Antifa roept op tot moord op AfD-politici

screenshot_20

Je kunt niks? Je hebt niks? Je bent niks? Je hebt geen argumenten? Je hebt minderwaardigheidscomplexen? Kom toch bij de Antifa!

(Vertaling: E.J. Bron)

De staat is blind aan zijn linkeroog. En dat niet pas sinds de G20-top, toen regeringsleden uitspraken als “geweld is in principe rechts”, of “Antifa-werk is belangrijk in een democratie” bezigden.

mitteleuropa

Op 11 januari 2019 verscheen op de internetsite “indymedia.org” een oproep van de groep Anti-Duitse Antifa Ondergrondse (AAU) met de titel: “De AfD blijven aanvallen”. Deze bevat een zogenaamd “sabotagehandboek met de instructie tot oorlogvoering”. Daarin wordt tegen aanhangers van de AfD, maar ook tegen de staat en zijn instellingen tot zware misdaden, tot moord aan toe, opgeroepen. Op dit moment is dit handboek, nu onder de titel “Consequent, militant, AfD jagen in het hele land!” nog steeds op internet te vinden.

Het handboek bevat instructies hoe men personentreinen kan laten ontsporen of tot botsingen kan brengen, hoe men doelgericht stenen van bruggen over autosnelwegen op mensen gooit, of hoe men bijzonder effectief explosies in woningen veroorzaakt.

Jürgen Braun, AfD, die dit onderwerp in de Bondsdag aansprak, heeft nu, na het inschakelen van de federale recherche, ook aangifte gedaan bij het verantwoordelijke Openbaar Ministerie. Hij maakt zich zorgen om de rechtsstaat:

“Duitsland ontwikkelt zich tot een nieuwe vorm van de Republiek, want in de strijd tegen het politiek extremisme is ons land al volledig verblind aan het linkeroog. De minister van Binnenlandse Zaken moet zich laten vragen waarom zijn ministerie geen actie onderneemt.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Antifa roept op tot moord op AfD-politici

 1. Roel Koopman zegt:

  vreselijk en dat noemt men een rechtstaat

  Liked by 1 persoon

 2. roel koopman zegt:

  een krankzinnige moordenaars bende

  Liked by 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Bestrijdt de linkse met hun eigen wapens. Zoek ze op, schiet ze neer. Steek ze in brand, enz. Zo kan ik nog wel even doorgaan.Maar 1 ding is zeker. Fatsoenlijke mensen op rechts doen zoiets niet. Dus, zijn zijn altijd slachtoffer. De antifa zijn niets ontziende moordenaars , in hun politieke dekmantel waar niet doorheen te komen is. Kan wel maar alleen met bruut geweld en dezelfde niets ontziende methodes die de antifa zelf gebruiken. Niet alleen voor antififa maar ook voor rechts, geldt: “Het doel heiligt de middelen.” Het AFD.doel is het waard om daar alles voor op te offeren. “

  Liked by 5 people

 4. Hovawart zegt:

  Sommigen van de oude adel in de Pays-Bah schijnen vanuit hun studietijd ook warme gevoelens te hebben opgelopen voor het lidmaatschap van de Linksche Looney Brigade, met een politieke voorkeur voor Dom66 en een immense staatsafhankelijke dotatie, die nog onderhandelbaar en niet belastingplichtig is op de koop toe, is de Linksche Kerk goed vertegenwoordigd in de Pays-Bah.

  Liked by 3 people

 5. Stef zegt:

  Tandenloos,hersenloos,futloos,doelloos,dakloos zaadloos,werkloos,hersenloos, ALLESLOOS !

  Liked by 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Stef:
   Volgens mij zijn de twee jongens op het plaatje boven het artikel van Russische komaf [herken ze uit een documentaire] en zijn ze vooral ouderloos, dakloos en crack-verslaafd. Ik begrijp het plaatje niet bij dit onderwerp, politiek is wel het laatste dat Russische en Roemeense zwerfkinderen bezighoudt. Extreem linkse figuren als een Volkert v.d. Graaf daarentegen, die doden om een andere mening, die zouden we veel harder moeten aanpakken. Onder extreem-linksen, politici, adel en moslims lijden velen aan narcisme. Ze leven allen in een illusie die ze aan ons op willen dringen. Ze hebben i.i.g allemaal een ‘control issue’….

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ik had graag gezien dat Volkert v.d.Graaf de doodstraf had gekregen. Herstel, geen doodstraf maar de maatregel dat hij middels een pijnloze injectie uit dit aardse leven was weg genomen. Ik vind dat een meer dan humane maatregel. Helaas heeft de links kliek, waaronder de rechterlijke macht, deze moordenaar gespaard en waarschijnlijk wacht hem nog een zeer lucratieve klus, Geert Wilders. Hoe is next?

    Like

 6. droevige mof zegt:

  En als een AfD-politicus wordt neergeschoten, zal de forensische geneeskunde diagnosticeren dat hij stierf aan een hartaanval twee minuten voordat de kogel hem trof.
  Absurd? Nee! Frank Magnitz werd niet op zijn hoofd geslagen.
  Hij struikelde en viel. Wetenschappelijk vastgesteld.

  Liked by 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Wanneer sluiten ze die staatsgevaarlijke Antifa idioten is eindelijk allemaal op ??

  Liked by 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  koddebeier.De “afa” achterlijke facisten worden gesteund door de politiek het zijn de stoottroepen en ze worden gesteund en gefinancieerd door george “nazi” soros.

  Like

 9. Steven zegt:

  Oproepen tot geweld?…owww..wacht, dat is van LINKS.. dan doen we NIKS.
  Oproepen door geweld door een ‘populist’ … dan wordt je meteen van nest gelicht door oom agent en mag je meteen naar de rechtbank waar de vriendjes van Fransje dan de passende straf voor je gaan bedenken.

  Like

 10. Bert zegt:

  Rechtse mensen zijn gewoon veel te fatsoenlijk. Antifa is tuig, asociaal, anarchistisch, alleen in staat om de hand op te houden en te parasiteren op de productiviteit van anderen. En nog klagen ook dat het de schuld is van ‘het systeem’. Zonder ‘het systeem’ zouden ze niet kunnen parasiteren. , dan zouden ze zelf iets moeten doen. (de overeenkomst met moslims berust op toeval).
  In West-Europa is er al heel lang geen rechtsstaat meer, de gepolitiseerde resten van de openbare orde kun je niet echt zo noemen.

  Liked by 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Foto toont twee prominenten leiders van Antifa…Hun ontbrekende tanden zijn het gevolg van een meningsverschil met normaal denkende mensen….die enkel maar de vroegen ,of ze beseften met wat ze bezig zijn

  Like

 12. Elisah zegt:

  Antifa in dienst van de brd?
  De Duitse bfv heeft Antifa ‘research’ gebruikt voor zaak tegen de Afd!

  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/24/german-intelligence-used-antifa-research-to-build-case-against-populists/

  German Intelligence Used Antifa ‘Research’ to Build Case Against Populists

  The Federal Office for the Protection of the Constitution (BfV) have been accused of relying on information from the far-left extremist Antifa movement to build their case for surveilling the populist Alternative for Germany (AfD) party.
  The BfV, Germany’s domestic intelligence service, used Antifa sources and information at least six times in its analysis of the youth wing of the AfD, the Junge Alternative (JA), Süddeutsche Zeitung reports.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s