Berlijn: Na aanslag op ordedienst – links-extremisten solidair met Arabische clans

screenshot_48

De negen uitgebrande voertuigen op de binnenplaats van de ordedienst van Berlin-Neukölln.

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Datgene groeit naar elkaar wat bij elkaar hoort: links-extremisten eisen de verantwoordelijkheid op voor de brandaanslagen op ThyssenKrupp, DB Schenker, Dr. Houde en Wisag. Bovendien bejubelen ze de aanslag op de ordedienst in Berlin-Neukölln, vermoedelijk gepleegd door Arabische clans. Het zou “exact het goede antwoord” zijn, aldus de linkse terroristen op hun strijdblog Indymedia.

journalistenwatch

Voor de brandaanslagen op voertuigen van ThyssenKrupp (14 januari, Prenzlauer Berg), DB Schenker (15 januari, Lichtenberg) en Wisag (21 januari, Lichtenberg) eisen de links-extremisten op hun internetblog “Indymedia” nadrukkelijk de verantwoordelijkheid op. In het van socialistisch strijdethos druipende, ellenlange schrijfsel verklaren de – door de mainstream liefdevol “autonomen” genoemde  – linkse terroristen – zich solidair met de brandaanslag op de ordedienst van Berlin-Neukölln, vermoedelijk gepleegd door Arabische clans. Op Indymedia is te lezen:

“Zo komt er een einde aan een week van branden in Berlijn. Behalve de vier hiervoor genoemde branden, waarvoor wij nadrukkelijk de verantwoordelijkheid opeisen, was er gisteren ook een brand bij de ordedienst in Neukölln. Na de overvallen van de afgelopen dagen tegen daklozen en de razzia´s tegen als clanleden gestigmatiseerde en voor de jacht vrijgegeven mensen vinden we de brand echter exact het juiste antwoord.”

De schrijvers – de “Autonome groep-cel ´Soledad Casilda Hernáez Vargas´” verwijzen hierbij vermoedelijk naar een grote razzia van de politie, de ordedienst en de fiscale opsporingsdienst tegen wedkantoren en clan-bars verleden week vrijdag, schrijft de “Berliner Kurier”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Berlijn: Na aanslag op ordedienst – links-extremisten solidair met Arabische clans

 1. droevige mof zegt:

  Duitsland in de houdgreep van Arabische clans en Moslimbroederschap. En de binnenlandse veiligheidsdienst, vers gecastreerd, luidt de noodklok. Belachelijk.
  Ze gooiden de Maaßen moedwillig eruit en nu staat het huisje in brand.
  https://www.compact-online.de/sachsen-radikal-islamische-muslimbruderschaft-baut-strukturen-aus-verfassungsschutz-schlaegt-alarm/

  Geliked door 1 persoon

 2. stradi zegt:

  Het feit dat je de feministes van vandaag niet hoort opkomen voor de miljoenen onderdrukte Islamitische vrouwen ligt in het gegeven dat hun feministisch streven van toen vooral gericht was op het afbreken van het burgerdom. Het zogenaamd opkomen voor de rechten van de vrouw was slechts een kapstok voor deze vooral naar links gerichte vrouwen die met de overige “”nieuw linkse”” meute de oude joods-christelijke burgermaatschappij met haar waarden en normen wilden omvormen naar de volledig genivelleerde decadent normloze maatschappij zoals we die vandaag de dag kennen. De oude waardevolle rolpatronen van mannen en vrouwen die ook identiteit bepalend en cultuur overdragend waren voor nieuwe generaties mocht niet langer blijven voortbestaan omdat het geen goede voedingsbodem was voor de groei van het socialisme. Kinderen die opgroeien in burgerlijk maatschappelijk goed gewortelde gezinnen zijn minder toegankelijk voor socialistische indoctrinatie omdat ze van huis uit een stevige identiteit meekregen. Het gezin als hoeksteen van de samenleving moest kapot. De staat zou de kinderen wel opvoeden via kinderopvang, buitenschoolse opvang, en de indoctrinatie op scholen niet te vergeten. Ook het huwelijk tussen mannen en vrouwen moest eraan geloven en werd als ouderwets en reactionair gezien. Ook werd de waarde van het huwelijk tussen mannen en vrouwen onderuit gehaald en werd op gelijke hoogte gezet als een huwelijk tussen twee mannen of twee vrouwen. Gelijk zoals je vandaag de dag niet zult meemaken dat feministes massaal gaan opkomen voor de rechten van Islamitische vrouwen zo zul je ook nooit geconfronteerd worden met het massaal opkomen voor homorechten in een islamitische samenleving. Kortom alles waarmee niet direct of indirect het joods-christelijk burgerdom in diskrediet gebracht kan worden zal niet aangeroerd worden door de feministes en maatschappij veranderaars van weleer. Bovendien is in het kader van de verdere uitholling van de oude Europese samenleving de Islam een perfect instrument. Dit nog steeds voortschrijdende uitholling proces zal door onze progressieve medemens zeker niet verstoord gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Links= islam

  Like

 4. F1802 zegt:

  Verontrustend dit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s