Een echte Mohammedaan gaat niet zonder mes op pad, zo is het nu eenmaal!

screenshot_955

(Door: Anne Schubert – Vertaling: “delamontagne”)

Ik maak me eigenlijk er niet eens meer boos om, maar ik merk elke keer opnieuw dat de grenzen worden overschreden. Ik, die vroeger dacht dat “vluchtelingen” mensen waren die hulp en steun zochten. Elke dag weer hoor ik dat wij ze met duizenden opnemen, we hen voedsel geven, onderdak verlenen, hen de taal leren, dikwijls behulpzaam zijn, een baantje voor hen proberen te vinden EN dat de staat hen uitkeringen geeft. Oké, dat is waar. Die goedkope formule! Hotels zijn geen Hilton en het voedsel niet “Chateaubriand” of Paté Foie Gras”, maar we doen wat we kunnen.

Maar goed, waarom moeten die lui, die wij hier zo goed mogelijk ontvangen, de stad ingaan met messen op zak? Wat ik in m’n zak heb? Ja, daar heb ik mijn huissleutels en in mijn tas papieren, mobieltje en dat soort dingen. In Duitsland is het al zo dat sommige soorten messen worden beschouwd als wapen, die alleen in huis of op de werkplaats mogen worden gehouden, maar die je niet bij je mag hebben op straat.

In Frankrijk is het openlijk bij je hebben van een mes strafbaar, behalve als er een goede reden voor is. Voor professioneel gebruik en in een auto moet het goed zijn opgeborgen, een afgesloten compartiment alleen toegankelijk voor de gebruiker van de auto.

Maar ondanks al deze verordeningen en wetten was een Afghaan in staat om een jongeman, die hem vroeg niet in de trein op de grond te spuwen, ernstig met een mes te verwonden. Ach, de zieligerd, de Afghaan, hij kende de westerse codes niet. Maar hij had wel een bedrieglijk iets op zak, een mes, net als zoveel van zijn soortgenoten. Hij vluchtte, maar kon worden aangehouden dankzij een bewakingscamera. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar een ziekenhuis vervoerd en moet chirurgische ingrepen ondergaan. De “vluchteling” had een paar keer op de grond gespuugd en het slachtoffer had hem gevraagd er mee op te houden. Als antwoord kreeg hij een klap in het gezicht en een messteek in de maagstreek.

Ik weet niet waar ik dit eerder gelezen heb: over niet al te lang moeten wij autochtonen op de grond gaan liggen zodat zij over ons heen kunnen lopen om zich niet te bevuilen. VOETVEEG! Wij dienen als vloerkleed, hoe zou U reageren? Ik helemaal niet. En waarom niet? Ik durf het niet meer.

Een poosje geleden wilde ik oversteken op een nogal drukke weg. Er kwam een auto aan. De automobilist zag me, maar in plaats van snelheid te verminderen trapte hij nog eens op ’t gaspedaal. Ik pakte m’n mobieltje om het nummerbord te fotograferen toen een ander riep: “Pas op, het kan wel een moslim zijn!”… Niet doen. Ik stopte het ding weer in m’n zak. JAMMER.

Waarom gaan zij altijd de straat op met een mes op zak? Waarom gedragen zij zich altijd als wilde beesten? En dat terwijl wij hen toch onderdak geven en ze beter behandeld worden dan het merendeel van onze Franse armen? Dikwijls zie je de daklozen op straat liggen. Ik moet denken aan die video van een Duitse journalist, die zag hoe die zogenaamde vluchtelingen voedsel weggooiden en flessen water ongeopend neer smeten. Dit alles had niets weg van de officiële video´s die men laat zien. Wat hij liet zien was de realiteit, deze INVASIE. Je zag mensen die totaal niet leden aan honger noch getraumatiseerd waren, genoeg geld om taxi´s te betalen, de duurste Smartphones op zak en zonder problemen het eten dat zij kregen weggooiden. Een enorme bende achterlatend:

 

