Rechts-realistisch stemmend Zweden krijgt linkse minderheidsregering in maag gesplitst

Screenshot_933.png

Inclusief sociaaldemocratische premier en Zweedse GroenLinks

Zweden lijkt een nieuwe centrumlinkse regering te krijgen met Stefan Löfven opnieuw als premier. De sociaaldemocraat werkt daarin samen met de Groenen, de Centrumpartij en de Liberalen. Löfven wordt vrijdag vermoedelijk gekozen als premier.

post online

De Socialdemokraterna vormt samen met de drie andere partijen een minderheidsregering. De linkse Vänsterpartiet gaf woensdag aan zich vrijdag tijdens de vertrouwensstemming te zullen onthouden van stem waardoor de coalitie en Löfven een meerderheid in parlement achter zich krijgt.

In ruil voor de gedoogsteun krijgt Vänsterpartiet een aantal sociale hervormingen. Ook wordt de nationalistisch rechtse partij Zweden Democraten (SD) buiten een eventuele regering gehouden. “We zorgen er tegelijkertijd voor dat er geen blauwbruin bestuur komt in dit land”, aldus partijleider Jonas Sjöstedt woensdag op een persconferentie verwijzend naar een mogelijke coalitie tussen de liberaal-conservatieve Moderaterna en de SD.

De coalitievorming heeft maanden geduurd. Zweden ging op 19 september naar de stembus.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Rechts-realistisch stemmend Zweden krijgt linkse minderheidsregering in maag gesplitst

 1. Steven zegt:

  ..want LINKS heeft het ALLEENRECHT om te regeren

  Like

 2. Marc zegt:

  Het blijft kennelijk nodig dat er nog verschrikkelijker dingen moeten gebeuren voordat zelfs een links minderheidsbewind tot het verleden behoort.

  Denk aan de gemeenteraden in Rotterdam en Barendrecht, de presidentsverkiezingen in Oostenrijk twee jaar terug: overal vind sabotage van de democratie plaats.

  Like

 3. zrast zegt:

  En zo wordt de stemmer weer in zijn bek gepist door de linkse elite.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Waarbij het steeds aannemelijker word dat deze cordon sanitaire’s vanuit Brussel aangestuurd worden.
  Mij kan namelijk niemand vertellen dat al deze partijen op dezelfde lijn liggen.
  Daarbij komt dat al deze partijen de democratie zo hoog in het vaandel hebben, maar dat kan alleen de Brusselse democratie zijn

  Like

 5. Willem Sterk zegt:

  Zielig PC Zweden. Wanneer gaan ze het inzien, hoe ver moet het gaan, hoeveel slachtoffers zijn ze bereid te aanvaarden, al meer dan 50 no-go zones, autobranden, granaten en kogels etc. Het is te belachelijk om waar te zijn en Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn op dezelfde tour. Nog 5 jaar? Burgeroorlog of buigen ze voor de islam?

  Like

 6. Thoth zegt:

  Dit is de laatste stuiptrekking. Volgende keer de pragmatische, realistische partijen. Kunnen ze eindelijk een deel van allochtone bevolking die zich hebben misdragen, uit het land zetten…

  Like

 7. Elisah zegt:

  Maar ondertussen…
  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/16/nearly-half-of-swedish-women-early-20s-feel-insecure-crime/

  Nearly Half of Swedish Women in Early 20s Feel Insecure Due to Crime
  Bijna de helft van de jonge Zweedse vrouwen voelt zich onzeker in het dagelijkse leven vanwege de angst om slachtoffer te worden van criminaliteit

  Statistics released by the Swedish criminal statistics agency Brå reveal that 42 percent of women aged 20 to 24 feel insecure in their everyday lives, fearful they could be victims of various crimes.

  Like

 8. Dat belooft wat voor de eerstvolgende verkiezingen in Zweden waarvoor nu al de bewustmakende voorbereidingen worden getroffen.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Het lijkt Nederland wel……Daar krijg je ook niet wat je stemt !!!

  Like

 10. Jan zegt:

  Margot Wallström, minister van Buitenlandse Zaken, Zweden en bevestigt de ‘out of Africa’ theorie wat het socialistische ras betreft, gezamenlijke afstamming

  (2 years earlier in de tweede video moet zijn 13 geleden)

  Haten kan heel gezond zijn

  Like

 11. Jan zegt:

  Een gewone dag op een Zweedse school

  Maria Elmér geeft een balkenendiaans antwoord: Wees waakzaam

  Like

 12. Jan zegt:

  Einde van de westerse beschaving, Zweden benoemt antisemiet en geschifte hippie tot minister van culturele zaken in nieuwe regering


  Direct na haar benoeming schreef Amanda Lind dat de antisemiet Mehmet Kaplan die banden heeft met diverse islamofascistische organisaties en Israel op een lijn zet met nazi-Duitsland een pionier en held is. Deze gek was minister van huisvesting.
  Haar ‘studie’: kruidengeneeskunde, interesses: rollenspel, stripverhalen en, hoe kan het ook anders, ‘spiritualiteit’
  Ook gaf zij te kennen dat nationalisten en ‘rechts’ de vrijheid van meningsuiting in gevaar brengen.

  Getrouwd met een even ernstig geestelijk gestoorde, ‘multikunstenaar’ Björn Ola Lind


  https://www.thegatewaypundit.com/2019/01/the-end-of-western-culture-sweden-appoints-anti-semitic-hippie-lunatic-as-cultural-minister-in-new-government/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s