Israëlische arts redde leven van Mahmoud Abbas

screenshot_28

Mahmoud Abbas bij zijn ontslag uit het ziekenhuis in Ramallah op 28 mei 2018.

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren pas werd in de media gepubliceerd dat de chef van de “Palestijnen”, Mahmoud Abbas, zich in mei verleden jaar in levensgevaar bevond en alleen nog maar leeft door de tot nu toe geheim gehouden behandeling door een Israëlische arts.

israel heute

Mahmoud Abbas werd op 20 mei 2018 voor de tweede keer binnen een dag naar een ziekenhuis in Ramallah gebracht. Hij zou geleden hebben aan een oorontsteking, die zich later ontwikkelde tot een longontsteking. De artsen vreesden een volledige instorting van de vitale organen van de 83-jarige. Men vreesde voor zijn leven.

De Palestijnse Autoriteit probeerde toen de kritieke gezondheidstoestand van de chef van de “Palestijnen” te verdoezelen en deed voor de pers valse uitspraken met betrekking tot diens gezondheid.

In Israël hoorde men echter van de kritieke toestand waarin Mahmoud Abbas zich bevond, en men bood de “Palestijnen” aan om hem in een Israëlisch ziekenhuis te behandelen, hoewel er al artsen uit het buitenland waren die zich met Abbas bezighielden.

Na serieuze overwegingen besloot men aan Palestijnse zijde om het aanbod af te slaan, omdat men vreesde kritiek te krijgen van de Palestijnse publieke opinie. Desondanks bedankten hoge functionarissen van de Palestijnse Autoriteit Israël voor het ruimdenkende aanbod.

Ondanks alles besloot men aan Israëlische zijde om een specialist naar Ramallah te sturen om de voorzitter van de Palestijnse Autoriteit te behandelen. Na twee dagen intensieve behandeling was de gezondheidstoestand al duidelijk verbeterd, zodat Mahmoud Abbas een week later al uit het ziekenhuis ontslagen kon worden.

Nu is Mahmoud Abbas weer helemaal gezond, nadat zijn gezondheid het afgelopen jaar steeds beter werd. Hij werkt nu weer volledig, zoals je ook kunt zien aan zijn buitenlandse bezoeken. Ook is hij gestopt met roken.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Israëlische arts redde leven van Mahmoud Abbas

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Het door Israël behandelen van Abbas staat voor mij gelijk aan landverraad. Had hem dood laten gaan, die klootzak, in plaats van hem te genezen. Palestijnen dienen vernietigd te worden met alle middelen, zodat er niet 1 over blijft, geen man,m geen vrouw, geen kind, NIEMAND. Leve Israel

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Stockholm Syndroom is er helemaal niets bij!
   Wat ’n waanzin.
   Had dat monster laten kreperen…

   De wil van allah!

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ach , zijn opvolger zou misschien nóg groter gajes zijn .
   Je weet daar nooit wanneer je het goed doet .
   Wie weet wie zijn opvolger zal worden .
   Het pleit voor de generositeit van de Israëli’s .
   Niet dat de rest van de wereld daar enige sympathie aan toe zal kennen .
   Die zien maar één kant van de zaak .
   De schaamteloze idioten !

   Geliked door 1 persoon

 2. Daan Kranenburg zegt:

  Bekijk de staat van dienst van die Abbas eens. Niet bepaald verstandig van Israël en die arts om dat soort …………. van dienst te zijn.

  Like

 3. A.Ruygrok zegt:

  Of er nu wijs gehandeld is ja of nee.. ik weet het niet…, 1 ding weet ik wel, wanneer Israël alle palestijnen die ziek en ongelukkig zijn helpt weer gezond temaken, en iedere palestijn een miljoen euro’s zou toestoppen het zal de haat t.o.de Israëli’s alleen maar doen toenemen.., meer dan door welk geweld dan ook.., dit om dat de haat tegen Israël bij het grote gros van de palestijnen tot in de kern van het merg is ingekankerd..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 4. Thom zegt:

  Er zal wel iets gebeurd zijn, maar voor mij klinkt het verhaal nogal onwaarschijnlijk. Na één week was Abbas die “bijna dood” was en waarvan men vreesde voor vitale organen uit het ziekenhuis ontslahen.
  Het lijkt wel op Lazarus die opstond uit de dood.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Israël is natuurlijk niet achterlijk. Iedereen weet dat Abbas een grote boef is en de uitdrukking smeerlap is in deze eigenlijk gepaster. Maar Israël mag niet de nodige opportuniteit ontzegt worden. Welke Palestijnse crimineel komt na Abbas aan de macht. Nu weet Israël wat ze hebben wat na hem komt is afwachten

  Like

 6. fleckie zegt:

  Misschien, heeft men tegen beter weten in, deze …’vierkante'( zo te zien op de foto) MUZELMAN, ‘behandeld’? Maar, ondanks zijn ‘redding’ blijft deze fanaticus , maar ook hier in Nederland, (madam Kaag)….van. D66…met DONATIES, ( die wel de NEDERLANDSE belastingbetalers hebben moeten ophoesten! ). voor een ONPRODUKTIEF volk)! ‘……. denkt’ men toch. nog de Israelisch van hun EIGEN LAND. te ‘beroven’.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Voor Israëlische artsen gaat de door hem/haar afgelegde eed van Hippocrates boven eventuele ‘wraakgevoelens’ ten opzichte van de Palestijnse hoofdman van de moordenaarsbende.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Juist gezien, @M.A.L. Sion!

   De wereld zoekt overal naar zaken waarmee ze Israël kunnen belasteren en beschuldigen. Door dit gebaar laat Israël zien dat een arts een arts is, die zonder aanzien des persoons doet wat hij heeft gezworen!

   Ik vind het grote klasse van deze Israëlische arts. De wereld zou dit moeten weten en hun mening over Israël moeten bijstellen. Ik denk niet dat het zover komt.

   Met het geven van mijn mening bedoel ik niet dat ik pro ‘Palestijnen’ ben.
   Integendeel. Ik reageer enkel op de daad van deze arts.

   Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Waarom verdomme deden ze dat? Waarom doen ze zo hun best de Gutmenschen te spelen? Denken ze werkelijk dat deze vent zou ooit dankbaar zijn? Heel dom! De Palestijnen lijken mentaal op de oude krokodillen Akuna en Matata van Diergaarde Blijdorp. Na bijna 80 jaar van uitstekende liefdevolle verzorging, bleven de krokodillen levensgevaarlijke voor de mensen die zo veel voor ze deden. Waarom? Ze waren …krokodillen! en krokodillen kennen geen empathie.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Eerder had een imam met een bijverdienste als Allah tovenaar Abbas te genezen maar dat wou maar niet te lukken…..tot de Westerse wetenschap tussen beide kwam onder de persoon van een dokter

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik zou die mohammedaan gewoon hebben laten stikken.
  ‘Doe goed aan allen (vooral jegens hen die aan u verwant zijn in het geloof)’ zoals in de Bijbel staat, is mooi maar je moet niet overdrijven.

  Like

 11. Republikein zegt:

  En ze leven nog lang en gelukkig.

  Like

 12. Jan zegt:

  In het ziekenhuis bij het lezen van antisemitische artikelen in Al-Hayat Al-Jadeeda

  https://www.israellycool.com/2018/05/22/what-our-peace-partner-mahmoud-abbas-reads/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s