Straatsburg: Hoofdstad van de EU en “De toekomst van Europa”

screenshot_976

De Onze Lieve Vrouwe kathedraal in Straatsburg.

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

“New York, Genève en Straatsburg zijn de enige steden ter wereld waar internationale instellingen gevestigd zijn, terwijl zij geen nationale hoofdsteden zijn”, verkondigt een officiële pagina van de Franse stad trots. “De keuze van Straatsburg als Europese hoofdstad na de Tweede Wereldoorlog is geen toeval. De stad is een stralend symbool van verzoening tussen de volkeren en van de toekomst van Europa”.

gatestone institute

Afgelopen december was Straatsburg echter geschokt door een nieuwe terroristische aanslag. Cherif Chekatt, die, terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde, vijf mensen vermoordde voordat hij werd doodgeschoten in een tweedaagse klopjacht. Onder de slachtoffers van Chekatt waren Italiaanse, Poolse en Franse burgers. Helaas is Straatsburg een van de brandhaarden van het jihadisme in Europa geworden, een ideologie die erop gericht lijkt te zijn om de Europese bevolking te vernietigen, niet om zich met haar te verzoenen.

Het weekblad ‘Valeurs Actuelles’ noemde Straatsburg een “Frans bolwerk van het jihadisme“. Zeven mannen uit Straatsburg, die tussen december 2013 en april 2014 naar Syrië waren gegaan, zijn al veroordeeld tot gevangenisstraffen van zes tot negen jaar. De zwaarste straf werd uitgesproken tegen Karim Mohamed-Aggad, de broer van de zelfmoordterrorist Foued Mohamed-Aggad van het Bataclan Theater. Het weekblad ‘L’Obs’ noemde Straatsburg “land van de jihad“.

“Het is waar dat we hier in Straatsburg en in het departement Bas-Rhin statistisch gezien meer ‘S-bestanden’ [personen die door de autoriteiten als een bedreiging voor de nationale veiligheid worden bestempeld] hebben dan het nationale gemiddelde is”, aldus de burgemeester van Straatsburg, Roland Ries. Farhad Khosrokhavar, socioloog en directeur van studies aan de School voor Vervolgstudies in de Sociale Wetenschappen in Parijs, legde uit:

“Straatsburg is een van de belangrijkste steden van wat men ‘van de jihad doortrokken stedelijke gebieden’ zou kunnen noemen, zoals de buitenwijken van Parijs, Toulouse, Nice of Lyon in het verleden….. Straatsburg ligt op het kruispunt van Europa, je hoeft alleen maar de Rijn over te steken om in Duitsland te zijn en je bent niet ver van Zwitserland”.

Er is niet alleen sprake van gewelddadig terrorisme. In een toespraak tot het Europees Parlement in Straatsburg in 2014, zei Paus Franciscus:

“In veel wijken worden we geconfronteerd met een algemene indruk van vermoeidheid en veroudering van een Europa dat nu een ‘grootmoeder’ is, niet langer vruchtbaar en levendig. Als gevolg daarvan lijken de grote ideeën die Europa ooit hebben geïnspireerd hun aantrekkingskracht te hebben verloren en die worden alleen nog maar vervangen door de bureaucratische technische aspecten van de Europese instellingen”.

Islamisten dromen ervan om dit vergrijzende Europa te vervangen en dat gaat hen heel goed af. De aartsbisschop van Straatsburg, Luc Ravel, die in februari 2017 is benoemd door paus Franciscus, verklaarde in juli van dat jaar:

“Moslimgelovigen weten heel goed dat hun vruchtbaarheid van dien aard is dat nu, hoe noemen ze dat?…. de Grote Vervanging kan plaats vinden; dat vertellen zij u op een zeer rustige, zeer positieve manier, ´maar hoe dan ook, op een dag zal dit alles van ons zijn….”.

