Hongarije: Volk wijst massa-immigratie grotendeels af – slechts 7% tevreden met EU-maatregelen

screenshot_973

(Vertaling: E.J. Bron)

In een onlangs uitgevoerde peiling ziet twee derde deel van de geënquêteerden de illegale immigratie naar Hongarije als zorgwekkend, terwijl ongeveer 40% van de geënquêteerden het probleem als serieus inschatten, zei de opinieonderzoeker Századvég woensdag tegenover MTI.

mitteleuropa

Hij verwees naar een in december onder 1000 volwassenen gehouden peiling. 76% van de geënquêteerden was van mening dat er de komende tien jaar massaal Afrikaanse migranten naar Europa zouden komen, meestal “om duidelijk economische redenen”, zei de opinieonderzoeker. 87% gaf aan dat migranten een toenemende belasting voor de Europese economie zouden zijn, terwijl slechts 8% hen als economisch voordeel beschouwen.

86% zei ook dat de immigratie uit andere culturen vermoedelijk de waarschijnlijkheid van conflicten verhoogt in plaats van de Europese cultuur te verrijken. Gevraagd naar de maatregelen van de Hongaarse regering met betrekking tot de illegale migratie, “zei 72% dat ze over het algemeen tevreden was, terwijl 46% haar volledige ondersteuning uitsprak”, en 30% was “een soort van verdeeld”, zei Századvég.

78% van de geënquêteerden zei ontevreden te zijn over de omgang van de Europese Unie met illegale migratie, en 18% was met de maatregelen “tot op een bepaalde hoogte” tevreden, bleek uit de peiling. 93% zei dat de EU effectievere maatregelen ter bescherming van haar grenzen zou moeten nemen, 81% gaf aan een gepland mechanisme van de verdeling van migranten op basis van quota afgewezen te hebben.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hongarije: Volk wijst massa-immigratie grotendeels af – slechts 7% tevreden met EU-maatregelen

 1. Pingback: eunmask

 2. Sandra zegt:

  Waarom snappen ze het nu wel in Hongarije en niet in de rest van de EU dat eindeloze import van amper geschoolden met hoog crimminaliteits percentage uiteindelijk de totale ondergang van je econimie gaat worden ?

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Slimme mensen die Hongaren en ze weten wat het is om bezet te zijn !

   Like

   • Vrijheidsschrijver zegt:

    Hypocriet volk die Hongaren zelf vormen ze de grootste migranten groep in andere landen. En ze profiteren als Eu lid al jaren ook nog op kosten van andere Eu landen. Dat hoge percentage geeft voornamelijk aan dat een groot deel bang is dat er straks niets meer voor ze overblijft. Gooi alle geldverslindende Bananen landen uit de Eu we betalen hier genoeg.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zéér kortzichtige reactie . . .

    Webmaster

    Like

   • koddebeier zegt:

    Probeer is zelf na te denken !

    Like

 3. fleckie zegt:

  Waarom vermeldt men er niet bij: van waaruit, welk milieu dat percentage is . Zijn de Hongaren uberhaupt VOOR de EU. geweest!. ( jaren! geleden al eens gepolst, bij div.jonge mensen, bleek dat ze helemaal niet veel voor DE EU. voelden!!…( Toen het IJZEREN GORDIJN viel, waren de FRANSEN er ‘ als de kippetjes bij’, om HONGAARSE. WIJNGAARDEN. op te kopen, …….EN. mochten de Hongaren de naam. TURKAYER,(hun sterke drank,) NIET. meer. GEBRUIKEN,…volgens onze gids,die behoorlijk Nederlands sprak. …….Bij mijn vragen waarom de aarde nogal roodachtig gekleurd was, ..ijzererts ondergronds,?! wetd dat beaamd……..( WEER. DELFSTOFFEN-vangst voor de. EU) !!!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 4. Mary zegt:

