VIDEO PVV: Stem Rutte weg!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO PVV: Stem Rutte weg!

 1. Japio zegt:

  Zeg het voort!!

  Geliked door 1 persoon

 2. jack black zegt:

  Groen licht voor opvang honderden illegalen in Amsterdam

  Amsterdam gaat door met de plannen om honderden illegalen 24 uur per dag op te vangen. Dit jaar is daar 11,5 miljoen euro voor nodig. Een ruime meerderheid in de Amsterdamse gemeenteraad steunde de plannen van GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink, die de illegalen verspreid over alle stadsdelen in panden anderhalf jaar wil laten wonen.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Rutte wegstemmen ? Was dat maar mogelijk. De man is een soort van despoot die er alles aan zal doen om weer een grote VVD na de verkiezingen te presenteren. Niet te min gaan we toch weer op de PVV stemmen, uit principe natuurlijk. Toch ben ik nu al benieuwd welke rare verkiezingsuitslagen zich in maart laten zien. Een ding is zeker, een grote VVD, net of half Nederland alweer op de VVD gestemd heeft. Terwijl hij al vele jaren lang iedereen in dit land een oor aan naait….

  Geliked door 1 persoon

 4. Alex Delarge zegt:

  Wegstemmen? Als het huidige kabinet een minderheid krijgt in de eerste kamer schuiven Groen Links en/of de Pvda gewoon aan om de verliezen te “compenseren”. Ben je nog verder van huis dan nu.

  Geliked door 2 people

 5. boorzalf zegt:

  Eerste salaris binnen van het nieuwe jaar, maar ook de energie rekening. En wat blijkt, ik ga er op achteruit. En dan heb ik de boodschappen nog niet door berekend . Plus de gemeente belastingen.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Leuker kunnen we het niet maken, tenslotte asielzoeker moeten ook een uitkering,ziektekosten,school,kinderbijslag,een huis etc, etc………en daar bovenop alle andere import opvreters die al jaren en jaren een uitkering genieten en onze gevangenissen over bevolken, rara wie mag dat allemaal betalen ??……..Juist wij !!

   Geliked door 1 persoon

 6. AEZ zegt:

  STEMBUS-FRAUDE heeft onze stemmen al decennia teniet gedaan. De burgers wordenmeer en meer in het nauw gedreven en de PVV is door de linkse tak in de hoek gezet. Deze partij kan vrijwel niets met goede/vruchtbare resultaten uitvoeren. En het FVD verschilt niet heel veel van de rotte ‘boom’, aan de linkerkant vn de ‘weg’.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Het volk gaat het doorkrijgen dat ze geen geld meer zullen hebben om al die leuke decadente dingen te doen en te kopen die ze tot nu toe zo normaal vonden.
  Overal zal op bezuinigt moeten worden…
  En als ze Rutte straks door hebben is de schurk naar Brussel gevlucht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s