes zu eliminieren. Der französische Ex-Umweltminister Yves Cochet (Grüne) fordert deshalb von den Franzosen „demographisch abzunehmen“. So würde man die Umwelt schützen und in er Lage sein, noch mehr Migranten aufnehmen zu können.

  Like

 12. Steven zegt:

  Dan heeft de Elite van vandaag zijn DOEL bereikt lijkt mij…

  Like

 13. fleckie zegt:

  Neen, men hoeft zich nergens voor te schamen, DIT, : de stiekeme. ‘ bevorderde’ instroom van barbaars volk gebeurde zonder. OPZIENBARING , . geimporteerd: !, ze waren er opeens , zichtbaar, zonder dat. MEN. wist. HOE/ . Of. en. waardoor/ waarom. ze opeens HIER waren!

  Like

 14. bozeoudeman zegt:

  Over 50 jaar? Eerder 10!

  Geliked door 3 people

 15. Bert zegt:

  Eens met bovenstaande schrijvers. Detail: moslims hebben een nog grotere hekel aan atheisten dan aan christenen. Dat noemen ze koefr
  https://al-yaqeen.com/artikelen/koefr-ongeloof/
  Dus linkse mensen roepen hun eigen oordeel over zich af.

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Dat duurt echt geen 50 jaar meer, het fokt als konijnen en de instroom horde doet er ook geen goed aan !!

  Geliked door 3 people

 17. neilven zegt:

  Zolang duurt het niet meer en ja we zullen bezet zijn door dat tuig, maar we gaan ze nadien ook allemaal weer het land uitgooien want dan zijn de meeste onder ons namelijk wakker geschud en dan komt de tijd dat we islamvrij zij en dat we rust krijgen in Europa.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Is mooi dat u positief bent maar islamvrij zijn en rust terug krijgen zie ik toch anders
   Die gaan nooit meer weg, hoe ziet u dat voor u dat we massaal boe gaan roepen?
   Heeft u de foto’s van onze huidige heersers gezien, allemaal kinderloos wat een toeval, dus het interesseert ze niets hoe ze Europa achterlaten binnen 50 jaar is dat tuig morsdood

   Geliked door 1 persoon

 18. Elisah zegt:

  140 miljoen voor marokko…

  Geliked door 1 persoon

 19. Marc zegt:

  Over vijftig jaar? Wat een optimist!

  Geliked door 2 people

 20. Tistochwat zegt:

  “Diegenen die geloven in de integratie van de moslims in Europa, de hersenen van een kolibri hebben“,zei ooit generaal De Gaulle

  Dit is een grove belediging van de kolibrie!
  Een domme opmerking ook.

  Geliked door 1 persoon

 21. Tistochwat zegt:

  Over 50 jaar?

  Nee hoor, over 5 – 10 jaar!

  Like

 22. Tineke zegt:

  Ik kan me werkelijk niet voorstellen,dat dat vijftig jaar gaat duren.
  max 10 jaar schat ik.

  Er zijn nu al islamitische partijen Denk,Nida en wat te denken van de burgemeesters.
  De instroom gaat onverminderd door ,lees; Marrakech.
  Ikzelf zie het heel somber in.

  PVV stemmen is de enige optie die we hebben.

  Geliked door 1 persoon

 23. Tistochwat zegt:

  Tineke 18 januari 2019 om 12:01

  Ikzelf zie het heel somber in.

  Ik ook. Er is geen ontkomen meer aan. Ik zou niet weten hoe.
  En dan te bedenken dat we gedwongen worden om onze eigen ergernis en ondergang te betalen!
  Nee, een onbezorgde ‘oude dag’ zit er voor ons straks écht niet in.

  Hulde en respect voor degenen die het nog kunnen opbrengen om te vechten tegen een overmacht: dictators en ‘deugers’. ‘Zij’ zijn met meer, véél meer. 😦

  Heb je die hysterisch brullende Amerikaan gezien aan het begin van het tv-programma Jensen, waar Geert Wilders te gast was? Ik zat me plaatsvervangend te schamen voor die idioot (die hysterische Amerikaan, dus).

  https://www.rtl.nl/video/0bbb6d68-5b94-3f50-8f26-dd9f37a31d27/

  Like

  • Tineke zegt:

   Ik kan niet goed horen wat die brulbeer riep.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 18 januari 2019 om 21:36

    Dat geesteszieke watje brult dat de klant met het Trump-petje de winkel uit moest.
    De brulboei zit namelijk vol haat jegens Trump omdat hij zélf een ‘deugende’ slappe zak is.
    Hij kon z’n muil niet verder optrekken dan hij deed.

    Een viswijf doet het hem niet na.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s