Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht

screenshot_1028

(Door: Berendien Tetelepta)

ARNHEM – De zonwering naar beneden, camera’s uit, geen toegang voor mannen en alleen badjuffen langs de kant: in zwembad Valkenhuizen kunnen vrouwen sinds september ‘halal zwemmen’. Oftewel: zwemmen zonder dat een man je ziet in badkleding. Niet naar de zin van de Arnhemse PVV omdat ‘een publieke voorziening als een zwembad voor segregerende en anti-emancipatoire zwemuren wordt ingezet’. 

De moslima’s die zondagmiddag bij Valkenhuizen zwemmen prijzen zich gelukkig. ,,Het is voor mij de enige mogelijkheid”, zegt een 28-jarige Hollandse uit Arnhem Presikhaaf. Toen ze zestien jaar was bekeerde ze zich tot de islam. ,,Nu kan ik met mijn kinderen zwemmen. Wel met bedekkende zwemkleding, want ook vrouwen mogen elkaar niet bloot zien. Maar daar is niet iedereen zo streng in als ik.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

59 reacties op Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht

 1. Stef zegt:

  Verschil moet er zijn.
  Waar zijn die linkse vrije vrouwen nou? Die zo graag in Marocco of Tunesie in d,r blootje geil liggen te zijn op het strand.?

  Geliked door 3 people

 2. Ruud zegt:

  Nederland 2019; te schandalig voor woorden. Integratie volkomen mislukking. Wie zijnde schuldigen! CDA, PvdA, D66, VVD………………Afstraffen deze gekken!

  Geliked door 5 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou als ik zo in mijn buurt de gemiddelde moslima zie lopen ben ik ook helemaal niet nieuwsgierig hoe die er met of zonder badpak/bikini uitzien.
  Ze kunnen er beter bordjes bij zetten;
  “Het naar binnen gluren kan ernstige gevolgen voor uw libido hebben”.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Als ik uit principe niet door een moslima met hoofddoek geholpen wil worden is het racisme.
  Wanneer een moslima geen mannelijke verpleger, dokter, fysiotherapeut of halal zwemmen, dan hoort het bij hun cultuur…. kan iemand het verschil uitleggen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Uiteraard gun ik die moslima’s een preuts zwemfeestje onder mekaar. Maar, daar moet natuurlijk wel iets tegenover staan voor ons. Ik stel voor, dat het zwembad Valkenhuizen nu ook de eigen bevolking tegemoet gaat komen. Wat zou u zeggen van gemengd naaktzwemmen, uitsluitend voor autochtonen en met open zonweringen. We zijn per slot van rekening vrijgevochten Nederlanders, zonder enge inhibities.

  Geliked door 1 persoon

 6. RottenPikwick! zegt:

  ************ Stem ZE Weg *************** (en wie betaalt deze ACHTERLIJKHEID????)

  Geliked door 1 persoon

 7. Ronald B zegt:

  Dat krijg je met een moslimburgemeester…..

  Geliked door 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Wat een treurnis hebben ze ons toch geladen…

  Geliked door 1 persoon

 9. shimoneliezer zegt:

  Intergreren en diversiteit wil zeggen dat men met verschillende geloven en achtergronden met elkaar kan leven in respect en acceptatie. Is er geen respect voor het “gastland” (en soms voel ik me als jood wiens binnenkomst al zo’n 400 jaar geleden was, toch nog gast en zeker niet alleen door “de nieuwe gasten” die wel heel ver kunnen gaan), dan moet je vertrekken. Geldt voor iedereen die de wetgeving niet respecteert. Het doorgedlagen feminisme propagandeert een eenheidsworst. Helaas vallen velen ervoor. Kunnen vrouwen eindelijk zonder geile blikken zwemmen (en dat gebeurde voor 1970 ook), wordt het ze weer al niet gegund. 100% mee eens het tuig uit de zwembaden of stranden te weren.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Ze pikken steeds meer publiek domein in, er komen ook steeds meer moslims bij door het slappe asielbeleid en hielenlikker van de EU Rutte.
  Wij willen toch zogenaamd een mooie wereld nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen, een volstrekt waanzinnige gedachte als je wel milieu-eisen stelt maar geen eisen aan de islam die ons naar het leven staat.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  ,,Het is voor mij de enige mogelijkheid”, zegt een 28-jarige Hollandse uit Arnhem Presikhaaf. Toen ze zestien jaar was bekeerde ze zich tot de Islam

  Had je maar geen mohammedaanse moeten worden, domme muts!
  Je hebt jezelf hiermee van alles ontzegd.

