Alweer een mes-moord: Oostenrijk verzinkt in bloed

screenshot_9

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Bloederig begin van het jaar in Oostenrijk. Voor de vijfde keer op rij werd een vrouw in Oostenrijk het slachtoffer van een geweldsmisdrijf. Deze keer heeft een Macedoniër toegestoken.

journalistenwatch

“Zoals de politie in een persbericht meedeelt, stak een 36-jarige Macedonische staatsburger op de parkeerplaats van een levensmiddelenwinkel in Tulln meerdere keren in op zijn 32-jarige vrouw”, schreef “Tag24” gisteren online. Volgens informatie van de krant bracht de dader haar zulke grote wonden in de hals toe, dat zij onmiddellijk na de aanval nog op de plaats delict overleed.

De dader kon korte tijd later door de politie gearresteerd worden. De recherche van Neder-Oostenrijk zou een onderzoek zijn gestart.

Al op 15 januari werd op het hoofdstation van Wenen onder gelijksoortige omstandigheden een vrouw vermoord. Volgens een bericht van de “Wochenblick” ging het bij de messentrekker om een 21-jarige Ethiopiër. Het 25-jarige slachtoffer zou de zuster van de dader zijn.

Het slachtoffer overleed, net zoals in Tulln, nog op de plaats delict. De dader kon gearresteerd worden. Diezelfde week vond er in Attnang-Puchheim in Opper-Oostenrijk een “bloedige relatiedaad” plaats. Een 31-jarige Kosovaar uit het district Gmunden viel zijn van hem geschieden levende vrouw aan met een mes, wilde haar doden en diende haar meerdere steekwonden toe.

Amstetten, Krumbach, Wiener Neustadt, Wenen, Tulln

Een andere moord vond plaats in Amstetten. Daar werd een 40-jarige door haar man met 38 messteken regelrecht afgeslacht, slechts een dag later werd een 50-jarige vrouw in de gemeente Krumbach vermoord – eveneens met een mes. De verdachten zitten in de gevangenis. In een park in Wiener Neustadt werd het lijk van een 16 jaar oud meisje gevonden. De vermoedelijke dader is de 19-jarige Syriër Yazan A. Zoals zo vaak zijn ook de politie en justitie medeschuldig aan de moord, want ondanks twee veroordelingen wegens het toedienen van lichamelijk letsel en andere delicten mocht de Syriër in Oostenrijk blijven. (Bron).

Slotsom: het migrantengeweld is ook in Oostenrijk met sprongen gestegen. Maar anders dan in Duitsland proberen de media de zaken niet mooi te praten, en vallen zij ook de politici niet in de rug aan die in zulke gevallen een harde aanpak eisen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Alweer een mes-moord: Oostenrijk verzinkt in bloed

 1. Tineke zegt:

  Dat doen ze daar dan beter dan hier.
  Hier zijn het allemaal verwarde mannen,met psychische problemen.
  Over transparantie gesproken.
  Het zijn gewoon koelbloedige moordenaars,die weg komen met een taakstraf vanwege………
  juist,hun psychische problemen.

  En iedereen trapt er in.

  Geliked door 1 persoon

  • Mary zegt:

   Rutte en Co, Juncker, Timmermans, Verhofstadt etc.etc. (en hun socialistische=communistische stemvee) zijn de verwarde mannen met psychische problemen die het continent overspoelen met dood en verderf, die maken het allemaal mogelijk dat dit in het westen kan gebeuren!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Hoe zit het eigenlijk met DE aparte aanleg van een spoorlijn, vanaf het ‘glaspaleis’, opdat … de ALDAAR verblijvenden, ‘NA. GEDANE. ARBEID’, …beschermd, via deze extra spoorlijn, naar hun riante domiciles, huiswaarts kunnen. keren

    Like

  • Claudia M. zegt:

   Ze, in dit geval het AD hebben nu een nieuwe…, het tuig wat die jongen in Spijkenisse volledig in elkaar hebben geslagen, waren – je gelooft het echt niet – “figuranten”. Waar ze het [zware censuur] vandaan halen mag Joost weten, maar het grote downplayen is weer begonnen.

