Vier van de tien “asielzoekers” liegen over hun leeftijd

screenshot_1024

Registratie van een “vluchteling”. 

(Door: Klaus Loibnegger – Vertaling: E.J. Bron)

Enkelen vallen al bij de eerste ondervraging door de mand, anderen pas wanneer ze crimineel worden: veel “vluchtelingen” doen zich bij de asielaanvraag jonger voor dan ze in werkelijkheid zijn. Om meer kansen te hebben. Vier van de tien in 2017 gecontroleerde asielaanvragers, die naar eigen zeggen minderjarig zouden zijn geweest, werden als volwassenen ontmaskerd.

kronen zeitung

“Er zat onlangs een volwassen man voor me uit Pakistan, met een volle baard – hij beweerde dat hij 16 jaar oud zou zijn”, aldus een ambtenaar. Zeker geen incidenteel geval: veel “asielzoekers” denken op grond van een bedachte minderjarigheid meer kans te maken.

Alleen al in 2017 werden bij 867 onderzoeken om de leeftijd vast te stellen door een röntgenfoto van de handwortel, evenals lichamelijk, tandheelkundig en radiologisch onderzoek, 347 zogenaamd minderjarige “asielzoekers” ontmaskerd. Totale kosten voor de deskundige rapporten: € 1,2 miljoen. In het jaar 2016 waren 919 van de 2252 onderzochte minderjarigen al volwassen. In 2015 werden 832 jongeren als volwassenen ontmaskerd.

In de zaak van de zogenaamd 19-jarige vermoedelijke moordenaar van Manuela K. zou een forensische leeftijdsdiagnose over de omvang van de straf kunnen beslissen. Is Yazan A. ouder dan 21, dan wordt hij als volwassene bestraft. Net zoals die Afghaan, die zijn zuster met 28 messteken in Wenen vermoordde. Hij kreeg levenslang – nadat men vaststelde dat hij niet (zoals gedocumenteerd) pas 18 jaar, maar minstens 21 jaar oud moet zijn.

Bron:
www.krone.at
Door: Klaus Loibnegger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vier van de tien “asielzoekers” liegen over hun leeftijd

 1. Harry Willemse zegt:

  Zie je wel ook hier leeftijdsdiscriminatie.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Dit artikel is gepubliceerd in de Oostenrijkse Kronen-Zeitung, de meest verkochte dagblad daar. Zoals je kunt zien, is de wind in Oostenrijk gedraaid.
  We moeten daar een beetje op wachten in Nederland en Duitsland, maar niet zo lang meer.

  Like

 3. Tineke zegt:

  Liegen loont.kraken loont,frauderen loont en wat al dies meer zij.
  En jan lul uit de biertent mag s morgens vroeg zijn nest uit,met een broodtrommeltje onder zijn arm om al deze klerezooi te financieren!

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   Niet alleen Jan Lul, maar alle werkende Nederlanders !
   Sympathie voor Jan Lul wordt op prijs gesteld, maar hij is niet de enige.

   Like

   • erik zegt:

    Oké, dan Peter lul ook, we mogen ook niet discrimineren bij het misbruiken van mannen voornamen…………(Je zult maar Jan heten)

    Like

 4. jack black zegt:

  Tien van de tien liegen ! Punt uit !

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   Dat is wel erg kort door de bocht Jack Black.

   Like

   • Heniusz zegt:

    Nee hoor, liegen ze niet over de leeftijd, dan liegen ze wel over waar ze vandaan komen, maar liegen doen ze allemaal. Alles voor een levenslange vakantie, want je had toch niet de illusie dat het gros van die parasieten ooit aan het werk gaat?

    Geliked door 2 people

 5. RottenPikwick! zegt:

  Die hele ZielenpietenIndustrie / ZOOI draait op leugens en bedrog, al 50 jaar! Kostenplaatje, al zo’n 500 M I L J A R D!! De Groninger gasbel is bijna helemaal opgestookt aan de Omvolking! Gasbel bijna leeg, halve provincie in puin, Satan op de loer!! Het Land van Onze Voorouders verkloot! Lang Leve Geert Wilders!!

  Geliked door 1 persoon

 6. annah zegt:

  en ze liegen niet alleen over de leeftijd …. ze liegen altijd ….

  Geliked door 2 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat we niet moeten vergeten is hoe ze aan de wijsheid komen dat ze weten dat ze als minderjarige meer kans te maken. Dat is ze ooit ingefluisterd door een zogenaamde asieladvocaat en is via mond tot mond reclame verder gegaan.
  En geloof mij maar, duizenden zo niet tienduizenden zijn ermee weggekomen.

  Like

 8. Bert zegt:

  De grootste leugenaars zijn nog altijd de linkse partijen en de West-Europese regeringen die hun onderdanen voorhouden dat we te maken hebben met vluchtelingen, terwijl het gewoon migranten zijn.
  De grootste leugenaars zijn de mensenrechtenactivisten die elke dag weer liegen dat we ruimhartig moeten opvangen vanwege mensenrechten en oorlog, terwijl het in 99 % van de gevallen gaat om economische gelukzoekers, avonturiers, criminelen, enzovoort.
  Als we door onze eigen elite niet elke zouden worden voorgelogen, dan zouden we ook veel minder vaak geconfronteerd worden met de leugens van moslims uit al die landen.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Dat klopt als een zwerende vinger…Er was zelfs het voorbeeld van iemand die zich aanbood met volgescheten pampers en een fopspeen in zijn mond..Hij viel door de mand….Hij had vergeten om zich te scheren !!

  Geliked door 3 people

 10. sjuad zegt:

  Op school voetbal tournooien hebben ouders het wel gezien hoor,, en zullen nog meer zien van die uit de kluiten gewassen kinderbijslag maffia.

  Like

 11. Heniusz zegt:

  En structureel controleren of de opgegeven leeftijd klopt is natuurlijk discriminatie, xenofobie, racisme…. De onzin, controle zou verplicht moeten zijn!

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Ja, ja: het is uiterst schadelijk voor al de kwetsbare jongere asielzoekers, nietwaar?!

  In der Debatte über die Bestimmung des Alters von jungen Migranten lässt Bundesgesundheitsminister Jens Spahn die Möglichkeit von Untersuchungen per Ultraschall prüfen. “Ich kann Ärzte verstehen, die zurückhaltend mit Röntgen sind, wenn sie das Alter von jungen Migranten bestimmen sollen”, sagte Spahn der in Bielefeld erscheinenden “Neuen Westfälischen”.

  https://www.n-tv.de/politik/Spahn-laesst-Alterstest-fuer-Fluechtlinge-pruefen-article20804238.html

  Like

 13. QENQ6 zegt:

  Dat (liegen) doen ze anders toch nooit….

  Like

 14. Mac zegt:

  Ik kom overdags bij dat asieltuig over de vloer. Neem maar van mij aan dat ze ALLEMAAL liegen maar wij zijn nu eenmaal een laf en slap volk en dat voelen andersdenkenden aan en maken daar tot in het extreme misbruik van helaas.

  Maak mij MP van NL en morgen gaan de grenzen dicht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s