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Alleen de uitkeringen hoeven niet halal te zijn. Voor de rest alles volgens sharia. Geld stinkt immers niet. Het geld van de kuffar schijnt de moslim heel gelukkig te maken. De P.v.d.A. grootste veroorzaker van deze apartheid wil aan een come back werken aldus hun jongstleden gehouden congres in ‘s-Hertogenbosch. Dit willen ze bereiken met meer aandacht voor woningbouw. Iets in me zegt dat er ook halal woningen toebehoren. Halal woningen zijn woningen waarin de scheiding tussen mannen en vrouwen bouwkundig mogelijk wordt gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

  • QENQ6 zegt:

   Bij moskee-plannen in Gouda (die niet zijn doorgegaan) was er zelfs al een muur gepland in de bouw: meisjes en jongens mogen elkaar niet te goed zien, zoals u weet.
   Zeg niet dat het niet waar is, zong Frank Boeijen.

   Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  En ja hoor zwembad Valkenhuizen in Arnhem kruipt voor de islam, wat een dhimmitude gedrag om misselijk van te worden. Gemeente stop per direct de subsidie voor dit zwembad !!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Vrumt zegt:

  Als dit de dezelfde vrouwen zijn die in een boerka lopen, dan hoef ik dit niet te zien.
  Vaak zijn het moddervette vrouwen zo breed als mijn garagedeur.
  Pech voor het zwembad is… voor dat ze er in springen, er eest 1000 liter water uit gepompt moet worden want anders stroomt het over.

  Geliked door 2 people

 15. boorzalf zegt:

  Ik hoop dat ze flink wat gloor er in gemietert hebben, om die dikke fatsige fatima’s te ontsmetten.
  En wat is de volgende stap? Apart openbaar vervoer?🤬

  Geliked door 2 people

 16. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  het water in, de lui-hui-ke-hen dicht
  vooruit met blinde crawl… 😛
  .

  Like

 17. Pistolen-Paultje zegt:

  Wordt al jaren in Amsterdam e.o. gedaan…..

  Geliked door 1 persoon

 18. delamontagne zegt:

  Geliked door 4 people

 19. Johan zegt:

  Hopelijk verzuipen ze.

  Geliked door 1 persoon

 20. Aegolius cs zegt:

  Verder lezen: De Gelderlander; neen geen cookies!
  Maar gelukkig dat die Nederlandse blij kan zijn.

  Geliked door 1 persoon

 21. Cathja zegt:

  Er komen nog wel meer ‘voorzieningen’ voor moslima’s aan hoor. Ze zijn bijzonder creatief in het bedenken van leuke dingen voor vrouwen waarbij mannen ongewenst zijn.
  Wacht maar af. Moslims leven in een parallelle samenleving, en wij Nederlanders hebben dit maar te accepteren.

  Uit protest zou ik een zwembad mijden als die zwemmen voor moslima’s zou introduceren.

  Geliked door 2 people

 22. Harrie Vaes zegt:

  Lang leve onze bananenrepubliek.
  Nederland is verworden tot een afgesloten inrichting.

  Geliked door 1 persoon

 23. ruud beijer zegt:

  Verzuip maar.

  Geliked door 1 persoon

 24. Krater zegt:

  Met huidige bevolkingsgroei van moslims zullen dit soort halal-maatregelen alleen maar toenemen. Als dit eenmaal in 50 steden zo is, kraait geen haan meer daarnaar. Ben je n gekkie als je er nog over begint. ‘Dit hoort bij Nederland’, zul je steeds vaker horen. De islam hoort bij Nederland. En blijft groeien. Er is simpelweg niks tegen te doen. Zelfs niet iets extreems als n burgeroorlog. Want dan kiest links Nederland partij voor de islam. Plus het nationale leger. Plus het gegeven dat moslims willen sterven voor hun geloof en dus n guerilla oorlog kunnen beginnen. Dus er is eenvoudigweg niks tegen te doen. Het hele politieke klimaat is pro rechten van de mens. Verhuizen, er bij neerleggen of kritische berichten posten op het internet is het enige wat je mijns insziens kan doen. Triest.

  Geliked door 2 people

 25. Klaas zegt:

  Like

 26. jaaap zegt:

  Koop een eigen zwembad moslima. en laat ons eigen doen wat wij al honderden jaren doen zwemmen in je zwemkleding.

  Geliked door 1 persoon

  • shimoneliezer zegt:

   Het Noorderbad in Utrecht had tot in de jaren ‘60 twee gescheiden baden hoor. Dikke betonnen wand ertussen.

