KLIMAATWAANZIN!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via “DrGerritJanMulder“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Elite, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op KLIMAATWAANZIN!

 1. Ruud zegt:

  Luister en huiver van de onzin van deze wereldberoemde PvdA-klimatoloog………….

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ Ruud (25 januari 2019 om 17:46)

   Dames en Heren.

   Bij de uitspraken van landverrader Franske Timmermans lopen me de rillingen over de rug. Wat lult die lummel toch uit zijn nek. Hij is nergens te vies voor, om Drunkert te apaiseren. Slijmen, slijmen, slijmen en een nog beter betaald baantje bij de EU in de wacht slepen !!! Gatver !!!

   Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Miljarden uitgeven aan iets dat wij niet kunnen beïnvloeden is niet totaal zinloos.
  Dat is gewoon handel…!

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   paulzwueste
   Klopt.
   Het is handel maar wel zinloos.

   Like

  • Henk Kerkdijk zegt:

   “Door de invloed van toename van de CO2 concentratie in de atmosfeer mogen wij genieten van eeuwen met gelijkmatiger en beter klimaat, eeuwen waarin de aarde veel overvloediger gewassen zal voortbrengen, ten voordele van de snel groeiende mensheid.”
   Svante Arrhenius was winnaar van de Nobelprijs voor scheikunde in 1905. Hij was de eerste wetenschapper die een kwantitatieve relatie ontwikkelde tussen de toename van kooldioxide in de atmosfeer en de wereldtemperatuur aan de oppervlakte. Dit mag absoluut niet gezegd worden laat staan dat hierover wordt gepraat.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Miljarden uitgeven aan iets wat wij niet kunnen beïnvloeden, is CRIMINEEL.

  De klimaatschurken dwingen ons om ons laatste spaargeld uit te geven aan, of om een lening af te sluiten voor het financieren van idiote ‘klimaatmaatregelen’!

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   De klimaatschurken houden zich zelf NIET aan de regels die ze anderen willen opleggen.
   Politici van linkse partijen vliegen in hun vakantie naar verre oorden die ze voor de kleine man willen verbieden.
   Om maar niet te spreken over de Oranjes.
   Ooit de foto gezien van de badkamer van Willie ??
   De douchekop heeft een diameter van 30 centimeter.
   Ik vermoed dat hij hier niet alleen maar 5 minuten onder staat.
   Kotsmisselijk word ik van de betweters die de gewone man het plezier in het leven willen ontnemen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Bert zegt:

  Er zijn wel resten van een Romeinse tempel gevonden ten zuiden van Thun in de Alpen, maar een dorp voor permanente vestiging lijkt onwaarschijnlijk.
  Wel is onderzocht dat in de Romeinse tijd de sneeuwgrens aanzienlijk hoger lag (300 m) dan nu en dat is al in 2005 gebeurd in Zurich;
  Er zijn resten van bos gevonden waar recent nog ijs lag.
  http://archiv.ethlife.ethz.ch/e/articles/sciencelife/gruenealpen.html

  Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  Klimaatverandering is normaal en is er altijd al geweest. In de Middeleeuwen groeiden er subtropische planten in Nederland die nu alleen nog maar ten zuiden van de Alpen zijn te vinden. Daarna volgde een kleine mini ijstijd die de Noordzeekust deed dichtvriezen. Van enige menselijke uitstoot c.q. invloed was geen enkele sprake, en ook nu vallen alle temperatuur wisselingen en de zeespiegelstijging ruim binnen alle normale klimaatfluctuaties. Voor een fractie van de geëiste $ 2,4 biljoen kan de wereld zich veel beter en eenvoudiger gaan instellen op deze veranderingen, die er hoe dan ook gaan komen, ook al zou de wereldwijde CO2 uitstoot nog vandaag naar nul worden teruggebracht.
  (bron bijbels optiek)

