MOSKEEËN IN GEVAAR…

screenshot_65

Onbewaakte moskee.

(Door: “Driek”)

In deze zojuist ontloken winterochtend, waarin het ochtendgrauw de vale straten nog doet verzinken in mistig halfduister, lees ik tot mijn grote verbijstering in één onzer Socialistische Couranten dat de gemeente Amsterdam het hoogst noodzakelijk vindt om islamitische instellingen en moskeeën te gaan beveiligen. Want de kans op een aanslag op zo’n tempel van haat, waarin moord en doodslag wordt gepredikt door psychisch gestoorde imams, wordt zeer waarschijnlijk geacht. Dat onheilspellende bericht schrijft dien diep gezonken burgemeester Femke Halsema aan de gemeenteraad. Het moge den lezer niet verwonderen dat dit bericht een hart verlammende ontsteltenis bij mij teweegbracht.

Het is één van de concrete maatregelen die dezen leugenachtige vrouw aankondigt om Amsterdam weerbaarder te maken tegen radicalisering en terrorisme. Ik ben verontwaardigd. Ik zie de sluwe grijnslach van dien linkse raddraaier wethouder Groot Wassink al voor me. De aanslag op een Joods restaurant, de beveiliging van de Joodsche school in Amsterdam Buitenveldert en de beveiliging van synagogen tegen aanslagen van islamitisch tuig   – want het zijn toch echt niet de gereformeerde christenen van Kees van der Staaij die de handgranaten werpen – wordt gemakshalve terzijde geschoven.

screenshot_66

Zwaarbewaakte Joodsche school.

Als waarschuwende echo’s uit het verleden dwaalt wederom het antisemitisme onder de menschen. Moeten straks de Joodsche burgers wederom het hoofd buigen voor het juk van haat? De slappe zorgeloosheid der Nederlandsche bevolking stemt mij somber. Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, dat groene tuig zal het straks wel zo weten te manoeuvreren dat Joden de hoofdschuldigen zijn van radicalisering en dreigend terrorisme. Het venijnig glasgerinkel van etalageruiten der Joodsche winkels heeft al plaatsgevonden en is niet langer een boze droom.

Doch moeten wij dat linkse geteisem beschouwen als de voorhoede van een nieuwe menschheid? Dienen wij straks onze oren te spitsen voor het onuitstaanbare gebazel van Sylvana Simons en Femke Halsema? Nee toch? Ach lezer, Amsterdam, eens door gouden licht omgolfd, de stad die eens zo schitterde en die ik liefhad, waar ik mijn jeugd heb doorgebracht en de bezetting der Duitsers heb overleefd, die verrotte stad brengt mij het schaamrood naar de kaken.

Ik wens U allen nog een fijn weekend.

screenshot_13

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2019. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, antisemitisme, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op MOSKEEËN IN GEVAAR…

 1. J.C. zegt:

  Tja, Adam, de wereld homostad nr.1, de stad van de eerste Gay-parade en al dat soort zaken om heeeeeeeeel “trots” op te zijn. De stad die men vroeger in de oudheid Sodom & Gomorra zou noemen, de stad die helemaal van God los is en dit groen slinkse kankergezwel is hun straf. Hek eromheen en niemand er meer in of uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. QENQ6 zegt:

  De keuzes van Amsterdam en Halsema zijn duidelijk: HEEL duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  En: ‘Shirley Temper’ en‘Mahitler’ moslims van 2019

  What do you call an unrepentant terror supporter and an unrepentant antisemite?
  Answer: If you are The Muslim 500 (The World’s Most Influential Muslims), then you call them Muslim Persons of 2019.

  https://www.israellycool.com/2019/01/24/shirley-temper-and-mahitler-named-muslim-persons-of-2019/

  Like

 4. Yvonne zegt:

  niet alleen Amsterdam, heel Nederland verpaupert, bij ons ook een rustig gereformeerd wijkje ( niet dat ik gereformeerd ben) 5 huizen aan de overkant waren oudere dames, en u raad al wie er nu in zitten,waar moet je als rasechte Nederlander nog gaan wonen? Ter Apel waar AZC is heeft ontzettende overlast, ik heb echt met die bewoners te doen

