VIDEO Santiago Abascal (VOX): Links stigmatiseert om opponenten de mond te snoeren en te schande te maken

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Censuur, Communisme, demoniseren, gezond realisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Santiago Abascal (VOX): Links stigmatiseert om opponenten de mond te snoeren en te schande te maken

 1. guusvelraeds zegt:

  Van zo een toespraak wordt je even stil. Wat een overvloed aan herkenning.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Europa heeft zwaar te lijden onder de Linksche Looney Brigade, het communisme heeft haar vingers diep in Brussels achteringang gestoken, de verborgen agenda laat zich echter niet langer verschuilen achter de EU-schijnvertoning.
  Het Nederlandse alternatief voor de huidige teloorgang van Nederland is de PVV, de rest van de politieke partijen zijn uitstel van executie, Europa is een continent en geen Europees Project.

  Geliked door 4 people

 3. Bert zegt:

  Hij zegt het heel kernachtig: als je het niet eens bent met links dan ben je automatisch fascist, racist etc, dat is nu de verdraagzaamheid en de dialoog en het pacifisme waar linkse mensen zo prat op gaan. Het is allemaal een dekmantel voor totalitair denken.

  Geliked door 4 people

 4. Bekijk ook deze even:

  Speech by Vox’s Javier Ortega Smith in Ceuta after 600 migrants breach border fence

  Geliked door 3 people

 5. Bert zegt:

  Ongeveer 600 mensen van beneden de Sahara sprongen op 26 juli 2018 over de hekwerken rond Ceuta, waarbij ze ongebluste kalk, uitwerpselen en spuitbussen als vlammenwerper gebruikten om de agenten te bekogelen. De agenten werden hierbij gewond en liepen brandwonden op. Nadat ze zich de toegang hadden verschaft liepen de indringers meteen naar het opvangcentrum, dat al overvol is. Ook in Andalusie zijn de opvangcentra overvol, zodanig dat 200 migranten op het dek van een schip in de haven moesten slapen.
  https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20180726/600-migrantes-subsaharianos-saltan-valla-ceuta-6962138

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen in Duitsland,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/23/gang-predominantly-migrants-randomly-attack-germans-train-station/

  Predominantly Migrant’ Gang Attack Germans at Train Station
  Groep van 20 tot 30 overwegend migranten vallen Duitsers aan op station

  A gang of between 20 to 30 young men, described by police as being “predominantly migrants”, attacked local Germans as well as employees at the train station in the city of Gelsenkirchen over the weekend.
  The incident took place on Saturday night with the gang of mostly migrant youths, who were identified as such by employees of the tram company Bogestra who are themselves of migrant background, attacking passengers at the metro station, emptying fire extinguishers and causing havoc, Focus reports.

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/top-tv-robert-jensen-tegen-peter-r-de-vries-geert-wilders-demoniseert-mensen-nee-jij-demoniseert-ze/

  Top-tv! Robert Jensen tegen Peter R. de Vries: ‘Geert Wilders demoniseert mensen?! Nee, JIJ demoniseert ze!

  Het was weer eens ouderwets smullen, de aflevering van JENSEN!, gisteravond op RTL5. Peter R. de Vries was namelijk de hoofdgast, en kwam er om commentaar te leveren op een interview dat host Jensen vorige week had met PVV-voorman Geert Wilders. De Vries verweet Wilders ‘demonisering’, maar daar had Jensen wel een antwoord op klaar…

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/luisteren-theo-hiddema-kinderpardon-bedonderpardon-die-ouders-hebben-de-boel-geflest/

  Luisteren! Theo Hiddema: ‘Kinderpardon? Bedonderpardon! Die ouders hebben de boel geflest’

  FVD-Kamerlid Theo Hiddema heeft gisteren in het hol van de leeuw, bij NPO Radio 1, nog maar eens uiteengezet waarom mensen die ook maar een béétje waarde hechten aan de wet niet voor een kinderpardon moeten zijn, zoals dat nu wel wordt voorgesteld door het CDA en de ChristenUnie. Hij noemt het een vrijbrief voor kwaadwillende ouders om ‘de Staat te flessen’.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s