In Straatsburg bevindt zich niet alleen een van de twee vleugels van het Europees Parlement. De stad staat bekend om een van de beroemdste christelijke bezienswaardigheden van Europa, de kathedraal van Onze Lieve Vrouwe van Straatsburg, die een “gotisch meesterwerk” wordt genoemd. De schrijver Victor Hugo noemde het een “gigantisch en delicaat wonder”. De bouw ervan begon in 1015. Robert Schuman, de Franse staatsman en een van de grondleggers van wat de Europese Unie zou worden, dacht aan het project van een Europese Unie, terwijl hij in die kathedraal mediteerde, als “de hoogste kerk van het christendom”.

“Frankrijk is een bevoorrecht doelwit in het plan van de wereldwijde islamisering, bedacht door verschillende staten en door islamitische organisaties”, zei de Algerijnse romanschrijver Boualem Sansal onlangs. Straatsburg is al jaren een magneet voor de politieke islam. Er is niet alleen de Grote Moskee, ontworpen door de Italiaanse architect Paolo Portoghesi, die, zoals Le Monde meldde, gefinancierd is door Marokko, Saoedi-Arabië en Koeweit. De laatste twee landen zijn bekend vanwege de financiering en verspreiding van de radicale islam in Europa. In 2012 was de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls, aanwezig bij de inhuldiging van de Grote Moskee, die ook fondsen ontving van de gemeentelijke en regionale overheden. De Marokkaanse imam Abdellah Boussof noemde die “een Elzasser moskee met een Europese roeping”.

“Europese roeping”?

De gemeenteraadsleden van Straatsburg hebben onlangs nog een bouwvergunning verleend voor een nieuwe megamoskee, betaald door de Turken en op minder dan twee kilometer van de Grote Moskee. Het gebouw wordt een van de grootste moskeeën van Europa. De baanbrekende ceremonie voor wat de “Grote Turkse Moskee” wordt genoemd, met twee 36 meter hoge minaretten, werd bijgewoond door Turkse regeringsfunctionarissen, waaronder de vicepremier. In een nieuw rapport ‘Buitenlandse Politiek’ noemde hij het “moskeediplomatie“. De Franse autoriteiten hebben de bouw van niet één, maar twee Grote Moskeeën in Straatsburg mogelijk gemaakt.

De eerste openbare moslimbegraafplaats in Frankrijk werd ook geopend in Straatsburg en er wordt in de buitenwijken van Straatsburg een Frans-Turkse campus gebouwd, met een middelbare school en een faculteit voor de opleiding van imams. Deze werd volledig gefinancierd door Ankara en het is “het meest ambitieuze project ooit voor de moslimgemeenschap van Turkse afkomst in Frankrijk”. “De omvang en de ambitie van het project hebben iedereen verrast”, aldus het dagblad ‘Libération. Het doel van de middelbare school is blijkbaar om een curriculum aan te bieden dat gebaseerd is op het Turkse curriculum. Saban Kiper, een lokale Turkse leider, heeft het doel niet onder stoelen of banken gestoken: “De middelbare school zal een voorbeeld en centrum van voortreffelijkheid zijn en van invloed op de islam in Frankrijk en Europa”.

Over invloed gesproken; vanuit Straatsburg heeft de Turkse regering de ‘Partij voor Gelijkheid en Rechtvaardigheid’ opgericht, die deel uitmaakt van het netwerk waarmee de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, via zijn moslimbevolking, Europa wil beïnvloeden. Erdoğan hield in 2015 een verkiezingsbijeenkomst in Straatsburg en de menigte scandeerde “Allahu Akbar”. Straatsburg wordt wel “het laboratorium van de AKP” genoemd, de initialen van de regerende Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling van  Erdoğan.

De stad Straatsburg, geleid door de socialistische burgemeester Roland Ries en in strijd met het beroemde Franse secularisme, bood in de schoolkantines vier verschillende menu’s aan. Een kwart van de leerlingen van de openbare school in Straatsburg kiest voor het islamitische halal menu. Scholen, moskeeën, begraafplaatsen, politieke partijen: Straatsburg lijkt gekozen te zijn als het Frans laboratorium van de islamitische afscheiding in het hart van Europa. De politieke islam wordt gevoed door deze “scheiding“, zoals de Franse filosoof Alain Finkielkraut onlangs opmerkte: “Frankrijk,” zei hij, “valt uiteen en er zijn geen recepten om de breuk te verminderen”.

