Burgerhaat: gemeente verwijdert bankje van 87-jarige man bij graf vrouw

screenshot_984

Fantasieloze gemeenteslaven beroepen zich op ‘regels zijn regels’

De 87-jarige Lucas Meijer (slecht ter been, foto) uit Stadskanaal had een bankje bij het graf van zijn in 2012 overleden vrouw. En dat mag niet, want regels (die tegen een hoogbejaarde opeens altijd WEL strikt gehandhaafd worden in onze bananenrepubliek aan de Noordzee), dus is het bankje weggehaald.

post online

Tegenover RTV Noord verklaart Meijer dat het bankje weer weg gaat zodra hij zelf komt te overlijden, maar dat mag niet baten. Regels zijn regels, aldus de gemeente, en mijnheer Meijer zoekt zelf maar uit hoe hij zijn wekelijkse bezoekjes aan het graf van zijn vrouw kan voortzetten.

De stadsdichter van Gouda is een actie begonnen en doet een beroep op de gemeente om het bankje terug te zetten.

Bron:
https://tpo.nl

h/t “Wachteres” en “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Burgerhaat: gemeente verwijdert bankje van 87-jarige man bij graf vrouw

 1. mahoog zegt:

  ”les Miserables”,brrrrrrrrrr

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Wat een uiterst mens-vijandige houding van de gemeente om het deze hoog bejaarde weduwnaar onmogelijk te maken om bij het graf van zijn geliefde vrouw te zitten! De gemeente laat hiermee duidelijk zien geen gevoel te hebben voor haar burgers en hun omstandigheden. ‘Regels zijn regels’….

  De gemeente Gouda moet zich DIEP schamen voor haar harteloze houding!

  Geliked door 5 people

 3. wauso zegt:

  Had je anders verwacht dan…..!
  In dit vieze Hoerenland waar Eigen Volk uitgekotst wordt omdat ze een wit gezicht hebben !
  Waar buitenlanders, zogenaamde ‘Vluchtelingen’ overal een streepje voor hebben omdat ze zielig zijn !
  Waar de elite zichzelf de zakken goed vult en via de media hun leugens en graaierij weet goed te praten doordat diezelfde media ook uit de goede ruif mag vreten !
  Desalniettemin bestaat het Volk toch uit veel idioten die maar meeknikken en zodoende de Mongool spelen voor de UnileverHoeren. Deze idioten verdienen eigenlijk niet beter.
  Morgen is er weer voor hen BoerZoektVrouw en in september mogen ze met het vlaggetje zwaaien naar 2 lachende uitkeringstrekkers !

  Geliked door 8 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig wordt “waar nodig” nog gehandhaaft in dit land gelijk als met de stoeptegel. Ik was bang dat het helemaal een bende werd. Gelukkig is dat niet zo. Wat denkt die man wel, zomaar een bankje neerzetten. Kan echt niet. Mischien is het beter als de oude man een voltooid leven advies gaat vragen bij het lokale D66 kantoor. Kan hij meteen iets regelen betreffende zijn organen.

  Geliked door 7 people

 5. Yvonne zegt:

  Snotverdorrie gun die man het om op zijn bankje te zitten wie doet hij er kwaad mee?
  Anderen verkrachten mensen die bij een graf staan en deze meneer wil alleen maar zitten

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Voorheen werd het bankje gewoon terug gezet door de buurt met de boodschap er af te blijven met de gore tengels of anders………..

  Geliked door 1 persoon

 7. elena zegt:

  guusvelraeds: is this an joke? of meen je het echt? als je het meent hoe zielig ben jij dan.
  triest en harteloos een mens zonder gevoel.

  Like

 8. Tineke zegt:

  Moesten er op de nieuwe eerste islamitische begraafplaats(ben ff kwijt waar die gerealiseerd gaat worden) geen paden,lanen,fonteinen en zitbankjes komen?
  Een soort van park met schitterend uitzicht?

