Imad Karim: “Het Westen wacht een gruwelijke dood!”

screenshot_997

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege vermeende “racistische uitlatingen” werden de winnaar van de Nobelprijs James Watson (foto) onder andere de titels van ere-kanselier en ere-professor van zijn voormalige onderzoeksinstituut ontzegd. De steen des aanstoots: de bekende DNA-onderzoeker vertegenwoordigt de these dat mensen met een donkere huidskleur op grond van hun genetische aanleg minder intelligent zouden zijn dan mensen met een lichte huidskleur.

philosophia perennis

Imad Karim heeft zich gisteren in een veel bediscussieerde post op Facebook uitgelaten over de theses van James Watson en zijn ontslag. Wij documenteren hier de tekst als basis voor de discussie:

De waarheid mag op grond van de politieke correctheid niet meer uitgesproken worden en dat is een van de redenen waarom het Westen binnen enkele decennia ten onder zal gaan.

Diverse wereldwijde IQ-studies tonen duidelijk aan dat d elanden van zwart Afrika gemiddeld een lager IQ bezitten van niet meer dan 70. Uiteraard bestaan er geweldige, intelligente, hoogbegaafde Afrikaanse vrouwen en mannen, maar dat zijn individuen en zijn vormen geen meerderheid.

Fascistische sociale ingenieurs hebben de macht overgenomen

De massa is nu eenmaal zo dat zij evolutionair nog in het lagere IQ-gebied is blijven steken. Dat mag men echter niet meer zeggen, omdat linkse overtuigingsethici tegenwoordig overal de macht hebben; in de politiek, de media, de kerk, de wetenschap en op bijna alle andere terreinen tot in de kleinste ruimtes van ons dagelijks leven.

Deze fascistische sociale ingenieurs dromen van een nieuw uniform type mens. En opdat zij hun versie van de nieuwe mens kunnen realiseren, zijn ze er mee bezig om o.a. miljoenen Afrikanen, Arabieren, Afghanen naar Europa te halen en deze in korte tijd in te burgeren.

Het is begrijpelijk dat een winnaar van de Nobelprijs zoals James Watson, die zich zijn hele leven bezighield met DNA-onderzoek, onmiddellijk wordt afgestraft wanneer hij een uitspraak doet die niet in het concept van de linkse fascisten past.

Mag men over zulke theses discussiëren?

Tot zover Imad Karim. In het discussiegedeelte wordt ook Imad Karim met harde beschuldigingen geconfronteerd. Een van zijn volgers schrijft: “De uitspraak dat zwarten om genetische redenen of om welke redenen dan ook minder intelligent zouden zijn dan blanken, vind ik ongehoord. En van u, meneer Karim, zou ik verwacht hebben dat u dat als racisme identificeert en er een grote boog omheen maakt.” En een ander: “Ik denk dat alle mensen op aarde gelijke dom of intelligent zijn. Ze groeien alleen op in verschillende werelden” en zijn daarom ontwikkeld of niet. Zoiets als Watson zegt men niet. Het spijt me zeer!”

Anderen waarschuwen ervoor nu denkverboden uit te spreken: “Er mag dus niet meer gediscussieerd worden”, stelt eentje vast. En een ander onder verwijzing naar de “Spiegel”: “Nadat nu ook de ´Out of Africa´ theorie weerlegd is, moet er echter in ieder geval nog een beetje ingeslagen worden op mensen die, zoals Watson, al 12 jaar openlijk zeggen wat hun onderzoek aantoont!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

29 reacties op Imad Karim: “Het Westen wacht een gruwelijke dood!”

 1. Klaas zegt:

  En daarom ga ik hier in Nederland alles verkopen wat ik bezit en emigreren naar een veilig land nog nader te bepalen, ik voorzie burgeroorlog sterker nog geloofsoorlog en met name geloofsoorlog is de ergste oorlog die er bestaat. Mijn vaderland zie ik met lede ogen de afgrond on storten

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   Heel goed idee als je nog een tijd te gaan hebt.
   De laatste godsdienstoorlog in Europa was de 30-jarige en dat is al een poosje geleden.
   En die was tussen “christelijke” Staten.
   De komende oorlog over heel Europa wordt van binnenuit in al die landen waarin muslims aanwezig zijn, gevoerd.
   Dat noemen ze zelf de “dar al-harb”.
   Fanatiekere idioten dan arabs, moslims zijn er niet
   Open en klaar komen zij er voor uit, voor hun ideeën en afvallige weldenkende, voormalige muslimmers die het Westen waarschuwen worden genegeerd.
   Saoudie Barbarije heeft Canada gedreigd met represailles omdat zij die jonge vrouw asiel hebben verleent.

