Minister van Binnenlandse Zaken Salvini wordt steeds meer de superstar van Italië

Screenshot_49.png

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Italië heeft datgene waaraan het de conservatieven in Duitsland zo node ontbreekt: een charismatische persoonlijkheid, die staat voor de dringend noodzakelijke politieke ommekeer. Waar minister van Binnenlandse Zaken Salvini opduikt, wordt hij als een superstar bejubeld.

philosophia perennis

Vorig jaar september schreef “JouWatch” al: “De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die zich aan zijn verkiezingsbelofte houdt om zich radicaal op te stellen tegen de catastrofale migratiepolitiek van de voorgaande regeringen, wordt overal waar hij opduikt euforisch begroet door de burgers.”

Populairder dan paus Franciscus

Het enthousiasme was geen strovuurtje, het houdt tot op dit moment aan. Ja, meer nog – intussen is Salvini bij de Italianen populairder dan paus Franciscus. Dat daarbij de opvattingen van de beide over belangrijke vragen betreffende de immigratie een belangrijke rol spelen, lijdt geen twijfel.

Onderstaande video (klik de link naar het originele artikel aan) geeft een goede indruk hoeveel Italië van Salvini houdt. De video werd zaterdag door Salvini op zijn Facebook-pagina gepubliceerd en werd al meer dan een miljoen keer aangeklikt.

Met de korte tekst: “Hier uit Napels – Dat zijn de  peilingen waar ik van houd.”

Als je kijkt naar de beelden, dan weet je: zo werd al heel lang geen politicus meer begroet, vermoedelijk het laatst paus Benedictus XVI.

 De linkse pers gaat woest tekeer en vervalt in racisme

En uiteraard gaan de linkse media van Italië woest tekeer. In plaats van de jubel voor Salvini te beschouwen als geste van de verzoening tussen Noord en Zuid, wordt de in het openbaar getoonde liefde van het volk voor Salvini geduid als “voor het Zuiden typische, want tot de samenleving behorende” geste van de onderwerping en het bedelen om genade van de machtigen.

Dat men daarbij zelfs vervalt in racisme tegenover de Zuid-Italianen, merken de eigengereide rotzakken van de linkse pers van Italië überhaupt niet.

Is zoiets ook voorstelbaar met Merkel of Macron?

Bestsellerschrijver Stefan Schubert over de video: “Bekijk absoluut de korte video. De burgers weten heel goed wie politiek maakt voor het eigen volk en wie een politiek tegen de belangen van de eigen bevolking, zoals Merkel, Maas en consorten.”

Mijn verzoek: als u de video bekeken heeft, vraagt u zich dan eens af: zijn zulke optredens met mevrouw Merkel, de heer Schulz (”Jullie moeten nu applaudisseren”) of een van de politici van de AfD denkbaar?

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Italië, LEGA, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Minister van Binnenlandse Zaken Salvini wordt steeds meer de superstar van Italië

 1. guusvelraeds zegt:

  of een van de politici van de AfD denkbaar

  Wat rare en voorbarige opmerking.

  De politici van de AFD hebben nog geen kans gehad,

  Omdat tot nu nergens een AFD politicus regeringsmacht heeft gehad.

  Zodra ze regeringsmacht verworven hebben zal blijken of ze hun verkiezingsbeloften vervullen.

  Dit lijkt alsof de AFD bewust in diskrediet gebracht wil worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Patriotten versus landverraders………….

  Like

 3. Thoth zegt:

  Geert steekt Salvini een hart onder zijn riem :

  Prima.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Wat een held! Wat een baas! Laten we nooit vergeten dat de machthebbers hier onze Salvini (Pimmetje) vermoordt hebben. Daar hebben ze toen één van hun zetbaasjes mooi voor weten te strikken.

  En we laten ze gewoon doorgaan met dat demoniseren en vuilspuiten tegen onze vertegenwoordigers. Schandalig! Wat een laf tering volk is het Nederlandse volk. Op de PVV-ers na dan..

  Je moet je ogen uit je kop schamen als je VVD stemt. Wat een smerige opportunistische landverrader ben je dan! De VVD is erger dan GL..Vele malen erger. GroenLinks komt tenminste eerlijk uit voor haar communisme.

  Schop die kartel moordenaars van Fortuyn de provinciale staten uit!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Fantastisch, prachtig ook dat filmpje op de Duitse site hoe hij door de mensen wordt ontvangen.
  Dat heb je in NL nog nooit meegemaakt met enig politicus die de mensen willen opzadelen met TOREN-hoge laste om hun Klimaatgekte te verwezenlijken.
  Zelfs niet bij ’t geliefde vörstenhuis” zoveel enthousiasme.!
  / / /
  Nadat er tegen hem een aanklacht was ingediend, werd Salvini nog populairder en hij beloofde niet van zijn standpunt af te wijken.
  Het “sleutelwoord” #SalviniNonMollare, is overal op Twitter te lezen.
  “Salvini niet opgeven…………”
  De Italianen die van die z.g.n. vluchtelingen veel ellende ondervinden vergelijken op internet hen met vroegere ECHTE vluchtelingen:

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Volgens de Italiaanse Inlichtingendiensten willen mensensmokkelaars enkele “vluchtelingen-boten “laten zinken om zodoende het westen tot emotionele tranen te bewegen…………..

  De Italiaanse Inlichtingendienst waarschuwt voor de mogelijkheid dat mensensmokkelaars opzettelijk een ramp willen veroorzaken om zodoende een golf van sympathie te krijgen en zodoende hun illegale handel die het afgelopen jaar is afgenomen, op-te-peppen.
  Zo’n manoevre zou een herhaling kunnen zijn van die grote humanitaire ramp op 18 april 2015, waaruit de Reddingsoperatie SOPHIA is voorgekomen.
  Volgens sommigen van de overlevenden hadden de smokkelaars hen gedwongen de boot te verlaten,[ in zee te springen ? ], omdat zij wisten dat de boot zou gaan zinken.
  Hierdoor dachten sommigen dat de ramp was voorbereid en opzettelijk door de smokkelaars veroorzaakt.
  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/migranti-lallarme-dei-servizi-segreti-scafisti-cercano-1633201.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s