   Zo mogen we ook nog lezen dat het zulke lieve jongens waren…

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   In Oostenrijk kunnen de messtekers ‘ TOCH. LICHT. . VERDWALEN’!! en zodoende …’JAMMER GENOEG’!…..in een ‘spelonk’ ……vallen,:!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Waarom komen daar de ‘incidenten’ wél in het nieuws en in de overige lidstaten nog niet, en de nationaliteit van de verwarden er zo expliciet bij vermelden, of zijn wij al zo gedeprogrammeerd dat wij de harde waarheid niet meer kunnen herkennen, of mogen herkennen?
  De angst regeert, en de waarheid word genegeerd……de eensgezindheid en het sentiment moeten worden beschermd, al moeten ze ervoor liegen en bedriegen..

  Like

  • Henk.V zegt:

   Omdat in Oostenrijk de politiek zeer incorrecte ÖVP een machtsfactor van grote betekenis is geworden, Hovawarth.
   Wanneer in Nederland werkelijk niemand meer de mening van de PVV zou kunnen negeren, omdat die partij na een enorme verkiezingsoverwinning veruit de grootste zou zijn geworden, dan zouden wij ogenblikkelijk zien dat in de verslaggeving van incidenten de pers was teruggekeerd naar veel meer openheid. Onder invloed van politiek correct zijn de media namelijk verworden tot propaganda slaven die verkondigen wat de overheid wil.

   Geliked door 4 people

   • Lucie zegt:

    En mede met de hulp van de regeringspartij FPÖ van Strache,die een zeer goede politicus is.
    Natuurlijk wordt hij voortdurend door de SPÖ uitgemaakt voor extreemrechts,maar steeds meer Oostenrijkers zien dat die linkse SPÖ liegt en bedriegt.
    De huidige regering wordt al door twee derde van de bevolking zeer gewaardeerd.

    Like

 3. henk zegt:

  Barbaarse manier van denken, als we een meningsverschil of ruzie hebben trekken we een mes en vechten we het uit.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Barbaars? Je moet toch je ‘eer’ verdedigen?
   Elke dag weer voel ik zo verrijkt. Ik vraag me wel af waarom ik niet ben uitgenodigd voor het feest in Davos, en met mij veel, heel veel anderen.
   Als ik de diverse politici moet geloven behoor ik na zoveel verrijking tot de rijksten der aarde.

   Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  De islam zet aan tot dit soort geweldsdaden. Nu zijn het een aantal gruwelijke moorden in Oostenrijk. Het is echter een storm van bloeddorstige uitingen van geloofsdaden. Dat speelt zich af in de hele wereld. Dat kunnen we niet bestrijden door gelijksoortig geweld waar velen toe geneigd zullen zijn. De islam moet hiervoor verantwoordelijk gehouden worden.
  Er moet opgetreden worden tegen degenen die deze barbaren op de Europese bevolking los hebben gelaten.
  De Europese Commissie en de regeringen van de diverse betrokken landen. Hun desastreus toelatingsbeleid werd en wordt gedekt door linkse en Christelijke partijen. De laatsten heulen met de linksen mee.
  Het is helaas niet anders maar onze kracht beperkt zich tot het woord. Via voornamelijk het internet moeten we de druk opvoeren om de regeringen ter verantwoording te roepen en aan te dringen op het uit onze samenleving verwijderen van deze woestijnratten.

  Like

 5. Lucie zegt:

  Dit zijn allemaal genode gasten van merkel en co.
  Dat wijf heeft wat aangericht in Europa,hopelijk zal ze eens boeten voor haar idioterie.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Kofi Anan zei ooit; Geweld tegen vrouwen is misschien wel de meest schandelijke schending van de mensenrechten, en het is misschien wel de meest voorkomende. Het kent geen grenzen van geografie, cultuur of rijkdom. Zolang dit zo doorgaat, kunnen we niet beweren echte vooruitgang te boeken in de richting van gelijkheid, ontwikkeling en vrede…..al twee decennia een schrikbarende ontwikkeling waar geen enkele antwoord op is gekomen of verbetering heeft plaatsgevonden.

  Like

 7. Steven zegt:

  DIVERSITY OR ELSE…….