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Dat bankje gaat terug.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  De vuile, smerige, ‘handhavings-fascisten’!
  Befehl ist Befehl.
  Zo’n eenzame, oude stakker zelfs de bezoekjes aan zijn overleden vrouw afpakken.
  Rotzakken!

  Al die schurftige ambtenaartjes en ‘politici’ worden door ONS betaald, van ONS belastinggeld!
  En wat krijgen we er voor terug? Wat doen ze voor ons?
  Niets!
  De smeerlappen gunnen ons het licht in de ogen niet!
  ‘BURGERTJE PESTEN’, ik weet er alles van!

  Maar voor de asielparasiet doen ze ALLES, van ook weer ONS geld!

  GODVERDOEMHEN NOU TOCH EINDELIJK EENS!

  Daar komt-ie weer, Tineke:

  Geliked door 3 people

 11. De linkse dwangneuroses nemen hand over hand toe, ouderen dienen gewoon hun mond dicht te houden vooral tegen de op de voorgrond tredende arrogant, narcistische gemeentelijke bestuurders, die liever een totaal geïslamiseerde gemeente voor ogen heeft.

  Want deze mensen zijn zó beleeft en meewerkend in de dwaal visie van de bestuurders die liefst het Mohammedaanse volk op alle mogelijke manieren pamperen, en dat is nu precies waar alle ellende mee is begonnen in Nederland.

  Islamieten die zouden niet met positieve discriminatie behandelt dienen te worden, maar gelijk behandelt dienen te worden, en geen uitzonderingen op het aan alle kanten plat gewalste varianten op het thema diversiteit.

  De status aparte die aan deze bevolkingsgroepen wordt toegekend, die zorgen in mijn optiek ervoor dat er een parallel samenleving is ontstaan die méér faciliteiten toebedacht heeft als de autochtone Nederlander.

  Integreren dat doen ze op papier maar de werkelijkheid ziet er een heel stuk grimmiger uit. Ook de tweede, derde en vierde onaangepaste generatie van deze volkeren die de islam als gemeenschappelijke deler hebben die assimileren niet met de Nederlandse cultuur, althans wat er van over is.

  Geliked door 2 people

 12. elena zegt:

  guusvelreads : sorry dat had ik niet even begrepen, ik bied bij deze mijn excuses aan.
  Het is zielig van woorden om die oude man dat te verbieden inderdaad.

  Like

 13. Willem Sterk zegt:

  Ze mogen niet integreren van de koran, ze zijn hier ook niet om samen met de Nederlanders /Europeanen te leven. Ze minachten ons want wij zijn niet-moslims, kufar, die mag je beliegen, bestelen, slaan en verkrachten, staat in de koran. Ze zijn hier om uiteindelijk de boel te veroveren. Moskeeen hebben zelfs de naam : ” de verovering “. Heel Europa moet geislamiseerd worden, luister naar Merkel en er wordt hard aan gewerkt om dat aan alle kanten ruim baan te geven. En Lucas Meijer en zijn bankje? Het is Nederland op zijn kleinst en zieligst, maar ja, dat zie je wel vaker.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   We zijn met zijn allen ook verworden tot een stelletje mietjes heer Sterk.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   De islam is een machine die alles vermaalt als het de vrije ruimte heeft. Wij zijn zo achterlijk dat we niet alleen de vrije ruimte geven maar we subsidiëren die vrije ruimte ook nog. Dan verdien je het ook geïslamiseerd te worden. Gelukkig hebben we wel Nederlandse kinderen die gaat staken voor het klimaat want dat is een groot gevaar in de toekomst. De progressieve waanzin is met geen pen te beschrijven.

   Like

 14. gladjanus zegt:

  nou dass toch ook wat zeg,
  nu dan moet meneer meyer bij een volgend bezoekje maar een

  meenemen

  Geliked door 1 persoon

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Hoe lang zou het nog duren voordat een aanzienlijke groep autochtone Nederlanders de handen in elkaar slaat en al die haathutten met de grond gelijk maakt ?

