Uitzetting van twee Afrikanen kost € 165.000,-

screenshot_935

(Vertaling: E.J. Bron)

De uitzetting van twee mannen uit Ivoorkust met een privéjet heeft € 165.000,- gekost. De repatriëring met het chartervliegtuig was noodzakelijk geworden, omdat vorige uitzettingspogingen op grond van het verzet van een van de beide Ivorianen mislukt waren. “Een hernieuwde poging om hem uit te zetten met een lijnvlucht was daarom niet veelbelovend”, zei een woordvoerster van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Niedersachsen tegen de “Bild-Zeitung”.

junge freiheit

Alleen al de kosten voor de uitzetting van de 26-jarige man bedroegen volgens de Vluchtelingenraad van Niedersachsen € 139.000,- De man zou goed geïntegreerd zijn en zijn vriendin, wier asielprocedure nog niet afgesloten zou zijn, zou een kind verwachten. Mocht hij naar Duitsland terugkeren, dan zou hij de kosten voor de repatriëring moeten betalen, deelde de Vluchtelingenraad mee.

De administratieve rechtbank Hannover had een dag voor de uitzetting begin januari vanaf de luchthaven van Düsseldorf een klacht van de afgewezen asielzoeker tegen zijn uitzetting afgewezen. Bovendien werd beslist om tegelijkertijd een 29-jarige landgenoot naar zijn thuisland terug te brengen. De man had volgens de krant al in mei 2018 uitgezet moeten worden.

Politieagenten, doktoren en een tolk aan boord

Behalve de beide afgewezen asielzoekers waren er volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken een half dozijn politieagenten, doktoren en een tolk aan boord. Het grootste deel van de € 165.000,- zou betaald zijn door het EU-grensagentschap Frontex.

Afgelopen weekend was bekend geworden dat de mislukte uitzetting van een criminele Afghaan de Duitse belastingbetaler minstens € 25.000,- heeft gekost. De 23-jarige man werd begin vorige week samen met elf andere crimineel geworden personen en 25 andere Afghanen naar Kaboel gevlogen. De plaatselijke autoriteiten wezen de opname van de man echter af, omdat niet duidelijk zou zijn welk staatsburgerschap hij zou bezitten.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Uitzetting van twee Afrikanen kost € 165.000,-

 1. Ruud zegt:

  Dat is nog altijd stukken goedkoper dan ze levenslang in de bijstand hebben + de maatschappelijke schade die ze mogelijk aanrichten door misdrijven.

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Frontex, de meest lachwekkende organisatie als ik kijk naar de honderdduizenden illegaal binnengestroomde gelukszoekers.

  Geliked door 1 persoon

 3. Corné zegt:

  Tja, en zo verdwijnen ook onze spaarcentjes vliegensvlug. En nog steeds gelooft links Nederland dat ze goed bezig zijn. Hopelijk worden ze in heel Europa eindelijk eens wakker en worden de grenzen hermetisch gesloten.

  Like

 4. Mijn uitzettingskosten voor ELKE uit te zetten asielzoeker, bedragen 1 euro per persoon (kaliber 9 millimeter). Personeels- en vervoerskosten worden niet bij de staat gedeclareerd omdat de uitvoerders van dit programma allemaal vrijwllig dit werk doen. Alleen vervoer en verwerking van het restafval van mijn uitzettingsprocedure worden bij de staat gedeclareerd.

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  De repatriëring met het chartervliegtuig was noodzakelijk geworden, omdat vorige uitzettingspogingen op grond van het verzet van een van de beide Ivorianen mislukt waren.

  Nou kan het natuurlijk zijn dat Ik er niks van snap, maar wat te denken van inde boeien ook aan hun zwarte poten en mocht het zijn dat ze dan nog steeds tegen willen werken, ze flink met de gummiknuppel op hun sodemieter slaan net zo lang totdat ze er plezier in krijgen.
  Ben Ik nou een racist Nazi of Fascist of eerder een realist.
  Ik zelf denk het laatste.