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een artikel uit mijn hart gegrepen.
  Desondanks toch een kleine kanttekening en wel om deze zin;
  “De slappe zorgeloosheid der Nederlandsche bevolking stemt mij somber”.
  Het zou een groot misverstand zijn om het antisemitisme alleen af te schuiven op onze islamitische medelanders, ook onder Nederlanders leeft het meer dan je zou verwachten.
  Of misschien zou ik moeten zeggen meer dan ik in mijn stoutste dromen had verwacht.
  De site die ik zo’n half jaar geleden om die reden heb verlaten is daar een sprekend voorbeeld van, Joden krijgen zo ongeveer van alles de schuld en zijn ondanks dat ze slechts 0,5% van de wereldbevolking uitmaken uit op de vernietiging van het blanke ras en de opbouw van een “Nieuwe Wereldorde” onder leiding van Joden. Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of de Joden zijn er schuldig aan.
  Het communisme en de Russische revolutie? De Joden.
  Islamitische overheersing van Spanje? De Joden.
  De holocaust? Zwaar overdreven en best begrijpelijk….. En eigenlijk zijn de Duitsers de grootste slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.
  Telkens als je denkt dat het niet veel gekker kan gaan ze weer een stapje verder en ondanks dat de oorspronkelijke bezoekers de site heeft verlaten worden hun plaatsen ingenomen door mensen die het een verademing vinden deze aantijgingen te lezen.
  In hoeverre dat sokpoppen zijn? Geen idee maar ik heb zo’n flauw vermoeden
  Punt is dat het antisemitisme ook onder autochtone Nederlanders sterker leeft dan je zou denken.

  Geliked door 5 people

  • Lot zegt:

   Met het joodse geloof heeft het niet te maken. Het is een volk dat al duizenden jaren als ze daar willen wonen, zij het ook voor het zeggen willen hebben. En ze komen allemaal uit het Oosten. En via oosten, zuidoosten en zuiden binnen gekomen in Europa.
   Velen zijn christenen. Het gaat om een volk, niet om een geloof.
   Ze doen het zelf! keppeltje op in Oekraine, keppeltjes bij Trump, hun namen, ze komen er zelf voor uit joods te zijn. Lenin, Hitler die niet germaans was. Alleen fitte blonde mannen moesten naar het front de infanterie, die gaan als eersten dood. In Duitsland kom je niet veel blonde mensen meer tegen. Sta je op een station allemaal donkere Duitsers. Ze hebben hun zin gekregen.
   Er zijn twee prophecies in oera linda. De eerste is dat de volken gaan samenwerken. De andere waarzegger zei dat de andere volkeren zouden verdwijnen. Het gaat om voorspellingen van duizenden jaren oud. Stel de tweede zou niet uitkomen. Hier is het enige werelddeel met immigratie, wij mogen niet in die landen van hen komen wonen. Dan zijn wij ook gedupt. Ik denk dat wij verdwijnen. En als twee wel uitkomt, dan zal dat ras overbiljven en niet wij germanen. Ik wens ze succes. De mooiste zijn ze niet en het is een vechtersvolk, kunnen ze het met elkaar gaan doen.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Heb een paar keer op het punt gestaan hierop te antwoorden maar ga dat toch maar niet doen, u springt van de hak op de tak en spreekt zichzelf een paar keer tegen, het is wartaal van iemand die denkt de klok te hebben horen luiden maar verder geen idee heeft waar de klepel hangt.

    Like

   • Lot zegt:

    Zoals ik zei, dat het een volk is en niet een geloof. Een volk dat het Joodse geloof heeft aangenomen, of christen is geworden. Allen behoren zij tot het Slavische volk. Is de samenvatting zo duidelijk voor u?
    Sommige doen zich dus voor als Joden met keppeltjes, maar dat doet er niet toe, dus.
    Dat ik er andere dingen bij haal. Is omdat het ook andere dingen zijn. Deze dingen uit het verleden heb ik over gelezen. Ook meerdere prophecies hierover. En naar het lijkt zal dit volk, het slavische volk, overwinnen. En zelf ben ik geen fan van hun meester-slaven mentaliteit, omdat zij weten dat zij dit systeem hebben en allemaal meester willen zijn. Daarom kunnen zij ook onderdrukkend zijn in allerlei beroepen, van dokter tot leraar. Het oorspronkelijke ras, het germaanse ras, was een ras van egaliteit. Je was vrij met eigen verantwoordelijkheid en er was genoeg land. Deze culturen staan tegenover elkaar. Welke cultuur wij nu hebben, laat zich makkelijk raden. Dat u, Tijl, na alles was ik geschreven heb dat niet begrijpt, maakt mij verdrietig, omdat u dan niet de kern ziet van samenleving en volk. En vele Nederlanders mede.
    Dit binnenvallende volk is begonnen met christendom en macht ipv spiritualiteit, en vooral macht en wetten. Het volk was zoals ik zei, egalitair met een odalsysteem, en een koning om het volk te leiden in de strijd, niet om over te heersen.
    Het verhaal is moeilijk samen te vatten en daarom kom ik met termen, waar u geen voorstelling van heeft, omdat u de geschiedenis niet kent. Daarom komt het verhaal hakkelig over.

