Klimaatakkoord is financiële gatenkaas

screenshot_991

(Door: Martin Visser)

 Analyse Rabo: Kosten volstrekt onduidelijk

AMSTERDAM – Het klimaatakkoord is een financiële gatenkaas. Veel kosten zijn ongedekt of verborgen en onduidelijk is wie ervoor opdraait. Daardoor zal het Centraal Planbureau (CPB) niet kunnen berekenen hoeveel lasten de burgers op hun nek gaan krijgen.

Die conclusie is te trekken uit de grondige kostenanalyse die het economisch bureau van de Rabobank heeft gemaakt op verzoek van De Telegraaf. De Rabo-economen voorzien dat de doorrekening van het CPB ’complex en incompleet’ zal zijn. Die doorrekening wordt na de Provinciale Statenverkiezingen (20 maart) voorzien.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", CDA, ChristenUnie, D66, gezond realisme, Graaien, Groenen, klimaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

4 reacties op Klimaatakkoord is financiële gatenkaas

 1. Hovawart zegt:

  Het zijn de kosten voor de prestigieuze windmolenparken die al sedert 2008 voor onze kust in de Noordzee draaien, de windparken hebben hun UGD bereikt en de beleggers willen hun opbrengsten veiligstellen nu de parken aan achterstallig onderhoud meer gaan kosten dan het opbrengt en produceert, prachtige dromen van Samsom en Nijpels, maar de burgers zijn er de dupe van, generaties lang…..

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Stop met de hele klimaat bullshit. Dit is het grootste bugerbedrog sinds het ontstaan van de mensheid. Ook als straks op papier en voor de bühne de industrie gaat meebetalen zal de burger linksom of rechtsom evengoed de rekening betalen. Want de industrie zal deze kosten ogenblikkelijk doorberekenen in de kostprijs van haar producten. Hoe je het ook bekijkt het is de burger die de rekening gaat betalen.

  Like

  • J.C. zegt:

   @Guus: Heb je het nog niet in de gaten dat de middeninkomens kapot gemaakt moeten worden door deze satanische roverheid. Iedereen aan de geelhonger en demensen houden hun kop wel dicht en durven niet meer te klagen. Het grote plan gaat weer een tandje hoger. Als ik die zwaar debiele buikspreekpop van een jetten hoor, dan moet deze cryptohomo wel volledig onder mindcontrol staan. Wie heeft gevraagd om deze idioot? Ineens is hij er en k ga zelfs denken dat dit ook in het grote plaatje past. Niemand heeft op deze engert gestemd, hij is gewoon naar voren geschoven om door middel van de CO2 hoax demensen helemaal kapot te naaien, zowel van voren als van achter.

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Het klimaat is in Nederland een godsdienstige kwestie

  In Forum, het blad van de bedrijvenlobby VNO-NCW, stond een interview met de baas van nutsbedrijf Alliander, dat een derde van Nederland van gas en stroom voorziet. Die baas, dat is Ingrid Thijssen. En je zou denken dat het interview over gas en stroom zou gaan, maar het ging over schuld en boete. Ingrid Thijssen staat in persoon model voor hoe in Nederland naar gas en stroom wordt gekeken. Namelijk niet als energie, maar als fenomenen die in transitie zijn, op weg naar het Paradijs, naar het Beloofde Land.

  Ingrid Thijssen komt uit een ‘protestants christelijk’ gezin uit Bodegraven, heeft daar naar eigen zeggen ‘met de paplepel ingegeven’ gekregen dat ze ‘iets voor de samenleving moet doen,’ erkent dat dat ‘de zwaarmoedige kant van het geloof veel effect’ op haar heeft gehad, met al die ge- en verboden die elke zondag werden ingeprent. Thijssen: ‘Je raakt het niet kwijt, maar wat overblijft is te vertalen tot een enorm plichtsbesef en daar is op zich niet veel mis mee.’

  Thijssen vertaalt de religieuze boodschap uit haar jeugd in haar werk naar eigen zeggen in: ‘Verantwoordelijkheid dragen, goed rentmeesterschap.’ En ‘de energietransitie waarmaken is een pittig vraagstuk, waar ik met volle inzicht aan werk.’ Om dat vol te kunnen houden doet ze onder meer aan yoga. In haar vrije tijd is ook lid van D66.

  https://www.sypwynia.nl/de-paus-de-bisschop-en-zuster-urgenda/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s