Salvini moet voor de rechter: De beschuldiging luidt vrijheidsberoving van migranten na “redding” op volle zee

screenshot_35

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In de ruzie om de “redding” van migranten in de Middellandse Zee moet de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op initiatief van een speciale rechtbank wegens “zware vrijheidsberoving” voor de rechter verantwoorden. Dit deelde de minister van de rechtse partij LEGA vandaag mee in een video op Facebook, waarin hij een brief voorlas van het minister-tribunaal. Het tribunaal is verantwoordelijk voor delicten van regeringsleden.

politikstube

Vorig jaar augustus had een schip van de Italiaanse kustwacht 177 migranten naar Sicilië gebracht. Bijna een week lang had Salvini het aan een groot deel van de “vluchtelingen” van de “Diciotti” verboden aan land te gaan. De migranten mochten het schip pas verlaten, nadat de katholieke kerk in Italië evenals Albanië en Ierland zich bereid hadden verklaard om elk een deel van de migranten op te nemen.

“Ja, ja, ja, het klopt, ik geef het toe, ik beken schuld: ik heb de landing van de migranten verhinderd. Als dat mijn schuld is, als dat mijn misdaad is, dan verklaar ik me schuldig”, zegt Salvini verder in de video. Volgens de informatie van Salvini zelf staat er op de daad een maximumstraf van tot 15 jaar. Salvini benadrukte echter dat het zijn grondwettelijke plicht zou zijn om de grenzen van Italië te beschermen.

Dat het daadwerkelijk tot een proces tegen Salvini komt, is echter onwaarschijnlijk, omdat hij immuniteit geniet.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Salvini moet voor de rechter: De beschuldiging luidt vrijheidsberoving van migranten na “redding” op volle zee

 1. Cathja zegt:

  Alles lijkt geoorloofd om toch vooral de ‘migranten’ te beschermen. Zelfs als daar jihadisten tussen zitten, en mensen met vreselijke ziektes…
  Het is maar goed ook dat Salvini onschendbaar is, want hoewel hij mateloos populair is in zijn land, zijn er toch ook lieden die hem en zijn strakke hand van regeren liever kwijt dan rijk zijn.

  Ga zo door Salvini.

  Geliked door 4 people

  • Dewevoga zegt:

   Ik hoorde toch echt bij het nonjournaal dat ze pas hier ziek worden, want ze gingen kern gezond op reis. Vreemd dat dat zo maar in het nieuws kwam, want er was geen aanleiding voor.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Dewevoga op 24-1-2019

    Tja….eenmaal op de grote zee wémelt het natuurlijk van de virussen en bacteriën, en zodra ze in Europa aangekomen zijn, openbaren zich daarom de meest vreselijke ziektes….!
    Als het aan het klimaat in Europa ligt, dan zou ik maar heel snel terugkeren naar mijn thuisland…

    Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Iedereen kan toch begrijpen dat het NOOIT meer goedkomt met deze kromme wereld.

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Dat het nooit meer goedkomt ….dat zou ik niet durven zeggen….Vele landen verzetten zich reeds tegen de komst van zogezegde “Fluchtelingen” trouwens vele inwoners van uw land beginnen zich vragen te stellen over de komst van verwerpelijk tuig…Velen dachten dat “den Duits” met zijn machtig leger met “discipline” ook niet te verslagen was Nu hebben wij te maken met een bende krapuul. Hun enigste sterkte is dat zij aaneenklitten zoals vuile vettige haren bovendien zijn het lafaarden..Dat heb ik ondervonden in mijn 36 jarige loopbaan bij de politie van Antwerpen….Hoe groter hun aantal …hoe groter hunne smoel

   Geliked door 4 people

  • Mischien hier in Brasil nog wel,maar ook hier heel wat recht te buigen.

   Like

 3. willie zegt:

  Trap dat landverraders tribunaal ook buiten,zijzelf zijn ook misdadigers , hun land mee helpen over te leveren aan de vijand : stond vroeger de KOGEL op !!! :zachte dokters maken STINKENDE wonden, zien we hier des te meer

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Veroordelen?, Salvini?, nou dan breekt de hel los in Italië want dat pikken de Italianen niet!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thom zegt:

  In wezen is het een onzinartikel over een onzinoordeel. Immers immuniteit voor strafrecht betekent niets meer of minder dan je niet onderworpen bent aan het strafrecht. waar Salvini van beschuldigd wordt kan hem strafrechtelijk volgens de wet niet aangerekend worden. Deze rechtbank is niet bevoegd om Salvini aan te klagen. Het is gewoon spijkers op laag water zoeken.Het is een flauwekul uitspraak en linkse aandachttrekkerij. . Als je je bezig houdt als “rechter” met zulke uitspraken hoor je in een inrichting of ben je een linkse activist en die horen trouwens in een inrichting

  Like

 6. orelius zegt:

  Gisteren lieten ze in het jounaal zien dat het fascisme in Italie weer opleeft , en dat Musselini weer aanbeden wordt . Maar geen woord over hoe dat nou komt en wie dat veroorzaken. Beter een strenge leider dan landveraders die ons land weggeven. Allemaal land en volksveraders.

