Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”

screenshot_1005

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse vicekanselier Heinz-Christian Strache (FPÖ, foto) is geschokt over de jongste serie moorden op vrouwen in Oostenrijk. Een feit, dat volgens hem daarbij niet verzwegen zou mogen worden, zou zijn dat de daders vaak een migratieachtergrond gehad zouden hebben. “Daarom zou het helemaal fout zijn om hier te spreken van een toename van het geweld onder Oostenrijkers”, zei de chef van de FPÖ tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van zijn partij zaterdag in Wenen. Veelmeer zouden, aldus Strache, diegenen, die in 2015 de migratiegolf naar Oostenrijk “bejubeld” zouden hebben, medeverantwoordelijk zijn voor deze ontwikkeling.

politikstube

Wat betreft Strache zou het daarom goed en juist geweest zijn dat dit gestopt zou zijn door de regering ÖVP/FPÖ. “Ja, wij hebben deze onverantwoordelijke, illegale migratiegolf naar Oostenrijk sinds onze regeringsverantwoordelijkheid gestopt. Wij beschermen onze grenzen en zorgen ervoor dat procedures niet gerekt, maar snel verwerkt worden.”

Ook de SPÖ kreeg van Strache een veeg uit de pan. Hij geselde de “socialisten” voor zo´n beetje elke negatieve ontwikkeling in het verleden. De sfeer kwam er vooral goed in toen hij de partij van de ex-kanselier de verantwoording voor migratiebewegingen in het jaar 2015 toeschoof: “Oostenrijk zou zich veel bespaard hebben wanneer de SPÖ niet de grenzen voor iedereen in ons sociale stelsel geopend zou hebben. De SPÖ heeft deze schade aangericht en het is goed dat deze SPÖ niet werd herkozen. En het is goed wanneer deze SPÖ de komende 20 jaar niet meer in een regering komt.” (Bron: “Kurier”, 19001-2019).

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”

 1. Sjaak uit Dordt zegt:

  Juist, zo zachtjes aan worden die verantwoordelijk zijn voor deze ellende op het matje geroepen.
  Daarna volgen de straffen.

  Geliked door 3 people

 2. M. zegt:

  Die linkse bende en hun vernietigers van de Europese landen hebben geen idee wat er voor ze aan zit te komen en geen corruptie zal ze nog kunnen beschermen.
  Er gaan er duizenden achterover getrokken worden en alles wat ze hebben zal beslag op gelegd worden. Onrechtmatig en door zwendel verkregen.
  De verraders in alle lagen gaan in hun broek schijten van angst als ze beseffen dat ze niet meer boven de wet staan maar gewoon veroordeeld worden als de ordinaire georganiseerde criminelen die ze werkelijk zijn.

  Geliked door 3 people

 3. Bert zegt:

  Socialisme is al tegen de natie sinds 1850 (Bakoenin) dus wat anders kon je verwachten? Als je jezelf wilt handhaven als natie kun je maar een ding: nooit meer stemmen op socialisten, niet de rode, maar ook zeker niet de groene.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s