Belachelijker kan bijna niet: Groter worden van de AfD leidt tot welvaartsverlies

screenshot_1025

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse Stedendag en de Steden- en Gemeentebond keken in de kristallen bol: groter worden van de AfD leidt tot welvaartsverlies. Welk welvaartsverlies? De zorgen om de eigen geldbuidel van de oude partijen, de concernbazen en functionarissen? De grote massa kan waarschijnlijk niet bedoeld zijn, want daarmee gaat het stukje bij beetje bergaf met de welvaart.

politikstube

Of het nu gaat om belastingen en heffingen, de euro en de dure, ongecontroleerde massa-immigratie – om slechts enkele voorbeelden te noemen waarvoor de oude partijen verantwoordelijk zijn. Dan zou de AfD zich wel heel erg moeten inspannen om dit bij de inkomsten- en uitgavenpolitiek nog te overtreffen – bijvoorbeeld nog meer belastinggeld aan het buitenland verdelen en gigantisch belastingverhogingen in het eigen land.

Vermoedelijk is de AfD ook nog voor de actuele Siberische kou verantwoordelijk, net zoals voor de desastreuze  energiepolitiek, sociale politiek, onderwijspolitiek en woningpolitiek, en ook voor de desolate toestand van het Duitse leger en van de infrastructuur. Blijkbaar doen de oude partijen het dusdanig in hun broek van angst, dat men door middel beweringen en de meest kwaadaardigste hetze – en het zullen niet de laatste zijn – alles in het werk stelt om negatieve stemming tegen de AfD te verbreiden en de partij zwart te maken, omdat zoals altijd de argumenten ontbreken.

Focus Online” van 20-01-2019:

De Duitse Stedendag en de Steden- en Gemeentebond hebben met het oog op de dit jaar plaatsvindende deelstaatverkiezingen gewaarschuwd voor een groter worden van de AfD. In de politieke discussie zou duidelijk gesteld moeten worden “dat de welvaart in Duitsland maatgevend wordt gedragen door onze open samenleving in een gemeenschappelijk Europa”, zei de voorzitter van de Stedenbond, Gerd Landsberg, tegen het “Handelsblatt”.

Daar zou veel te weinig aandacht aan worden geschonken. “De populisten doen met hun focus op het nationale een aanval op het succesvolle Duitse economische systeem”, maande Landsberg. Met het door de AfD vertegenwoordigde motto “Grenzen dicht – we kunnen alles nationaal oplossen” zouden de Duitsers “zwaarwegende welvaartsverliezen en een enorm betekenisverlies op internationaal niveau bij belangrijke thema´s als klimaatbescherming of migratie ondergaan.” Landsberg eiste “duidelijke signalen” tegen populistische stromingen.

De “betreurenswaardige verkiezingssuccessen van populisten” zouden weliswaar “een stuk Europese normaliteit” zijn, die nu ook Duitsland zou hebben bereikt. Deze toestand zou echter niet geaccepteerd moeten worden als duurzaam. Dienovereenkomstig liet ook de president van de Duitse Stedendag, de burgemeester van Münster, Markus Lewe (CDU), zich uit. “Juist in onrustige tijden, waarin populisme en extreme opvattingen zijn toegenomen, moeten de constructieve politieke krachten problemen oplossen en zodoende onzekerheid tegengaan”, zei hij tegen de krant. “Vreemdelingenhaat, elk soort extremisme en antisemitisme mogen geen kans hebben.”

Bron
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Belachelijker kan bijna niet: Groter worden van de AfD leidt tot welvaartsverlies

 1. RottenPikwick! zegt:

  Haha, die Domme Moffen hebben hun eigen ondergang in gang gezet! Reken maar dat veel van die zgn. Gutmenschen heimelijk spijt hebben van De Omvolking. Maar nog liever hun tong afbijten, dan dit openlijk kenbaar te maken. Lafheid en hypocrisie, dé ingrediënten die W-Europa hebben verkloot tot in de haarvaten! ********Stem Ze Weg ********

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Ongelofelijk, hoe krijgen ze dit verzonnen? De werkelijkheid is 100% anders. Met het AfD aan de macht heeft ons buurland nog een kans terug te keren naar tijden van weleer, toen massa-immigratie niet aan de orde was en de burgers zich zonder vrees op straat konden vertonen en reizen met het openbaar vervoer geen gevaar opleverde.
  Alles is veranderd sinds de welkomstpolitiek van Angela Merkel.
  Alleen het AfD kan misschien de rust en welvaart in Duitsland herstellen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   En hoeveel ‘daklozen’ tellen onze landen al niet?! ( waarvan er sommigen al zijn doodgevroren). OOK. dankzij de VOORSTANDERS. van ..’barbaarse volkeren-import: die wel voldoende ‘leefgeld’ en onderdak zijn aangeboden, MET. COMFORT!!! *~+~+~+~+~*~*~

   Like

   • Cathja zegt:

    @ fleckie

    Inderdaad, de daklozen zijn bijna niet meer te tellen! Met ‘dank’ aan Merkel en allen die haar beleid van harte ondersteunden en nog steeds ondersteunen.