  Geliked door 2 people

  • erix123 zegt:

   Een realist die met simpele maar doeltreffende oplossingen komt voor een problemen zou ik zeggen.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   In Argentinië hadden ze speciale vluchten voor probleemgevallen.
   Kost wat kerosine en een rijke voedselvoorziening voor zeebewoners is in een vlucht ook geregeld.
   Enfin, dan toch maar liever in een dure vlucht.
   Aan de andere kant, Hannibal Lecter wisten ze goed in te pakken en zo’n verpakking was op een lijnvlucht voor de andere passagiers ook weer eens wat anders geweest

   Like

 6. Yvonne zegt:

  Waren ze niet binnen gelaten hadden ze ook niet voor deze absurde bedragen terug gebracht hoeven worden

  Geliked door 2 people

 7. laura van der storm zegt:

  Helemaal gestoord. Wat een hysterisch land. Het wordt steeds gekker. Gewoon met een dwangbuis de laadruimte in en hop met de geit. Stelletje gekken!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Een hele meute in in stalen kooi stoppen en vervolgens in het vrachtruim van een reguliere vlucht stoppen scheelt aanzienlijk in de kosten. Gewoon laten verdwijnen kost helemaal niets.

  Like

 9. andre zegt:

  best wel weer raar dat geen grens bewaker frontex hun zakken lopen te vullen. Met de boot naar binnen = met de boot er weer uit. Een 20 foot container kost nog geen 1000 usd naar Ivoorkust!

  Like

 10. freda110 zegt:

  Een Taser doet wonderen, wie niet luisteren wil die gaat voelen!
  Wat een heisa om een paar idioten te vervoeren, een paar handboeien, even stevig doorpakken en ze zijn zo mak als een lammetje.
  Misschien toch eens even in Rusland kijken hoe ze dit soort afval op hun plaats zetten.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Mocht hij naar Duitsland terugkeren, dan zou hij de kosten voor de repatriëring moeten betalen, deelde de Vluchtelingenraad mee.

  Ik krijg nu een enorme aanval van de slappe lach. Jullie ook?

  Like

 12. M. zegt:

  Geloof er geen reet van dat het zoveel kost.

  Like

 13. Sandra zegt:

  En dan raar vinden dat ons besteed baar inkomen maar steeds zakt !! ik weet wel waar al dat geld weglekt !

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Twee van die klojo’s die de Duitse belastingbetaler €165000,- gekost hebben. Dat is water naar de zee dragen. In no time zijn ze weer terug met vals aangemaakte paspoorten. De staatskas zal alzo snel leeg zijn. En de Duitser (wij ook) maar ploeteren en werken, en steeds hogere belastingen betalen om zulk soort gespuis te financieren. Die asielhobby van de overheid met al die rare uitwassen daar omheen gaat ons Europeanen nog eens de kop kosten.

  Like

  • fleckie zegt:

   Mijn eerdere idee van tatoeëring , zou misschien toch als ‘herkenning’ kunnen werken, i.v.m. ‘terugzendend naar adres van herkomst’, eventueel onder ”verdoofde toestand’!!*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 15. Wakkere Joost zegt:

  Wat dacht je van een verd spuit in de nek!
  Dan in een zak en dumpen maar.
  Simpel.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Het is duur. Zeker. Maar de moslim blijven onderhouden is nog veel duurder. En schadelijker.
  Het maakt het hebben van grenzen wel erg goedkoop natuurlijk.
  Scheelt ook nog een hoop CO2 met uitzetvluchten.

  Like

 17. M.A.L. Sion zegt:

  Indringers komen illegaal een land binnen. Bij aantreffen, resp. als zij zich melden voor een uitkering dan arresteren en DETINEREN in extra beveiligd kamp. Denk aan wat de Verenigde Staten tijdens de Tweede Wereldoorlog met de Japanners deed.
  De genoemde € 165.000,– zijn voldoende om deze dwarsligger minstens 10 jaar te voeden en te kleden. De samenleving is afdoende beschermd.
  Eventueel kan aan het land van herkomst een rekening gestuurd worden voor de kosten die deze illegaal veroorzaakt heeft. Indien dat land weigert om deze rekening te betalen de ontwikkelingshulp aan dat land onmiddellijk stoppen.

  Like

 18. ruud beijer zegt:

  Gewoon een spuitje geven .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s