   Geliked door 1 persoon

   • Krater zegt:

    In katholiek Brabant waren er ook tot in de jaren 60 zwembaden met n mannen en vrouwenkant. Toch was die situatie wel degelijk anders. Katholieke vrouwen moesten idd nog hun laatste rechten verkrijgen, maar van onderdrukking of religieus fanatisme binnen n machocultuur was geen sprake van. Het was meer preutsheid. En ongelooflijk blij dat die muren eind jaren 60 werden afgebroken. De benauwdheid van de decennia ervoor hebben we niet voor niets van ons afgeworpen. Nieuwe groepen hebben wat mij betreft 2 keuzes. Of onze waarden en normen accepteren of ophoepelen. Geen parallele samenleving. Laat geen mensen meer binnen waarvan je weet dat ze onze verworvenheden weer naar beneden trekken. Lafaards die zwembaden. Zogenaamd vrouwenuurtje. Iedereen weet dat het in de praktijk voor moslima’s wordt gedaan. Een gebaar van toegeven. Dat gaat nooit werken. De islam maakt er misbruik van om hun primitieve denkwijzes verder te verspreiden

    Geliked door 1 persoon

 27. Steven zegt:

  Probeer maar eens een zwembad te openen voor ALLEEN Blanke of GEEN moslim vrouwen… dan staat het LINKSE tuig meteen weer bij de discriminatie-rechter!!
  Maar nu hoor je niemand over ‘uitsluiting’

  Geliked door 3 people

  • shimoneliezer zegt:

   De eigenlijke factor is mannen-vrouwen vanwege gender issues. Het is dan ook een vrouwen uurtje en niet specifiek moslimvrouwenuurtje.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Nou, dat zeg je nou wel.. maar wat zal er gebeuren als een Ingrid met zwempak of bikini tussen de boerkini’s het water in duikt… of een hele club Ingrid’s?
    Ga er dan maar vanuit dat er geklaagd gaat worden om die Ingrid’s uit het zwembad te houden tijdens de het mossel-vrouwen uurtje…
    En reken maar dat het geklaag ook tot actie van het zwembad zal leiden naar Ingrid!

    Geliked door 1 persoon

 28. paulzwueste zegt:

  Totale overgave aan de islam!

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   paulzwueste
   Nou, nou, nou .
   Iets te fors aangezet !
   Het gaat hier om een zwembad in een plaats waar ik niet dood zou willen worden aangetroffen. ( ook overdreven natuurlijk )

   Like

 29. RottenPikwick! zegt:

  Deze ACHTERLIJKHEID / “VERRIJKING” heeft ons al zo’n 500 M I L J A R D gekost! Dit wordt angstvallig verzwegen om Henk en Ingrid Sufkut niet te storen in hun ‘DitGaatNooitVoorbijDroom’. Maar op een dag…………..

  Geliked door 1 persoon

 30. Yvonne zegt:

  Ik hou van zwemmen maar ik wil alleen in het water zonder anderen, kan dat?

  Geliked door 1 persoon

 31. Peter zegt:

  Je zou het ook als een bescherming kunnen zien voor de gewone man.
  Het aanschouwen van moddervette moslima’s met schaamhaar dat onder het badpak tevoorschijn komt is niet bepaald lustverhogend.

  Geliked door 1 persoon

 32. Cleo zegt:

  En maar doordrammen met halal-achterlijkheden, kopvodden en nog meer islamitische waanideeën; niks integreren, niks aanpassen aan het gastland, weggegooid al die miljarden belastinggeld aan nutteloze linkse integratie-projecten!
  Islam wil overheersen: Nederland wordt wakker!

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Helaas we zijn al te laat. We krijgen al die mensen nooit meer weg. De meeste blijven hun hele leven parasiteren op ons. Ze gaan nooit meer weg en er komen er ieder jaar meer dan honderdtien duizend bij die allemaal onze welvaart opfreten zodat er niets overblijft voor onze kleinkinderen. 80 zetels voor de PVV en overmorgen gaan de eerste boten stampend vol asielparasieten onze haven verlaten op weg terug naar het land waar alla woont .

   Like

 33. jack black zegt:

  Ik zou die ruiten volplakken met PVV Stickers !

  Geliked door 2 people

 34. Giny zegt:

  Kom op heren, net voor sluitingstijd allemaal in zwembroek bij de uitgang van het zwembad gaan staan!

  Geliked door 2 people

 35. leefbarbaar zegt:

  Dus zwemmen zonder hinderlijke kutmarokkanen is alleen voorbehouden aan hun moeders en zusters?
  Herstel de grenzen en laat ze lekker in het buitenland zwemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s