Wat ben ik weer opruiend!

screenshot_970

(Door: “bozeoudeman”)

Waarom gedragen zij zich altijd als wilde beesten, vraagt iemand zich af in een artikel over ‘onze’ nieuwe Europeanen. Simpel, omdat het leeuwendeel van hen dat ook is, menselijke roofdieren, barbaren en kannibalen, die door de VN hierheen gestuurd worden om de wereld de ‘zegeningen’ van de NWO onder bewaking van islam te brengen. Helaas leven wij in de tijd dat het grootste deel van ‘onze’ bestuurders en elitair schorem dat daar bij hoort enerzijds laf en anderzijds corrupt is. 

Maar zij hebben ook (nog) geen last van het tuig dat zij binnenhalen, het woont niet naast Johnnie de Mol of Rayman of Halsema of Rutte of noem al die elitaire schoften, die er zelfs allen beter van worden, maar op…

Wij hebben de pech om mee te hebben gemaakt dat een ‘zwarte’ president Amerika heeft ‘geleid’, dat een gedrocht dat Merkel heet graag aan die racist wilde laten zien dat zij de beste leerlinge uit zijn klasje was, dat de Duitsers, net als de Nederlanders, grotendeels te stupide of te laf zijn om dat gedrocht weg te jagen en ga maar door…

Het elitaire tuig heeft inmiddels via staatsterreur van politie en leger, dat door hen multiculti is gemaakt, de teugels strak in handen. We leven in een tijd dat een nieuwe koning Jan Zonder Land de wereld in handen heeft.

We zullen geduld moeten hebben tot er eindelijk een leider opstaat die ons samenbrengt om het criminele tuig dat over de wereld schuimt, en dus ook Europa binnenstroomt, terug te jagen naar waar het vandaan kwam en het elitaire schorem en zijn hersenloze aanhang uit de maatschappij te verwijderen. Hun idee van socialisme, dat extreem kapitalisme of zelfs fascisme heet, moet met wortel en tak worden uitgeroeid.

In de tussentijd kunnen kannibalen en barbaren zich hier uitleven. Laten we niet vergeten wie hier de schuld aan dragen; tuig dat zich zit te verrijken en zich filantroop laat noemen. Vergeet niet de namen van het tuig dat straks voor een volkstribunaal moet staan.

We zullen geduld moeten hebben tot er een leider opstaat of tot ‘het volk’ dermate dagelijks overal wordt aangevallen door de ‘migranten’ dat het ofwel zich vrijwillig meldt bij de slachthuizen ofwel zich eindelijk losmaakt van zijn politieke bedriegers, potentiële moordenaars en beulen.

Zo niet, dan kan het nog wel eens heel lang gaan duren, dit bloedbad dat zich aan het ontwikkelen is. Iedere dag wordt er wel ergens in onze EU-landen een Europeaan of vaak meerderen aangerand, verkracht of afgeslacht.

Eerdaags gaan het er tientallen per dag worden, oplopend naar honderden. De barbaren weten dat wij te laf zijn om onszelf te verdedigen, dus gaan ooit helemaal los, want wij mogen onze levens niet verdedigen van ‘onze’ criminele bazen en heersers uit politiek en media. Het is net als in de tijd van de invallen van Vikingen en Noormannen; de elite verkwanselde bij wijze van spreken haar eigen kinderen, als zij maar kon profiteren.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Genocide, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wat ben ik weer opruiend!

 1. koddebeier zegt:

  Hard………………….Maar waar !!! Chapeau “bozeoudeman”.!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Willem Sterk zegt:

  Even een reactie op : ” Groeten uit Holland “. Ik zag het gisteren op tv, maar kon het niet uitkijken. Wat een verschrikkelijke vertoning. Hoofddoekjes uit Marocco die zg. Nederlanders zijn, hun hele leven al hier, maar spreken nauwelijks Nederlands en gaan daarom snel over op hun eigen taal. Dan wordt ze verteld over de transporten van de Joden. Deze mensen zijn opgevoed in de islamitische traditie, de koran, waarin de Joden er niet al te best vanaf komen en dat is mild uitgedrukt. Eerst gaan de zaterdag mensen, daarna de zondags mensen. Dan gaan ze medeleven betuigen in het Marocaans, niet in het Nederlands natuurlijk, als hun verteld wordt dat ze met veel teveel in 1 wagon zaten, niet naar de plee konden en dat het daarom ook nog erg ging stinken. Ooh ,wat erg, Allah, Allah, oh Allah. Even normaal doen Nederlandse TV. Waar zijn jullie nou mee bezig??? Is dit een integratie traject??? Of is dit een moderne versie van ” De Kleren van de keizer “. Wat een zielig dhimmie gedrag. Groeten uit Holland, nou ik zeg, Dag Holland, slaap maar lekker verder.