    Like

  • AEZ zegt:

   Sinds de zondeval, leven we in een omgekeerde wereld…Pech, pech, die wereld op z’n kop. Geleid door niet geheel verstandige mensen…Nu naderen we waarschijnlijk een niet weg te gummen keerpunt, Hopelijk…gaat het tij eens ten goede keren, in het belang van het volk. Gaat het met het volk goed, dan gaat het economisch ook prima.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Momenteel wordt een in scène gezette campagne gevoerd tegen de AfD, ongeacht hoe onzinnig die argumenten zijn. Het hoogtepunt is nog niet bereikt en er zullen nog grotere inspanningen worden geleverd tegen leden en sympathisanten.
  Maar het is als fluiten in het donkere bos.

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Ze beginnen al lekker ongecontroleerd om zich heen te schreeuwen. Het is overal het zelfde liedje LINKS MAAKT ER EEN KOLERE ZOOITJE VAN, en als er andere partijen daardoor in opkomst zijn, dan gaan zei wel even vertellen wat er aan die partijen zou mankeren. Ze hebben het nooit over het FEIT hoe dit komt,
  STEM ZE WEG, OVERAL IN HEEL EUROPA!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Het is natuurlijk wel een “vaststaand feit dat AFD hier helemaal de mist in gaat.
  Hoe moet dat nou verder met al deze raket deskundigen die allemaal naar Duitsland gekomen zijn om Duitsland op een hoger niveau te brengen.
  Die willen ze toch niet allemaal uit zetten.
  Wat te denken van de economen en tandspecialisten die de duitsers van hun slecht gebit af komen helpen.
  En al deze Syriers die via Gambia, Nigeria, Marocco en Algerije hier naartoe gekomen zijn om ons de Democratie te leren.
  Inderdaad de AFD heeft het allemaal niet goed begrepen, dus feitelijk opdoeken die handel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Laten we het eens omdraaien; ik zou best bereid zijn een flink stuk welvaart in te leveren in ruil voor het massaal remigreren van allochtonen (wel met de belofte dat ze nooit meer terugkomen).
  En gek misschien, maar ik denk vele Duitsers met mij.
  Met wat ze nu binnengelaten hebben daar kan geen Wirtschaftswunder tegenop.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Ik denk dat met hun vertrek de welvaart juist zal stijgen, minder uitkeringen, kinderbijslag, bijstand, huursubsidie, criminaliteit enz,enz.

   Like

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dat is toch logisch. Meer AFD betekent inderdaad.minder welvaart. Maar u moet het wel goed begrijpen. Dat is hogere euroconomie. De AFD is voor de gewone mensen. Die AFD wil Sinterklaas spelen voor de gewone mensen. Dat kàn toch niet. Hoe durven ze. Die gewone mensen tellen toch niet mee. Dat is maar arm werkvolk. Ze krijgen, net als slaven, net genoeg, om er niet dood bij neer te vallen.Ze moeten dankbaar zijn, dat ze voor de elite mogen werken. Wat denkt dat tuig wel. Dat schorem heeft niets te willen. Het gaat om de elite. U weet wel, die rijkelui, die met een hete aardappel in de keel praten en nog nooit hebben gewerkt. Die het werkvolk uitkafferen. Die zelf de winsten binnen harken. U weet wel, die lui, die allerlei belastingvoordelen genieten en 6 keer per jaar op kosten van de zaak op vakantie, sorry op zakenreis, gaan. Die zich bezatten aan dure champagne en grote feestmalen aanrichten, die ze als zakenlunch declareren. Die hun grote sigaren aansteken met een briefje van honderd. En zich onderwijl samen met andere rijkelui krom lachen, om die arme dakloze sloeber, die bedelend langs loopt. Als dat arme werkvolk meer inkomen wil, dan blijft er toch niet genoeg over voor de elite, om grandioos van te kunnen leven. Ze hebben de welvaart immers van hun god gekregen. Van die welvaart moeten ze dus met volle teugen kunnen genieten. Dat zal heus wel ergens in de bijbel staan, dat dat moet. Zij zijn immers de moderne Sadduceeërs. Hebt u de logica nu een beetje begrepen? Is het nu duidelijk geworden, dat die AFD is wel degelijk een gevaar voor de welvaart en de euroconomie van de elite?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  AfD leidt tot welvaartsverlies…..inderdaad….maar enkel voor de islamieten…beter gekend als terroristen , tafelschuimers, avonturiers…profiteurs…lamzakken…verkrachters…mislukkelingen enz

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s