Als je in een land woont dat in oorlog is, dan zou je als eerste je vrouw en kinderen naar veiliger plaatsen proberen te brengen. En zelf?? Je zou de wapens op moeten nemen en voor je land opkomen. Maar als men zegt dat 95% van de zogenaamde vluchtelingen jonge kerels zijn in de bloei van hun leven, dan word je door sommigen voor racist uitgemaakt. Maar die kerels zouden er beter aan doen om voor de vrijheid van hun land te vechten. Het merendeel, dat helemaal niet in nood verkeert, vermaakt zich met hun Smartphones die soms meer dan € 400,- kosten, bellen de hele dag door met ’t thuisfront! Die verbindingen zijn toch niet gratis, voor zover ik weet? Of is dat ook al racistisch?

Deze stortvloed van immigratie is krankjorum, Europese zelfmoord. Europa zal veranderen in een reusachtig Gotham City, maar dan zonder Batman om ons te redden. Mijn partner en ik voelen ons niet langer veilig in eigen land. Op straat hoor je vreemde talen, Arabisch……en overal sluiers. Moslims respecteren geen enkele regel, helemaal niets. Er is geen wil tot integratie, het enige dat zij wel willen is sociale uitkeringen. Ik ben echt wanhopig en heb geen enkel vertrouwen meer in de mensheid en ik kots op al die verenigingen en mensen die pro-migrant zijn en antiracisme verkondigen. Zij verkwanselen hun land. Wij zijn Fransen, waren het land van cultuur en Verlichting met een rijke geschiedenis. En wat worden wij nu? Een vuilnisvat. Stop er eens mee me racist te  noemen. Ik ben bang voor mezelf en voor mijn  kleinkinderen, die aardig en hartelijk zijn, maar die ook zeer zeker weten dat migranten “best-aardige-mensen” zijn.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Anne Schubert

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een echte Mohammedaan gaat niet zonder mes op pad, zo is het nu eenmaal!

 1. Islam is geen vrede en zal het nooit worden en de moslims zullen het nooit bevestigen.

  Geliked door 2 people

 2. ieznogoedh zegt:

  Waarom gedragen zij zich altijd als wilde beesten?
  Als iemand van kinds af aan meegeniet van het slachtfeest, dan kan je nauwelijk verwachten dat er iets als menselijke gevoelens in de hersenen ontwikkeld is.
  Daarom dus.

  Like

 3. Horatius zegt:

  Europa gaat zijn ondergang tegemoet op deze manier van een ‘humaan vluchtelingenbeleid’ voeren en het gaat maar door ongeacht de uitslag van de komende verkiezingen voor het Europees Parlement.

  Er zijn blijkbaar krachten achter de schermen actief al sinds vele decennia die achter dit beleid staan en op deze manier de gang naar de stembus eigenlijk volkomen nutteloos maken.
  Wat begonnen is als een protest van de Gele Hesjes kan in de nabije toekomst zich ontwikkelen tot een burgeroorlog.

  En dat is precies waar de radicale islam op uit is: totale ontwrichting van onze Westerse samenleving om daarna hun positie te versterken via het uitroepen van een Islamitisch Kalifaat op de puinhopen die achterblijven na dit bloedige conflict.

  De toekomst is aan de jongere generaties maar die blijven stemmen op de linkse partijen omdat die het zo goed voor hebben met ons klimaat. En tenslotte zijn ze opgegroeid in een multiculturele samenleving met een dominante rol voor de moslimpopulatie.

  Uitsluitend hun aandacht gericht op hun sociale media en het uitroepen van een Islamitische staat zullen zij voor kennisgeving aannemen.

  Wie niet horen wil zal moeten voelen…

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Het zijn “soldaten van allah” het proxy leger van de satanische elite.Ze worden binnengehaald om de europeese bevolking te terroriseren en af te slachtenDe satanische “elite” willen een new world order, 90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10 % zal als slaven dienen voor de satanische elite.Extreem links wordt daarvoor gebruikt als (nuttige idioten) de moslims om ons uit te moorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s