Directeur Kamp Westerbork snapt ophef over locatiekeus Nacht van de Vluchteling niet

screenshot_990

(Door: Daniëlle Molenaar)

Directeur Dirk Mulder vindt het onterecht dat er kritiek is op het plan om in Kamp Westerbork van start te gaan met de Nacht van de Vluchteling. Vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap zijn verbijsterd over het plan.

,,De relatie met de Holocaust en de positie van hedendaagse vluchtelingen wordt door ons absoluut niet gelegd. Dat zou ook ridicuul zijn”, reageert Mulder. ,,Mensen die nu boos zijn, hebben zich, denk ik, niet goed verdiept in de reden voor Kamp Westerbork om mee te werken aan de Nacht van de Vluchteling.”

Mulder legt uit: ,,In 2019 is het 80 jaar geleden dat Centraal Vluchtelingenkamp Westerbork voor Duitse en Oostenrijkse Joodse vluchtelingen werd gebouwd. Dit is een deel van de bewoningsgeschiedenis van het kamp. De Nacht van de Vluchteling is een activiteit die hierbij stilstaat.”

Lees verder>>>
dagblad van het noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Barbarisme, belangenverstrengeling, Holocaust, Hypocrisie, Jodendom, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Directeur Kamp Westerbork snapt ophef over locatiekeus Nacht van de Vluchteling niet

 1. Pietersen zegt:

  De ‘nacht van de vluchteling’ heeft niets te maken met Westerbork. Integendeel, deze linkse club is zo geïnfecteerd met anti-Joodse sentimenten, is zo pro palestina en pro islam, dat iedere overeenkomst met de Jodenvervolging mank gaat.
  Linkse dromer en wegkijker Mulder noemt de Nacht van de vluchteling een activiteit die stil staat bij Kamp Westerbork.
  Veel kennis heeft deze man blijkbaar niet van onze nationale geschiedenis, maar hij is een van de velen die die graag eea vermengen om de boel te vertroebelen, vooral islamieten hebben die neiging. Schop deze man aub van z’n bankje af het kamp uit.
  https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/143041/Directeur-Kamp-Westerbork-niet-eens-met-Joodse-kritiek

  Like

 2. Als ie dat nog niet vat……..De joden eruit ( WOIII) en de jodenhaters erin…………….niet te geloven dit……

  Like

 3. jan de man zegt:

  Zo ken de leiders hun eigen geschiedenis niet, worden de vluchtelingen na deze nacht, “op de trein gezet om naar het beloofde land te gaan “. Dit zijn geen goede parallel vergelijking met wat daar gebeur is. Onze leiders zijn de weg kwijt.

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  smerige landverrader, die mulder. Hoe verxint hij zijn waanzin. Zal wel een linkse klootzak zijn. Zo niet links, dan toch een klootzak.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Directeur Mulder vindt het onterecht dat er kritiek is op het plan om in Kamp Westerbork van start te gaan met de Nacht van de Vluchteling. “De Nacht van de Vluchteling is een activiteit die hierbij stilstaat.”

  En dat is geheel iets anders dan een Holocaust i.p.v. van de ‘vluchteling’ heden ten dage. Maar goed, ik denk dat het een 30’er is, die hebben er altijd moeite ermee. Van mij mogen ze hem ontslaan.

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Er zit daar een persoon die zich Cammeraat noemt en het nogal opneemt voor Mulder.
  Het waarom weet Ik niet maar Ik heb onder de nick Henk Vantgekkenhuis gereageerd om hem een en ander duidelijk te maken.
  Dat gaat als volgt,
  De Heer Cammeraat vergeet te vermelden dat het gross van deze “vluchtelingen” bestaat uit profiteurs die de weg naar het sociale vangnet gevonden hebben in de Europesche landen en hier echt niet naartoe gekomen zijn als vluchteling.
  Daarbij komt dat een heel groot deel van deze “vluchtelingen” bestaat uit Moslims al dan niet ook uit Afrika waar het antisemitscme met de paplepel ingegeven word.
  Dat er dan een aantal mensen een rondje willen lopen van 40 km ten gunste van deze vluchtelingen om zichzelf een goed gevoel te geven moeten ze zelf weten maar er zijn legio andere plaatsen om te starten richting Groningen.
  Voor de Heer Dirk Mulder is het niet meer dan een pr stunt om nog wat meer bezoekers te krijgen waardoor meer subsidie verkregen kan worden voor “onderhoud” ( lees salaris)
  Dit soort zaken speelt op zo veel vlakken dat het ziekmakend is.
  De Heer Cammeraat heeft het dan ook over de geschiedenis van heeft het dan over Organisaties die aan Israel gelieerd zijnmaar benoemd deze organisaties niet.
  Dat de Joodse gemeenschap aan Israel gelieerd is, is wel duidekijk natuurlijk.
  De Heer Cammaraat heeft zeker ook niet gehoord van het feit dat de Joden massal vertrekken als de financien het toelaten uit Europa wegens het geimporteerd antisemitisme van deze “vluchtelingen”
  Naar mijn mening is de Heer Cammeraat, of een eerste klas wegkijker, of ook een gutmensch die zichzelf ziet als strijder voor de gelijkheid van alle mensen op de wereld, wat weer neerkomt op een goede oude Marxist

  Nou hoop Ik dat de Heer Cammeraat gaat reageren dat Marx ook een Jood was dan weet Ik namelijk nog wel een en ander te verklaren aan hem.

  Like

 7. Jan zegt:

  Dirk Mulder: Joden moet hun bek houden

  De directeur van het Herinneringscentrum noemt de reacties op sociale media heftig. “Maar dat weten we van sociale media. Dat gebeurt ook bij andere zaken. Ik hoop dat mensen begrijpen waarvoor het kamp oorspronkelijk werd gebouwd: voor vluchtelingen.”
  https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/143041/Directeur-Kamp-Westerbork-niet-eens-met-Joodse-kritiek

  Wat die smerige miezer echter suggereert mag duidelijk zijn.

  Wat hij echter in 2006 zei: Westerbork politiek neutraal gebied, …..
  Aanleiding was een toespraak van voorzitter Max Wieselmann van Een Ander Joods Geluid.
  Deze hekelde de Israëlische houding in het conflict met de Palestijnen. 

  Dirk Mulder van het Herinneringscentrum wilde hier niet aan meewerken. Hij noemt Westerbork politiek neutraal gebied, vooral als het om Joodse kwesties gaat. Het centrum steunde daarom de stille tocht niet. 

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/onvrede-omtrent-frase-over-israel~bf848caa/

  En nu wil Mulder beweren dat een economische vluchteling voor zijn leven moet vrezen.

  Like

 8. Bert zegt:

  Typisch de linkse tactiek van het herschrijven van de geschiedenis om die in te lijven bij de eigen doctrine. Het is sowieso ongezond om in de nacht een lange wandeltocht te gaan maken en nog idioter om mensen met geld te steunen zoiets te doen.

  Like

 9. Loedhr zegt:

  Ik heb al eerder een tweet “uit laten gaan” dat ze die wandeling in Nunspeet moesten beginnen bij de Muur van Mussert. Smerig rood schuim.

  Like

 10. Republikein zegt:


  Debiele samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s