Joden in de AfD geven Charlotte Knobloch lik op stuk

screenshot_79

(Vertaling: E.J. Bron)

Op Facebook hebben de Joden in de AfD (JAfD) zich – Godzijdank – van de haattoespraak van Charlotte Knobloch (foto) gedistantieerd:

journalistenwatch

Beste vrienden, beste collega´s,

Wat zich afspeelde in het deelstaatparlement van Beieren – daarvoor zijn geen woorden te vinden. De hele vereniging is diep geschokt over het enorme gewetenloze gedrag van Charlotte Knobloch, die, en laat me dat heel direct zeggen!!, trapt op de graven van de dode Joden in naam van de huidige mainstream agenda!!

Deze vrouw heeft net zoveel op met Joden en neutraliteit in Duitsland als wij met de Islamitische Staat – namelijk helemaal niets! Wij, als JAfD, distantiëren ons ten zeerste van Charlotte Knobloch en consorten!

De aanleiding is de toespraak van Knobloch in het Beierse parlement tijdens een herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van het naziregime. In deze toespraak had Knobloch de AfD enorm aangevallen. Ze zei o.a.: “Deze zogenaamde Alternative für Deutschland baseert haar politiek op haat en buitensluiting en staat niet alleen wat mij betreft niet op de bodem van onze democratische grondwet.” De presidente van de Israëlische cultusgemeente dreef het echter op de spits toen ze in verband met de AfD indirect de mogelijkheid van een nieuwe Holocaust in aanmerking nam. Letterlijk: “Het is de verantwoordelijkheid van ons allen dat het onvoorstelbare zich niet mag herhalen”.

Daarop sprongen de meeste leden van de AfD-fractie, waaronder ook fractievoorzitster Katrin Ebner-Steiner, uit hun vel van woede en ze verlieten de vergaderzaal. Pas toen de toespraak van Knobloch was afgelopen, kwamen de afgevaardigden weer terug. In de media werd dit voorval natuurgetrouw eens temeer de AfD aangewreven, ongeacht de botte verbale aanvallen en het bagatelliseren van Knobloch tijdens een officiële herdenkingsbijeenkomst. Hoe durft u! Schaamt u zich eigenlijk niet? Deze brutaliteit, deze respectloosheid, dit domme en infantiele gebazel maakt sprakeloos!

 1. U hebt MEERMAALS het Duitse publiek BELOGEN en gedaan alsof wij, de Joden in de AfD, eventueel überhaupt helemaal geen Joden zouden zijn. Dat is een weergaloze aanmatiging. U zult niet bepalen wie Jood is of niet. Geen enkele rabbi zal uw opmerkingen over wie Jood is of niet accepteren. U bent daartoe niet bevoegd en dat weet u ook.
 2. U hebt MEERMAALS het Duitse publiek BELOGEN en beweerd dat door de AfD het gevaar van een nieuwe Holocaust zou ontstaan. Dat is een belachelijke LEUGEN!
 3. Tegelijkertijd hebt u de politiek van de islamitische, islamistische en islamofascistische immigratie door de regeringspartijen DIRECT ondersteund, bijvoorbeeld door uw beschermheerschap bij het “Ernst Ludwig Ehrlich Studie-instituut voor bevordering van joodse begaafden”. Dit instituut onderscheidt zichzelf er o.a. door dat het Joden buitensluit (!) en dat het het Duitse publiek BELIEGT! Het doet net alsof de meeste overvallen op Joden plaatsvinden door rechts-radicalen. Dit is een infame LEUGEN en bedreigt de veiligheid van de Duitse Joden.

Wij verwachten JOODS GEDRAG van u, d.w.z. houdt u op te LIEGEN! Ons als mensen, als Joden, als Duitsers, als levende wezens, als familie van tijdgetuigen heeft het niet alleen gechoqueerd, het heeft ons doen huilen zoals niets anders ons kan doen huilen! In de hele loopbaan van veel van onze levens hebben we ons nog nooit zo misbruikt gevoeld als op dit moment! Dat uitgerekend u de mensen, die zoveel leed en verdriet moesten verdragen, die mee moesten aanzien hoe hun broers en zusters vergast en doodgeschoten werden, dat u deze mensen zo misbruikt voor uw verachtelijke derderangs theater, laat duidelijk zien: u hebt niets met het Jodendom in Duitsland, maar dan ook HELEMAAL NIETS gemeen! Met uw morele kompas zou het mij persoonlijk zeer verbazen wanneer u uw eigen auto voor de huisdeur zou vinden! SCHAAMT U ZICH! Laat ons in alle duidelijkheid zeggen: IEDER INDIVIDUEEL LID VAN DE AFD ZOU EVENEENS DE PLENAIRE ZAAL HEBBEN VERLATEN!