“Straatsburg”, aldus de officiële website van de stad, “belichaamt de fundamentele waarden van Europa”. Dat is waar. Straatsburg is (altijd) de bakermat van het christelijk humanisme en de plek van de Frans-Duitse verzoening na 1945 geweest. In de toekomst zal Straatsburg de “waarden van Europa” blijven belichamen. Maar als de huidige trend zich voortzet, zullen deze waarden de tegenovergestelde zijn van de waarden waarop Europa is gegrondvest; zoals de vrijheid van meningsuiting.

Op 25 oktober 2018 heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) in Straatsburg de beschamende veroordeling van een Oostenrijkse vrouw, Elisabeth Sabaditsch-Wolff, bevestigd, voor wat het EHRM een “beledigende aanval op de profeet van de islam” noemde – en daarmee heeft het, in één klap, de blasfemie-wetten van de islam geaccepteerd en gelegitimeerd. Het was, zoals een nieuwsanalist, geboren in Iran, opmerkte, “de dag dat de vrije meningsuiting in Europa stierf“.

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Door: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Straatsburg: Hoofdstad van de EU en “De toekomst van Europa”

 1. RottenPikwick! zegt:

  Die EuroZooi heeft niet de ballen om demografische cijfers te publiceren over de bevolkingssamenstelling van West-Europa in 2050! Schijtbang voor de onrust die dit kan veroorzaken. Bijna 50% of nog meer van de inwoners heeft dan “een immigratieachtergrond”! De nog resterende autochtonen zullen zich in het Midden-Oosten wanen. Arabische teksten en reclame zullen het straatbeeld bepalen. In Duitsland en Frankrijk zie je dit nu al. Je hoeft echt geen deskundige te zijn om dit spookbeeld te zien aan komen. Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is! Lang Leve Geert Wilders!

  Like

  • Steven zegt:

   Precies..en de KEBAB zaken overal in de straten komen NU al de neusgaten uit..laat staan over 30 jaar.

   Like

   • Lot zegt:

    Die kunnen bestaan omdat ze voor zeer weinig geld mogen huren, en geen belasting hoeven te betalen. Zoals bijvoorbeeld in Gent waar zij een grachtenpand ter beschikking kregen voor een restaurant en brand uitbrak toen de gemeente die gratis huisvesting weer in wilde trekken. Weinig maaltijden hoef je dan te verstrekken. En geen kassa aan te slaan.

    Like

  • Lot zegt:

   Wat stel je voor? Als ze niet vertrekken ze dan met een ak47 doodschieten? zoals in zuid Frankrijk waar ze mensen uit hun appartementen gooien om er zelf te gaan wonen. Zo hebben ze zich steden eigen gemaakt. Met de veerboot komen ze van Marokko naar Marseille. Die veerdienst hadden ze allang moeten sluiten.
   Wat denk je dat de overheid gaat doen. De politie is in Parijs en Berlijn en weet ik waar niet meer, al van islamitische ras. En volgens hun koran niet positief naar ons toe en willen zij ons onderwerpen. De elite zal daar niet aan hoeven te doen. De rest van de bevolking trekt weg. Wat zal er dan gebeuren? En denk je dat de atoombommen door bolsjewieken of ze nu van Amerika of Rusland komen, nog op onze steden worden gegooid alleen om de reden dat het islamieten zijn? In prophecies zeggen ze dat de noordkust van Afrika ontvolkt worden en nadat de pluimen weg zijn wordt het weer herbevolkt met italianen. Zouden ze dat ook echt doorzetten, of gaan wij ten onder.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Giulio Meotti :

  “New York, Genève en Straatsburg zijn de enige steden ter wereld waar internationale instellingen gevestigd zijn, terwijl zij geen nationale hoofdsteden zijn”

  Heeft de halve zool nooit van Den Haag gehoord? In het Vredespaleis te ’s Gravenhage is gevestigd het Permanent Hof van Arbitrage, het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties, de Haagsche Academie voor Internationaal Recht, de Bibliotheek van het Vredespaleis en de Carnegie Stichting.
  Ook in Den Haag is het ICC, het Internationale Strafhof. Tevens het OPCW, de organisatie ter bestrijding van chemische wapens.