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Klaas.
   Ik hoop dat als je in je nieuwe vaderland aankomt je gewoon blijft schrijven gelijk Delamontagne zodat je onze nieuwe man word in een ander land zoals Delamontagne min of meer onze man in Frankrijk is.

   Geliked door 2 people

  • Floris zegt:

   ik heb zojuist ook mijn huis en bezit verkocht en ga voorlopig huren en hou mijn geld in de kluis thuis. de kwestie is echter, waar naar toe emigreren? Amerika gaat de goede kant op onder president Trump.

   Like

  • Lot zegt:

   Ik zie meer een culturele oorlog als uiting. Een land met veel minder intelligent Arabieren, die de gang van zaken in het sociale en economische leven (dat is nu al) flink de stroef erin zetten. Ongeinteresseerd en voor jou ga ik niet lopen – cultuur. Alles zal daarmee naar beneden worden gehaald. En mensen zullen veel ongelukkiger worden.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Daar heb ik al over verteld Bert, een paar dagen geleden, zelfde inhoud😀

  Like

 3. Thom zegt:

  De man kan wel eens gelijk hebben. Aziaten schijnen het slimst te zijn en zijn klein geschapen. Negers hebben doorgaans een grote Sjarel (horsecock) en ze zijn in ieder geval zo slim dat ze ons voor hun laten werken. Wie is er nou dom?

  Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Ook dat zou achterhaald zijn want zonder geloof leggen ze, Aziaten, het af tegenover West_Europeanen, de lange Jan is niet meegerekend, behoeft niet op de meetlat.

   Like

   • Thom zegt:

    Het IQ van de inwoners van Zuid-Oost Azië schijnt wel degelijk het hoogst te zijn .
    Zie deze tabel. Opmerkelijk is dat Mongolië zo hoog staat. Je zou verwachten dat dit toch een half wild nomadisch volk zou zijn dat rondtrekt met hun “joert”. Veel tijd voor onderwijs zou er dan toch niet kunnen zijn.

    Of het IQ hoe het gemeten wordt wel een goede maatstaf is is overigens de vraag.
    Twee bijna buurlanden zoals Taiwan met 104 en Filipijnen met 86 roept vragen op.
    Die volkeren verschillen niet zoveel dat het verschil in de tabel genetisch bepaald kan zijn

    https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html

    Like

   • Republikein zegt:

    Zegt mij niks Thom, sorry.

    Like

   • Eric zegt:

    Het onderwijs, dat hier volledig verziekt is door linkse leerkrachten, maakt dom, Thom. Mongolen hebben geen linkse leerkrachten, vandaar dat ze zo hoog scoren op de IQ-tabel.

    Like

   • Lot zegt:

    Fillipijnen zijn meer Indonesiers, geen Taiwan Chinezen.

    Like

  • Lot zegt:

   Aziaten zijn niet slimmer, meer eenzijdiger gericht op handelingen en hardwerkend. Hierdoor kunnen ze dingen sneller en dus een hogere intelligentietest. Aan creativiteit ontbreekt het hen. Zij hebben (bijna) niets uitgevonden, dat is allemaal vanuit Europa overgewaaid de afgelopen 5000 jaar.

   Like

   • Jan zegt:

    Sinds jaar en dag steelt China technologie en kennis van het Westen, dus bij die slimheid kan een groot vraagteken gezet worden. Zij mogen dan het buskruit uitgevonden hebben, maar het was het Westen dat er toepassingen voor vond. Nog onlangs werd weer iemand in Canada gearresterd omdat zij voor Huawei spioneerde.

    How China Systematically Pries Technology From U.S. Companies
    https://www.wsj.com/articles/how-china-systematically-pries-technology-from-u-s-companies-1537972066

    Wat China op de Europese markt dumpt is ronduit rotzooi, troep van internetbedrijven als aliexpress en alibaba. Zels in Rusland wil men de troep niet.
    Ik vraag mij af hoe lang een ‘Philips’ tv die nu volledig in China wordt gemaakt meegaat, ik vrees niet lang.