  Like

 8. Als je de grenzen open voor barbarij dan vindt je dat uiteindelijk ook binnen je grenzen. Het had een reden dat kastelenen steden ommmuurd en natiestaten duidelijk zichtbaar en controleerbaar begrensd waren. Kennelijk heeft die reden niet opgehouden te bestaan en nu de verdediging en waakzaamheid veronachtzaamd wordtt vanuit politieke ideologie komen de rekeningen daarvan bij gewone burgers terecht. Die kunnen daar wat aan doen door zittende politieke kartels weg te stemmen om heel ander politiek beleid bewerkt te krijgen. En niet alleen dat, zij zullen actief moeten gaan werken aan bewustmaking onder familie, vrienden en bekenden om met succes massale electorale voorkeursverandering bij de massa bewerkt te krijgen nu ook de massamedia er geen blijk van geeft de burgers ter zake te willen voorlichten.

  De beevolkings- en cultuurvervanging kan omgekeerd worden als maar voldoende burgers ervan doordrongen zijn dat er politiek niets verandert als men op geijkte partijen met geijkte belangen en daarvor staande lobbyisten blijft stemmen. De zaak laten betijen leidt uitindelijk tot burgeroorlog om het bestaan want nergens heeft opgedrongen diversiteit en daarbij meekomende onaanspreekbaarhei en loyaliteitskwesties geleid tot stabiele systemen en een zorgzame samenleving. Veeleer leidde het tot segregatie, een strijd om het bestaan, afrekeningen over en weer en oplopende kosten van groeiende solidariteitsovervraging.Een maatschappij heeft tenslote geen oneindige opnamecapaciteit.

  Een blik op Zimbabwe, Zuid-Afrika en Libanon leert ons precies waar het in Europa bij de huidige demografische koers te leidt. Dat het beschaafd anders kan bewijzen Hongaarse en Poole politiek. Daar zijn geen Merkelblokken op festivals, marken en culturele gebeurtenissen nodig. Daar is geen religieus gelegitimeerd geweld geimporteerd. Daar vind geen door labbekakkerig beleid gefaciliteerde structureel geworden solidariteitsovervraging plaats. Neem daarom je eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid door mensen in je leefomgeving zelf te laten nadenken over wat zij met hun politieke mandaat doen en hoe dat uitwerkt.

  Geliked door 2 people

 9. Henk.V zegt:

  Het wordt zo langzamerhand de hoogste tijd dat wij alle politiek correcte overheden in de EU niet meer zien als gewoon misleide autoriteiten, maar als tot dictatuur neigende lieden die bij hun volle verstand plannen hebben ontwikkeld die volkomen ingaan tegen de belangen van het volk dat hen ooit koos.
  Voor de leiding van de EU geldt zelfs dat de leden van de Commissie helemaal NIET door het volk zijn gekozen. Deze mensen zijn op aanwijzing van bijvoorbeeld de Bilderberg organisatie benoemd. Het volk had daarin geen enkele stem. Het karakter van de EU heb ik vaak geprobeerd precies te omschrijven, omdat wij de taak hebben mensen voor te lichten over wat de EU feitelijk is, wat die beoogt en wat die -op grond daarvan- in de praktijk brengt.

  Wij weten nu dat deze op macht beluste lieden NIET het belang van de gewone burgers van de lidstaten op het oog hebben, maar een aan een project werken dat in fasen wordt uitgevoerd. Het EU plan beoogt in eerste instantie dat alle lidstaten van deze levensgevaarlijke, antichristelijke organisatie van hun zelfbeschikkingsrecht en eigen karakter worden ontdaan en onder toezicht van ”Brussel” komen te staan.
  Dit plan zal zo onopvallend mogelijk worden uitgevoerd, zonder dat aan de burgers van de lidstaten enige vorm van inspraak wordt gegund. Geen enkel land zal recht op zelfbestuur hebben. Over opgebouwde pensioenen , productie- en geldmiddelen en interne bestuurszaken zal een land geen controle meer hebben.Alle wetten worden vanuit ”Europa” dwingend opgelegd. Protesteren daartegen heeft geen zin.
  De EU staat voor ongebreidelde dictatuur die zich het liefste presenteert als hoeder van de cultuur en democratie. In werkelijk ontmantelt de EU alles wat wij onder eigen karakter van een land verstaan.

  Wat nazi Duitsland voor ogen stond voert de EU in alle rust onopvallend en ongehinderd uit.
  De collaboratie van de regeringen en volksvertegenwoordigingen van de meeste lidstaten is ronduit griezelig. Ook het huidige kabinet Rutte werkt volledig mee aan de afbraak van Nederland. En ondertussen slaapt het grote publiek rustig verder..