    Like

   • Lot zegt:

    Hoe meer naar het Oosten, hoe sterker het slavische volk en hoe meer communisme. Dat hier in de meerderheid Friezen en Franken wonen heeft ons zeker beschermd hiertegen. In de PVV en FvD zitten veel mensen met Friese namen. In het niemandsland dat de romeinen achterlieten bij de rivieren, zijn deze mensen uit het oosten voornamelijk komen wonen. In het rivierengebied en het westen Holland. Daar ook wel vermengd met Friezen en Franken. Dit hollandse volk is veel onderdrukkender. De rest van Nederland voelt dat aan. In het oosten, zuiden en noorden zeggen ze, wij zijn geen Hollanders. Het is niet omdat het een grote stad is, want zo groot zijn de Nederlandse steden niet. En de afgelopen 500 jaar na de Spaanse oorlog zijn er nog velen bijgekomen uit het Oosten. Gelukkig zijn velen naar zuid Amerika en zo gegaan. Hup in de boten, move on, verder naar het westen. Daarom woont het andere deel van dit volk in het verre westen, in Amerika. Dat jij, Tijl, het Amerikaanse volk ziet als een blank volk, daarin verschillen wij van mening. Naar mijn mening is het voor het grootste deel een slavisch volk, met als boegbeeld de vrouwelijke senator van Alaska. Vreselijke vrouw, en destructief naar dieren (PVV is zo niet, daarom populair) en zonder empathie en denkt dat zij boven natuur en regels staat. Dit slavische volk kan de vrijheid niet aan en is daarom destructief. Zij denken vrijheid is lekker doen wat ik zelf wil, zonder verantwoordelijkheid te nemen of over de consequenties na te denken. Hitler is ook een slavische man. Bijvoorbeeld de laatste wolven werden gedood. Zij waren al in canada en op veilig gebied, maar werden toch gedood. Het antwoord was, jullie hebben alles al doodgeschoten en zijn jaloers met alle Malls aan de highways in midden van USA. En wij willen veel meer wild en herten om op te jagen en de wolven doden hen en jagen het wild op. De drogredenen. Het is een groot gebied en niet al het wild kan worden opgegeten. Ziet u het verband, Tijl? Friezen en Franken kunnen wel nadenken en goede beslissingen nemen. Deze slaven lijken wel socialisten. Oh ja, het komt uit dat volk. Marx kwam uit het slavische volk. Een destructief volk. Hun systemen zijn slechte systemen. Helaas denk ik niet dat de slaven ons systeem aankunnen, dat gaat hun hersenen pet te boven. En daarom zijn wij ook gedoemd. De enige is de systemen afschaffen en deze mensen degraderen tot slaven en met een basisinkomen onschadelijk maken. Tot Slaven degraderen betekent niets meer te zeggen hebben.

    Ik hoop dat u begrijpt wat ik schrijf. Dit volk heeft dan ook andere behoeften, dan mijn behoeften.

    Like

  • Asgard zegt:

   Tijl,..de waarheid is toch anders dan men vermoed, en dat weet je zelf ook wel, je kan het nog zo mooi omschrijven, maar de joden zijn het natuurlijk nooit die de wereld in het verderf storten, altijd de andere volkeren natuurlijk,…ik vind het prachtig dat Israel het land mag zijn van de joden, echt super,…maar wel eerlijk blijven daarin.

   Like

 6. Bert zegt:

  Heeft Femke hier wel politiecapaciteit voor? En waar gaat de dreiging van uit? Joden? Refo’s? Of zelfs die afschuwelijke atheïsten die zo welig tieren onder het linksvolk, met name onder de grachtengordelbewoners van Amsterdam, waar D66 en GL de grootste partijen waren en die nu dus gaan verdedigen datgene waar ze zelf absoluut niets van willen weten, namelijk god. Is dit een voltairiaanse draai van de ultralinkse elite of gewoon de zoveelste knieval om te verdelen en vooral te heersen?