  Hoeveel internationale instellingen wil meneer Meotti hebben? Er zijn er nog een heleboel meer. Allemaal in Den Haag en Amsterdam is de nationale hoofdstad.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik vermoed dat Meotti veronderstelt dat Den Haag ook de hoofdstad van Nederland is. Dat denken buitenlanders wel vaker.

   En wat mij betreft zou dat ook zo moeten zijn..

   Like

 3. Krater zegt:

  Mooi duidelijk en goed onderbouwd artikel. Complimenten aan de personen die de moeite nemen dit te vertalen.

  De islam is n plaag. Filosofisch gezien kan je het moslims zelf niet eens kwalijk nemen, zij groeien op met dit gif. Het is zogenaamde religie die gebaseerd is op uitsluiting en fanatisme. De chaos van allah, naar binnen gericht. Kritiek onmogelijk. Vermenging niet nodig. De adoratie van allah wordt zo groot gemaakt, dat al het andere ondergeschikt is. Dat maakt ook een eventuele burgeroorlog in de toekomst erg lastig, deze lui zijn bereid te sterven voor hun god en profeet. Individuele creatieve vrijheid wordt keihard afgestraft, het hele leven van n moslim draait om het behagen van allah, daarbij is degene met de hardste strengste opstelling de trendsetter. Zelfreinigend vermogen is uitgesloten. Zou Aboutaleb morgen de islam bekritiseren, wordt hij gelijk bedreigt. De islam is provocerend zichtbaar in de straten. Met hun hoofddoeken laten vrouwen zien dat zij onze levensstijl afkeuren. Dat zij onbereikbaar zijn voor Hollandse mannen. Moslimmannen zoeken massaal de criminaliteit en allah kijkt toe en doet niks. Niemand heeft moslims als vrienden, hooguit als collega of buur. Politici die opstaan en de waarheid durven te vertellen over dit geloof en de consequenties op de langere termijn worden verketterd. Heel links Nederland zit hun tijd uit te zitten en te wachten tot 20 a 25 % van Nederland islamitisch is. Vanaf dat moment is er nooit meer n weg terug en zullen nieuwgeborene niet beter weten dat de islam bij Nederland hoort. Verzet is dan alleen nog voor de gekken en in de spelonken van het internet in anonimiteit. Links zegt: heb n zorgeloos leven, iedereen is gelijk , leg je er bij neer. Heel verleidelijk. Maar gelukkig nog steeds velen zien het gevaar en durven dit te blijven benoemen. Je zal en moet nu moeten beginnen om islambeperkende maatregelen te nemen. Maar de partijen die dit hardop durven zeggen zijn nog steeds verre van salonfähig. Dus zijn websites zoals ej bron onmisbaar. Keep up the good work. De waarheid doet pijn, maar moet worden verteld.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Hier veel villa’s in het gooi. Ik ging …. kopen bij iemand die in die vrijstaande woning woonde. Prijs woningen veelal meer als 550.000. Hij zei wil je zien hoe het gemaakt wordt. Ik moest toch mee naar de schuur waar het stond. Daar zat zijn vrouw onder de parasol met een Islamitische man. Zij was erg vriendelijk en zei wat en die man ook. Ik zei dat ik wat ziek was. Deze mensen krijgen een ‘weet ik veel wat’ op bezoek, zoals wij vroeger criminelen verpakt als zakenmens uit oost europa of waar ook weg. Je doet heel vriendelijk tegen elkaar omdat het vreemden zijn, zoals op vakantie in Frankrijk. Dat doe je omdat je niets van elkaar afweet. Deze mensen zullen Links stemmen. Ze hebben geen weet hoe deze mensen doen. Ik woon meer in een volkse buurt. Naar mijn mening was die Islamitische man in zijn benadering licht autoritair. En dus had ik er al geen zin in. Zij ervaren dat niet. Lekker makkelijk zij hebben geen islamieten als buren en zullen dat ook niet snel krijgen. Hoewel de huizen hier ook snel 250.000 zijn. Had ik een zeer autoritaire Indiër met zijn gezin en dure auto vlakbij wonen. Vreselijke man. Die zichzelf heel wat vond en geslaagd in het leven. Met die mensen valt niet te praten. Als jij wat zegt dan ben je niets waar in hun ogen. Je bent niet zo geslaagd… vinden zij. Alsof jij een onmondig kind bent. Beter gezegd, jij mag geen kritiek hebben op hun, maar zij wel een mening hebben over jou. Zij mogen van alles vinden en jij niet. Met name de donkere volkeren hebben dat over zich. Wij denken zij zijn een beetje dom en kunnen niet zo goed denken als ons. Maar ik denk dat zij echt denken dat zij boven ons staan. Tegen hun eigen volk doen zij niet zo. Mexicanen willen naar Amerika. Afrika wil naar Zuid Afrika zonder de blanken. Zij willen graag in onze infrastructuur en huizen wonen zonder ons. Zij weten niet dat het huis hooguit 150 jaar staat. Dit is een psychologische oorlog. Die wij een stap voor moeten zijn, te beginnen met onszelf. In Nederland moet je maatschappelijk gewenst praten op het werk. In Amerika worden mensen al ontslagen als een minderheid zegt dit heb jij gemeend met wat jij zei en de ander zegt ik nee zo zei ik dat niet. En zit in zijn eigen verdediging op een eiland. Wij moeten dit voor zijn. Op het werk wens ik ‘geen mening te hebben op sociaal, cultureel, politiek, seksueel en religieus gebied’. Ik weiger om daarover mee te praten of een sociaal gewenst over te praten. Ik praat alleen over mijn hobbies.

