BEANGSTIGEND. . .

screenshot_978

De enorme groei van het aantal niet-westerlingen sinds 1950 wordt zichtbaar in tabellen van het CBS. Een tabel van allochtonen naar herkomst en leeftijd, en een tabel van eerste generatie mensen met een migratieverleden naar leeftijd. In 50 jaar van niets naar 2,3 miljoen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Leesbaar“)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op BEANGSTIGEND. . .

 1. dutchess zegt:

  En het blijft maar doorgaan…. fokken als konijnen.

  Like

 2. Thoth zegt:

  CDiversiteitA en Dictatort66 willen geen kinderpardon. De zielige jongeren moeten vooral de ouders, broers en zuster naar Nederland halen voor de ‘hereniging’. Dat wilden de ouders ook…

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3042948/cda-en-d66-willen-versoepeling-kinderpardon

  Gevestigde partijen. Altijd.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat Floris van den Berg hier aankaart maakt ook duidelijk dat de hele fabel van 7 of 8 % van de bevolking allochtoon is een grote farce is.
  We hebben het hier over ongeveer het dubbele aantal.
  Maar dat mag de burger niet weten en daarom worden ze Nederlanders genoemd in de statistieken.
  Vraag Ik me ook nog af hoe groot het aandeel illegalen is want die zullen ook bij Floris niet meegenomen zijn dus het aantal van 2,3 miljoen zou nog eens makkelijk het aantal van 3 miljoen kunnen benaderen.
  Het goochelen met getallen en aantallen heeft een ongehoorde vlucht aangenomen in Nederland en de rest van Europa.

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  De autochtone bevolking zou eens na kunnen denken om de leefstijl enigszins aan te passen naar een wijze die niet prettig is voor allochtonen, met name islamitische ‘indringers’. Tot heden is gedacht aan het ‘verwijderen/uitzetten’ van allochtonen (goedschiks of kwaadschiks). Beter is wellicht om het in Nederland zijn voor mensen uit Afrika en Midden Oosten minder aangenaam te maken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  En dat er mensen zijn, in alle geledingen, en dat ze dan antwoorden ” onze ouders maakten zich ook niet druk over de toekomst van hun kinderen”, en daar zijn mensen bij met vastgestelde intelligentie, en dat mijn broek daar van afzakt, mensen zoals notabelen en hoge positie in het Onderwijs, en ik maar met bewijzen komen, en dat ik daar erg moe van word, ik stop, want ik ik ik krijg de hik.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Niet-Westers hè, daar zitten alle Polen, Bulgaren en Roemenen nog niet eens bij, als je dan ook de definitie van ‘allochtoon’ nog even stiekem wat losjes maakt dan denkt men in Wassenaar en al die andere blanke enclaves dat het nog alles meevalt.
  En de gewone man mag verder de multiculturele droom gaan uitvinden. Dat dit inmiddels is uitgelopen op een multicultureel drama dat deert onze elite niet.
  Zou zo’n Pechtold weleens vanuit zijn penthouse een wandelingetje maken over de Scheveningse boulevard ? Want ook daar wordt Nederland geterroriseerd door groepsgewijs opererende allochtoontjes.

  Geliked door 2 people

 7. Steven zegt:

  Dan gaat alles volgens het ‘Kalergi-Plan’ waar de overheid zo naar streeft…
  Alleen JAMMER dat de huidige bevolking wordt opgescheept met alle voortkomende problemen van onze INCOMPETENTE REGERING!!

  Like

 8. Meine zegt:

  En al die mensen hebben helemaal niets met onze historie, onze gewoonten, ons fatsoen, etc….
  Zoals Erdogan al zei: “verovering via de baarmoeder…”

  Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  Praktijkervaring : Ga eens door het centrum van Den Haag (Grote Marktstraat) lopen op een werkdag en voel wat er op je afkomt. Heeft niets meer met Nederland te maken.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Daar heb ik me jaren terug al eens ontzettend kwaad over gemaakt in een artikel op de site waar ik destijds deel van uitmaakte.
   Het doet onwillekeurig denken aan de Babylonische Spraakverwarring, je hoort rondom mensen praten in diverse talen maar Nederlands is daar maar zelden bij.
   Met name C&A en de Hema zijn volledig overgenomen door de hoofddoekjes.
   Het is tevens te merken aan het aanbod aldaar dat men de Nederlanders niet meer als klant beschouwt, ik kan er mede daardoor nog maar zelden iets naar mijn gading vinden en dat was vroeger wel anders.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Het gaat goed in Nederland met de door de elite gewenste omvolking. !!
  Triest, ZEER triest !!

  Geliked door 2 people

 11. Republikein zegt:

  Kinderpardon wordt versoepeld, deskundigen bewezen hevige trauma, soep met sliertjes.

  Like

 12. J.C. zegt:

  Onze grote landverrader rutte haalt tussen de 235.000 en 305.000 illegale bijstandstrekkers naar binnen in alleen al 2018.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Aantal-migranten-Frankrijk-en-Spanje-fors-hoger-Itali-juist-veel-lager-Nederland-blijft-top-immigratieland

  Like

 13. Jan zegt:

  Hoe in Canada de blanken door de socialisten worden uitgeroeid

  Canada in Decay: Mass Immigration, Diversity, and the Ethnocide of Euro-Canadians

  Geliked door 1 persoon

 14. guusvelraeds zegt:

  Typisch vanaf 1968 zet de groei in.

  Like

  • Thoth zegt:

   Inderdaad, vanaf Lubbers & Co. Hij ging de gastarbeiders een 2e paspoort geven. De Nederlandse…. Zonder een referendum. En tot nu hebben de gevestigde partijen dit volgehouden.

   Like

 15. Bert zegt:

  Zonder de 2,3 miljoen allochtonen zou de bevolking van Nederland sinds 1970 stabiel zijn gebleven of iets zijn gedaald. Dat is slecht voor de omzet van het bedrijfsleven en dus voor de inkomsten van de overheid. Waar het om gaat in dit verhaal is GELD. Immigratie betekent inkomsten: elk gezin dat verhuist, koopt nieuwe spullen, betaalt extra btw, de bank verdient aan de hypotheek, enzovoort.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dan word het toch eens tijd dat de overheid iemand in schakelt die iets van getallen af weet.
   Want wil dezelfde overheid geld halen uit deze profiteurs zullen ze eerst eens moeten beginnen om al die import aan het werk te zetten en vooral te stoppen met het uitdelen van geld door ze vanaf moment een een uitkering te geven en hun huis in te richten ter waarde van 10.000 den Euro’s
   Deze inkomsten komen namelijk niet uit de zakken van deze profiteurs maar hoofdzakelijk uit de belasting betaald door de werkende Nederlander.

   Like

 16. Pingback: BEANGSTIGEND! | eunmask

 17. Pieter v d berg zegt:

  Alle reacties gelezen,jullie hebben allemaal gelijk maar het is de onderlinge verdeeltheid die is ontstaan in en door de politiek het stemmen dus,wij.
  Dat heeft ons zwak gemaakt
  De vvd,vaste aanhang
  Cristelijke partijen vaste aanhang
  De rest te verdeeld
  Oproep jeugd ga je verdedigen het wordt jullie probleem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s