Wees trots op het Europeaan zijn

screenshot_4

(Door: “bozeoudeman”)

Wat is er verkeerd aan als Europeanen eens zelfrespect te tonen? Wat islamieten mogen, wat zwarte Afrikanen mogen, wat zo´n beetje de hele wereldbevolking mag, mogen met name blanke Europeanen niet. Is dit niet een staaltje discriminatie? Komt Pieter-Jaap A. ook bij mij thuis mijn aanklacht opnemen?

Wanneer maken wij ons los van het ons ingepeperde WO-II-trauma, dat ons al tientallen jaren door de strot wordt geduwd door met name ‘socialisten’ om ons allen mak als schapen te houden, zodat politiek en ander gepeupel kan doen wat politiek en ander gepeupel graag doet; het continent en onze landen leegroven en zo dus verwoesten!

Al bijna 100 jaar worden we gebombardeerd door ‘socialistische prietpraat’ als ‘herinner WO-II’, ‘nooit meer WO-II’, ‘beken schuld’ (ook al ben je net geboren),  ‘je bent schuldig als Europeaan’. Luister niet meer naar deze geestelijke en emotionele terreur, die er enkel op gericht is om u te knechten.

Wanneer schoppen we de valse moraal terroristen eruit, deze schooiers die onze landen laten volstromen met veelal ook barbaren, religieuze moordenaars, verkrachters en andersoortig tuig om ons allen op termijn de ‘zegeningen’ van de DDR te brengen.

Waarom laten wij dit gebeuren? Waarom laten wij over ons lopen? Waarom laten wij ons terroriseren? Waarom buigen wij voor met name gepeupel dat ons in ons eigen huis de les aan het lezen is? Waarom nemen wij genoegen met het tweederangs burger zijn in onze eigen landen? Waarom nemen wij genoegen met minder rechten dan de massa indringers eisen en krijgen?

Als indianen in Amerika tegen blanken mogen brullen ‘rot op, ga terug naar Europa’, waarom mogen wij niet hetzelfde tegen al die met name criminele indringers hier bij ons roepen!? Met name tegen die indringers die vanaf WO-II en vooral vanaf de jaren zeventig/tachtig Europa deels aan het vernietigen zijn met hun vaak enkel parasiterend gedrag.

Waarom moeten wij worden gediscrimineerd? Waarom pikken we dat? Waarom blijven wij stom en afwachtend? Waar wachten wij op? Wachten wij op de SS´ers van Merkel? Wachten we op de Macron-brigades? Wachten we op de EU-SA Timmermans -fascisten? Wachten we op de tik op de deur? Waarom?

Kom uit die stoel, toon respect voor wat uw ouders en grootouders in Europa hebben opgebouwd. Geef het niet zomaar af aan parasieten, die ons vaak haten en ook nog eens de brutaliteit hebben om u tot tweederangs burger te maken en u te vertellen wat u nog net van hen mag en wat u niet meer mag.

Verjaag de nep-socialisten, verlos Europa van de namaakliberalen, voorkom het gekkenhuis dat gestoorde christenen wensen te bouwen en donder niet gewenste, met name criminele indringers en diegenen die zich niet wensen aan te passen ons Europa weer uit.

Het is uw recht om trots op uzelf en afkomst te zijn! Waarom mag u dat niet, maar mogen zelfs de meest criminele indringers het wel en zelfs meer dan u?

Kom in beweging, kom in verzet en neem het niet langer, accepteer niet nog langer te worden onderdrukt door criminele schooiers in de politiek, die belangen van vreemdelingen boven belangen van hun eigen volkeren hebben geplaatst.

Laat u straks niet gedwee naar de gaskamers afvoeren door gepeupel dat zich filantropen noemt! Verjaag dat gepeupel! Verjaag de collaborerende schooiers in de pers die vrijwel niets dan propagandistische leugens brengen. Verjaag nep-academici die soms met bruut geweld de wetenschap naar de donkere middeleeuwen terug willen jagen als wetenschappelijke feiten niet stroken met hun waanideeën.Verjaag de oplichter die in Rome beweert de plaatsvervanger van Jezus op aarde te zijn. maar in werkelijkheid de duivel lijkt te aanbidden. Verjaag de nieuwe Franse adel en maak Europa weer dat werelddeel om trots op te zijn.

Weg met namaaksocialisten, nep-liberalen en christelijke hypocrieten die vanaf de jaren zeventig Europa aan het verwoesten zijn. Niemand kan straks zeggen ‘ik wist het niet’. Iedereen weet het!

Kom uit die stoel en ga richting Brussel, Den Haag, Berlijn, Parijs, Londen, Madrid, Stockholm, etc., demonstreer en reken af met het politieke schorem dat zich al decennia lang zit vol te vreten en onze levens verwoest. Reken met hen af,voor zij met u afrekenen via het huurlingenleger dat zij daarvoor met meutes indringers aan het opbouwen zijn.