   Like

 4. trees zegt:

  een stralend symbool van verwoesting

  Like

 5. trees zegt:

  robert schuman de grond legger van de verwoesting van europa

  Like

 6. Wachteres zegt:

  In Brussel en Staatsburg zijn – net als heel veel andere Europese steden – de moslims al bijna of helemaal in de meerderheid.

  Hoe krankzinnig gek moet je zijn om een werelddeel – dat staat voor vrijheid en dat een indrukwekkende eigen cultuur heeft – dit aan te doen.

  In die bezette steden verdwijnt onze beschaving en de sharia neemt het gezag over.

  Is dat wat we willen? NEDERLANDERS en EUROPEANEN wordt wakker, anders is het te laat.

  Jullie hebben blijkbaar geen flauw idee wat jullie je kinderen en kleinkinderen aan doen.

  Of interesseert jullie dat niet?

  Kijk naar het Midden-Oosten, waar overal – als de islam het voor het zeggen krijgt – de ‘ongelovigen’ vervolgd en/of vermoord worden.

  Denken jullie dat het hier anders zal gaan?

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   Grrrr eerste alinea … net als in

   Like

  • Lot zegt:

   Het valt nog niet zo op, omdat er veel Europese toeristen zijn, die er echter níet wonen. Dit geeft nogal een vertekend beeld. En Nederlanders wonen nog in koopwoningen. Die mensen zijn het ook al aan het inhalen en kopen in het westen woningen. Waarna ze zullen uitbreiden naar de rest van Nederland.
   Het valt pas op als je naar het onderwijs kijkt. En onze kinderen krijgen het op hun geworpen. Zij krijgen niet de kans zichzelf te zijn, maar moeten zich richten naar de vreemden om hen heen. Als een defence mechanisme doe je dat automatisch, daardoor kom je niet aan jezelf toe.-Om in een eigen groep je cultuur en je eigenheid te kunnen beleven en vieren-. Waar ik vandaan kom, leken ze vroeger allemaal op elkaar. Dat heb je als een stam langere tijd met elkaar is geweest. Dan voelt dat alsof je een grote familie bent. Nu is het chaotisch en vijandiger. Dat is van ons afgepakt. Wil je hier komen, dan als bezoeker, geen huis kopen, geen land en geen familie overbrengen en in de kern van de samenleving zetten. Dan ga je tijdelijk naar internationale school en daarna weer terug naar je eigen volk. Zo doen ze dat in Azie ook. Moeten ze alles op naam van hun vrouw zetten die het dan bezit. Blijft het onder hun eigen volk. Gek om zo je gebied/land weg te geven. Ik denk dat er dan ook maar een uitweg is, en dat is oorlog en ze met geweld wegjagen.

