Groene ideologie van de Duitse regering: Pas tevreden wanneer er in iedere garage een ezelkar staat?

screenshot_1011

Snelheidsbeperkingen & hogere brandstofprijzen: Regering pas tevreden wanneer er in iedere garage een ezel staat?

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Het immobiel maken van Duitsland kan, als het aan de Duitse regering ligt, blijkbaar niet snel genoeg gaan. Het hysterische debat over fijnstof, dat miljoenen dieselrijders criminaliseert en onteigent, is nog niet eens van tafel. De Duitse Milieuhulp blijft met absurde meetwaardes steden terroriseren en probeert via de rechter rijverboden in te voeren. Terwijl men in het buitenland alleen nog maar met zijn hoofd schudt over wat er hier in het land gebeurt, volgt de volgende streek al.

Regeringsadviseurs stellen voor om diesel duidelijk duurder te maken – eerst door middel van eenzelfde belastingpercentage als de benzinebelasting. Zodoende zou diesel aan de pomp weldra nog duurder kunnen zijn dan benzine. Met het oog op de hogere motorrijtuigenbelasting zou het in één klap gedaan zijn met deze efficiënte aandrijvingstechnologie. Maar daarmee is men nog niet tevreden. Tot 2030 moet er ook een belastingverhoging van 52 cent per liter voor benzine doorgedrukt worden.

Bovendien is er sprake van een snelheidsbeperking van 130 km per uur op Duitse autosnelwegen. Maar daarmee niet genoeg: er wordt bovendien gedebatteerd over een volledig onrealistisch “quotum” voor elektrische auto´s en plug-in-hybride van 25% tot het jaar 2025 en al 50% in het jaar 2030. Anders wil blijkbaar niemand ze immers kopen.

De Duitse regering is vermoedelijk pas tevreden wanneer er in iedere garage een ezelkar staat. Dat men zodoende onze succesvolle auto-industrie in het bankroet drijft, honderdduizenden arbeidsplaatsen vernietigt en een heel land laat stilstaan, schijnt een acceptabele prijs voor dit groene toneelstuk uit Utopia te zijn.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Groene ideologie van de Duitse regering: Pas tevreden wanneer er in iedere garage een ezelkar staat?

 1. Thom zegt:

  In elke schuur een ezel is slecht voor de economie. Dan krijgen de bordelen geen Arabische klanten meer. Niet doen dus.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Opnieuw een ijzersterk verhaal van Mevrouw Weidel. Deze zeer intelligente vrouw bezit een helder verstand; iets waar het de meeste politici in Duitsland aan ontbreekt.

  Respect voor Mevrouw Weidel!

  Geliked door 3 people

 3. koosv8 zegt:

  Ik kan alleen maar hopen, dat degene die in dit soort kwatsverhalen meegaat met de linksgroene khmer, bij ernstige gezondheids klachten dan ook daadwerkelijk opgehaald gaat worden met zo’n ezel kar,, met zwaailichten en sirene,, ze moeten wel even het goede voorbeeld geven natuurlijk. Daarbij aangetekend dat die lieden toch al ziek waren, en ook niet te redden zijn.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  En niet alleen de autoindustrie maar ook de toeleveranciers worden dan getroffen wat waarschijnlijk een meervoud aan arbeidsplaatsen kost.

  Like

 5. Steven zegt:

  Het enige waar al die D66 landen mee bezig zijn is om zoveel mogelijk redenen te zoeken om de burgers al hun geld af te pakken…
  Mag hopen dat straks mensen MASSAAL van hun auto’s af gaan om die kosten uit te sparen… kijken of ze het dan nog zo ‘GROEN’ vinden!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Steven. Als het Rijk de wegenbelasting en de brandstofaccijnzen gaat missen, kun je er donder op zeggen dat de directe belastingen alsmede de andere accijnzen flink omhoog zullen gaan. We hebben het hier wel over gelegaliseerde misdaad, namelijk de belastingmaffia. Deze deinst nergens voor terug. Betalen of anders….

   Geliked door 1 persoon

 6. Qvic zegt:

  Bij die groene ideologie begrijpen zij niet eens wat fijnstof eigenlijk is. Want dieselmotoren produceren namelijk veel minder tot nihil fijnstof dan benzine motoren. Zo wordt er ook het onschuldige NOx als een levensgevaarlijke stof gekwalificeerd, terwijl dit gewoon stikstofoxide is wat iedereen inademt om daar zijn zuurstof uit te kunnen halen om te kunnen leven. Daar de dieselmotoren ook een veel lagere CO2 uitstoot heeft, dan benzinemotoren. Maar de groene ideologie gaat niet over feiten of waarheden, maar enkel over hun waan ideeën die niet eens haalbaar of uitvoerbaar zijn. Zodat zij constant iedereen kunnen belasten met hun onzin ideologie, dat eigenlijk ook niets te maken heeft met het milieu of klimaat. Het gaat hen enkel om de absolute macht over iedereen, het is enkel een middel om hun doel te kunnen bereiken. Alleen domme en dwaze lopen achter hun aan in de hoop dat zij daar een graantje van mee kunnen pikken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Ga maar lekker slapen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Ezels lopen er in ieder geval genoeg rond .

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Net als de Haagse uitvreters dus !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s