  Geliked door 2 people

 7. Polychaser zegt:

  In andere tijden had groenlinks de bunkers van de duitsers beschermd tegen de nationalistische alliantie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Femke Halalsema is de weg kwijt.
  Moskeeën hoeven alleen beveiligd te worden tegen mossels onderling.
  Er is nog nooit een enkele aanslag op een moskee geweest in ons land.
  Plakje spek op de deurklink en raampje ingooien tellen niet mee.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Als raampje ingooien wel telt, dan kunnen we heel wat kerken gaan tellen die kapot gemaakt zijn. Wel eens opgevallen dat kerken, een gezien in noord Amsterdam, dubbele ramen hebben tegen het ingooien? Een glas veiligheids? voor het glas in lood raam.
   Die kerken werden toch nooit beschermd? Hoe zat dat ook al weer? Kerken moeten verdwijnen en kapot gemaakt worden. Moskeeen moeten er komen. ? Kan links nog een goede dialoog voeren, zonder dogma’s, waarin zij uitleggen waarom dat zo moet zijn? En zich niet meer verstoppen met afleidingen. Jij praat feiten en denken, en zij antwoorden met dogma’s en afleidingen. Jordan Peterson met de Zweedse minister is er zo een:

   commentaren:
   unsheepled 3 weken geleden
   I am female , I love what Peterson brings forth. You can tell the guys and gal here are out of their league mentally .Their programming wont allow them to HEAR what Jordan says .They are so stuck on the conditioning. SAD !

   Like

   • Lot zegt:

    Jordan Peterson praat feiten uit gedane onderzoeken, en de minister antwoord met afleidingen, reageert niet op wat gezegd is en begint over een andere ingang/onderwerp, en dogma’s, dat wat zij altijd heeft geleerd. Zelf nadenken, of zelfs maar reageren als het afwijkt van jouw aangeleerde regels, kunnen ze niet meer.
    Wij zijn niet geinteresseerd in de meningen van linkse politici, als wij met feiten komen en zij zeggen wij willen het niet. Dat doen ze maar in het stemhokje. Zij horen op de feiten te reageren. En ons geen regels op te leggen over wat wij moeten vinden. En anders gaan wij vanaf nu, HUN regels opleggen. Zonder maatschappelijk debat mogen zij niet onze samenleving veranderen. Zij zijn niet regelaar God over ons.

    Like

   • Lot zegt:

    Het is ook schrijnend dat het publieke debat van wel of niet immigratie, pas mocht komen toen het al een feit was.

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Lot, 100%.
    Het is tegenwoordig zelfs niet meer een écht links probleem, het zit ‘m in de ideologie die veel door links gedragen wordt, het marxisme.
    Ook rechts gaat met deze foute ideologie op de loop.
    In feite is links er mee begonnen, en rechts denkt er nu ook mee te scoren.
    Alles voor de macht.
    Marxisme is als de islam, er is geen ontkomen aan, alles moet kapot voor het niet bestaande ideaal.
    Jordan Peterson is geweldig, ik heb veel respect voor de manier waarmee hij de dingen aansnijdt.
    Hij is een van de weinigen die zonder enige moeite elke globalist/wereldverbeteraar/marxist in zijn hemd zet.
    Zijn boek 12 rules for life, dat ook in het Nederlands is verschenen zou elke ouder en elk kind voor de 18 jarige leeftijd gelezen moeten hebben.

    Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Wees nou eerlijk, dat geteisem is precies wat we verdienen.
  Dat hebben we zelf gekozen, zelfs door wegblijven bij verkiezingen.
  En dat zal zo blijven zolang we niet de moeite nemen om met verstand naar dat stemlokaal te gaan en daar op de PVV te stemmen.
  Of ….. we moeten de weg kiezen die de franse burgers in 1789 kozen. Wie neemt het initiatief?