   Like

 7. Bert zegt:

  Bisschop Luc Ravel verbindt de Grote Vervanging aan de legalisering van de abortus. Maar dat is maar een onderdeel van het hele gebeuren, niet de oorzaak.
  https://www.medias-presse.info/mgr-luc-ravel-archeveque-de-strasbourg-denonce-le-grand-remplacement-lie-aux-avortements/76584/
  Een kindertal lager dan 2 is eigenlijk geen probleem maar een oplossing voor schaarste aan ruimte en grondstoffen. Het eigenlijke probleem ligt op mentaal gebied:
  1. het reduceren van sociale processen tot economische, wat er toe leidt dat men geen kennis heeft van culturele verschillen die tot problemen kunnen leiden, zoals een islam die de scheiding tussen geloof en staat wil opheffen.
  2. het opgeven van het recht op zelfbeschikking, op statelijk niveau zien we dit in de vorm van de EU, op mentaal niveau zien we dit in de vorm van de leegheid van politieke meningsvorming, apathie, onverschilligheid, een meerpartijenstelsel waarvan de partijen eigenlijk allemaal dezelfde mening hebben, maar alleen onderling verschillen in de verwoording ervan.

  Like

  • Lot zegt:

   Wat te denken aan 5 miljoen chinezen hier? Zouden dat Nederlanders worden? Of wordt het dan hier een soort van China. Een Chinees blijft een Chinees. Daar zit een genetisch verschil in tussen de rassen. Iedereen zijn kleur en geur, maar dan wel daar waar het hoort. In China ga ik op vakantie om Chinezen te zien, niet de zoveelste berg van steen.
   En ik wil hier ook geen 3 miljoen Spanjaarden. Als je dat zo geweldig vind, dan ga je maar in Spanje wonen. Ook dat is een ander volk, En van dit slavische volk wonen al genoeg in Holland provincies. Die zomaar ons land zijn binnengewalst 500 jaar geleden en turf eisten tegen hongerloon van de oorspronkelijke bevolking! En Napoleon heeft hen Nederlandse namen gegeven. Mijn opa van mijn opa was echt niet 1.65 meter in het jaar 1865 hoor. Iemand krimt niet 20 cm. Zij waren rond 1900 geboren 1.83 meter. Dat het volk daar nu niet zo klein meer is, maar wel kleiner dan ons, is vanwege onderling sex met het oorspronkelijke volk. Of ze hebben het land verlaten naar Zuid Amerika met name.

   Nee als jouw volk verhuizen moet omdat je uit het jasje van je Land groeit. Dan moet je maar stikken in dat land. Schuld eigen bult. Je neemt maar minder kinderen of je trouwt niet, totdat het wat ruimer wordt in je land, en dan neem je weer kinderen. Of je schuift wat over de arbitraire grens, maar je gaat niet een half continent rond.
   Ons natuurlijke gebied is tot aan Moscow en ook zuidelijk Europa, wat van ons afgepakt is door donkere zee volkeren uit het oosten van de Russische plains.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  STRAATSBURG: Sjabloon voor de nieuwe verhoudingen in Europa.
  * * *
  De Europese “bovengestelden” gaan zich steeds onderdaniger gedragen t.o.v. hun nwe Machtshebbers.
  De z.g.n. Dhimmitude-houding.
  Ik kan het artikel helaas niet zo snel terugvinden.
  Ging over de opening van die andere zéér grote Moskeet in EU ( waarschijnlijk Keulen ), waar Erdogan, Merkel en andere hoogwaardigheidsbekleders bij waren.
  Het artikel bracht onder de aandacht dat die “Nieuwe-machtshebbers, c.q Erdogan e.d de eigenlijke leiders van het land TOTAAL negeerden.

