DUIDELIJK . . .

screenshot_45

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter 2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op DUIDELIJK . . .

 1. Ruud zegt:

  Het is een alom bekend verschijnsel in de natuur dat ingeval van ideale leef-omstandigheden de voortplanting daarvan als eerste een explosieve stijging vertoont.

  Geliked door 2 people

 2. Stef zegt:

  Geen wonder dat die neuk marrokanen geen puf meer hebben om te gaan werken.

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Klopt zoals een zwerende vinger….onderste foto toont een kinderkwekerij …Vader konijn hoeft niet te gaan werken dank zij de kindervergoeding….De bovenste foto toont een man die dat konijnenhok mede helpt te onderhouden

   Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Uitwisseling

  Geliked door 6 people

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Lees het boek “de Ontscheping” van ‘futurist’ Jean Raspail maar eens, geschreven in 1975. Dit staat je te wachten Nederlanders en het is reeds volop bezig. Wel de Indiërs verwisselen voor dobbernegers en moslims. Laatste hoofdstuk van het boek beschrijft het hedendaagse verval van moraal en eigenwaarde van de autochtone Westerling.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Naar bekend werd uit – officiele kanalen – kwamen er vorig jaar 100.000 nieuwkomers erbij. Laten we het er op houden dat het er minstens 150.000 waren. Dit is al 10 x zoveel als de rijksopgave van het jaar daarvoor. Al die jaren schijnt er grof gelogen te zijn. Wie zijn ogen de kost geeft in de (grote) stad waarin hij leeft, ziet daarom dat deze steeds meer begint te lijken op het midden Oosten. Op de onderste helft van de foto hierboven ziet men een gezin met maar liefts 11 kinderen. Gemiddeld krijgen nieuwkomers 4 a 5 kinderen. Niet moeilijk om te voorspellen dat naar aanleiding van de gegevens wij over 10 a 15 jaar tot in onze nek in de Sharia zitten….

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Onze toekomstige moordenaars.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Brussel geeft 1.8 MILJARD Euros aan Soros en zijn Pseudo-Humanitaire-Organisaties………………!

  Het was echt de moeite waard voor George Soros om miljoenen euro’s in de Europese Unie uit te geven en dan in het bijzonder om te lobbyen bij de Europese Commissie, deze meer dan 20 keer te bezoeken en zodoende de leiders van de Commissie te ontmoeten.
  En hierna de permanente lobyisten in het hart van het Europese parlement en de EU-Commissie te kunnen delegeren.

  De Amerikaanse Beursspeculant is er nu in geslaagd om de steun van het Europees Parlement te krijgen voor “de bescherming van de democratische waarden” en in het bijzonder om de NGO’s van het Soros-imperium te kunnen verdrievoudigen in de kaderbegroting 2021-2027 van de EU.
  Deze werd aangenomen tijdens de plenaire vergadering 17 januari in Straatsburg, in het Europees Parlement.

  Volgens het rapport dat door 426 stemmen tegen 152 is goedgekeurd, zal de EU in de komende zevenjarige begroting 1,8 miljard euro toewijzen aan het nieuwe Europese programma “Rechten en waarden”.
  Dit in plaats van de oorspronkelijk door de Europese Commissie geplande 642 miljoen euro.

  De andere medewetgever van de EU, de Europese Raad, die de regeringen van de lidstaten samenbrengt, moet zijn standpunt over de oprichting en financiering van dit NGO-programma nog bepalen, waarna de interinstitutionele onderhandelingen kunnen beginnen

  Soros vergadert regelmatig met de Europese Commissie, persoonlijk of via zijn lobbyisten
  Zoals de Site “Origo” dit heeft samengevat op basis van eerdere onderzoeken van de Krant “Magyar IDOK” op openbare gegevens, blijkt dat George Soros meer dan twintig bijeenkomsten met de belangrijkste Europese Commissie had sinds de inauguratie van Jean-Claude Juncker op 1 november 2014.

  Aan de hand van deze gegevens, valt te concluderen dat Soros met zijn “Open-Society-European-Institute”, accreditatie bij het Europees Parlement heeft.
  De 12 lobbyisten hebben 52 keer per jaar vertegenwoordigers van de Europese Commissie jaar ontmoet, dus gemiddeld één keer per week.

  De miljoenen door Soros uitgegeven blijken te lonen.
  Magyar Idöka schrijft ook dat de organisatie van Soros het Europees Parlement op een verrassende manier heeft geïnfiltreerd.
  Belangrijk is te weten dat de leden van de Open Society Foundation al in 2008 in Brussel aanwezig waren, maar ze werden pas actief door zich te bundelen na de verkiezingen van 2014.

  Toen, aan het begin van de migratiegolf, werd er vaart achter gezet en activeerden ze tientallen lobbyisten met een officiële accreditatie die elke dag naar het parlement gingen.
  In 2017 werd het team aangevuld door twee andere lobbyisten, die vijftig keer De leiders van de Commissie ontmoetten.

  En zo komt het dat een derde van de leden van het EP in de zakken van Soros zit.
  Het besluit dat vorige week donderdag door het Europees Parlement werd genomen is eigenlijk niet verrassend, want, zoals we ons herinneren vonden we in de interne database van de Soros Open Society Foundation (OSF) een lijst van “vertegenwoordigers” die al bijna miljonair zijn.

  Onder de titel “Reliable Allies” zien we de namen van beleidsmakers en het blijkt dat George Soros een directe invloed heeft op 226 van de 751 EP-leden.

  Hiermee is Soros de grootste factie van het Europees Parlement, met een derde van de EP-leden in z’n zak.
  Source : http://www.origo.hu/nagyvilag/20190117-civil-szervezetek.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s