Wij bedanken onze aanhangers, vrienden en collega´s voor hun onbeperkte medewerking en belangstelling en hun troostende en bemoedigende woorden in deze afschuwelijke aangelegenheid! We zullen deze aangelegenheid onderzoeken! We houden jullie op de hoogte! We geven nooit op! Wij vechten!

Voor onze vrijheid. Voor onze democratie. Voor ons vaderland. Voor ons land. Voor Duitsland!

Was getekend: Joden in de AfD

Screenshot_80.png

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse joden, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Joden in de AfD geven Charlotte Knobloch lik op stuk

 1. L. van der Storm zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen dat mensen met naar ik aanneem, een behoorlijke opleiding, tot een conclusie kunnen komen dat de AFD, ook maar de oorzaak zou kunnen zijn van een tweede holocaust!! Het doet me denken aan Mevr. Ceelen, die een mars wil starten bij Westerbork voor de `vluchtelingen. Waarom krijgen deze mensen hun verstand niet op een rijtje……Ik ben net 75 geworden, maar ik blijf me iedere dag verbazen over de krankzinnigheden, die ik iedere dag te lezen krijg!!

  Geliked door 7 people

  • kampersrene zegt:

   Beste L.van der Storm ik ben een jaartje jonger dus 74 .Ik begrijp het ook niet meer . Wij en onze leeftijdgenoten hebben een heerlijke tijd mogen meemaken van welvaart en voorspoed….dat is verleden tijd die nooit meer zal terugkomen …dank zij politiekers die niet kunnen nadenken en onverantwoord te werk gaan en bepaalde groepen van mensen waar ik maar “een” woord voor heb “geestelijk gestoord “

   Geliked door 2 people

   • Marc zegt:

    Beste Laura en Kampersrene,

    Het is precies om die reden dat wij, zij die stemmen op PVV, FvD, AfD, etc. nu eens duidelijk moeten benoemen dat wij de anti-fascisten zijn, en al die andere impliciet en expliciet het nazisme steunen en bevorderen.

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik ben nóg een jaar jonger, 73, en ik begrijp het wel! Het zijn absoluut geen krankzinnigheden. Het is misdadige demagogie! Ze weten precies wat ze aan het doen zijn en daarom doen ze het! Het Coudenhove-Kalergi plan. (Léés het dan, godverdomme!) De omvolking van Europa. Dat is waar ze mee bezig zijn en zolang we allemaal zitten te suffen en in maart wéér op Jesse Klaver en zijn bende stemmen verandert er geen klote! Trouwens, ook Rutte, Van Haersma Buma, Jetten en die kwibus van de CU zijn net zo fout als Mussert van de NSB.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 3 people

 2. Armani zegt:

  Schandalig dat dit Fascistisch wezen op deze wereld leeft

  Geliked door 2 people

  • Rommel zegt:

   Charlotte Knobloch is een Jodin, voorzitster van de Israëlische Joodse gemeenschap in München en Opper-Beieren, en spreekt namens deze gemeenschap.
   Vind je jezelf nu niet een vreselijke antisemiet?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hé Rommel,

    Ai, die heeft pijn gedaan de laatste keer . . . Lullig ook dat het nu overal bekend is, maar ja . . . Zelfs je schrijvers lopen bij je weg.

    Had je even tijd tussen het plagiaat plegen door? En nee, dat vind ik niet: zij behoort tot het type “Weg met ons Joden”, verraders van hun eigen volk.

    Geliked door 2 people

   • Sjaak Smits zegt:

    Dus die denkt dat ze namens die gemeenschap spreekt? Is dat die gemeenschap gevraagd? Denk eerder dat ze op eigen naam spreekt en niet namens al die joden! Dit te horen aan de reactie van die joden!