  Geliked door 5 people

 3. J.C. zegt:

  Wat men op deze site en ook andere al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren verkondigt en aantoont via verslagen en rapporten is dat onze overheden helemaal los van God zijn met pedo-praktijken en satanisme. Natuurlijk worden wij daarom als ‘complot’gekkies afgeschilderd terwijl al jaren de zogenaamde “elite” hun gang gaat.
  Besef wel dat straks bij overgaan (sterven) van het tijdelijke hier naar het eeuwige, rekenschap aan een ieder en van allen die gewaarschuwd waren gevraagd wordt en dan kan ‘ich habe es nicht gewusst’ niet geopperd worden. Dan wordt film afgespeeld van hetgeen hier op aarde ons aangezegd is net als ten tijde van Jozua door ‘de wachters op de muur’ en dan het oordeel. Zo werkte dat ook in Neurenberg! De Bijbel beschrijft idem hoe de elite te keer gaat onder het toeziend ‘vetgemeste oog van de massa.

  Profeten (èchte, niet die self proclaimed kermis attractie en internet gekkies van tegenwoordig) waarschuwden keer op keer het volk en… de koning van Israel over de misstanden. Luisterde men niet dan stonden aan de grenzen de vervaarlijke barbaren en ruiters op hun bruisende paarden al in de starthouding! De Medo Perzen, Assyriers, Romeinen, Hunnen, Picten, Vikingen , Noormannen , Attilla de Hun, Mongolen , Hitler en Pol, Pot.

  Hetzelfde gebeurt NU aan onze grenzen en NIEMAND die het ziet! Terwijl men genoeglijk Boer zoekt vrouw kijkt, worden de messen en andere wapens geslepen en sust men zich hier in slaap met afgoderij, ongeloof en vertier! Terwijl Rusland zich voorbereid op een treffen met vijandelijke mogendheid ‘slikt en snuift’ men zich hier helemaal wezenloos in dit landje!

  Islam zou wel eens God’s gerechtelijke oordeel over een in slaap zijnde afgodische ‘vetgemeste’ continent kunnen zijn. In die zin is Islam misschien evenals Hitler dat was de flikkerende ‘brandalarm’ !
  Wat zei The Good Book in Oude Testament ook alweer?
  Iets van ‘Mene Mene Tekel Ufarsim’!
  En zoekt u dat maar eens op wat dat betekent .

  Geliked door 1 persoon

  • Beoordeling zegt:

   Schitterend verwoord J.C. en onderstaande tekst is helemaal terecht!

   Daarop werd Daniël ontboden, een Jood in ballingschap, die de tekst ontcijferde als Mene mene tekel ufarsin, “geteld, geteld, gewogen en verdeeld”. Daniël verklaarde de woorden als volgt: Mene: “God heeft de dagen van uw koningschap geteld en er een einde aan gemaakt.” Tekel: “U bent gewogen en te licht bevonden.”

   Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Hank Dramsteradiel zegt:

  Helaas maar waar, het crapuul in Den Haag en in Brussel, Parijs en Berlijn weet donders goed dat hun import tot de tanden toe bewapend is. Dit is niets anders dan genocide en de verantwoordelijken kunnen zich nergens meer verschuilen maar dat weten ze nog niet. Wat een opruiend stukje overigens!

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Deze woorden van ook een boze oude man zijn gebreid uit prikkeldraad en luiden; Rutte ga heen voor dat er ongelukken gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Broze oude man… ?
  .