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Dat is niet mijn insteek maar voor de islam wil ik een uitzondering maken.

   Like

  • Willem Sterk zegt:

   Dat zou dan moeten gebeuren voordat Erdogan de verjaardag gaat vieren van het 500 jaar geleden Ottomaanse rijk dat hij wil doen opleven. Zijn min.van BZ heeft al eens gedreigd met een godsdienst oorlog. Als ze het bevel geven gaan ze allemaal de straat op en er zijn 1000-den die voor de islam en Erdogan bereidt zijn te sterven en te doden. De Europeanen zijn dat ( nog ) niet. Dus een preventieve aanval, d.w.z. alle moskeeen in 1 x tegelijk afbreken is een idee. Het zijn er zo’n 500. Ik weet niet hoeveel granaten, buskruit of RPG’s er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, maar je zal aardig wat mankracht nodig hebben om het uit te voeren. Het mooiste zou zijn, maar dan heb je nog meer mankracht nodig, vrijdag nacht afbreken, zaterdag ochtend opruimen en dan zo snel mogelijk een klein winkelcentrum o.i.d. op zondag opbouwen. De Chinezen kunnen dat. De verbijstering bij de moslims zal onvergetelijk zijn. Maar ja, wij zijn geen Chinezen.

   Like

 16. gladjanus zegt:

  nou dat word dan bij een volgend bezoekje
  maar een

  meenemen meneer meyer

  Like

 17. Pietje Deelen zegt:

  DIT IS WAT JE NOEMT EEN KUTGEMEENTE GRRRRR😡😡😡😡😡😡

  Like

 18. ruud beijer zegt:

  Reken maar dat als de PVV aan de macht komt dan verdwijnen alle misselijke ambtenaren. Oprotten stelletje hufters..

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nog niet zo vlug @ Ruud.
   Daar kan ook de PVV voorlopig niet veel aan veranderen.
   Inderdaad is de wens dikwijls de vader van de gedachte, maar de werkelijkheid ziet er toch iets anders uit.
   Het linkse geteisem is namelijk doorgedrongen tot in de haarvaten van het bestuur en om zo iets door te zetten moet er een wetswijziging komen en dat duurt zowiezo al jaren maar oppositie partijen zullen naar de rechter stappen om zo’n wetswijziging te traineren, wat de hele zaak weer jaren terugzet.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Inderdaad de wens is……maar er zijn echter nog andere wegen te bewandelen. Maar dan moeten ze eerst aan de macht komen. Ik blijf hopen!

    Like

  • fleckie zegt:

   Geloof het. maar niet,…….( is gewoon een machtsfactor, ‘tesamen”)

   Like

 19. Pietje Deelen zegt:

  DIT IS WAT JE NOEMT EEN KUTGEMEENTE GRRRRR😡😡😡😡😡😡

  Ze moesten juist iets er neerzetten dat hij droog kon zitten grrrrr

  Geliked door 1 persoon

 20. Joyce zegt:

  Wat een harteloze gemeente. Zo’n oude man die dit bankje bij het graf van zijn vrouw gebruikt, weg te halen. Wáárom ???? Ongelooflijk wat droevig😢 Dit bankje staat toch niemand in de weg !!!

  Like

 21. Blaffertje zegt:

  Stel sneuneuzen bij die gemeente.
  Die man is al 87, hoe lang zal hij nog hebben?
  Een paar jaren?
  Maar ook al zijn het er nog vele dat bankje zit toch niemand in de weg?
  Het had maar een graf van een moslim moeten zijn, dan had hij er een bedevaartoord van mogen maken.

  Geliked door 1 persoon

 22. Pingback: ’Omstreden’ bankje van weduwnaar (87) mag blijven | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s