    Like

 3. Jan zegt:

  Video
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article187743416/Antisemitismus-Charlotte-Knobloch-warnt-vor-Pogromstimmung.html

  CSU grijpt de gelegenheid ook aan om de AfD een trap te geven, ‘de reactie van de AfD leden om weg te lopen toont geen respect’.

  Die Zentralrat der Juden die meent dat iedere Jood een SPD-kuddedier moet zijn maakte Sarrazin uit voor iemand op geestelijk niveau van Himmler, Goering en Hitler toen hij zei dat hij iemand niet erkent die van de staat leeft en door kinderen te baren de staat overneemt.

  Die Türken erobern Deutschland genauso, wie die Kosovaren das Kosovo erobert haben: durch eine höhere Geburtenrate.” Gefallen würde es ihm, “wenn es osteuropäische Juden wären, mit einem 15 Prozent höheren IQ als dem der deutschen Bevölkerung”. http://www.taz.de/!5154667/

  Henryck Broder: De ceentrale raad van Joden lijdt aan grootheidswaan, vertegenwoordigt een kleine groepering in Duitsland, maar meent dat het anderen te kunnen voorschrijven hoe zij zich heben te gedragen en wat zij moeten denken.
  https://www.tagesspiegel.de/meinung/zentralrat-der-juden-henryk-m-broder-meine-kippa-liegt-im-ring/1282018.html

  Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   “Wat dacht u van sommige “hooggeplaatsten” uit de Joodse gemeenschap in Nederland.” zou ik graag aan dhr. Broder willen melden. Alsof hij dat niet ontzettend goed zal weten! Deze vernietigingsdrang bij nazaten van hen die al door de schoorstenen MOESTEN verdwijnen zou die enkel gebaseerd zijn op een mogelijk baantjescarrousel/omkoopbedrag? Zal ik het maar opgeven om daar over na te denken?

   Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Is er ergens een link te vonden naar de toespraak van Knobloch???

  Like

 5. De fout is, binnen de AfD, dat joden een aparte plek willen, innemen, dus niet onderdeel zijn van de groep burgers die de AfD vormen, maar apart staan, ondanks de ontkenning daarvan. Deze tweeslachtigheid, breekt hen zelf op. Waarom die aparte plek, telkens weer, in de publiciteit en bij evenementen ?

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Iedereen die de islam en zijn aanhangers boven alles beschermd ongeacht de maatschappelijke gevolgen van een islamiseringsproces is per definitie antisemiet.

  Geliked door 3 people

 7. Harry zegt:

  Wat een eng wijf , die kan zó in het rijtje :
  Gretta Duisenberg ,
  Anja Meulenbelt ,
  Angela M ,
  Rost van Tonningen ,
  Hedy dÁncona ,
  Gordon ,
  Sylvana Simons .

  Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   MAAR….de weduwe Rost van Tonningen had meer ballen dan Rutteprut. Deze weduwe zei soms toch hele rake juiste dingen, herinnert u zich “het Zwarte Schaap” bijvoorbeeld nog….

   Like

   • Harry zegt:

    Nee Roni , ik kan me het Zwarte Schaap niet herinneren .
    Kan je mijn geheugen even opfrissen ?
    Misschien ben ik het vergeten , maar ik heb ook jaren in het buitenland gewerkt , mogelijk heb ik het geheel gemist .

    Like

   • Roni zegt:

    Dat programma met Inge Diepman destijds. Wat de weduwe zei over onze steden………

    Like

  • Roni zegt:

   Gordon, in dat rijtje, whahaha……ach, soms maakt hij het er ook naar ja. Boontje komt soms om zijn loontje.

   Like

 8. Oprechte geus zegt:

  Merkel is bezig in Duitsland tegenvuren aan te leggen tegen de AfD met behulp van ingehuurde nuttige idioten. De reacties lijken te komen uit de grote onderlaag van de bevolking of uit bepaalde bevolkingsgroepen, maar zijn zorgvuldig georkestreerd door de Duitse overheid: de laatste geraffineerde strohalm van Merkel.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Knoflook, typisch joods.

  Like

 10. Rommel zegt:

  @Bron

  “Weg met ons Joden”, verraders van hun eigen volk.”

