Waardige treurmars voor Manuela K. in Wiener Neustadt

screenshot_1037

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer een week geleden werd het lijk van Manuela K., een pas 16-jarige meisje, in een park in Wiener Neustadt gevonden. De dringend verdachte, die eerst een bekentenis aflegde, dat later echter werd herroepen door zijn advocaat, is de al wegens andere delicten veroordeelde Syrische ex-vriend van Manuela, tegen wie door haar al eerder aangifte werd gedaan. Hij behield zijn asielstatus, omdat men deze volgens de huidige wet pas bij een misdaad (waarop een straf van 3 jaar staat) kwijt kan raken.

mitteleuropa

Na de scheiding, de relatie zou op grond van de instelling van de Syriër (geen rokken, contact met vrienden afbreken) veeleer een lijdensweg geweest kunnen zijn, stalkte de zogenaamd 19-jarige Syriër (zijn leeftijd wordt nu op grond van enorme twijfel medisch vastgesteld) zijn slachtoffer. Ook vorige week zaterdag zou Yazan, aldus de naam van de Syriër, zijn ex-vriendin hebben opgewacht. De zaak is nog niet volledig opgehelderd. Manuela is vermoedelijk om 06.00 uur uit de binnenstad vertrokken en met Yazan met een taxi zijn weggereden. ´s Morgens vroeg werd haar lijk in het park gevonden. De “asielzoeker” vluchtte naar Wenen en werd daar door de politie opgepakt.

Samen met privépersonen uit Wiener Neustadt organiseerden wij gisteren een zee van kaarsen voor het vermoorde meisje. Enerzijds om haar in herinnering te houden respectievelijk het leed van de familie enigszins te verzachten. Anderzijds moest er echter ook een signaal afgegeven worden tegen de actuele wetssituatie. “HOEVEEL NOG? – VOOR ALTIJD ONVERGETEN” stond er daarom op ons banier vooraan de treurmars geschreven.

Er kwamen ongeveer 700 mensen om een vreedzaam signaal af te geven. Ondanks de grote menigte vond er geen enkel incident plaats. Volgens getuigen zouden er slechts twee provocateurs van buitenlandse herkomst zijn geweest (van wie eentje vermoedelijk de rechterhand omhoog deed en daarna snel vertrok, de ander zou vanaf enkele meters afstand “Allahu Akbar” geschreeuwd hebben). Na een treurmars kwam de treurende menigte bij de Mariazuil op het centrale plein bijeen, waar twee toespraken werden gehouden.

Daarna werden er behalve handtekeningen voor ons parlementaire burgerinitiatief om de wet te wijzigen wat betreft vergrijpen/misdaden, vooral talrijke financiële schenkingen ingezameld voor de familie. Na de manifestatie werd het verzamelde geld aan de familie overhandigd, die zich bij iedereen hartelijk voor de deelneming en hulp bedankte. Wij willen bij dezen nogmaals onze diepste deelneming betuigen met dit slechts zwaar te verkroppen verlies. Ook willen we iedereen bedanken voor hun solidariteit met deze familie.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waardige treurmars voor Manuela K. in Wiener Neustadt

 1. Stop met jullie kaarsjes en optochten….grijp de rieken en de spuitbusjes verdomme…..Oja, wij mogen weer wapens in huis hebben,helaas nu niet meer te betalen voor pensionados.De socialisten probeerden ze ons af te pakken…ook ik trapte er in.,want geen amminutie.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   PEPER is toch,eventueel …
   …’voor gebruik in de huishouding !?’. OOK in zakjes verkrijgbaar!? …….aan rondlopen met kaarsen, ( heeft geen zin). daar zullen de moslems heus wel om lachen, ( om die ‘ongelovigen’, dhimmi’s).

   Like

 2. roove256 zegt:

  Het is heel erg voor die familie maar wie het moeras inloopt loopt de kans er in ten onder te gaan.

  Like

 3. Steven zegt:

  Er zullen er vast nog wel duizenden volgen. Enerzijds omdat de westerse jeugd (meisjes) meer opheeft met een allochtoon als vriendje, anderzijds omdat de EU die asielwaanzin gewoon door laat gaan (hoe hard u ook demonstreert) om u ten einde te vervangen voor het gespuis wat men zo aanhangt. (niemand snapt die volksvervanging dan ook)

  Geliked door 3 people

  • ieznogoedh zegt:

   Juist, en met die gutmenschelijke meisjes kan ik weinig medelijden hebben. Wie kiest voor ‘vrede’ zal ellende oogsten.
   De ouders van die simpele meisjes hebben hun dochters niet goed opgevoed. Een verstandige ouder stampt het in die hersentjes dat ze zich verre moeten houden van alles wat mislim is.

   Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Weer een moord gepleegd door een “goudklompje” en het zal de laatste niet zijn ! Nooit gelezen of gehoord dat een imam of iets dergelijks openlijk zijn medeleven betuigd…Ik veronderstel dat zij daarvoor te laf zijn…..want tenslotte het was maar een ongelovig meisje en bovendien wat gaan zijn collega’s wel denken…bende krapuleuze moordlustige onozelaars !

  Geliked door 1 persoon

 5. dutchess zegt:

  Ex vriendje is de dader. Hoe dom moet je zijn om het aan te leggen met een mossel. Nooit zijn die te vertrouwen en nooit kom je daar nog vanaf. Domme kinderen, hebben die ouders nooit gewaarschuwd? Waarmee deze moord nooit goedgepraat mag worden.

  Like

 6. Bert zegt:

  Harbers: humanitaire …eh … eh… overwegingen
  Hij komt niet uit zijn woorden omdat hij weet dat alles een grote leugen is. Fritsma geeft terecht aan dat de regering meewerkt aan een criminele organisatie die opereert vanuit Amsterdam.

  Like

 7. jannes zegt:

  “Syrische ex-vriend” Kunnen ze deze zinloze uiting van respect niet beter reserveren voor mensen die er niet zelf voor gekozen hebben?

  Like

 8. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Een spuitbusje haarlak werkt ook heel goed. Neem dan wel ultra strong.

  Like

 9. Lee zegt:

  Ex vriend… Tja, geen medelijden mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s