De Finnen vechten terug – na meerdere gevallen van kinderverkrachting patrouilleren de “Soldiers of Odin” door de straten van Oulu

screenshot_19

(Door: Emma R. – Vertaling: E.J. Bron)

De groepering van verontruste burgers “Soldiers of Odin” is begonnen met het patrouilleren in de straten en op openbare plaatsen in Oulu, als antwoord op diverse gevallen van verkrachting en seksuele overvallen op Finse kinderen door migranten.

De patrouille bezoekt, afgezien van andere plaatsen, winkelcentra in de stad, aangezien dit de plekken zijn waar buitenlanders slachtoffers opzoeken om te verkrachten en te molesteren.

Het initiatief komt korte tijd nadat de politie de burgers ervoor heeft gewaarschuwd om niet het heft in eigen handen te nemen, bericht “Ålands Nyheter”.

“Soldiers of Odin” (SOO) is een anti-immigranten groepering, die in oktober 2015 werd opgericht in het Finse Kemi. De groep werd opgericht als antwoord op een bijna vertienvoudiging van het aantal migranten dat in Finland arriveerde in het kader van de Europese migrantencrisis.

De groep is genoemd naar Odin, de god van de dood en de oorlog in de Noorse mythologie. De verwijzing naar dood en oorlog in de naam van de groepering is, volgens Jurgen Hamsfield, te wijten aan een waargenomen conflict door de “Soldiers of Odin” met vluchtelingen.

De chef van de Finse politie, Seppo Kolehmainen, veroorzaakte verwarring toen hij in eerste instantie de vorming van straatpatrouilles verwelkomde. Als antwoord daarop zei de Finse minister van Binnenlandse Zaken, Petteri Orpo: “In Finland zijn het officials die de orde in de samenleving overzien en hiervoor zorg dragen. En dat zal zo blijven.”

De Finse inlichtingendienst beschouwt de groepering als onbestendig.

In navolging van Finland zijn er ook groeperingen van de “Soldiers of Odin” opgericht in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Groot-Brittannië, België, Estland, Canada, Australië en de Verenigde Staten.

SOO heeft alle claims racistisch of een neonazi groepering te zijn in interviews en op haar  Facebook-pagina ontkend.

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: Emma R.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, demoniseren, Derde Wereld, Eurabië, Finland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De Finnen vechten terug – na meerdere gevallen van kinderverkrachting patrouilleren de “Soldiers of Odin” door de straten van Oulu

 1. trees zegt:

  goed werk van de grop van odin

  Geliked door 4 people

 2. fransdewit zegt:

  Goed zo! Als de regeringen niets willen doen voor het volk, dan maar zelf actie ondernemen.

  Geliked door 4 people

 3. Herk zegt:

  Ze vullen het vacuüm op wat de politie verzuimd. Goed werk.

  Geliked door 3 people

 4. dutchess zegt:

  Ik zie Nederigland nog niet in het rijtje?

  Geliked door 4 people

 5. Ronald zegt:

  Wij moeten ook de straat op om het islamitisch ongedierte verrot te slaan en letterlijk het land uit te trappen!!!

  Geliked door 4 people

 6. Pietersen zegt:

  Al iets meer bekend over regeringsmaatregelen in Finland t.o.v. (kinder)verkrachtende importculturen ? De verontwaardiging was zo groot immers, ook onder politici, dat de verwachtingen hoog gespannen waren. Iets met uitzetting…

  Geliked door 1 persoon

 7. Hans Kruid zegt:

  Jawel, we hebben hier Odin ’59 uit Heemskerk 😁

  Like

 8. Steven zegt:

  Daar gaat Fransje straks vast een stokje voor steken…want in allochtonië moet de asielwaanzin gewoon zijn gang kunnen gaan.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Stem voor Rutte ….als ooit in het straatbeeld ” Soldiers of Rutte” patrouilleren……maar ik denk eerder dat ze….. de getaande broeders beschermen

  Like

 10. Henny zegt:

  Vindt ik goed pak die smerige hufters aan aan mijn zegen hebben jullie in ieder geval

  Like

 11. henk zegt:

  De EU wil ons alleen maar naar de klote helpen met de import van barbaarse culturen, tijd om OF te emigreren naar een normaal land OF het recht in eigen hand te nemen !!!

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het gehalte MTA’s (marokkanen-turken- en anderstaligen) dat de The Five-Percent Nation aanbid is in West-Europa hard op weg om hun ideologie te vervolmaken, Members of the group call themselves Allah’s Five Percenters, which reflects the concept that ten percent of the people in the world know the truth of existence, and those elites and their agents opt to keep eighty-five percent of the world in ignorance and under their controlling thumb; the remaining five percent are those who know the truth and are determined to enlighten the eighty-five percent.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Goe werk er zouden er meer moeten zijn

  Like

 14. Monique zegt:

  t zal wel moeten want wie beschermen ons anders??

  Hoop dat ze hier snel ook gaan komen

  Like

 15. Lex van Binsbergen zegt:

  Die kant gaat Nederland hopelijk ook op, maar wel pas als laatste, want men blijft er stug ‘het braafste jongetje van de klas’. Niemand kan een ander het recht ontnemen om zijn/haar vrouw of dochters te beschermen. Blijft de staat achterwege om die veiligheid te garanderen, dan is dit het onherroepelijke resultaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s