  Landen als Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen ( de Visegrad landen) zijn wakker geworden en willen baas blijven in eigen land. Ook in Italië ontstaat een gezond nationaal bewustzijn. Gelukkig maar.!
  Wij zijn steeds door ”Europa” op het verkeerde been gezet : Europa ”was voor ons”, voor onze welvaart, voor onze vrede, voor de bescherming van onze democratie.

  Het sprookje van de ‘positieve ”intentie kon lange tijd in stand worden gehouden totdat Bondskanselier Merkel met haar besluit kwam om onbeperkte aantallen miljoenen ”vluchtelingen” uit het Midden Oosten en Afrika naar Europa te halen ( ”Ohne Obergenze”)
  Merkel vertelde in eerste instantie niet dat ALLE LANDEN een deel van de mensen zou opnemen die door HAAR persoonlijk waren uitgenodigd.

  Aan dat besluit waren bezoeken van Merkel aan Afrika vooraf gegaan..
  Die bezoeken hadden ook onverantwoorde vluchtelingen Akkoord van Marrakesh tot gevolg.
  In de opstelling van de tekst daarvan had zij veel inspraak.
  Het beleid van bondskanselier is buitengewoon schadelijk voor ons continent en het karakter van onze westerse cultuur.

  ”Hulp aan mensen in nood” is nu een blijvend kernpunt geworden van de EU. De EU belijdt de theorie van onverbrekelijke verbondenheid met Afrika. KIJK EENS AAN!
  De gedachte aan mensen in nood is nu vervangen door het algemene begrip migranten die het recht hebben om hier te komen. In welk land is aan de bevolking gevraagd of die instemde met deze gastvrijheid zonder weerga???

  Eerst heette het dat de EU voor ons mensen in Europa was bedoeld.Sinds 1975 was door het verdrag van Straatsburg de islamitische Arabische wereld met ons verbonden en nu hoort Afrika daar ook al bij.
  De ware plannen van de EU kun je samenvatten als ONGEBREIDELDE EXPANSIEDRIFT en GROOTHEIDSWAANZIN. Volgens EU Commissielid Mogherini mikt de EU op een rijk van zo’n 800 miljoen mensen..
  In het EU rijk moet vrede heersen tussen alle groeperingen en alle religies, die door de EU als gelijkwaardig zijn benoemd. Dissonanten, zoals slachtpartijen door moordzuchtige migranten moet men niet teveel belichten. Daar worden de mensen onrustig van.
  In Merkels thuisland loopt de pers gewillig aan haar leiband.

  Wie van deze waanzin zwaar de dupe worden weten wij inmiddels. De grootse vijand van Europa blijkt de EU te zijn.
  Wie in vrede wil leven in een gezond geestelijk klimaat die moet opkomen voor het zelfbeschikkingsrecht van het land waarin men woont.
  Deze EU moet absoluut totaal worden ontmanteld.
  Alleen een verbond van vrije, bevriende ,zelfstandige landen garandeert een gezonde toekomst.

  Geliked door 3 people

 10. Elisah zegt:

  Afschuwelijk bericht uit Duitsland,
  https://www.journalistenwatch.com/2019/01/22/noch-bus-maedchen/

  Noch immer nicht bunt genug? Bus überrollt 17-jähriges Mädchen nachdem sie von Flüchtling attackiert wurde
  Nog steeds niet bont genoeg?
  Meisje vlucht voor belager de bus in, wordt door de aanvaller aan haar haren weer naar buiten getrokken en blijft onder de rijdende bus.

  NRW/Minden – Eine 17-jährige Schülerin wurde am Samstagabend von einem Bus überrollt und schwer verletzt. Das Mädchen versuchte einem 22-jährigen Afghanen zu entkommen, der sie wiederholt bedrängte. Beim Versuch, in einen gerade anfahrenden Linienbus zu flüchten, wurde sie vom Täter an den Haaren aus dem Bus gezerrt, stürzte auf die Fahrbahn und wurde vom Bus überrollt. Das Mädchen wurde schwer verletzt in ein Krankenhaus eingeliefert.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Om dan maar even in politie correcte termen te blijven. Voor deze sub humanen is maar een oplossing, een collectieve postnatale abortus.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  En laat me raden……alle daders zijn zeker moslims ?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Nog even en we kunnen niet meer zonder steek/kogelwerend vest de straat op !

  Like

 14. M. zegt:

  U van de vrede houdt toch zo van dood en verderf?
  Dan gaat u op uw wenken bediend worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s