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Welke weg is dat?
   Is het niet zo dat de koningen uit ons eigen volk vertrokken/gedood, en een nieuwe elite zoals Napoleon, die 1.60 meter was uit een bekend volk, het voor het zeggen kreeg?
   Napoleon die vond dat wij zijn volk moesten accepteren, en alle Spanjaarden, Portugezen en Fransen vanaf 1650 (pak hem beet) gekomen, een Nederlandse achternaam gaf, zodat wij het mijn volk en dijn volk niet meer zagen, althans dat hoopten zij.
   En wie is Napoleon die een oorlog tegen ons begon, oh en na de guillotine met de zwaarden hele dorpen uitmoordde boven Parijs. Nog steeds de blondharigen die moeten worden gedood. Ons volk woonde daar tot aan het kanaal. Zij doden ons, en wij doden niet hen. Je kunt het resultaat zien.
   In 1860 waren de Nederlandse mannen 1.65 lang. Ja zeiden ze dat kwam omdat er te weinig graan was. oh ja. Mijn opa’s komen uit begin 1900 en zijn 1.83. Hun opa’s in 1860 waren echt niet 20 centimeter korter. Na onderzoek blijkt dat de meting van 1.65 meter voor het leger in het midden van het land was. Het lege gebied in het midden van het lang Leeg achtergelaten door de Spanjaarden, om het daarna weer in te nemen. Wie heeft nu de oorlog gewonnen? Of achter de coulissen de macht behouden. Wie haalt na zoveel geweld de vijand binnen. Moeten wij er nu maar mee gaan neuken. WIe verzint zoiets. En hetzelfde voor de Turken van 1683. Nu moeten wij daar ook mee samengaan. Overigens hetzelfde volk. En bent u er blij mee met de inname van Nederland? Waren de rivieren en taiga in Rusland niet mooi genoeg? Of kon u het daar zelf niet bouwen?
   Een stad kan zichzelf niet bedruipen zonder een achterland. London niet en Amsterdam niet. Op het veld wordt alles gemaakt en in de steden verhandeld. De stad zelf brengt het niet voor. Het is danook crimineel dat DenHaag en Amsterdam al het belastinggeld voor zichzelf houden. Met betere faciliteiten tov de rest van het land. Die het altijd moest doen met oude computers op scholen, terwijl zij daar al weer de nieuwste versie kregen. Equality alleen als het hun richting uitgaat. Daarom zijn de Hollanders ook een lelijk binnengelopen volk uit het Oosten. Half slavisch, half Germaans. Met hun onderdrukkende meester gedrag naar de slaven toe.

   Like

  • Anneke-0118 zegt:

   Heb nooit gekozen voor de actieve stembus-fraude!!! Er wordt al tijden gegoocheld met de stembilleten van de burgers. De politieke vaarroute is allang gepland, door de NWO-gangsters.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  MOSKEEËN IN GEVAAR… De linkse idioten hebben het weer verkeerd begrepen, de moskeeën zijn niet in gevaar, maar de moskeeën zijn een gevaar !!!! Wat een labiele idioten zijn die groen slinksers toch !

  Geliked door 2 people

 11. Wim zegt:

  Diverse moskeeën zouden het afgelopen jaar te maken hebben gehad met bedreigingen. Als enig voorbeeld wordt genoemd dat een woordvoerder van de Nasr-moskee in december vorig jaar na de weigering om een doodsgebed uit te spreken voor een omgekomen Syriëganger een doodsbedreiging kreeg.
  De media verzwijgen dit of brengen het nieuws door suggestieve koppen zo, dat het lijkt alsof er een massa bedreigingen zijn en deze ‘natuurlijk’ van rechts komen… Ook heel kwalijk dat direct de vergelijking met de beveiliging van synagogen wordt gemaakt. Zo van, zie je wel die arme moslims hebben er ook van te lijden, terwijl het daar veelal om interne conflicten gaat…

  Geliked door 3 people

  • QENQ6 zegt:

   Inderdaad, de vergelijking met synagogen is smerig: direct al een poging een ieder de mond te snoeren. Ook de vergelijking van de situatie van de moslims met de situatie van de Joden in het Duitsland van de jaren dertig van de vorige eeuw, is bull shit.

   P.S. Hoeveel Christelijke kerken worden er bedreigd, denkt u? Nou, reken maar van heel veel (niet in de media, natuurlijk).

   Like

  • Anneke-0118 zegt:

   Ben heel benieuwd hoe het de Turks-Tilburgse moskee ‘vergaat’. Wat was hier destijds een enorm protest over, maar hoe dan ook die keet moest gebouwd worden. De ‘gewone kruiken’ wilden hier niets van weten, maar de politieke ‘knalrooie-kruiken’ waren geheel bedwelmd door de Turks-Tilburgse delegatie…”De TT-race was toen een feit. De keet kon gebouwd worden”. En wat kon men toch ook moeilijk doen over de piep-kleine, ‘verstopte’ synagoge…De synangoge in ’n mooi herenhuis…

   Like

 12. Meine zegt:

  Al in 1816 is dit beschreven door een landgenoot, er is niets veranderd…..