  Grote moskee Straatsburg
  https://ripostelaique.com/erdogan-exulte-il-va-avoir-sa-mega-mosquee-eyyub-sultan-a-strasbourg.html

  Keulen
  https://ripostelaique.com/erdogan-inaugure-la-grande-mosquee-de-cologne.html

  De Straatsburgers willen de experimenten van Erdogan Niet………………

  Like

 9. Stef zegt:

  De grote inpikaktie is al in een vergevorderd stadium. Mijn generatie was de laatste die het nog tegen kon houden maar helaas zien onze kinderen het allemaal niet meer zo .
  De d66cultuur door linkse mensen als mijn vriuw hebben het zaad besmet met het achterlijke linkse gedachtengoed. Mijn laatste jaren zal ik doorbrengen in Polen. Een land dat tot de laatste adem zal vechten voor zijn behoud van christelijke waarden . En zonder haatbaarden.(en met een wel normaal denkende vrouw. )

  Like

  • Lot zegt:

   Inderdaad, inpik aktie, Land inpik aktie. Zij nemen land van ons Europa, omdat hun eigen land te klein is, om hun eigen Turkse grondgebied groter te maken. Land erbij voor hun. Land ervan voor ons. Niet aan de randen ergens in zuid Spanje. Nee als een gatenkaas.

   Like

 10. In plaats dat het EHMR pstuum Mohammed veroordeelt of de aanklacht ontvankelijk verklaard ( of hoe noem je zoiets) ……………EHMR is niets meer dan een verlengde zoniet HET Sharia ‘mensenrechten’ instituut, maar daar zijn op dze site al vele artikelen over verschenen dacht ik zo……………

  Like

  • Dus aangeklaagd volgens Section 283 van het Oostenrijkse Strafwetboek (Strafgesetzbuch, StGB).
   • De rechter rationaliseerde dat het seksuele contact van Mohammed met de negenjarige Aisha niet als pedofilie kon worden beschouwd, omdat Mohammed zijn huwelijk met Aisha tot aan zijn dood voortzette.
   • veroordeeld voor de tweede aanklacht tegen haar, namelijk “denigratie van religieuze overtuigingen van een wettelijk erkende religie”, volgens Section 188 van het Oostenrijkse strafwetboek

   Hoe zit het dan met de rechten van het kind, om maar iets te noemen. Recentelijk ( 2016) is er een ouderlijk echtpaar uit hun ouderlijke macht gezet vanwege hun religieuze overtuiging dat hun kind geen bloedtransfusie mocht ondergaan. https://www.ad.nl/tilburg/tilburgs-jehovastel-uit-ouderlijke-macht-voor-weigeren-bloedtransfusie-zoon~a4d4cf18/

   Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Nederland is de hoofdstad van Denemarken, zo krijg je spraakverwarring, vreemde tongen.

  Like

 12. Tineke zegt:

  Henk V en Wachteres,dank voor de vertaling.

  Wat een macht heeft de islam gekregen.
  Niet alleen in Frankrijk,maar in heel Europa.
  Alles gefinancierd door het midden oosten,aangevuld door subsidies vanuit onze overheden.
  Wie of wat kan deze waanzin nog stoppen……

  Geliked door 1 persoon

 13. mike zegt:

  Sadhu Sundar Selvaraj: Antichrist political headquarters will be in Berlin https://z3news.com/w/sadhu-sundar-selvaraj-antichrist-political-headquarters-berlin/

  Like

 14. Pingback: Zijn wij (onontkoombaar) op weg naar een strijd op leven en dood? | E.J. Bron

 15. Pingback: Zijn wij (onontkoombaar) op weg naar een strijd op leven en dood? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s