  In Hongarije hebben ze dan ook geen leugenpers en een leider die zijn volk beschermd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig zullen lang niet alle “asielzoekers, vluchtelingen, immigranten en moslims” Europa bereiken over de zee want tallozen van hen verdrinken alsnog in die gammele bootjes en wie zijn juist het meeste schuldig aan? Juist: hun linkse vriendjes in de Europese regeringen en de mensensmokkelaars en dit alles was te voorkomen geweest als al die grenzen niet wagenwijd waren opengezet!
  Lees maar eens hoe Europa ook wel een keer aan zulke lastpakken ontsnapt:

  Mogelijk 117 bootmigranten verdronken: Italië zet leger in voor reddingsactie

  In de Middellandse Zee voor de Libische kust zou een rubberbootje vol met migranten na een aantal uren dobberen op zee zijn gezonken. Hierbij zijn opvarenden om het leven gekomen en als daar ondankbare uitvreters en moslimterroristen onder zitten zoals IS dan zijn we daar ook mooi vanaf!
  Volgens De internationale Organisatie voor Migranten (IOM) zouden in totaal 117 of meer personen zijn verdronken tijdens het incident. Een verkenningsvliegtuig van het Italiaanse leger zag de opvarenden en heeft twee reddingsboten in het water neer laten komen. Ook het fameuze mensensmokkelschip Sea-Watch 3 kwam weer in actie. Dit keer legitiem als redder in nood (zouden ze dat ook doen als ze van die bootimmigranten stank voor dank kregen?) en 47 drenkelingen werden uit het water gevist.

  Het is het zoveelste gevaarlijke incident met rubberen bootjes. Al enkele jaren houdt het niet op. Een stroom van vreemdelingen (wat een goedgelovige klippels om te denken dat Europa het luilekkerland is zoals bij Pinokkio!) probeert constant naar Europa te reizen, vaak geholpen door mensensmokkelaars (zoals de valse koetsier uit Pinokkio) en criminele organisaties.
  Daarbij moeten de vreemdelingen tal van ontberingen doorstaan en de risico’s zijn groot. Vandaag was het dus weer goed raak en moesten opvarenden van het rubberen bootje (met zulk soort rotooi is het vragen om moeilijkheden op zee) na enkele uren ronddobberen verder zwemmen richting Italië. Velen van hen kunnen vast niet eens zwemmen en zullen dan ook nooit daar aankomen.

  Een woordvoerder van het IOM stelt: “De overlevenden vertelden ons dat ze al tien tot elf uur op zee hadden rondgedobberd, toen de boot begon te zinken. Volgens hen kwamen de meesten uit West-Afrika.” He-le-maal van het westen van Afrika naar het noord-oosten van het continent, alles om de gouden potjes van uitkeringen in Europa te vinden.
  Het aantal sterfgevallen op zee neemt gelukkig wel af maar of dat ook wel precies klopt. Voor de maand januari staat de teller tot op heden op 92 (de cijfers zijn nog niet up to date).

  Opmerkelijk aan de cijfers is wel dat in het jaar van de Europese migratiecrisis (2015) het aantal bootmigranten dat omkwam bij de overtocht relatief laag was, terwijl in de jaren erna dit explosief steeg. In 2018 zou het gaan om 362 verdronken of ‘verloren’ migranten; 2017 telde er 371. Dit jaar staat de teller dus op bijna 100.
  Daar komen de ongelukkigen (het lijken bijna lemmingen die een trek naar de zee maken en in de zee springen omdat deze knaagdieren ook verwachten dat ze gewoon een binnenmeer oversteken) van vandaag nog bij en dan lijkt ook 2019 weer ‘het jaar van de bootmigrant’ te worden.

  De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, sprak zijn ongenoegen uit over de gang van zaken, aldus NU: “Zolang in Europa de poorten openstaan, zullen mensensmokkelaars altijd mensen de zee op blijven sturen en zullen er mensen verdrinken.”

  Dus als er opnieuw wordt geklaagd over het feit dat die lui omkomen op zee dan heeft links kilo’s boter op hun smerige hoofden omdat hun goedbedoelde (?) gastvrijheid totaal averechts werkt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s