  Geliked door 2 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Weten we het nou nog niet, dat het “klimaat akkoord” één grote leugen is.
  Van ons worden maatregelen verwacht, die op de lange termijn een onmeetbaar effect hebben van 0,0000weinig %. Maar al die maatregelen kosten onbetaalbaar duur. Die zullen ons in diepe bittere armoede leiden. Al die zogenaamde onderzoeken kunnen de term wetenschap niet eens torsen. De rapporten en de onderzoeken zijn zwaar suggestief beïnvloed. Er is door de klimaat- en milieumaffia naar een gewenst resultaat toegewerkt. Hoe lang blijven we die onzin nog accepteren ??? Er komen steeds meer berichten, waaruit blijkt, dat we worden voorgelogen !!! Laten we dat hele klimaatakkoord in godsnaam naast ons neerleggen. Het wordt hoog tijd voor die hele zooi, om op te pleuren !!! Stem ze weg !!!

  Wij worden niet goed voorgelicht over klimaat. Dit is gewoon niet correct. Zakenman uit Quote 500 zeilt naar Groenland en schrikt zich rot.

  https://www.ninefornews.nl/zakenman-quote-500-zeilt-groenland/

  Geliked door 3 people

 7. BigLJohn zegt:

  De klimaatgekte verspreid zich als een agressief kankergezwel. In Belgie gingen, in navolging van dat ene Zweedse schoolmeisje, al vele duizenden scholieren de straat op om het kabinet te dwingen strenge maatregelen te nemen om de opwarming van de aarde te stoppen. Goeroe Al Gore die hiermee begon kan tevreden zijn. De schoolkinderen zijn ook al besmet, verspreiden ook al DE grote leugen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Welke toekomst ? Die van leugen en bedrog, manipulatie, hersenspoeling en dictatuur. Scholen zijn ervoor om hun leerlingen iets te leren, niet om ze dom te maken. Een maatschappij die uitpuilt met domme mensen gaat geheid naar de verdommenis toe. En u en ik rijden mee….

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Toch heerlijk dat we nog steeds ’n jeugd van tegenwoordig hebben.
   Die weten alles veel beter.
   In de toekomst hebben we geen dure pensioenen meer nodig want zij zullen er voor zorgen dat we met 50 moeten ophouden met leven, zodat zij niet te veel voor ouderen zullen betalen, wat natuurlijk momenteel een groot onrecht is.

   Het geld wat ze daarmee uitsparen kunnen ze dan eindelijk aan die opwarming van de aarde besteden.
   Iedereen gelukkig, totdat ze zelf 50 jaar zullen worden, maar wie dan nog leeft die dan zorgt…

   Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  De illegale “invasie” van crimigranten,de milieuhoax de de vogelgehaktmolens (wind) met miljarden gesubsidieerd komen uit de koker van extreem links en is bedoeld om de burgers kapot te belasten en het door extreem links zogehate “kapitalisme” te slopen.

  Geliked door 3 people

 9. Het “Misleidende Grote Verdienmodel Overheid”.

  Geliked door 1 persoon

 10. M.A.L. Sion zegt:

  De techniek gaat met sprongen omhoog. Het moet dus goed mogelijk zijn om met ruimtevaart schepen materiaal naar de maan te brengen om daar kassen aan te leggen om voedsel te produceren om het tekort aan te vullen wat ontstaat door het gebrek aan CO2 in de atmosfeer van de aarde wat de voedselproduktie op de aarde vermindert.

  Like

 11. albert000 zegt:

  Weet iemand of klimaat moeheid in het ziekenfondspakket zit?

  Wanneer is ook al weer het industriële tijdperk begonnen?

  IJsplaten langs het antarctisch schiereiland begonnen eeuwen geleden al -dunner te worden.

  https://www.scientias.nl/ijsplaten-langs-het-antarctisch-schiereiland-begonnen-eeuwen-geleden-al-dunner-te-worden/?fbclid=IwAR0kBqnVC_WfVc7fcAekyfwAo_XaEDLP2Xgu1woyMc_GxcYMX0uAMIOQaME

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s