    Like

  • Harry zegt:

   Nou Thom ,
   De extremen bij negers zijn extremer .
   De gemiddelde is bij die lui echt niet groter , hoor !
   De afmeting wordt bepaald door de hoeveelheid bloed doe daarheen gestuurd wordt .
   Heb je veel gegeten gaat er meer bloed naar de maag .
   Heb je zin in seks , gaar er véél dáárheen .
   Bij negers blijft er dan niet veel over voor de hersenen , toch ook niet heel onbelangrijk !
   Althans voor óns .

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als de Europeanen met miljoenen emigreren naar Afrika zal Afrika over vijftig jaar Europa zijn. Als Afrikanen met miljoenen naar Europa emigreren zal Europa over vijftig jaar Afrika zijn.

  Heeft nooit iemand nagedacht waarom Afrika ondanks biljoenen aan ontwikkelingshulp maar niet van de grond wil komen. Waar zijn de grote Afrikaanse wetenschappers die baanbrekende ontdekkingen doen? Ondanks het grote Afrikaanse mensenreservoir zijn er nauwelijks of geen Afrikaanse wetenschappers van naam. Waar zijn de grote Afrikaanse universiteiten die te vergelijken zijn met Oxford, Cambridge of Harvard. Waarom moeten de Chinezen grote infrastructuur projecten opzetten in Afrika terwijl het in Afrika barst van de grondstoffen en menselijk kapitaal. Waarom zijn westerse projecten in Afrika keer op keer verzand in chaos, mis management, corruptie en verval zodra de Westerlingen naar huis zijn.

  Als Afrika samen met zijn etnische inwoners een potentieel hadden waarom zijn ze dan met miljoenen op drift naar Westerse landen?

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Arabieren hebben ook geen wetenschappers geproduceerd.

   Al het ontwikkelingsgeld blijft voor 90%! in Nederland. Betaalt aan salarissen van ondersteunend personeel hier. Het geld wordt veelal aan organisaties gegeven die werk doen in derde wereld landen. Zelf Wilde Ganzen die als beste uit de bus komt blijft 70% aan de strijkstok plakken, met dacht aanvankelijk 50%. Het opdoeken van dit ministerie zou danook goed zijn. En deze mensen met een basisinkomen naar huis sturen.
   Als veel mensen een basisinkomen hebben, hebben ze minder te besteden in de economie, echter het geld komt dan terecht in de handen van de mensen die echt verdienen en die krijgen dan meer.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Las daar kort geleden een artikel over dat met een aannemelijk verhaal kwam over de oorzaak daarvan.
  In het kort kwam het erop neer dat de (donkere) Afrikaanse volken al duizenden jaren niets hoefden te plannen, vandaag at je fruit de volgende vlees, het maakte allemaal niet uit, alles was 12 maanden per jaar binnen handbereik.
  Dit in tegenstelling tot de (blanke) volkeren ten noorden van de Middellandse Zee, die werden gedwongen vooruit te denken en voorraden aan te leggen voor de koude en/of natte maanden.
  En dat dan gedurende duizenden jaren maakt dat men steeds vindingrijker wordt want je kunt natuurlijk van alles en nog wat verzamelen voor slechtere tijden, je moet het ook een beetje conserveren want als de hele zooi bedorven is schiet je er ook weinig mee op.
  De blanke mens werd dus door omstandigheden gedwongen te evolueren waar die noodzaak er voor de Afrikaanse mens niet was en ook niet plaatsvond.
  Je ontkomt er niet aan als je aan de ene kant wel rassen onderscheid maar aan de andere kant dingen die specifiek aan een bepaald ras te koppelen zijn niet zou mogen benoemen.
  Het gekke is dat als het iets positiefs is dan mag het ineens wel. Als je vaststelt dat alle hardloopnummers in de atletiek gedomineerd worden door Afrikanen dan zal niemand dat tegenspreken.
  Schaatsen en skiën daar tegenover zijn weer nagenoeg blanke aangelegenheden maar je begeeft je op glad ijs (hoe toepasselijk in dit geval!) als je dat gaat benoemen. Dan ben je al gauw een racist.
  Wat hebben we allemaal gelachen om het bobslee team uit Jamaica nietwaar ?!
  Het Kaukasische of blanke ras ging ook de wereld ontdekken, over land over zee, you name it, de donkere rassen niet, waarom zouden ze ook, ze hadden toch alles dat hun hartje begeerde ?
  De noodzaak ontbrak.
  Niemand zal erover vallen als je zegt dat Aziatische volkeren een hoger IQ hebben dan wij, good for them, maar oh wee als je zegt dat Afrikaanse volkeren een lager IQ hebben, dan is de boot aan.
  Hypocriet !

