Klimaat-hysterici willen Trump onder druk zetten: De klimaatverandering bedreigt zogenaamd het Amerikaanse leger

screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in de VS weten de klimaat-hysterici van geen ophouden. Nu willen ze president Trump, die als “klimaat-ontkenner” geldt en in 2017 het vertrek van de VS uit het Parijse klimaatbescherming-verdrag heeft aangekondigd, in zijn achillespees te raken: er werd nu een rapport opgesteld op het Amerikaanse ministerie van Defensie, volgens welk een groot deel van de Amerikaanse steunpunten zogenaamd bedreigd wordt door de gevolgen van de klimaatverandering.

duits - zuerst

Twee derde deel van de 79 onderzochte steunpunten zouden op dit moment of in de toekomst door veelvuldige overstromingen worden bedreigd, staat er in het rapport. Meer dan de helft van de steunpunten zouden getroffen worden door droogteperiodes. Bovendien zouden er bosbranden en het ontdooien van de permafrost dreigen. Volgens het rapport zou de klimaatbedreiging voor het Amerikaanse leger over ongeveer 20 jaar acuut worden.

Het 22 pagina´s lange rapport werd door het – door de Democraten gedomineerde – Amerikaanse Congres in opdracht gegeven.

De Democratische Senator Jack Reed beschuldigde de regering van president Donald Trump ervan de klimaatverandering af te doen als tweederangs. Waarnemers sluiten niet uit dat het rapport op Trump persoonlijk is toegesneden, die het Amerikaanse leger na aan het hart ligt.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Klimaat-hysterici willen Trump onder druk zetten: De klimaatverandering bedreigt zogenaamd het Amerikaanse leger

 1. Ruud zegt:

  Hopelijk komen zowel de feiten als de echte deskundigen aan het woord.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben we in Nederland wel doortastende politici die de politiek correcte “gespinde problemen” van de wereld voortvarend oppakken. Terwijl in Nederland jongeren andere jongeren en ook niet jongeren op straat, voetbalveld en uitgaancentra’s half en niet zelden geheel dood schoppen gaat onze minster jongeren redden in de derde wereld. Een kwestie van de goede prioriteiten stellen vindt U ook niet?

  https://tpo.nl/2019/01/25/sigrid-kaag-d66-stelt-ambassadeur-aan-die-jongeren-in-ontwikkelingslanden-moet-gaan-helpen/

  Geliked door 1 persoon

 3. Perfide Albion zegt:

  liar liar pants on fire… Fuck iedereen die in het klimaat sprookje van de communisten gelooft. Gooi ze van de planeet af!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Word persoonlijk met de dag kwader op al die klimaatmalloten hoofdzakelijk doordat steeds meer mensen in die waanzin zijn gaan geloven.
  Stel, en dat zeg ik met nadruk, stel dat er een klimaatverandering plaatsvind wie zijn wij dan dat we dat tegen zouden kunnen houden?
  Men doet het voorkomen alsof er een remedie tegen zou zijn maar dat wordt nooit aangetoond.
  75% Of meer van de vervuiling is afkomstig van de industrie en wie gaan ze aanpakken?
  Inderdaad; Jan met de Pet, die mag geen auto meer rijden, die moet zijn huis tegen gigantische kosten isoleren, die moet een warmtepomp.
  We moeten met z’n allen aan de elektrische auto maar gesteld dat hun doelstellingen gehaald worden komen we straks in de file voor de oplaadpunten want die zijn er onvoldoende en gesteld dat die er wel komen kunnen we de benodigde elektriciteit niet opwekken.
  Ze willen drie grote kolencentrales sluiten terwijl twee daarvan in 2017 zijn opgeleverd en hypermodern zijn, miljarden worden daarmee door de plee gespoeld.
  In alle landen om ons heen gaat men massaal over op gas en wij? Wij moeten er juist vanaf!
  De logica daarachter? Schiet mij maar lek, ik weet het écht niet.
  Wie heeft er de laatste tijd nog wat gehoord over de “zure regen”?
  We gingen allemaal dood, de bossen zouden afsterven, dieren zouden vergiftigd worden doordat het gras dat ze aten besmet was door de regen, dood en verderf zou over ons komen!
  Het regent nog steeds regelmatig maar ik moet de eerste melding van een dode door de zure regen nog tegenkomen…

  Like

 5. duinsnip zegt:

  Er is een wereldwijde kliek anarchisten die de maatschappij naar de donder willen laten gaan. Dat hebben ze jaren geleden al op het eendollarbiljet laten zien, Ordo ab Chaos. Ook Trump is een gepasseerd station, zijn vertrouweling Stone is nu ook gearresteerd en dit luidt het begin van het einde in. De Clinton kliek heeft hij ook nooit aangepakt en nu wordt hij ingepakt. De verkiezingen in 2020 zal hij niet meer kunnen winnen omdat van zijn verkiezingsbeloften niets terecht gaat komen, dankzij de landverraders binnen zijn eigen partij. Links is dominant helaas want in utopieën geloven heeft de mens altijd meer aangetrokken dan gezond verstand. Dat keert altijd pas terug na een grote oorlog en dit zal deze keer wereldwijd een ongekende slachting zijn.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het is koud, hè.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s