  Dus op dat tiental Joden in de AfD na, is de rest van de Joodse gemeenschap in Duitsland “verraders”. Hmm, ik vraag me af of ze het met je eens zullen zijn.Waarom vraag je het niet even bij CIDI? En meteen ook even wat ze van Wilders denken.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Rommel

   Nu zak je toch wel gigantisch door het ijs. Antisemitisch, nu ook anti-Wilders . . . Wanneer kunnen we op “Fenixx” je eerste pro-islam stuk verwachten?

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Het lijkt me toe , dat je aan het verdwalen bent , Rommel !
   Kom je hier nou enkel nog spoken om de boel te verstieren ?
   Kom op man .
   Je was vroeger een kei !

   Is er nog kans dat de oude Rommel terugkomt of is dit het gevolg van “voortschrijdend inzicht “ ?
   Dan ziet het er tamelijk hopeloos uit .

   Eerlijk gezegd vind ik het een wonder dat Bron je reacties plaatst .
   Dat is wel weer “groot” van hem .
   Neem er een voorbeeld aan !

   Geliked door 1 persoon

   • Rommel zegt:

    “Eerlijk gezegd vind ik het een wonder dat Bron je reacties plaatst .
    Dat is wel weer “groot” van hem.”

    Zijn response is inderdaad minder. Een beetje, hoe zal ik het mild zeggen, warrig. Wat hem niet geheel vreemd is.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Aha, Rommel is een octopus. Hij heeft ook nog mensenkennis zonder mensen überhaupt te kennen! Laten we het “verborgen kwaliteiten” noemen. Nou ja, in ieder geval nog enige kwaliteit zeg maar.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Harry z28 januari 2019 om 17:54

    Kom je hier nou enkel nog spoken om de boel te verstieren ?

    Kennelijk houdt hij de boel hier goed in de gaten.
    Hij heeft een erg stoere avatar maar hij is niet meer dan een klein keffertje.

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Mij persoonlijk ga je nou wel een heel erg stuk uit de bocht Rommel, want meermaals zijn hier op dit blog Joden aan de kaak gesteld die hun eigen rasgenoten zwaar afvallen.
   Zo ook nu met deze knoflook.
   Enkele weken geleden heb Ik dus duidelijk gemaakt dat Ik op jou blog niks meer te zoeken heb wegens het antisemitisme wat daar heerst.
   Daar staat ook tegenover dat je de Holocaust wilde bagatelliseren in een artikel bij Jullie.
   Je stelde mij de vraag of Ik echt geloofde in 6 miljoen slachtoffers.
   Je mag wat mij betreft gerust twijfelen aan de aantallen, Ik doe dat in ieder geval niet.
   Zoals Ik meerdere malen aangaf begint het bij Fenixx knap te lijken op een antisemitisch blog en wat mij betreft, moeten jullie zelf weten.
   Ik heb er in ieder geval niet veel probleem mee, omdat Ik dan eenvoudig afscheid neem.
   Maar om nou direct met deze onzin aan te komen gaat eigenlijk toch ook een beetje te ver, maar daar staat tegenover het is niet mijn blog.

   Like

 11. Pingback: “Junge Alternative” tegen de chef van de “Berlinale”: Holocaust-film in Neukölln en Kreuzberg laten zien | E.J. Bron

 12. Jules Vismale zegt:

  Als die Charlotte Knobloch haar eigen joodse komaf verloochend, gelijk aan Reinhard Heydrich (1904-1942), het hoofd van de SD en de Gestapo, dan moet ze gewoon opflikkeren uit Duitsland! Thans trof ik ergens een bericht aan dat het antisemitisme in Europa, en vooral in het oosten, vaak nog erger was dan in Duitsland! Lees hier dit artikel daarover:

  Overblijfselen van honderden lichamen ontdekt in het voormalige Joodse getto van Brest, Wit-Rusland

  Op een foto werden Wit-Russische Joodse mannen getoond met Davidsterren opgespeld, ze stappen naar een bos met schoppen op hun schouders, klaar om hun eigen graf te graven waarna ze allemaal werden neergekogeld.
  Op 21 mei 2016 meldde de Ivatsevichy-gemeenteraad dat onbekenden het gedenkteken hadden beschadigd op de site waar in 1942 800 Joden werden geëxecuteerd in een bos in het district Valozhyn van de Wit-Russische hoofdstad Minsk. De abaculus werd afgerukt en een hakenkruis op het hekken geklad.

  Een massagraf met beenderen van honderden lichamen werd ontdekt tijdens de bouw bovenop het voormalige getto van de Wit-Russische stad Brest (Getto van Brześć).

