BEWERING . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “BB“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

36 reacties op BEWERING . . .

 1. Klaas zegt:

  Kan er ook nog iets positiefs bij ? Ik weet er een, De man mag er meerdere vrouwen op na houden , hoe lekker is dat ??

  Geliked door 1 persoon

 2. neilven zegt:

  Klopt als een bus en dus weg er mee met die klootzakken, ik en velen haten deze religie, het is duivels en verwerpelijk. Het is de ondergang van Europa, dus we moeten zorgen dat deze klootzakken terug gaan naar waar ze vandaan komen en ze verdienen een dictator want dat houdt ze in gareel.

  Geliked door 5 people

  • Henk Kerkdijk zegt:

   Vanavond een bericht op de TV. Syrië is in zijn geheel weer veroverd. Er zijn al jongeren die uit gaan (stappen). Mooie gelegenheid voor dit Kabinet (eentje met houtwormen) om de veelal jonge mannen weer terug te sturen om te helpen hun eigen land weer op te bouwen. Als ze daar goed hun best doen komt er waarschijnlijk ook wel zoiets als WW of bijstand. Kortom terug met die handel!!. Degene die niet terug willen geen Asiel geven zou een ramp zijn. Er zijn nog heel veel asielzoekers die nog geen asiel hebben. Procedure is dan heel eenvoudig geen asiel meer.

   Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Als ik deze beweringen zou moeten voorzien van een conclusie, dan zou daar exact hetzelfde komen te staan.
  Het is naar waarheid ingevuld.
  Ik vind het ‘knap’ dat er nog steeds ontelbare autochtone landgenoten zijn dit deze beweringen glashard durven te ontkennen.

  Geliked door 3 people

 4. Ron Rotweil zegt:

  Dit is nig erger als een sekte. Waarom wordt überhaupt een islamist getolereerd? Waarom is deelname aan zon gewelddadige sekte niet strafbaar gesteld? Waarom kunnen deze figuren gewoon hun gang gaan? We moeten het moslim zijn in westerse beschavingen gewoon verbieden ogv lid van een gewelddadige sekte!

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad ..heel die groene troelala moet zich zelf de vraag durven stellen waarom… voor wie of voor wat vluchten zij…Zij waren niet in staat om in hun thuisland iets op te bouwen…omdat zij te lui waren, te onozel ..te kinderachtig..te gewelddadig of een combinatie van die feiten…Europa lonkt…uiteraard gratis dit en dat…huisvesting , leefloon..kindervergoeding, medische zorg .Ge moet niets kunnen…ge hoeft je niet aan te passen ….sterker …wij moeten ons aanpassen….krijg je trek om eens goed te neuken…loslopend wild genoeg……allemaal onder het goedkeurig gemompel van hun hersenschim Allah en een rechter en politiekers vol begrip voor die nieuwe cultuur zelfs het zogezegde hoofd van de Christenen geeft zijn zegen aan open grenzen Een goede Islamiet blijft in zijn land…Het uitschot , tafelschuimers , avonturiers, profiteurs die komen onze landen bezetten en hun achterlijke en gewelddadige godsdienst aan ons opdringen

   Geliked door 2 people

 5. Alex Delarge zegt:

  Iᛋᛋlam=incest
  Iᛋᛋlam=inteelt

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Voor Ron Rotweil :
  Artikel 6: Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging
  1.
  Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.

  Geliked door 1 persoon

 7. jack black zegt:

  De belangrijkste ontbreekt !
  ISLAM is en betekent oorlog !

  Geliked door 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Ik mis er een. Islam is pedofilie. Islam is ook anti beschaving, complete barbarij. Hoe is het mogelijk dat steeds meer mensen al 1400 jaar daaraan mee willen doen. Deze eeuwenlange misstanden kunnen alleen maar het werk zijn van de Duivel, want normaal is het niet te noemen al die vele eeuwen achter elkaar. De geschiedenis wil dat geen enkel machtssysteem blijvend is. Om zomaar eens wat te noemen; Geen eeuwigdurend Romeinse Rijk en ook geen Duizendjarig Rijk voor de Nazi’s. Hooguit was daar de 80 jarige oorlog. Waarom eigenlijk wel zoveel eeuwen voor die Islam barbarij die als een kankergezwel de gehele aarde aanvreet ???

  Geliked door 2 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Islam is GEEN religie, maar een perverse ideologie voor een volk dat de middeleeuwen niet is ontgroeit.
  Islam past NIET in onze NEDERLANDSE samenleving !!!
  Islam hoort hier niet thuis !!!
  Islam moet terug naar waar ze vandaan komen !!!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Islam gaat NIET. MEER. TERUG! NAARWAAR ze vandaan komen: …….NET als.
   …….KLIMOP
   zijn wortels behoorlijk ondergronds uitbreidt, en daarna bovengronds zich VASTZUIGT + LEEG/UITZUIGT,……’.tot de dood er op volgt’, !!!*~*~*~*~*~*~*~

   Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  ‘Islam is GEWELD’!. Op W.D.R. tt. 111, d.d. 19.1.2019 verscheen het volg.bericht:……….
  ‘NRW starkt. KAMPF gegen. SALAFISMUS’……..’NRW verstarkt. den KAMPF gegen den SALAFISMUS durch den Ausbau von. PRAVENTIONSANGEBOTEN. Ende 2018 lebten nach Angaben der LANDESREGIERUNGN in. NRW rund …870. gewaltorientierte SALAFISTEN. . DIe Szene werde junger–5% bis 10% der bekannten SALAFISTEN seien zwischen 14 und 17 Jahre alt. Auch sei die Szene mit einem. FRAUENANTEIL von 18% weiblichen geworden.
  DIe Regierung teilte am Freitag mit , dass u.a. die ZAHL der Beratungsstellen des Praventionsprogramms ” WEGWEISER” von 17 auf. 25. erhoht werden soll.*~*~*~*~*~*~*~
  *~*~*~ OOK. een ‘goudpareltje” uit de ‘ASIELINDUSTRIE’ ! …….op WDR 19.1.2019, tt.110,:
  ‘MORDVERDACHTIGER. AUSGELIEFERT ‘. Ein in PADERBORN festgenommener Mann,der in. PARIS. eine. PROSTITUIERTE ermordet haben soll, ist an FRANKREICH ausgeliefert worden. Wie ein Sprecher der Generalstaatsanwaltschaft . HAMM. Am FREITAG sagte, wurde der Verdachtige …am DONNERSTAG den Behorden ubergeben.
  Der JUNGE Mann aus. AGYPTEN. war im November in einer. ASYLUNTERKUNFT in PADERBORN. aufgrund eines Auslieferungsversuchens festgenommen worden. Ihm wird vorgeworfen, in PARIS eine transsexuelle Prostituierte erschossen zu haben. …….IHM wird auch BANDEN!MASSIGER. . DIEPSTAHL. zur. LAST. gelegt. *~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 1 persoon

 11. leefbarbaar zegt:

  Allemaal waar.
  Maar linkse mensen komen allemaal wel eens bij die aardige Marokkaanse groenteboer, dus ze zijn heus niet allemaal zo. Toch?
  Daarom ook de-islamiseren, want de meeste mensen zijn te stom om te beseffen, wie hun nieuwe buren echt zijn en wat ze willen.

  Geliked door 2 people

 12. Harrie Vaes zegt:

  Islam is ….geen…religie……..WAAR.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  En dan zijn er ook nog [heel veel] ‘mensen; die deze perverse barbaarsheid koste wat het kost naar Europa willen halen.

  Hoe schizofreen moet je wel zijn om dit te bedenken en/of goed te keuren.

  https://www.nrc.nl/nieuws/1995/11/02/het-zelfbeeld-van-de-schizofreen-ik-mankeer-niks-7286795-a1156346

  Een gezond denkend mens haalt zoiets niet in zijn hoofd. Er zijn tig voorbeelden die ons laten zien wat het effect is voor de maatschappij als men de islam binnenhaalt.

  Geweld, verkrachtingen, moorden, vervolgingen enz. enz. enz..

  Geliked door 1 persoon

 14. ildiko zegt:

  Alles klopt, daarom ik de islam HAAT !

  Geliked door 1 persoon

 15. RottenPikwick! zegt:

  Wim Kok, Ruud Lubbers, Mark Rutte en nog een hele zooi anderen, hebben actief meegewerkt aan de islamisering van Nederland!! Hebben stuk voor stuk bloed aan hun klauwen! Hebben Het Land van Onze Voorouders VERKLOOT tot op het bot! Lang Leve Geert Wilders!

  Geliked door 3 people

 16. trees zegt:

  echt echt echt waar

  Geliked door 1 persoon

 17. Jackholland zegt:

  Crowd funding oprichten en massaal posters gaan drukken en landelijk verspreiden. Het grootste probleem is de onwetendheid van nederlanders inzake islam. Het gros denkt het is maar een geloofje het zal zo n vaart wel niet lopen ! En daar profiteert de islam van die ondertussen alleen door aantallen een steeds grotere invloed krijgt op onze westerse cultuur. De moslims willen helemaal geen multiculturele maatschappij dat zeggen ze nu om ongemerkt stiekem door te groeien in aantallen omdat ze hier nog in de minderheid zijn . Het bewijs dat ze dit absoluut niet willen leveren de islamitische landen waar ze in oorsprong vandaan komen. Deze landen flikkeren alles wat niet moslim is er uit of bedreigen en onderdrukken niet-moslims. Exact conform de Koran regels. Dus zodra dit inteelt gespuis hier in nl voldoende medemoslims heeft is de multiculti klaar en GN ze net optreden als islamitische landen.

  Like

 18. Lee zegt:

  Wat Geert al zei bij Jensen. Importstop op mensen uit islamitische landen en vrijwillige remigratie. Top plan. Stem PVV.

  Like

 19. Jean zegt:

  In de tabel is één regel vergeten nl.
  islam is kindermisbruik – waar
  Conclusie: islam MOET verboden worden in onze westerse samenleving via wet, willen de politieke lafaards dat niet toepassen dan zullen we het zelf moeten doen maar die zwijnerij moet verboden en verdreven worden.

  Like

 20. Wolf zegt:

  Bovenstaande bewering is een FEIT.

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Volgens de “beteren” onder ons is dit een lijstje haatzaaien.

  Like

 22. Rini willems zegt:

  Islam heeft totaal geen goede menselijkheid!!!!
  Het is erg slecht voor de maatschappij!!
  Islam mag niet meer groeien,
  Islam heeft zo’n ziekelijke, primitieve, roestige en kwaadaardige ontwikkeling!
  Imams moeten worden gezuiverd in moderne, goede ontwikkeling en meer menselijkheid groeien …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s