‘NOS Journaal is discriminerend, anti-blank, anti-christelijk, anti-Israël’

screenshot_956

(Door: Bert Brussen)

‘Ze liegen met statistieken over migratie, ze doen geloven dat het allemaal wel meevalt met die nieuwkomers’

“Het NOS Journaal is geen keuze, het is een staatsonderneming die belastinggeld ontvangt. Ze hebben de verplichting om onafhankelijk, objectief nieuws te verspreiden en dat vanuit alle hoeken te belichten. Als je goed kijkt bij de NOS, dan is dat gewoon niet zo. Het is een zeer vooringenomen, discriminerende, antiblanke, anti-christelijke, anti-Israël manier van nieuws verspreiden.

Ik duid bijvoorbeeld verschillende keren heel goed aan dat ze met statistieken over migratie liegen. Ze doen geloven dat het allemaal wel meevalt met die nieuwkomers, maar de andere cijfers geven een hele andere realiteit. Het is een stiekeme manier om mensen een vertekend beeld van de situatie te geven.’

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘NOS Journaal is discriminerend, anti-blank, anti-christelijk, anti-Israël’

 1. M. zegt:

  Het NOS schuim der aarde maakt zich schuldig aan alles waar de burger vals van beschuldigd worden en voor van zijn bed gelicht word. Daar zijn ze nog niet te laf voor maar voor echte misdaad lopen ze weg.

  Geliked door 1 persoon

 2. RottenPikwick! zegt:

  In het Journaal van 8 uur werd het weer duidelijk. In de “vluchtelingenkampen” in Griekenland wordt BEWUST GEFOKT om toestemming af te dwingen om naar W-Europa te kunnen doorstromen. Ya’Allah, we wisten het al, maar je werd er even weer ingewreven! En dit gaat al jáááren! 500 M I L J A R D heeft ONS dit al gekost! Weg met die EU-MEUK! en aanverwante zooi! Lang Leve Geert Wilders!!

  Like

 3. Ruud zegt:

  het is de spreekbuis van de overheid en daar is pas verandering in aan te brengen door middel van de juiste keuze in het stemhokje. Helaas kan ik er niet meer van zeggen.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/niet-te-filmen-dit-wilders-hatende-fd-journaliste-nu-ook-letterlijk-in-bed-met-islamistische-al-nusra-terrorist/

  Niet te filmen dit: Wilders-hatende FD-journaliste nu ook letterlijk in bed met islamistische Al Nusra-terrorist

  De rapen zijn gaar voor Ans Boersma van het Financieele Dagblad. Zij is haar Turkse perskaart kwijtgeraakt en teruggestuurd naar Nederland, nadat ons land ontdekt had dat ze een relatie had met een Al Nusra-terrorist. Hier op eigen bodem wordt ze inmiddels ook verdacht van een misdrijf

  Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen wat linkse Ans nog meer op haar kerfstok heeft, maar bevestigt wél dat ze wordt verdacht van een misdrijf. Dat belooft dus nog wat!

  Geliked door 1 persoon

 5. Als het elite-sloopkabinet niet wordt weggestemd zal ook de NOS blijven voortbestaan.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Iets anders,
  Moet kunnen, tegen Christenen schoppen…

  Geliked door 1 persoon

 7. Stef zegt:

  Niet alleen het NOS journaal. Ook de radio, de volkskrant, en nrc doen er volop aan mee.
  NSB ers Media.

  Like

 8. M. zegt:

  Kan ook niet anders als staatsomroep. Ze voeren hetzelfde beleid uit.
  Nieuws Of Satan.
  Vandaar dat verdedigen van die satansknechten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s