Agressieve “burgers”: Dortmund rust medewerkers van de ordedienst uit met gummiknuppels

screenshot_988

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland zou een veilig en vreedzaam land zijn. Zo veilig en vreedzaam, dat Dortmund de medewerkers van de ordedienst met gummiknuppels uitrust. De knuppels moeten als bescherming tegen agressieve en gewelddadige “burgers” dienen, vast en zeker worden daarmee de Schmidts, Lehmanns, Krauses en Schulzes bedoeld, die plotseling opduiken en huishouden in de stad. En daarbij ook nog de opstandige bejaarden met hun opgevoerde rollators, die beledigend en dreigend op medewerkers van de ordedienst losgaan. Zo veranderen de tijden in de demografische verandering. Of van welke “burgers” is hier eigenlijk sprake?

politikstube

De “Welt” van 19-01-2019:

De stad Dortmund rust nu alle medewerkers van de ordedienst, die zich beroepsmatig op straat bevinden, uit met gummiknuppels. Dat zou na een testperiode besloten zijn. De knuppel zou met als het veiligheidsvest een belangrijk onderdeel van de persoonlijke beschermende uitrusting van de medewerkers van de ordedienst zijn.

De toestemming om deze knuppels te dragen zou “een stuk waardering” zijn, zei burgemeester Ullrich Sierau. Medewerkers van de stad zouden in toenemende mate burgers tegenkomen die niet zouden terugdeinzen voor geweld.

Bovendien dragen de medewerkers van de ordedienst in Dortmund en in vele andere gemeenten beschermende vesten, handboeien en pepperspray. Dortmund investeert in totaal ongeveer € 11.000,- voor 46 gummiknuppels en hun houders.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Agressieve “burgers”: Dortmund rust medewerkers van de ordedienst uit met gummiknuppels

 1. jungleelephant zegt:

  Eigen volk wordt overal in elkaar gebeukt;moslims hebben vrij spel;worden met rust gelaten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  11.000 euro voor 46 gummiknuppels. Dat is bijna 240 euro per knuppel plus uitrusting.
  Een gummiknuppel voor de politie kost op internet bij Bol.com 13,92 euro. Zeg met uitrusting erbij en administratiekosten intern 40 euro. Dan blijft er voor iemand ongeveer 9000 euro aan de strijkstok hangen of zie ik dat verkeerd?

  Geliked door 1 persoon

 3. A.Ruygrok zegt:

  Welke burgers dit zijn…? Nou das niet moeilijk toch dat zijn allemaal AFD aanhangers…., echt niemand anders …ook niet de in grote getale onder ons zijnde veelbelovende kans parels uit hete zandwoestijnen en ondoor dringbare oerwouden…, neen.., waar de knoet overheen moet dat zijn echt alleen burgers uit de AFD.., die vormen het ‘ echte ‘ gevaar..,
  A. Ruygrok,Monster.

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Prijzige gummiknuppeltjes dunkt me.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het probleem doet zich niet alleen in Duitsland voor, ook in Nederland accepteren met name jongeren geen autoriteit meer. Politie en justitie hebben dit zelf laten gebeuren, justitie door na te laten te bestraffen en de politie door veel te soft optreden.
  Als je je vroeger verzette bij een aanhouding kreeg je in de cel nog even ‘bezoek’ van een forse agent die nog even ‘het gesprek aanging’, niet goed misschien maar een volgend keer liet men het wel uit zijn hoofd.
  En zo zijn we heel geleidelijk steeds verder gezonken tot het punt waar controleurs in het Openbaar Vervoer met steekvrije vesten lopen en agenten nog nauwelijks enige autoriteit hebben. Talloos zijn de filmpjes op internet van (vaak allochtone) jongeren die tekeer gaan als gekken als ze worden aangehouden, zelf lopen ze de godganse dag alles te filmen maar o wee als ze zelf op camera komen, als je ziet wat volwassen agenten naar hun hoofd krijgen van die halve pubers dan rijzen je de haren te bergen.
  Reactie ? Geen !
  Tja dan werk je het ook een beetje in de hand, de volgende keer gaat het crescendo en in eigen kring zijn ze de held.

  Geliked door 2 people

 6. Eigen volk eerst zegt:

  “Agressieve” burgers….. wat weer een onzin. Het zijn BEZORGDE BURGERS die zichzelf en de andere échte Duitsers willen beschermen tegen het agressieve volk van over de zee. Je weet wel die hele “zielige doch zeer agressieve” vluchtelingen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s