  Geliked door 1 persoon

 7. henk zegt:

  De eu is doodziek, en stuurt aan op een zelfmoord / burgeroorlog scenario. Nep vluchtelingen met expres zoekgemaakte paspoorten door mensensmokkelaars gebracht moet je met voorrang een huis geven en tot 10,000 euro om het in te richtten + een bijstandsuitkering . Het is te ZIEK voor WOORDEN !

  Geliked door 2 people

 8. Marinuslans zegt:

  We mochten willen dat wij een Salvini als min president hadden wij hebben zakkenvullers en meelopers in 1st en 2de kamer

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Giorgia Meloni, politiek leider van Broeders van Italië – Nationale Alliantie

  Like

 10. delamontagne zegt:

  De Paus is voor zijn bezoek aan Midden-Amerika aangekomen en heeft vandaag in Panama bevestigd dat de Kerk de gelovigen moet helpen om hun angsten en wantrouwen tegenover migranten te overwinnen.
  Hij zegt dit terwijl er duizenden “migranten”op weg zijn naar de grens van U.S.

  De Kerk kan door zijn wereldomvattende algemeenheid deze broederlijke gastvrijheid aanbieden om er voor te zorgen dat de landen van afkomst en de ontvangende landen een dialoog aangaan die kunnen bijdragen aan het overwinnen van angsten en wantrouwen.
  Dit om de banden van migratie te verstevigen omdat ze in de collectieve verbeeldingskracht uit een dreigen te vallen.
  Dit zei de Paus tijdens zijn tweede speech in Panama.

  Le Figaro

  Like

 11. Bert zegt:

  Hieruit blijkt: het verdedigen van de belangen van de bevolking waardoor je gekozen bent is een misdaad. Terwijl dat nu juist de definitie van democratie is. Allerlei groeperingen met een dubbele agenda hebben langs sluipende weg de definitie van democratie veranderd , door de grondslag van het volk te verbreden tot alle bewoners van de aarde. Dan krijg je een heel ander soort ‘demo-cratie’ iets dat ontaardt in anarchie.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zet dat zogenaamde minister-tribunaal maar voor een vuurpeloton !

  Like

 13. Steven zegt:

  Overal is men bezig om de zogenaamde door LINKS verzonnen ‘populisten’ uit de weg proberen te ruimen. Je ziet het overal gebeuren waar de regering rechts wordt dat er duistere zaakjes aanhangig gemaakt wordt om de zittende elite de poten onder de stoelen vandaan proberen te zagen. En aangezien de rechtsgang nagenoeg nog steeds aan de linkerkant staat, zijn de zelfverzonnen aanklachten dan ook snel een reden om iemand proberen te vervolgen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Thom zegt:

  Er staat in het artikel “speciale rechtbank”. Deze term is misleidend, immers onder een rechtbank in het spraakgebruik wordt een overheidsinstelling bedoeld om juridisch recht te spreken. Het is niet toegestaan voor overheidsinstelling om tegen de wet handelen als duidelijk is dat ze daar tegen handelen. Omdat Salvini strafrechtelijk immuun is zal geen enkele aan de overheid verbonden rechtbank zich wagen uit te spreken over de wenselijkheid om Salvini te vervolgen.
  Deze genoemde “speciale rechtbank’kan dus geen rechtbank zijn.
  het is dus een zelfbenoemde organisatie die zich speciale rechtbank noemt en Salvini in staat van beschuldiging stelt. De leden zouden bijvoorbeeld kunnen zijn de kapitein van Sea-Watch, het hoofd van Antifa en nog een ex-lid van Baader-Meinhoff.
  Het artikel gaat nergens over want de zogenaamd speciale rechtbank is geen rechtbank, maar een links bijeenraapsel van Gutmenschen dat zichzelf als organisatie een naam geeft en “speciale rechtbank” noemt.

  Like

 15. Thom zegt:

  Update: Op persoonlijke titel hebben drie rechters van het kaliber D’66 een klacht neergelegd tegen Salvini.
  Omdat Salvini strafrechtelijk immuun is is deze handeling van deze rechters illegaal en zou reden moeten zijn voor levenslange schorsing of ontslag.

  Like

  • Thom zegt:

   Een rechter dient neutraal te zijn. Op persoonlijke titel dient hij geen politiek beladen uitspraken doen. Deze rechters hebben zich ontpopt al;s politieke activisten en handelen daarmee in strijd met het neutraliteitsbeginsel en dienen daarom uit hun ambt gezet te worden wegens ongeschiktheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s