Laten we eerlijk zijn, niet wij burgers zoeken oorlog. Politieke schooiers als Timmermans roepen op tot oorlog. Politiek tuig dat dreint, dreigt en chanteert. Dus sorry voor mijn taalgebruik, ik liet me even gaan, dus hou het netjes, demonstreer en stem ze weg!

Ik roep niet op tot geweld, zelfs niet tegen de grootse criminelen uit EU-Europa, want dan zou ik net zo zijn als zij, een ordinaire terroristische crimineel. Dus stem ze weg, al die leugenaars als Sargentini, al die chanteurs als Timmermans, stem ze weg voor eens en hopelijk altijd.

Kom op en stem voor uw eigen belang, of stem anders eens voor de belangen van uw eigen kinderen of kleinkinderen, stem de mooi pratende oplichters en huichelaars de Europese parlementen uit!

Stem voor een eerlijk en vrij Europa voor ons allen, stem tegen de technocratische fascisten in Brussel, die een Europa voor enkel de Sorrosen wensen waarin u als slaaf mag figureren.

En de Boze Oude Man zag dat het goed was en zei: Amen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, Marxisme, Mensenrechten, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wees trots op het Europeaan zijn

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ook deze boze agnost zegt volmondig Amen!!

  Like

  • M. zegt:

   De prijzen voor alles zijn sinds die tijd verdubbeld zou dat toeval zijn?
   En de verdubbeling van de armoede in ons land waar men omgerekend 4 gulden 40 voor een pakje palmvet betaald wat voor boter moet doorgaan.

   Geliked door 2 people

   • Steven zegt:

    De huren zijn na zo’n 20 jaar ook verdubbeld… alleen de mensen die hierin niet gecompenseerd worden zijn de sigaar!

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Trots zijn in een communistische heilstaat, een socialistische republiek waar partijsocialisten mogen bepalen in hoeverre een individu gelukkig mag zijn, wat hij mag verdienen/besteden, en hoe hij mag leven en zijn toekomst er uit zal zien…….leven naar de regels van het Communistische Manifest en vadertje EU en moedertje Europa dienen met “Peace, bread and work” en ‘Proletariërs van alle landen, verenigt u!’, want uw aantallen zullen stijgen tot er wederom sprake zal zijn van een grote depressie en revolte, en een nieuwe burgeroorlog, en daarna wederopbouw…..je ziet het gebeuren en kunt er niets aan doen, bijna niets.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Amen, niet erg slim, komt van ademen, par pleu, het regende ooit 2 miljoen jaren, vraag het de breedbekkikker, ik ben plompie.

  Like

 4. Ruud zegt:

  Er komen andere tijden….zeker weten. Het is als de slinger van een klok,
  van het ene uiterste naar het andere. Extreem is de situatie wanneer de
  slinger op zijn verst uit het midden gelegen positie verkeert; daarna
  normaliseert de situatie weer met uiteindelijk een extreme uitslag de an-
  dere kant op.
  Dit mechaniek wordt in stand gehouden door gekken ter linker en rechter
  zijde van het midden. Komt allemaal goed op termijn is mijn overtuiging.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Ruud daar ben ik het wel mee eens maar ik maak een klein voorbehoud, als de slinger bijna zijn verst mogelijke positie heeft dan is er soms strijd nodig om terug te keren. (om even mee te gaan in uw beeldspraak.)
   En nee, om die reden ben ik het niet eens met uw laatste zin, het is geen automatisme dat het weer goedkomt.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Ruud.Ik verdiep mij ongeveer een jaar of 12 op alternatief nieuws (ik ben geen expert en geloof niet alles wat ik lees) maar wij stevenen af op een blank christelijke genocide/oorlog.

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Waarom, waarom…..Stem ze weg….Was het maar zo eenvoudig. Na iedere verkiezing krijgen wij een rare verkiezingsuitslag te zien die het linkse blok weer alle mogelijkheden geeft om een nog grotere rotzooi te scheppen. Een FVD die PVV stemmen inpikt en niet meer is dan een slappe hap. En de PVV waarop wij weer gaan stemmen word na de verkiezingen gewoon weer gebasht omdat de rest samenspant tegen alles wat rechts is. De VVD’er Rutte die een linkse agenda uitvoert in samenwerking met Groen Links en…Brussel. Demonstreren tegen onrecht en stemmen. De einduitkomst is allang van tevoren bepaald; blijvend massale import van Afrikanen, terwijl de moslims worden gepamperd en de Europese burger het is die het gelag moet betalen….

  Geliked door 1 persoon

 6. Roel Koopman zegt:

  AMEN betekent het zal waar en zeker zijn ik ben het roerend eens met de boze oude man

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Je zal maar van het islamitische ras zijn en er via een DNA-test achter komen dat je deels geit bent

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s