  Menselijke resten van mannen, vrouwen en kinderen, evenals kleding, schoenen en andere persoonlijke spullen werden in januari 2019 aangetroffen op de bouwplaats, beheerd door de aannemer Pribuzhsky Kwartia, volgens een rapport woensdag op de Virtual Brest nieuwssite. Sindsdien werden elke dag steeds meer overblijfselen van tientallen extra lichamen ontdekt, aldus het rapport.

  Burgemeester Alexander Rogachuk zei dat de botten behoorden tot de ‘slachtoffers van getto’s’, wat betekent dat de Joden daar tijdens de Holocaust door de nazi’s gevangen werden gezet. De nazi’s doodden ongeveer drie miljoen burgers in Wit-Rusland, maar slechts 800.000 van hen waren Joods.
  Rogachuk vertelde de nieuwssite van Brest dat hij contact heeft met lokale en internationale Joodse groepen over het regelen van begrafenis voor de botten op lokale Joodse begraafplaatsen.

  De bouw is opgeschort op de onmiddellijke plaats van het graf, maar gaat er omheen verder, meldde de Onliner nieuwssite donderdag. Joodse religieuze wetten vereisen dat menselijke overblijfselen niet worden beroerd. Wit-Russische autoriteiten en aannemers zijn in het verleden bekritiseerd – waaronder onlangs in 2017 in Gomel – voor het bouwen van bovenop Joodse begraafplaatsen.

  Yakov Goodman, een Joods-Amerikaanse activist voor het behoud van Joodse erfgoedsites in zijn geboorteland Wit-Rusland, heeft bij de Wit-Russische regering geprotesteerd voor het naar verluidt vernietigen van drie synagogen – twee in Minsk en één in Luban – en ten minste drie Joodse begraafplaatsen naast een voormalige begraafplaats bedreigd in Gomel.

  Joden in Wit-Rusland

  De aanwezigheid van Joodse gemeenschappen in Wit-Rusland dateert reeds van de vroege 12de eeuw met als belangrijkste Joodse gemeenten Hrodna, een van de oudste dat voor het eerst werd vermeld in de kronieken van 1128. Navahrudak werd iets later gesticht door Yaroslav I de Wijze; Kerlov in 1250; Voruta en Twiremet in 1252; Eiragola in 1262; Halshany en Kowno in 1280; Lida, Telšiai, Vilna en Troki in 1320. Onder het bewind van koning Alexander Jagellon werden de Joden in 1495 uitgewezen maar keerden terug naar het land in 1503.

  Tussen 1648 en 1649 werden tienduizenden Joden in Wit-Rusland, Polen en in de Oekraïne vermoord en afgeslacht door de Kozakken tijdens de Chmielki Revolte. Tot op de dag van vandaag wordt de gruwel van de bloedbaden die werd aangericht onder leiding van de Kozakkenleider Bogdan Chmielnicki (1593-1657) door de Joden als een van de meest traumatische gebeurtenissen in hun geschiedenis ervaren.

  Aan de vooravond van de Holcocaust woonden ca. 375.000 Joden in Wit-Rusland (1941) waarvan er 246.000 werden vermoord door de nazi’s. Eind jaren vijftig was de Joodse gemeenchap opnieuw aangegroeid tot ca. 150.000 (1959). Echter in de jaren 1989-2013 vertrokken 78.859 Wit-Russische Joden naar Israël. In 2009 telde men nog ca. 13.000 resterende Joden in Wit Rusland.

  Dat het aantal vermoorde joden in de Baltische Staten, Wit-Rusland, Oekraïne, de Krim en het overige deel van het westelijke deel van Rusland trouwens ook zo groot was kwam omdat de joden voor WO II werden geterroriseerd door de Stalinisten! Velen van hen waren niet op de hoogte van het antisemitisme van de nazi’s en talloze joden zagen in 1941 de oprukkende Duitsers aan als beschaafde bevrijders!
  En gelijk aan de gehate islamieten hadden de nazi’s gewoon schijt aan de aangeboden gastvrijheid van deze joden die ze gruwelijk haatten dat ze er daar in Rusland miljoenen hebben afgeslacht met vuurpelotons, gaswagens, uithongering, martelingen, levend verbranden etc.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s