VIDEO: Oostenrijkse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken over migranten die vrouwen vermoorden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Oostenrijkse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken over migranten die vrouwen vermoorden

 1. guusvelraeds zegt:

  Bravo. Dat zijn pas vrouwen deze staatssecretaris die geen vrouwenquotum nodig hebben om hogerop te komen. Vergelijk dat met die Nederlandse kwezel die dacht met Johan Derksen te moeten praten omdat er homo’s gekwetst waren. Vergelijk deze verklaring gerust met de jank verklaringen van het links politiek correcte eeuwig op de toon lettende en hopelijk snel afgedane politieke zooitje. Wat laten ze stinkende wonden achter. De olifant staat midden in de kamer en jullie hebben hem de deur geopend.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Dus … dan neem je een wet aan waarin de moord op een autochtone vrouw door een niet-autochtoon of een moslim bestraft wordt met het vijfvoudige waarvan een autochtone dader mee zou worden bestraft.

  En klaar!

  Like

 3. RottenPikwick! zegt:

  Ik ben niet snel geshockeerd, maar vanavond zeker wel. In Nieuwsuur zat een item over zuuraanvallen in Engeland / Londen. Ik was idd geshockeerd; 100en, misschien wel 1000en gevallen! Ik wist dat dit middel in het moslimlanden wordt ingezet om een vrouw / echtgenote te verminken, maar dat dit in Engeland zo vaak aan de orde is, schokkend! Dit doen W-Europese mannen niet, dit doen die afzichtelijke Soepjurken die je door heel Engeland en Frankrijk ziet. Dat hiervoor niet meer aandacht is door de VN / Mensenrechtenorganisaties, vind ik ook schokkend. Walgelijk! Waar blijven de vrouwen (en mannen) die hiertegen in het verweer komen. Een Nederlandse filmmaker heeft over dit onderwerp een film gemaakt.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Een vraag.
  Waar was deze staats secretaris de afgelopen jaren.
  De eerste keer dat Ik van het mens hoor.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee Henk, zij is staatssecretaris in het nieuwe kabinet van ÖVP/FPÖ. Zij is de eerste die dit op deze manier naar voren brengt en de vinger in de wonde legt. Uitermate dapper!

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlander zegt:

    Ah dat moet dan de reden zijn dat Ik haar nog nooit gehoord had.
    Het verwart een beetje als je plots een nieuw geluid hoort

    Like

 5. Arthur Schop zegt:

  Durft eens de zaken bij naam noemen.

  Like

 6. M. zegt:

  Een dappere vrouw te midden van mensen die allemaal de andere kant op kijken en om de problemen heen lopen om het nog wat te laten door etteren.
  Net als in den Haag waar er een paar mensen de problemen bespreken en de rest gekocht de ander kant op staat te kijken omdat ze vinden dat er nog niet genoeg problemen zijn.
  Wetjes om uw veiligheid af te nemen kan men altijd maken maar wetjes maken en handhaven die de eigen burger kunnen beschermen daar heeft men grote moeite mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s