CITAAT Golda Meïr . . .

screenshot_1003

“Er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk… Het is niet zo dat wij kwamen en hen eruit gooiden en hun land afpakten. Ze bestonden niet.”

(Golda Meïr)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", gezond realisme, Heilige Land, Israël, Jodendom. Bookmark de permalink .

13 reacties op CITAAT Golda Meïr . . .

 1. Republikein zegt:

  Er bestaat wel een Palestijnse rondtrekkende roversbende in naleving van de boodschapper, slechts een dikke jongen op Mekka en dan problem solved, maar dat verdomde geld.

  Like

 2. Japio zegt:

  Wijze vrouw.

  Like

 3. Harry zegt:

  Dat is nou het probleem met moslims , als ze ooit ergens geweest zijn , beschouwen ze dat als HUN eigendom .
  Voorgoed !
  Zo zal het hier ook gaan , als we niet snel ingrijpen .
  Het is een soort waar we niet mee kunnen samenleven .
  Laten we dan ook niet zo stom zijn om het te blijven proberen .
  WIJ zijn toch niet helemáál gek ?
  Slechts een groepje linkse imbecielen is daarmee behept .

  Maak het die asielparasieten zo moeilijk mogelijk !

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Lokboot SeaWatch redt 47 drenkelingen
  En ja hoor, weer komt er een lading pisvlekken naar Europa.
  SeaWatch 3 was onlangs in het nieuws toen het schip – met aan boord 32 migranten – door Malta en Italië geweigerd werd en dagenlang ronddobberde op ruwe zee. Uiteindelijk mocht het schip toch aanmeren en werden de migranten over 7 EU-landen verdeeld, waaronder Nederland.

  Volgens staatssecretaris Harbers (VVD) was het toen echt de aller- allerlaatste keer dat migranten via deze eenmalige route discretionair naar Nederland zouden komen.
  Tja, weer zal Harbers vermoedelijk slappe knietjes gaan vertonen.
  Ik hoop dit echter niet, want er moet een EINDE komen aan de instroom van ongewenste meevreters.

  Like

 5. jannes zegt:

  Nee de oost europeanen en russen die er nu wonen hebben een claim zeker? Ik snap best dat islam een probleem is. Maar om nou net te doen alsof die regio geen inheemse populatie had is een beetje vals niet? De Nederlander bestaat tenslotte ook niet volgens bepaalde mensen. Er is een directe genetische link tussen de “palestijnen” en de volkeren die er 3000 jaar geleden woonden. Dat het nu doorgedraaide islamieten zijn is een ander verhaal. Palestijnen zijn semieten of men dit nou leuk vind of niet. Ik heb geen hond in dit gevecht. En snap ook niet waarom het anti-islam kamp zichzelf hiermee beperkt. Wat deze volkeren elkaar aandoen is niet relevant voor onze positie.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Beste Jannes er is nooit een Palestijns Volk geweest met een eigen taal, een eigen wetgeving een eigen dynastie van leiders en een specifiek eigen cultuur in kunsten en gebruiken. Wat er wel was is een Ottomaanse overheersing die gedoogd werd omdat het primair een islamitische overheersing was. Na de val van het Ottomaanse rijk (na de eerste wereldoorlog) werden de oorspronkelijke staten van voor de islamitische invasie min of meer in ere hersteld alleen voor het oorspronkelijke Joodse volk met een aantoonbare historie en constante aanwezigheid was geen plaats omdat de islam als algemene cultuur vormer hiervoor het bevel gaf.

   Geliked door 2 people

   • jannes zegt:

    Jawel. Ze hebben islam geadopteerd. De zogenaamde joodse diaspora die er nu woont kan je beter een staat in Marokko of Ukraine geven. Dat zou correct zijn. Die zogenaamde continuatie is er simpelweg niet. Tenzij je je wil baseren op vage religieuze teksten. Beide groepen zijn hyper religieus en zwaar intolerant. Vraag de christenen in dat land maar. Waarom wij ons daarin menen te moeten mengen is mij een raadsel. De palestijnen en joden zien ons allebei als bruikbare idioten. Laat ze zelf hun conflicten beslechten. De talmud en koran preken beide suprematie en zetten andere volkeren weg als vee.

    Like

 6. Hovawart zegt:

  Het bewijs dat moslims over de gehele wereld sympathiseren met de Palestijnse Kwestie word al jaren buiten beschouwing en journalistiek gehouden, maar deze wijdverspreide factor is een overduidelijke aanwijzing van eendracht onder nogal wat westerse politici en de islam, en getuigt van een diepgewortelde haat jegens het Joodse Volk van Israël.
  Het is tegenwoordig wat ingewikkelder om politici te betrappen op Palestijnse sympathieën maar dat het nog steeds leeft is duidelijker dan ooit tevoren…..met al die immigratie van Mussel pelgrims.

  Like

 7. M. zegt:

  Heeft men nog niet door dat alleen de mensen die alles haten wat niet van hun club is binnengehaald worden, beschermd worden en van poen worden voorzien.
  Uw poen.
  Waarom zou dat zijn denkt u?
  Omdat ze vrede en veiligheid voor ons willen die ambtelijke weekdieren?
  Of omdat ze ons graag ellende en armoe gunnen omdat men dat kan misbruiken om nog meer verraad op het volk te plegen?

  Geliked door 3 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Het Palestijnse volk werd uitgevonden om een geveinsde politieke rechtvaardigheid te scheppen die verkocht kon worden aan de rest van de wereld. Dat het een puur islamitische en sharia gedragen opdracht was om Israël te vernietigen was niet goed verkoopbaar in het westen en daarom was het rookgordijn van het zogenaamde Palestijnse volk een gouden greep die ook nog grotendeels gesubsidieerd ging worden door het door hun gehate westen. Vertel mij maar wie hier de achterlijken zijn en wie het conflict in stand houdt.

  Geliked door 3 people

 9. elena zegt:

  klopt helemaal er is nooit een palestijns volk geweest, het Joodse volk is gekozen door God

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Nederland werkt graag met dat terroristisch Palestijns islam gedoe mee en heeft een minister benoemd (Kaag) die gehuwd is met zo’n Palestijnse Fatah terrorist.
  Tja, hoe is het mogelijk….

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s