Hannover: Joodse drager van keppeltje veroordeeld wegens volksophitsing

screenshot_993

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Een Duits-Israëli werd in Hannover veroordeeld wegens volksophitsing. De reden: hij had zich door het geschreeuw “Joden aan het gas!” en “Kop afsnijden!” laten provoceren.

philosophia perennis

Met geschreeuw als “Joden aan gas!”, “Kop afsnijden!” en “Doe die kloten-pet af!” hebben begin mei vorig jaar bij de Hamburger Steintor meerdere buitenlanders met vermoedelijk islamitische achtergrond een man met een keppeltje bij een demonstratie uitgescholden.

De drager van het keppeltje werd woedend en riep terug: “Dood aan alle Arabieren!” Er kwam snel een politieagent bij. Die nam zijn gegevens op en er werd aangifte gedaan tegen de Duits-Israëli, Nu kwam het tot een proces. En als u een beetje op de hoogte bent met het systeem Merkel, dan hebt u al zo´n vermoeden hoe dat afgelopen is:

Jood heeft niet bezonnen gereageerd

De door een groep moslims uitgescholden Jood werd door het kantongerecht Hannover wegen volksophitsing tot een boete van € 1.350,- veroordeeld.

Hij zou niet “bezonnen gereageerd” hebben, aldus de rechter Dr. Michael Siegfried tegen de aangeklaagde. En zich hebben laten provoceren.

En wat gebeurde er met diegenen die “Joden aan het gas!” en “Kop afsnijden!” riepen? Hetzelfde wat er met hen na de “Al-Quds-dag” in Berlijn altijd gebeurt: niets. De rechter stelde vast dat men de “andere groep niet te pakken” kon krijgen.

Men had proces van tevoren kunnen stopzetten

De “Bild-Zeitung” citeerde hierover de voorzitter van de vereniging van de joodse gemeenschappen in de deelstaat Niedersachsen:

“De antisemitische uitvallen zijn ondraaglijk, natuurlijk ook het antwoord van de deelnemer… Ik mis echter het nodige inzicht bij de rechtbank en het Openbaar Ministerie met het oog op de massiviteit van de geuite beledigingen… Men zou het proces ook van tevoren hebben kunnen stopzetten tegen een geldboete.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hannover: Joodse drager van keppeltje veroordeeld wegens volksophitsing

 1. Charles zegt:

  nog even, als het zo doorgaat, en dan heb je een herhaling van de “kristallnacht” in Deutschland.

  Geliked door 2 people

 2. Mario Schettini zegt:

  moet kunnen volgens mevrouw Merkel. tenslotte heeft Duitsland een indrukwekkende reputatie inzake het vervolgen van Joden. dat wil zij niet vergeten en waar mogelijk hergebruiken. tenslotte waren het socialisten die eea in gang hebben gezet en mevrouw Merkel ligt onder een deken met dat linkse tuig.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  De Duitse geschiedenis herhaalt zich. Er zijn weer wijken die “judenfrei” zijn, namelijk die met islamitische meerderheid. Elke man kan dat voor zichzelf testen. Trek een keppeltje aan en loop langzaam de straat over. Je hebt geen kans … Omdat deze wijk een virtuele Gazastrook is en jij het Israëlische monster bent.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @droevige mof. Je hoeft in de islamitische wijken in Duitsland geen keppeltje dragen om het gevaar te voelen. Je blanke huid stelt je al direct in gevaar. Deze geislamiseerde buurten of wijken zijn al buiten de Duitse Jurisdictie.

   Like

 4. Harry zegt:

  Als je een zwakbegaafde islamiet bent , mag je discrimineren , uitschelden , bedreigen , aanranden en verkrachten en kom je weg met vrijspraak omdat je hersenen aangetast zijn door de islam . Je kunt gewoon niet weten dat iets niet mag .

  Als je uitgaat van een normaal denkend persoon dan mag je niet eens de verwensingen of beledigingen retourneren aan die imbecielen die ze net aan jouw adres geuit hebben .

  En justitie en de rechterlijke macht ?
  Die zijn net zo verknipt als de gemiddelde geitenneuker .
  Of is het corrupt en verdorven ?

  De hele wereld lijkt wel waanzinnig te worden !
  Waar is het gezond verstand gebleven ?

  Kijken wat de heren magistraten gaan doen met de “onbezonnen” acties van de islamieten !
  We hoeven vast niet lang te wachten op de eerstvolgende .
  Of de honderden dáárop volgenden .

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Overal komen die moslims mee weg. Ze kunnen schreeuwen wat ze willen en tegen wie ze willen, ze durven gerust Joden en homo’s te beledigen, aan te vallen en zelfs te verwonden, en dan nóg worden ze niet gepakt en veroordeeld.
  Je reinste discriminatie en in dit geval overduidelijk Jodenhaat!

  Deze rechter moet direct geschorst worden. De veroordeling aan het adres van deze Jood slaat nergens op. Wat deze man riep heeft helemaal niets met volksophitsing te maken, maar hij deed zijn uitspraak als antwoord op de vuiligheid die die moslims over hem heen goten.