  KORTE BESCHRIJVING DER STATEN VAN BARBARLIJE MAROKKO, ALGIERS, TUNIS, TUIPOLI EN FEZZAN

  Er wordt inderdaad niet veel bijzondere studie vereischt , om het karakter der Mooren te leeren kennen; men kan hen met korte woorden aldus beschrijven : zij zijn trotsch, onwetend, listig, vol bedrog, gierig en ondankbaar. In al hunne handelwijzen , het zij staatkundige of commercieële , trachten zij anderen te bedriegen. Te vergeefs behandelen hen de Europeanen met vriendelijkheid en naauwgezetheid; zij achten geene van beiden.

  https://www.archive.org/stream/kortebeschrijvin00pijl/kortebeschrijvin00pijl_djvu.txt

  Like

  • Lot zegt:

   Een Chinees wordt ook nooit een Bantu. En een Bantu Nigeriaan wordt geen Germaan.
   Ook al woon je in een ander werelddeel. Het is ofwel genetisch omdat er verschillende volkeren zijn, of het is na duizenden jaren van cultuur zo geworden, dus ook genetisch, zoals de CHinezen die allemaal op dezelfde manier lopen.

   Like

  • Lot zegt:

   Vanaf pagina 81 in de tekst:
   In het beroemde jaar 1683 werd Algiers geheel gebombardeerd door enen Bernard Renaud die bombardeergaljoten met mortieren heeft uitgevonden. In 1815 hebben de Engelsen ook Algiers gebombardeerd. En historie herhaalt zich meestal. Met een nieuwe uitvinding die uitgeprobeerd wordt op Noord Afrika wordt alles daar weggeveegd.

   Het was begonnen met Karel V in 1570. Vele zeeslagen en een Spaans leger
   die wel het leger versloeg van Barbarossa maar niet Algiers innam waardoor zij zich weer konden versterken.

   De volgende laatste keer wordt het wel afgemaakt en volgens een profetie wordt dat ook gedaan tot aan Lyon worden een miljoen mensen gedood, in een komende oorlog.
   Uit het artikel blijkt dat zij erg wreed zijn en niet te verbeteren zijn, en nog steeds zo zijn.
   In een wijk boven Kopenhagen Denemarken villen ze katten uit plezier en gaan ermee voetballen de arme beesten die denken dat mensen hun willen aaien.

   Like

 13. henk zegt:

  Ik ben hier geboren en getogen en heb bergen belasting betaald, heden wil ik nog maar een ding en dat is binnen 3 jaar weg. Wat een malloten land , wat een gestoorde EU , je hele land volproppen met barbaarse culturen die vervolgens tot aan hun dood de bijstand en aow leeg lurken en uit verveling beetje lopen te roven stelen vrouwen verkrachtten en met messen lopen te steken.

  Geliked door 2 people

 14. kampersrene zegt:

  Adam, de wereld homostad nr.1, de stad van de eerste Gay-parade Hoe zou Halsema reageren als die Gay parade voorbij die moskee zou paraderen

  Like

 15. Harrie Vaes zegt:

  Het gevaar van ….rechts ….beperkt zich tot het gooien van waxine lichtjes en sinaasappelen .
  Dat kun je van het gevaar van links niet zeggen…….die gebruiken kogels en bommen.

  Like

 16. AEZ zegt:

  Kerken en de enkele synagogen die ons land nog telt, zijn (worden) de nieuwe doelwitten van de alles hatende 666 woestijn-gangsters.

  Like

 17. Astrid zegt:

  Zoals de islamitische en de socialistische waard zijn, zo vertrouwen deze hun gasten, waarbij de blanke, belastingbetalende Nederlander inmiddels gast is geworden in eigen land….. Dit is dan ook niets anders dan opzettelijk, ongegrond stigmatiseren en zichzelf ‘belangrijker’ maken, de bekende tactieken….. Ik sluit overigens niet uit dat er aanslagen aan gaan komen, want zo’n grote moskee vol volksvijandige parasieten in één keer wegblazen, ruimt wel lekker op. ‘Kill fire with fire’, oftewel pas hun eigen tactieken toe. Leuk wordt het sowieso voorlopig niet meer.

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  **Zo werd een woordvoerder van de Nasr-moskee vorige maand in een video met de dood bedreigd, omdat de moskee had geweigerd een dodengebed uit te spreken voor een omgekomen Syriëganger.**

  https://nos.nl/artikel/2269030-extra-beveiliging-voor-moskeeen-amsterdam.html
  Uit eigen kring dus en die islamjongens, zoals we van elders hebben vernomen, weten elkaar van onderling aan te pakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s