UITVRETERS…

screenshot_36
Het lijken wel vakantiegangers.

(Door: “Driek”)

Wederom ben ik met stomheid geslagen. Dien Amsterdamsche Deugmensen gaan weer vol op het orgel. Want wat wil het geval? Welnu, wijl veel van onzen bejaarden en behoeftige burgers van een schamel inkomen moeten rondkomen en de grond der gemeenteambtenaren moeten kussen om een extra penning los te krijgen, worden honderden illegalen na jaren te hebben geprocedeerd van ons belastinggeld, gastvrij ondergebracht in daarvoor geschikte ruimten. Een ruime meerderheid van Groen Links en zes andere Deugpartijen –  D66, PVDA, SP, DENK, CU en Bij1 – steunt de plannen van wethouder Groot Wassink voor opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers. Wassink zal niet toestaan dat gedwongen uitzettingen vanuit Amsterdam gaan plaatsvinden. “Wij jagen niet op illegalen”, aldus dezen mafketel.

Ik vind het ongelooflijk. Wat een zwakte. De gastvrijheid van het Amsterdamsche Gemeentebestuur kent werkelijk geen grenzen. Doch den Amsterdamsche burgers hebben er zelf voor gekozen. Ik hoop dan ook dat al die fijne groene Amsterdammers nog vele jaren kunnen genieten van die zielige uitvreters. En dat ze maar lang, heel lang op een woning moeten wachten. Ik gun het ze van harte.

screenshot_41

Leeg pand te koop van burgemeester Femke Halsema aan de Transvaalkade (€ 1 miljoen). Iets voor die ongedocumenteerden?

Het is de bedoeling dat die ‘uitgeprocedeerde lieden’ zelf gaan koken en aan ‘zelfbeheer’ doen. Er is woonbegeleiding en leefgeld beschikbaar. Wel ja, toe maar, in deze koude winterdagen zitten veel bejaarden –  en nooddruftige burgers – rillend met een deken om zich heen om de hoge kosten van de verwarming te drukken. Die  fijne plannen kosten de gemeente in 2019 – schrik niet – € 11,5 miljoen. Vanaf 2020 worden tussen de € 7,1 en € 13 miljoen uitgetrokken. Het is voor deze uitgeprocedeerde lieden geen voorwaarde om mee te werken aan terugkeer naar het land van herkomst, doch wel om mee te werken aan Perspectief, wat dat ook moge inhouden. Tijdens de opvangperiode kijkt de ongedocumenteerde met juristen of een verblijfsvergunning toch haalbaar is. Zo niet, dan wordt aan terugkeer gewerkt.

Welnu, van terugkeer is natuurlijk geen sprake, die lieden krijg je nooit en te nimmer meer weg. Wat dat betreft zijn ze niet helemaal achterlijk. Doch de Nederlandsche burger moet straks zijn spaargeld aanspreken om de bakker te betalen. Ik verzoek de spitse lezers van deze site van “E.J. Bron” – gelovig of niet gelovig – straks te bidden dat de PVV van Geert Wilders heel erg groot wordt. Misschien is ons land dan nog te redden. Doch ik heb er nu wel een zeer zwaar hoofd in.

Ik wens U allen nog een gezegende winteravond.

screenshot_37

Door:
“Driek”
(www.ejbron.wordpress.com)

(© 2019. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op UITVRETERS…

 1. Tistochwat zegt:

  “Wij jagen niet op illegalen”, aldus dezen mafketel.

  Wassink jaagt liever op (het geld van) de eigen bevolking.
  Wát een achterlijke wereld om in te leven.
  Ik heb er helemaal geen zin meer in.

  Geliked door 6 people

  • Tineke zegt:

   Het is inderdaad om moedeloos van te worden.
   Ik moet ook alle zeilen bijzetten om de moed er in te houden.

   Als die kut Amsterdammers dan toch hun eigen gang willen gaan,laten ze er dan verdomme een hek omheen zetten.

   Toch stemmen.20 maart Tis,het is het enige nog wat we hebben(al zullen ze de kluit wel weer belazeren) #STEM ZE WEG!!!!!!!

   Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik wens U allen nog een gezegende winteravond.

  Laat die zegen maar.
  En een gezegende ‘levensavond’ zit er al helemaal niet meer in.

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Ja dat “gezegende“ geeft mij ook kippenvel , TTW .
   Dat wensen die refo’s me hier ook , een “gezegend” nieuwjaar .
   Terwijl ze mijn bloed wel kunnen zuipen !
   Ik snap niet hoe ze het uit hun bek kunnen krijgen .
   Ik zou dan gewoon m’n bakkes houden .
   Eigenlijk is het een heel valse insteek !
   Maar zo zitten ze in elkaar .

   Niet dat Driek dat zo bedoeld heeft overigens .