  Geliked door 3 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Leve de joden en Israel

  Geliked door 1 persoon

 7. Bastiaan2000 zegt:

  Dit geldt toch altijd al, een groep mag alles, reageer je hierop, dan wordt jij aangepakt. Je moet je laten slaan, beledegen etc.
  gele hesjes worden tot coma geschoten of blind. De oorlog gaat komen, waar kiest de politie etcvoor, kiezen de makklijke weg, zoals vele ook tijdens de tweede wereld oorlog deden, of kiezen ze de juiste weg. Kiezen ze de juiste weg dan vernietigen we het koningshuis, een groot deel van de regering en alle land verraders.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bastiaan2000. Je schrijft: de oorlog gaat komen. Die gaat ook komen!. Dat staat vast als Amen in de kerk. De mentaliteit van de aanvallers lijkt 100% op die van roofdieren in de Savannah of de jungle. Ze zien dat de prooi bang is, dus ze vallen aan. Hun beestachtige instincten en dierlijke intelligentie dicteren ze het gedrag. Kijk maar naar het gedrag van de getinte woestijn beesten in Spijkernisse https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/video-laffe-kansenparels-kopschoppen-een-onschuldige-jongen-helemaal-aan-gruzelementen/ of het gedrag van de Afrikaanse aanwinst in Italie https://www.youtube.com/watch?v=M3vL_0XtiVY Verder schrijft je: waar kiest de politie voor? kiezen ze de makkelijke weg zoals velen tijdens de Tweede Wereldoorlog? De politie zal dit keer geen makkelijke weg kunnen kiezen- al zouden ze dat zo graag willen!. Wij zijn allemaal in groot gevaar; ook de politie. De top van de politieke leiding zou op tijd wegvluchten. Dat staat ook vast als Amen in de Kerk. Echter, de machetes, keukenmessen en andere wapens die onze vijanden inmiddels in massa hebben verzamelt, zouden iedere autochtone Nederlander en niet moslim dwingen om te vechten voor leven en dood. Zoals de Amerikanen zeggen : Untill the last man standing.

   Like

 8. Trompet zegt:

  Duitsland is ziek Dien een klacht in bij die rechter. Adres te vinden via Google.

  Like

 9. Jan zegt:

  Michel Siegfried is een schuilnaam, echte naam van de rechter is Roland Freisler.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Overal wordt weggekeken en ‘wist men van niks’

  EXTREME ANTISEMITIC INCIDENTS AT BERLIN SCHOOLS
  Manfred Gerstenfeld and Eva Odrischinsky

  http://tundratabloids.com/2019/01/dr-manfred-gerstenfeld-with-eva-odrischinsky-extreme-antisemitic-incidents-at-berlin-schools/

  Like

 11. Thomasson zegt:

  In vroegere tijden werden mensen leiders door hun dappere houding, mate van intelligentie, persoonlijkheid of omdat ze nakomelingen waren van leidende figuren. Bijvoorbeeld iemand zoals Napoleon, Willem van Oranje enz.. Het ziet er naar uit, dat tegenwoordig kiezen west Europese volkeren hun leiders volgens een parameter: de mate van psychopathie. Een politieke leider moet niet goed bij zijn hoofd zijn. Dan pas is hij geschikt voor zijn ambt. Hetzelfde geldt ook voor benoeming van rechters. Een moderne rechter mag absoluut geen normaaldenkend mens zijn. Duitsland is een perfect voorbeeld voor deze stelling. De geschiedenis herhaalt zich in dat land. De huidige leiders hebben dezelfde pathologische kenmerken die Hitler en zijn club bezaten en de moderne rechters zijn kleine Freißlers. In de 20ste eeuw werd het blonde Arische ras met zijn noord Europese kenmerken aanbeden. Nu is de rolmodel overgedragen aan het inferieure ras uit het Midden Oosten; met bruine kloten, snelproducerende baarmoeder en lage intelligentie. In beide gevallen zijn Joden de slachtoffers van de heersende waan. Tijdens de nazi-tijd waren ze slachtoffers van de blonde bruinhemden en nu zijn ze slachtoffer van de nieuwe bruingetinte Űbermenschen die beschikken over geslachtsorganen van knaagdieren en die zich in wilde weg kunnen vermeren. De moderne “Roland Freißlers“ vinden de Duitse Israëli schuldig omdat hij niet zijn plaats kent. Hij durfde zijn belagers terug te antwoorden en dat mag hij niet!. HIJ STELDE ZICH NIET NEDERIG GENOEG en had niet bezonnen gereageerd.
  Wat kan men daarvan zeggen? Ik denk dat hij beter zo’n land kan zo snel mogelijk verlaten. Iedere dag die voorbij gaat, brengt het gevaar dichter bij. Niet enkel voor hem. Het zwaard van Damocles hangt boven het hoofd van iedere autochtone Duitser. De nieuwe Űbermenschen gaan voor “Den totalen Krieg” en die hebben ze liever vandaag dan morgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s