Britse Joden zijn LHBT/gender/D66-gedram op scholen helemaal zat

screenshot_1012

Dreigen met thuisonderwijs of exodus uit Groot-Brittannië

Ultra-orthodoxe joodse leraren en ouders in Engeland waarschuwen dat scholen ondergronds gaan en hun kinderen thuis les krijgen wanneer de overheid doorgaat met het voorlichten over homoseksuele relaties en geslachtsverandering. Dat schrijft The Guardian.

post online

Dat zeggen leden van de Charedische stroom binnen de joodse gemeenschap. De Britse overheidsinstantie Ofsted, die toeziet op onderwijs, vindt dat alle leerlingen bewust moeten worden van lhbt-relaties. Sommigen ultra-orthodoxe Joden zeggen liever het land te verlaten dan dat hun kinderen les krijgen over ‘alternatieve leefstijlen’.

Volgens cijfers die vorige week door het Institute for Jewish Policy Research(JPR) zijn gepubliceerd, volgen er meer dan 20.000 kinderen onderwijs op ultra-orthodoxe scholen die gefinancierd zijn door de staat.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Joden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Britse Joden zijn LHBT/gender/D66-gedram op scholen helemaal zat

 1. Peter zegt:

  Britse Joden zijn LHBT/gender/D66-gedram op scholen helemaal zat ???
  Ik ook !!

  Liked by 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Ik kan me de boosheid van deze Joodse mensen zeer goed indenken. Het is ook niet normaal wat wij allen -en dus niet alleen de Joodse kinderen- door de strot geperst krijgen en wat wij ‘normaal’ zullen moeten vinden. Hebben we een andere (gezonde) mening over deze onderwerpen, dan zouden we daar in de komende tijd wel eens flink last van kunnen krijgen!

  Echter….democratie betreft vrijheid van meningsuiting, geloof, seksuele geaardheid, maar ook je opvattingen over uiteenlopende onderwerpen. Niets kan mij dwingen er een mening op na te houden die niet strookt met mijn overtuiging.

  Zolang de Grondwet niet wordt herschreven op bepaalde punten, zie ik niet in waarom ik me aan mensen aan zou moeten passen die er een andere mening op na houden dan ik. .

  Liked by 1 persoon

 3. Asgard zegt:

  Brexit voor de Joden op naar het beloofde land, Charedisch, je verwacht het niet,..lekker halal slachten, ach ja want de almachtige.

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Er bestaan twee gender-varianten, XX vrouwelijk XY mannelijk.
  De rest zijn gevoelens, geen gender.

  Liked by 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  En hoe staat het met de moslims die toch kampioen homo-haat zijn en dat gender-gedoe ook, zeker weten, niet willen?

  Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  ‘k Heb geen moeite met wat extra aandacht voor de LGHTB! Deze mensen zijn eeuwenlang vervolgd, veracht, vermoord etc. om hun aanwezigheid. Zijn ook een creatie van Moedertje Natuur! En wat de orthodoxe Joden (Haredi) betreft, vraag het de seculiere Israeli! ‘k Heb ze wel meegemaakt in vliegtuigen. Geen irritanter volk dan dat! Catja verdiep jij maar eens in de behandeling van vrouwen door Haredi in Israel, Brooklyn. Als zij hun zin krijgen, zit jij achter in de bus. In Israel willen ze ook niet in het leger, maar wél parasiteren op de zak van de hardwerkende Israeli! Wel eens een repo gezien over Haredi in Brooklyn. Schokkend! Ja, geef mij maar de LGHTB-folks!

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Wat was daar dan zo irritant aan, ik bedoel dus die Chassidim Joden ?
   Ik ben vroeger een paar maal met de Israelische Maatschappij El Al naar Israel gevlogen.
   Zaten ook een paar van die orthodoxen in.
   Ik herinner me alleen dat ze de hele reis zaten te “prevel-bidden” ‘zo met de hoofden schudden en het Kosher voedsel in vliegtuig wilden ze ook niet.
   Hadden blijkbaar hun eigen spul bij zich.
   In die hitte in Israel zie je ze met die bontmutsen op lopen trouwens ook in N.Y.C gezien.
   Elk geloof heeft zo z’n EXTREMEN.
   Wat ik niet wist ( ben op gaan googlen ! ) dat ze zo’n groot percentage uit maken in Israel.
   60% werkt niet; zit de hele dag de Thorah te bestuderen.
   Ik wist niet het waren er zoveel. Lijkt me niet best voor Israel.

   Jobless ultra-Orthodox weigh on Israel’s economy
   https://www.reuters.com/article/us-israel-ultraorthodox-economy/jobless-ultra-orthodox-weigh-on-israels-economy-idUSTRE73D25W20110414

   Like

  • Asgard zegt:

   Precies,..maar wanneer je het woord Joods gebruikt dan word je wel eens terug gefloten hier,..alleen maar christenen en mossels mag je bashen maar de Joden niet want die zijn wel ozo perfect, die zijn net zo perfect als de rest van het wereldse goyim,…ik ben het geheel met je eens, RottenPickwick,….echt witte eieren en bruine eieren waar gaat het over?!

   Like

 7. M. zegt:

  Iedereen die denkt kinderen hun seks leven te moeten opdringen op zeer jonge leeftijd is niet goed bij zijn of haar verstand.
  Men laat het kind geen vrije keus want het word er ingeramd dat Henkie best een jurkje mag dragen. Henkie is onderhand bijna vreemd als hij geen jurkje wil dragen.
  Het perverteren van kinderen is dat.
  Het te perverteren kind moet geleerd worden overal begrip voor te hebben vooral voor de mensen die geen begrip hebben voor het kind zelf.

  Like

 8. M. zegt:

  Mensen mogen zich nogal graag verkneukelen over de uit het land vluchtende Joden en Christenen omdat ze niet kunnen begrijpen dat ze met het verkneukelen hierover ze zichzelf ook tot vluchteling maken.

  Like

 9. Wolf zegt:

  Dus , als het ware moeten de Joden ALWEER! onderduiken voor dat fascistische rooie ongedierte van linksgekken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s