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Positieve discriminatie is rassen politiek en fascisme in zijn meest pure vorm. Rassen politiek omdat het rassen ongelijk behandeld en fascisme omdat het van bovenaf bevolen wordt en wee hem die er iets van vindt.

   Like

  • Thom zegt:

   Ik zou op het volgende wat U beweert toch niet teveel te vertrouwen

   “Schaatsen en skiën daar tegenover zijn weer nagenoeg blanke aangelegenheden maar je begeeft je op glad ijs (hoe toepasselijk in dit geval!) als je dat gaat benoemen. Dan ben je al gauw een racist.
   Wat hebben we allemaal gelachen om het bobslee team uit Jamaica nietwaar ?”

   Hardlopen kunnen die negers inderdaad beter. Waarom? Aanleg of training? Schaatsen zouden ze toch ook wel moeten kunnen als ze zich daarop toeleggen en er mee opgegroeid zijn. Denk aan de zwarte Amerikaan Seanny Davis die jarenlang op de 1500 meter praktisch onverslaanbaar was

   Lachen om wat negers uit de tropen die gaan bobsleeën. Ja wat verwacht je daarvan?
   Die zijn uiteraard kansloos omdat ze niet opgegroeid zijn met sneeuw. Hetzelfde geldt voor de befaamde Britse skispringer Eddy de Eagle die als een baksteen van de skischans sprong. Wat sport betreft zijn ze wellicht beter uitgerust dan blanken: Boksen, hardlopen.
   Het ligt toch veel aan training, aan opgroeien met een bepaalde sport en aanleg, die voor hardlopen bij zwart toch beter ontwikkeld zal zijn dan bij blank.

   Like

  • Lot zegt:

   Ben ik niet mee eens. Afrika heeft elke paar jaar flinke droogten en zij moeten ook voedselvoorraden aanleggen. Ik had een kalender 30 jaar geleden waar honderden plaatjes opstonden van allerlei ontwerpen van, voorraadkamers. Dit waren 5 tot 20 meter hoge lemen urnen met een gat bovenin. om de meter had je een uitsteeksel waar men op kon stappen. Muizen konden er zo niet bijkomen. Na een paar jaar waren deze urnen gevuld en moesten daarvan de droge jaren doorkomen. Elk dorp had er wel een. Toen kwam de blanke Amerikaan en die stelde corrupte mensen aan, die hen wel gunstig gezind was en zo, zodat ze dingen konden meenemen uit het land. En zij kochten wapens maar hadden geen geld. Zij pakten de voorraden af, verkochten deze ( aan de steden?) en kochten daar wapens voor. Daarom heeft Afrika ook steeds hongersnoden. Zo hebben zij al lang zo geleefd.

   Like

 6. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd europeanen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Genetici ontkrachten Out of Africa-theorie

  De enkele-oorspronghypothese of Out of Africa-theorie is een recent model om het ontstaan van de moderne mens te verklaren. De moderne mens zou in Afrika zijn ontstaan en na vertrek uit Afrika de plaats hebben ingenomen van de ‘archaïsche’ mensen, die allemaal uitgestorven zijn.

  Volgens de Australische historicus Greg Jefferys is het uit-Afrikamodel een mythe, die inmiddels volledig is ontkracht door genetici. Een recente studie van Anatole A. Kljosov en Igor L. Rozhanskii laat zien dat mensen een ‘gemeenschappelijke voorouder’ hebben die ‘niet noodzakelijkerwijs uit Afrika komt’. Het is nooit bewezen dat deze voorouder in Afrika leefde, aldus de onderzoekers.