   Geliked door 2 people

   • jungleelephant zegt:

    Ik voel met je mee;dat geeft mij ook kippenvel!Maar ja,je weet:ik ben net zo gelovig als een blok beton!

    Like

  • Republikein zegt:

   Judoka Tornike Tsjakadoea heeft bij
   grandprixwedstrijden in Tel Aviv (Isr)
   zilver veroverd in de klasse -60 kg.In
   de finale werd hij geklopt door de Belg
   Jorre Verstraeten (IJF-31).Tsjakadoea
   (IJF-24) verloor in de golden score op
   ippon,omdat hij zijn derde straf kreeg.

   Een jongen van de Wit, sommigen noemen hun hond ook zo.
   Do you drop the bomb, or not, comprendro?

   Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  ….Welnu, wijl veel van onzen bejaarden en behoeftige burgers van een schamel inkomen moeten rondkomen en de grond der gemeenteambtenaren moeten kussen om een extra penning los te krijgen, worden honderden illegalen na jaren te hebben geprocedeerd van ons belastinggeld, gastvrij ondergebracht in daarvoor geschikte ruimten….Dit gevoel van achterstelling kan ik goed plaatsen. In mijn privésfeer (jeugd) weet ik maar al te goed wat het is om achteruit gezet te worden. Mijn vader (die in 1999 overleden) is was in 1965 weduwnaar, en liet mij 9 maanden later vallen voor een nieuwe vriendin die totaal niet deugde. Een gewetenloze ruziezoekster. Ik werd een vreemde in het huis waar ik geboren ben (in een van de kamers boven). Ik voelde mij niet welkom, een paria als het ware. Als een paria behandeld worden in eigen land ten gunste van rotzakken en klaplopers lijkt mij het ergste wat een (bejaarde) mens kan overkomen. Daar kan ik dus goed inkomen.

  Geliked door 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Niet voor het eerst dat ik kwaad wordt om het eigenwijze gedrag van Gemeenten.
  Ze handelen alsof ze kleine onafhankelijke koninkrijkjes zijn binnen het koninkrijk.
  Het beleid in dit land wordt echter vastgesteld door een democratisch gekozen parlement (niet dat ik met al hun regeltjes zo blij ben maar dat is een ander debat).
  Gemeenten zijn in deze niks meer of minder dan de uitvoerende macht.
  Doen ze dat niet dan blijven ze ernstig in gebreke en zouden maatregelen genomen dienen te worden.
  Obstructie van de rechtsgang heet dat in de taal van advocaten en bij maatregelen kun je aan van alles denken, korten op de financiën bijvoorbeeld en er zullen best wel binnen de kaders van de wet meer mogelijkheden zijn, punt is dat die maatregelen zelden worden toegepast.
  We zijn te soft.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Alles wat er in Amsterdam gebeurd is afgesproken werk.
   Denk je nu echt dat Halsema op ’n avond tegen die kerel van haar zei: “Nee, ik heb er echt geen zin in, om boerka’s van de tram te halen…!”
   En gisterenavond in vervolg daarop zei: “Nee ik ga geen illegalen uit de stad gooien, ik steun die Wassink…!”
   Hahahahaha,wat ’n naïviteit zou dat zijn.
   Halsema staat elke dag in contact met Den Haag, en alles wat ze doet gebeurd in gezamenlijk overleg.
   Voor de buitenwereld wekken ze de indruk dat Amsterdam een vrije enclave is in het rot-bedorven NL, waar die arme “vluchtelingen” Godzijdank een warme haven vinden.
   Alles, dank zei onze heldin van een burgemeester!!!!

   En ondertussen blijft het vuil binnenstromen…

   Geliked door 2 people

  • arjo zegt:

   Probleem is dat iedereen vanaf 18 jaar mag stemmen.
   Misschien maar weer het censuskiesrecht invoeren zodat alleen mensen die belasting betalen en daarbij niet bij overheden werkzaam zijn mogen stemmen.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Dat links islam wijf doet me denken aan een reklame van een wasmiddel “niets wast witter dan DASCH “

  Like

 7. Bert zegt:

  Deze opvang met ‘zelfbeheer’ valt onder het experimenteren met nieuwe samenlevingsvormen waar links zo voorstander van is. Soros zou dit waarschijnlijk graag helpen financieren dmv een nog nader te bepalen linkse stichting onder het mom van ‘open samenleving’.

  Like

 8. Cleo zegt:

  Waarom wordt de gemeente A’dam hiervoor niet vervolgd; als uitvoerend overheidsorgaan moet ze de gerechtelijke uitspraken en de wet naleven. Kappen met dat linkse ondermijnende geëtter! De rijksoverheid moet ingrijpen en die dwazen van de gemeente a’dam onder curatele zetten! Deze onzin heeft ons, de Nederlandse belastingbetalers, NU al te veem gekost; dit moet nu stoppen!

  Like

 9. Cleo zegt:

  Correctie: ‘te veel gekost’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s