Asieladvocaten zijn NSB´ers

screenshot_1041

(Door: Ebru Umar)

Over de rug van de belastingbetaler (Hierrr met die klimaatcenten!) (O nee, toch niet! #VVD) en asielkindertjes (RAUS!) (O nee, toch niet! #CDA), hebben Rutte en co de aftrap voor de verkiezingsretoriek gegeven. En Nederlandse media doen keurig wat van ze verwacht wordt: de propaganda verspreiden. Ondertussen worden Nederlandse kinderen uitgezet naar een land waar ze nog nooit geweest zijn, en simpelweg niet horen.

Asielouders zijn fout, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar dat onze asielwet nóg fouter is, is zo klaar als een klontje. Mensen die hier niet horen, moet je meteen uitzetten. Daar hoef je geen gezinsvorming voor af te wachten. Mensen die hier niet horen en toch mogen blijven in afwachting van hun procedure, moet je verplicht steriliseren. Mensen die hier niet horen en toch zwanger raken, dienen onmiddellijk uitgezet te worden.

Lees verder>>>
metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, gezond realisme, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Asieladvocaten zijn NSB´ers

 1. Tineke zegt:

  Kijk,dit zijn pas teksten.

  Ebru is een geweldige columnist!

  Mooie reclame ook voor de PVV en FVD.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het systeem deugt niet, het totale waanzin dat je een uitzetting jaren en jaren kan rekken en dit soort advocaten helpen er graag aan mee !!
  Nee is Nee, dus oprotten geblazen !

  Like

 3. Republikein zegt:

  Dat wisten wij al hoor, Ebru, dat zijn de mazen in de wet, knappe koppen lopen binnen dankzij de mazen, idem bij belastingontwijking.
  Enfin, vaarwel Nederland!

  Like

 4. Johan zegt:

  De politiek probeert al jaren om de procedures tot uitzetting te versnellen.
  Op de een of andere manier lukt dat maar niet.
  U weet wel, die asieladvocaten die een handig bezwaarschrift weten in te dienen. Of halsstarrige ‘donor-landen’, die weigeren om hun onderdanen terug te nemen. (Het is immers hun verdienmodel, ‘migranten’ sturen jaarlijks miljarden naar het thuisland).
  Of ‘migranten’ verdwijnen gewoon, duiken dus de illegaliteit in.
  Zomaar een paar redenen opgenoemd hier.

  Er zijn ongetwijfeld nog veel meer redenen, waarom het niet wil vlotten met uitzetten.
  Italië bijvoorbeeld heeft nu een rechtse regering die bij haar aantreden met veel bombarie aankondigde om tienduizenden illegale asielzoekers uit te gaan zetten. Daar is ook nog niks van terecht gekomen, hoewel ze heel hard hun best doen.
  Nu kun je in Nederland wel weer tegen het systeem aan gaan schoppen, maar ook dat helpt blijkbaar niet. Het blijft een weerbarstige materie.
  Dus die kinderen zijn de klos, maar is dat nou echt zo ernstig ? Kinderen zijn flexibel, veel flexibeler dan hun ouders. Die kinderen redden zich heus wel in een ‘nieuw’ land.
  Iedereen en met name de asiel-industrie, doet alsof de wereld vergaat, wanneer er een kind uitgezet wordt. Dat is gewoon onzin.

  Geliked door 4 people

 5. fransdewit zegt:

  Helemaal met je eens, Geen 1 gelukzoeker heeft die wijsheid in pacht van huis-uit. Hier wordt het ze wel ingefluisterd, hoe ze de boel kunnen traineren en dwars kunnen gaan leggen.

  Like

  • annah zegt:

   Mohammed hoe is het eten in het AZC ? Varkensvreten zegt hij … (tenminste dat zegt de sociaal werker van het AZC) …. dit wordt hem geleerd want anders heeft de soc. werker direct ook geen baan meer …..

   Like

 6. Heniusz zegt:

  Grootste euvel en daar wordt in dit uitstekende artikel ook naar verwezen is natuurlijk dat er in de procedure geen onderscheid wordt gemaakt tussen “vluchteling” en “migrant”. Voor “vluchtelingen” voldoet de procedure, maar moet dat wel veel sneller. Voor “migranten” voldoet de procedure totaal niet, want eigenlijk nooit “recht” op asiel. Voor deze groep zou een vorm van “Green Card” systeem ingericht moeten worden. Bovendien zouden we moeten stoppen met permanente verblijfsvergunningen, eerst maar eens voor 5 jaar om te beginnen, zowel voor “vluchteling” als “migrant”, voldoende tijd om te bewijzen dat je er in dit land op eigen kracht wat van wil maken.

  Like

 7. RottenPikwick! zegt:

  Höken en Nöken op ONZE KOSTEN, al 50 jaar!! ********Stem ZE Weg!! *********

  Like

 8. Elisah zegt:

  Frankrijk,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/22/migrants-make-up-40-percent-french-unemployed-youth/

  France: Migrants Make up 40 Percent of Unemployed Youth

  Migrant youths make up nearly half of the unemployed youth in France, according to statistics gathered by the Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD).

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  verrijkende visie weer Ebru…voor wie werkelijk weten wil !

  Like

 10. Wim zegt:

  Erg opgewonden en zwakke column, die ook nog eens tendentieus eindigt door Wilders en Baudet – geheel ongegrond – verkiezingsretoriek aan te wrijven. Veel hard geroep dat totaal kant noch wal raakt. Ondertussen krijgen de pleiters voor een kinderpardon gelijk en wordt het verzonnen begrip ‘geworteld’ omhelsd. Als het zo erg is om naar elders te verkassen waarom maken we ons dan medeplichtig aan kindermishandeling door alsmaar ouders hun kinderen hiernaartoe te laten slepen?
  Jonge kinderen voelen zich daar thuis waar hun ouders zijn en oudere kinderen zijn enorm flexibel, passen zich razendsnel aan en leren in no time een nieuwe taal. Sneller dan hun ouders. Dat hoort bij de jeugd. Maar men maakt met dat ‘geworteld’ nu van kinderen oude bomen, waarvan inderdaad bekend is dat je ze niet moet verplaatsen.
  O ja, waarom is het geen probleem als ouders met hun kinderen naar elders te vertrekken om bijvoorbeeld ontwikkelingshulp te gaan doen? En hoeveel kinderen verhuizen er niet in Nederland van een grote stad naar een provinciestad of een dorp. Of andersom. Worden die straks allemaal weggezet als ontaarde ouders?

  Like

 11. Peter zegt:

  De moeder van Lili en Howick is nog niet in Nederland bij haar kinderen.
  NOOIT meer toelaten in Nederland !
  Dat mens heeft alleen maar schade toegebracht aan de Nederlandse samenleving !!
  Ik hoop dat er een juridische mogelijkheid bestaat om te verhinderen dat deze vrouw ooit weer een voet op Nederlandse bodem zet.
  Verzin een list, Tompouce !

  Like

 12. Peter zegt:

  Tom Poes !!1

  Like

 13. Peter zegt:

  Het Armeense gezin dat gisteren via Schiphol zou worden uitgezet, heeft Nederland intussen verlaten en is in Armenië.!!!!
  Het wordt tijd voor het Armeense gezin Tamrazyan om ook ons land te gaan verlaten !
  Op 21 december j.l heeft Staatssecretaris Mark Harbers van Asiel definitief laten weten dat hij zijn discretionaire bevoegdheid niet gaat gebruiken.
  Definitief =voorgoed geldig, blijvend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s