  Like

 8. Lot zegt:

  Die vikingen en noormannen hebben in Friesland nooit enen strijd kunnen winnen. Twee keer hebben ze het echt goed geprobeerd met grote veldslagen die zij allemaal verloren hebben. In de pan gehakt en die enkele die nog levend konden wegrennen naar de boten hadden geluk. Ook wij gingen dood, maar minder dan hen, omdat wij met meer waren.
  Wij hebben al duizenden jaren een beltoren volgens de Oera Linda, die mensen de stad in belden. Was er een aanval, jonge jongens zaten op de dijken op de uitkijk en als er vele schepen waren, dan werd de bel geluid in Dokkum onder andere. De ijzeren bel klonk kilometers ver. Iedereen kende de grenzen van het grote eiland omgeven door brede wateren. Een slag voor oost, twee voor zuid, drie voor west en vier slagen voor zuid bijvoorbeeld. En zo wist met waar de aanval was. Een schip duurde een uur voordat ze binnen waren. In een uur kwamen alle Freya’s mannen die er waren op de plek aan, zo een 30.000 mensen waren er op het eiland omgeven door water in Noord Friesland, wat ongeveer 1/4 van de huidige provincie was. Op een eiland woonden vele Noord Europese volken (wij zijn allemaal freya volk in noord europa), omdat een aanval langer duurde en meer tijd was om de verdediging te regelen. Omdat wij met velen waren, heeft er nooit een gelukt om ons te verslaan.
  Dat was anders aan het einde met Poppo, de Friezen wilden niet meer vechten en Poppo moest maar buiten het eiland zich verdedigen met een te klein leger tegen de buitenechtelijke Karel de hamer zijn leger (waarschijnlijk helemaal niet van hem), die de echte familie van Pippin heeft uitgemoord. Toen waren de mensen net als nu, liever lui en makkelijk. Ze werden ingelijfd ondanks overeenkomsten dat boven Zwolle pagan zou blijven. En daarna werden braaf ruim 200 jaar later stenen kerken gebouwd en waren zij (nep) christenen. Veel feesten zijn nog pagan.
  Zullen wij dat herhalen, beetje islamitisch, maar toch onze vrije geest. En dan weer duizend jaar wachten op onze vrijheid. En zijn wij er dan nog? Of gaan wij vechten? Moet dan wel in het geheim. Links ruimt tenslotte ook stiekum op, net als islamieten, is zelfmoord of auto ongeluk. Zoals de journalist in het andere artikel schrijft.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Beste “bozeoudeman”, “zonder wrijving geen glans” deze mooie zin is vaak een soort rechtvaardiging dat het goed is dat er wrijving is tussen mensen binnen de maatschappij of tussen de verschillende bevolkingsgroepen. Want, is de gedachte: als ik metaal poets, en dus wrijving tot stand breng tussen het metaal en bijvoorbeeld een doek, dan gaat het metaal glanzen. En dat is mooier en beter dan een maatschappij dat niet glanst.
  Helaas hebben we meteen een aantal randvoorwaarden voor het bereiken van glans te pakken, men moet metaal willen poetsen (of een ander streven dat zich op laat poetsen, men moet de intentie hebben die geschikt is om glans mee te maken, de juiste middelen gebruiken, en men moet zijn inspanning zo doceren dat er effect wordt bereikt, en zeker niet te lang door blijven poetsen als er geen resultaat meer valt te behalen of het effect tegenvalt. Maar het is geen vrijbrief om alle vormen van wrijving goed te praten en te hoeven accepteren. Vaak hoor je ‘Ik kies geen partij, want zonder wrijving geen glans. zoek het onderling maar uit’.
  Maar de vraag is of het soms niet beter is om toch te vragen wel in te grijpen, bijvoorbeeld als de wrijving leidt tot sociale slijtage of duurzame ontwrichting van de samenleving.
  Sedert de instroom van de ongepolijste kansenparels heeft de politiek haar best gedaan om ze een beetje op te poetsen, maar zonder resultaat, het blijft ‘Een parel zonder glans’,……..het heeft enkel een hoop wrijving teweeggebracht, en een hogere pensioengerechtigde leeftijd en AOW voor degenen die het tegenvallende resultaat moeten vergoeden.
  (het is tijd voor een politicus met stalen ballen, het liefst een paar glimmende) ‘Niet lullen en blijven poetsen maar aanpakken!’

  Geliked door 3 people

 10. Henk Kerkdijk zegt:

  Heel klein voorbeeld. Links Amsterdam vóór de boerka en zeker voor de doekje. Links Amsterdam oh wat erg dat joden bang zijn en hun keppeltje niet meer op durven te doen. Linkse kliek, geen probleem hadden ze maar geen jood moeten zijn maar islamiet moeten worden toen het nog kon. cynisch of toch de waarheid.

  Like

 11. mahoog zegt:

  Wàt het ook is,jullie gaan”de boot in” op deze wijze.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Niet alleen moslims worden door bepaalde linkse figuren als ongevaarlijk beschouwd maar ook dieren die er lief en knuffelbaar uitzien naar aanleiding van dit artikel dat bepaalde moslims hartstikke leuk zouden vinden:

  BIZAR; Boze bizon gooit meisje (9) drie meter de lucht in

  Wilde dieren blijven altijd wilde dieren en daar moet je beslist niet te dicht bijkomen. Al helemaal als ze enorme horens hebben zoals deze bizon in het Yellowstone-park.

  Yellowstone

  Dat deed een Amerikaans gezin in Yellowstone National Park echter wel en daar kwamen ze op een pijnlijke manier achter de kracht van een bizon. Volgens een getuige was er zeker twintig minuten voor het voorval een groep van vijftig mensen die slechts een paar meter van de dieren afstonden.

  Bizon

  Volgens de filmer van de gebeurtenis was de familie het dier aan het aaien (bizons zijn absoluut GEEN koeien!) en kwam het te dichtbij. Hierop besloot het dier aan te vallen. “Dit gebeurt er dus als je f*ckt met wilde dieren en geen aandacht schenkt aan de ruimte van een dier,” schrijft ze bij het filmpje.
  Daarnaast spreekt ze ook schande over de ouders van het meisje. Die rennen namelijk meteen weg en ze laten het kind gewoon achter!

  Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht maar ze mocht het kort daarna weer verlaten. Het park doet onderzoek naar het incident.

  Het was veel grappiger geweest als die woedende bizon gewoon een heel stel linkse politici en moslimextremisten op de horens had genomen en hen hierna nog keihard had nagetrapt ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s