Protschka: “Onderzoeksgeval” – classificatie van de AfD eerder positief voor de partij

afd

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat betreft het AfD-bestuurslid Stephan Protschka zal de classificatie door de Binnenlandse Veiligheidsdienst van zijn partij als “onderzoeksgeval” geen negatieve gevolgen op toekomstige verkiezingsresultaten hebben. Integendeel: het zou wel eens positief voor de AfD kunnen zijn, omdat de mensen steeds meer inzien dat de bekendmaking van de beslissing “mediaal opgeklopt” werd en het niet meer gaat om een oorspronkelijk ambtelijke, maar om een politiek gestuurde classificatie.

PI News (2)

Protschka letterlijk in het interview met “ PI-News”: “Ik denk eerder dat het positie is voor de AfD wat er nu gebeurd is. Als je kijkt naar bepaalde SPD-politici, die twitteren dat eerst Maaßen moest vertrekken om de AfD te kunnen controleren, dan zie je dat de hele mediale ophef politiek gewild was.”

De kiezers zouden ondertussen echter meekrijgen dat zulke beslissingen niet meer democratisch genomen worden. “De Binnenlandse Veiligheidsdienst is ondergeschikt aan diegenen die regeren, hij is ondergeschikt aan het ministerie van Binnenlandse Zaken, dus aan meneer Seehofer. Meneer Haldenwang (de nieuwe chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst) was de volgende dag op het ministerie van Binnenlandse Zaken op bezoek bij meneer Seehofer – een deugniet die daar iets slechts van denkt”, aldus Protschka.

Voor de komende verkiezingen dit jaar, waarbij de AfD het heel goed doet in de peilingen, zouden de oude partijen niets anders meer hebben kunnen bedenken dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst te instrumentaliseren. Protschka: “Nadat de nazi-knuppel immers niet gewerkt heeft, probeert men het nu met de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Maar ook dat zal mislukken.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Merkel, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Protschka: “Onderzoeksgeval” – classificatie van de AfD eerder positief voor de partij

 1. Peter zegt:

  Ik hoop op een grote zege voor de AFD !
  En ook hoop ik dat bij ons de koers naar rechts gaat.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  De volgende stap is via een aantal useful idiots liquidatie van prominente AFD-ers nabij te brengen. Die tactiek heeft in Nederland ook gewerkt. De Antifa wordt immers schaamteloos met Fördergeld gespekt door de zittende macht. In Nederland niet wezenlijk anders. Ook bij ons worden links extremen via gedoog politiek en subsidie politiek in stand gehouden voor buitenparlementaire propaganda, provocatie, intimidatie en politiek gewenste inzet van geweld tegen rechts.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Zoals zo vaak is tegenpropaganda de beste vorm van positieve promotie. Deze onzin met de geënsceneerde “Prüffall” (wat een naam) in combinatie met een extreem slechte bui allerwegen omdat veel burgers zich betrogen voelen, speelt de AfD in de kaart.
  Wie het ook was, leuk bedacht. Dankeschön!

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Steeds meer Duitsers gaan inzien dat het AfD voor hén opkomt, en het benoemen van vuile praktijken niet schuwt. Het AfD komt betrouwbaar en geloofwaardig over, en dat werpt steeds meer zijn vruchten af.

  Like

 5. Jan zegt:

  De ‘neutraliteit’ van de ARD

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s