  Tijdens het onderzoek naar 7556 verschillende haplotypen troffen de wetenschappers geen Afrikaanse genen aan. Door de afwezigheid van Afrikaanse genen is het bijna onmogelijk om een link met Afrika te leggen. Volgens de onderzoekers is er genoeg reden om de Out of Africa-theorie te herzien en is het aannemelijker dat zowel Afrikanen als niet-Afrikanen afstammen van een gemeenschappelijke voorouder.
  …..
  https://www.ninefornews.nl/genetici-ontkrachten-africa-theorie/

  NB: Binnen de genetica is een haplotype de combinatie van allelen (een variant van een gen/erfelijk materiaal) zoals die voorkomen op een uniek chromosoom. Het kan gebruikt worden voor de basevolgorde van een stuk van een bepaald chromosoom, of voor een verzameling allelen zoals die samen voorkomen.

  Russian Geneticists Disprove “Out of Africa” Theory

  http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/russian-geneticists-disprove-out-of.html

  Dat blanken van zwarten afstammen is net zo onzinnig als dat de westerse civilisatie bestaat wegens de islam.
  Overigens is de Out of Africa-theorie racistisch vanuit blank perspectief, maar wij moeten alles van dat volk geweldig vinden, net als van de kamelenruiters.

  Like

 8. Jan zegt:

  Linksvolk kan niet verdragen dat een theorie fout kan zijn en kan worden weerlegd. Zijn zijn net zo bekrompen en kortzichtig als moslims met hun visie, wie iets anders zegt en bovendien wetenschappelijk onderbouwt dient gedood te worden. Beide groepen zijn dan ook socialisten.

  Like

 9. Jackholland zegt:

  Het zijn toch gewoon wetenschappelijke feiten ?(neger dom aziaat slim) Als er met honden , paarden gefokt kan worden op karaktereigenschappen en beoogde raskenmerken dan kan dat met mensen ook.

  Like

 10. Bert zegt:

  De huidige volken van Europa stammen voor het merendeel af van Indo Europeanen en die komen uit Centraal-Azie. Dat geldt voor allemaal, Romeinen tot en met Hongaren. In de periode van 1000 voor Christus tot recente tijden heeft er nauwelijks import uit Afrika plaats gevonden, dus het lijkt aannemelijk dat Aziatische genen zijn gaan overheersen.

  Like

 11. Marc zegt:

  Nog steeds ben ik van mening dat, wanneer bijvoorbeeld geconstateerd wordt dat overal waar er zwarte gemeenschappen zijn het gemiddelde IQ lager ligt dan daarbuiten, dat in het geheel niets zegt over het DNA van die mensen, noch over het DNA van hen die gemiddeld hoger scoren.

  Ik vind die hele aanname waarin er een relatie wordt gelegd tussen IQ en ‘ras’ zelf getuigen van een nogal laag IQ. Want nergens in deze redenering wordt die veronderstelde link keihard bewijzen.

  Evenmin wordt overwogen dat een gemiddeld IQ in een gemeenschap andere dan genetische oorzaken zou kunnen hebben. Zoals daar is (en hoe kan het ook anders?) de potentie van cultuur (!) om tot hoge of lage prestaties te komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Het rubriceren/samenstellen van vragen per economisch/geografische regio alsmede de taal- significantie tot meet- en vergelijkbare diciels (…) ter vergelijking van volkeren en met name in Afrika, is een slag inde ruimte. Er zijn teveel cultuur/maatschappelijke facetten in menselijke omgeving die nauwelijks meetbaar zijn of worden genegeerd.
   Wat vanuit de westers goed geschoolde gemeenschap gemeten en vergeleken wordt met andersoortige gemeenschappen waarna men het resultaat in zijn algemeenheid op de meetlat legt geeft, voor sommige wel, maar een onjuist beeld.
   Zonder IQ meting, maar kijken wat de ontwikkelingen zijn als in Afrika, lopen wij als IQ geboortewereld in de Westerse sterk achter.
   Ook dat heeft te maken met onze Westerse IQ en “economische overlevingsdrang” ten opzichte van hen die uit Afrika, zich hier een plaatsje, zelfs op “uitnodiging” verschaffen?!
   Ik ben het met u eens @ Marc 20 januari 2019 om 13:16 alsook met @Tijl Uylenspiegel 20 januari 2019 om 00:50. IQ kent vele interpretaties.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s